zdzicha 26.09.02, 15:42 Zrobiło sie ciepło na dworze, a mi się przypomniało, ze Niech ma beczkę piwa, która nalezy opróżnić w miłym towarzystwie. Czy Wy tez o tym pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: Czas się napić 26.09.02, 15:49 A czy Niech o tym pamieta???:))) a jak rzucalam haslo, ay wiosne zegnac popijajac to i owo, to nikt nie chcial...ech, ludzie, ludzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Czas się napić 26.09.02, 15:59 pewnie tak, a nam pozostawil beczke wirtualna:))) i myslal, ze o tym zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
gepard1 Re: Czas się napić 26.09.02, 16:09 Wirtualan wirtualna ale realna to jest cus.Az milo patrzec i smakowac. A dobre grono tylko upieksza sytuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: Czas się napić 26.09.02, 16:11 Na razie jest wirtualna, bo NIech nie chce jej ujawnic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Czas się napić 28.09.02, 02:40 W każdym razie: jak już będziecie coś opróżniać (niezależnie - realnego czy wirtualnego), to dajcie znać spragnionym łodzianom... Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczek Re: Czas się napić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 01:12 zdzicha napisała: > Zrobiło sie ciepło na dworze, a mi się przypomniało, ze Niech ma beczkę piwa, > która nalezy opróżnić w miłym towarzystwie. Czy Wy tez o tym pamiętacie? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czas się napić IP: *.waw.cdp.pl 27.09.02, 08:34 jutro na Spójni zaczyna się festiwal piwa. Można to połączyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Czas się napić IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 11:11 Nie, nie mozna. A wy sie odwalcie od Niecha, bo jestescie mieczaki. Rozczarowalem sie. Nie lubie juz ludzi z netu. Z realu tez nie. Szukam innych. PS. A beczka jest. Moge wam ja poczta wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś