Gość: gość IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 14.11.05, 12:24 Czy ktoś tam jadł? czy tam jest smaczne jedzenie? Będę wdzięczna za jakieś opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bywalec Nie warto ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 18:58 wnętrze bez pomysłu - bezgustne zestawienia kuchnia - taka sobie, ale nie warta tej ceny ogólnie przerost formy nad treścią, i dobre miejsce dla nowobogackich i snobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Nie warto ... IP: 62.29.142.* 25.11.05, 11:09 a dla mnie bomba! dekoracyjnie- jedno z najładniejszych miejsce w wawie. jedzenie super dużo ciekawych adaptacji designerskich koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nie warto ... IP: *.chello.pl 06.12.07, 16:24 Tak mówią ludzie,którzy pałają nienawiścią do wszystkich i do wszystkiego.Siedżcie w domu buraki,jak się nie potraficie zachować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna AleGloria / impreza firmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 17:38 czy jest to dobre miejsce na imprezę firmową? ma ktoś już jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: AleGloria / impreza firmowa IP: 62.29.142.* 28.11.05, 01:54 jak najbardziej!duzo miejsca i warunki idealne do pprzygotowania większej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goral Re: AleGloria / impreza firmowa IP: 213.17.181.* 01.12.05, 19:04 MAM ZASZCZYT PRZCOWAC W TEJ RESTOURACJI I JEST NAPRAWDE SUPER SERDECZNIE ZAPRASZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz AleKicha ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.05, 20:14 szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moler Re: AleKicha ! IP: 194.205.246.* 15.06.07, 15:03 Marynarzu i Bywalcu...masz rozdwojenie jaźni, czy korzystacie z jednego komputera...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: AleGloria / impreza firmowa IP: 87.207.211.* 14.01.06, 14:16 jestem świeżo po imprezie firmowej w aleglorii - wrażenia?.. na dole jest całkiem przyjemnie, przytulnie, góra jest chłodna - troche nijaka Miejsce, które warto zobaczyć raz (śliczne toalety!) i starczy! Jedzenie? pewnie każda firma sama sobie wybiera zestaw potraw. U mnie nie było najgorzej - w sumie każdy coś dla siebie znalazł. Obawiałam się strasznie udziwnionych potraw - niektóre były tylko delikatnie udziwnione ;) W przeciwieństwie do przedmówców, na obsługe nie mogę narzekac - bardzo sympatyczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginevre & Jack Przestrzegam - imprezy firmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 21:54 organizacja imprez firmowych jest fatalna, choć samo miejce ciekawe (na granicy kiczu, ale imponujące),a i jedzenie mogłoby być lepsze W AleGlorii odbywa się mnóstwo imprez - teoretycznie powinno się to przyczynić do lepszego standardu obsługi klienta, niestety klient jest lekceważony i traktowany protekcjonalnie... w rezultacie musi on sobie wszystko wywalczyć z "menadzerem" apeluję do kadry menadżerskiej o więcej serca do pracy i bardziej zindywidualizowane podejście do zleceniodwacy Niech profesjonalizm będzie Państwa dewizą, a nie snobizm wpadający w ignorancję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:12 Jedzenie, bez rewelacji. Fatalna obsługa - to największy minus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: AleGloria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:33 przestrzegam z dobrego serca przed organozowaniem tam imprez.bylem tam ostatnio i polowa gosci uciekla po godzinie bo nie bylo czym odychac. Jedzenie średnie i musze dopisać sie do przedmówców - od takego miejsca można by sie spodziewac dobrej obsługi a tu było na prawde gorzej niż średnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrzartuszek kwestia gustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:25 Menu wraz z cenami mozna obejrzeć pod adresem: www.alegloria.pl Co do jakosci potraw to mozna trafic dobrze ale mozna tez trafić nie najlepiej. Z pozoru ciekawy wystrój wnętrz, niestety znudził mi sie po kilku pobytach. Ogolnie ciekawie, jednak bez zapowiadanej rewelacji. Ładna stronka internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjakus1 Re: AleGloria 19.01.06, 18:25 KICZ KICZ I JESZCZE RAZ KICZ jedzenie ochyda a bsługa...... wiele do życzenia. naiwnie i nie kulturalni kelnerzy !!! O D R A D Z A M !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:09 a kto powiedzial ze to nie jest kicz? zeby porownywac, alicjokus, trzeba miec skale porownawcza. ja juz mam skale po tym, co napisalas...nie wiem tylko, co to jest "ochyda" wie ktos? alicji zaszkodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:10 jakiekolwiek uzasadnienie? cos od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: AleGloria IP: *.acn.waw.pl 03.03.06, 00:04 "dużo ciekawych adaptacji designerskich" - to dobre. Gotowane buraki krojone w plasty - to carpaccio z buraków - no comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indira Re: AleGloria IP: 62.160.172.* 21.03.06, 16:00 Po kilkuletniej nieobecnosci przylatuje w koncu do Polski? Moja przyjaciolka ciagnie mnie do nowej restauracji Magdy Gessler, zebym mogla zobaczyc, ze nie tylko w tym moim Paryzu sa piekne miejsca i wyborna kuchnia. Nic nie mowie, ide bez zadnych uprzedzen, ciekawa nowych doznan. Wchodzimy do piwnic przez glowne, bardzo dostojne wejscie i natykamy sie na pania, ktora pyta o nasza rezerwacje. " Nie mamy rezerwacji, my tylko na chwile, na mala przekaske i polskie piwo ! ". Troche z nia negocjujemy, bo podobno wszystkie miejsca zajete i tlok straszliwy. Udaje nam sie jednak przekonac pania i wchodzimy? A tu pustki, kilkoro ludzi siedzi tu i tam, i tyle. Pusto nota bene bylo przez cale dwie godziny naszego pobytu. Siadamy i przegladamy karte. Przygoda zaczyna sie.. W menu straszny tlok i dlugasne, pseudopoetyckie nazwy potraw zlewaja sie jedne z drugimi. Wyobraznia jednak pracuje i niektore zestawy np. Carpaccio z pieczonych nóz˙ek wieprzowych z wiórkami chrzanowymi w zalewie z domowych kiszonych ogórków " przyprawiaja o mdlosci. Zamawiamy : przyjaciolka sledzia z mleczem, ja tarar sledziowy z orzechami, i dwa piwa. Sledziowi w mleczu towarzysza sosy o bardzo octowym smaku, moja przyjacolka twierdzi, ze z paczki i sama takie kupuje w sklepie za rogiem. Moj tatar wjezdza na wielkim szklanym talerzu na nozce, takim jak do tortu. Jakos niepraktycznie? Prosze kelnera o talerzyk, na ktorym moglabym zjesc przystawke jak czlowiek, miec na czym oprzec noz i widelec w przerwie na lyk piwa. Patrzy na mnie podejrzanie? Tatar dobry, bardzo mi smakuje i nagle? CHRUP ! prawie lamie sobie zab na lupinie od orzecha. W sumie z trzech toscikow wyciagam cztery lupiny. Kelner kreci sie kolo nas co piec minut pytajac, czy juz skonczylysmy i czy moze posprzatac. (Pani Magdo, prosze przeszkolic zaloge ! ! Przeciez po odpowiednim ulozeniu sztuccow kelner powinien wiedziec, kiedy moze wkroczyc do akcji?) W koncu sprzata i pyta zadowolony, czy nam smakowalo. Odpowiadam bez zenady, ze calkiem dobre, ale pozostawiam szefowi kuchni do medytacji moje lupiny, na ktorych prawie zlamalam sobie zeby. Na to kelner odpowiada zartujac " Oj, niedobry szef kuchni " ha ha ha? Oprocz tego glupawego komentarza nie ma mowy o zadnym gescie ludzkim, czy komercjalnym? ale to chyba zwyczaje wielkoswiatowe nieznane w tej, pojdzmy za slowami samej pani Gessler, " Polsce na eksport "? Generalnie zdziwiona jestem brakiem autentycznosci i profesjonalizmu w miejscu, o ktorym jego tworczyni mowi " to wiecej niz restauracja, to ambasada polskiej sztuki ". Pani Magdo, w tej profesji diabel siedzi w detalach ! ! Dobrze jest zmieniac, eksperymentowac, ulepszac i zaskakiwac, lecz wychodza z tego czasem dziwolagi, barany na pieciu nozkach i inne potwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? czy wiecie kto jest właścicielem tej restauracji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:42 czy wiecie kto jest właścicielem tej restauracji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy wiecie kto jest właścicielem tej restaura IP: *.jjs.pl 25.11.06, 19:00 na pewno nie Magda Gessler Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: czy wiecie kto jest właścicielem tej restaura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:04 Pani MG jest osoba firmujaca AG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:11 piwo do sledzia ? no..... wyrobil sie gust za granica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moler Re: AleGloria IP: 194.205.246.* 15.06.07, 15:09 Gość portalu: BUC napisał(a): > piwo do sledzia ? > > no..... wyrobil sie gust za granica :) w paryżu...:-))) tam są najlepsze żaby na świecie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? czy wiecie kto jest właścicielem tej restauracji ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 09:26 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisja śledcza Re: czy wiecie kto jest właścicielem tej restaura IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.05.06, 11:22 Nie wiemy Odpowiedz Link Zgłoś
ksas Re: czy wiecie kto jest właścicielem tej restaura 03.05.06, 23:08 magda gessler zdaje mi sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes Re: czy wiecie kto jest właścicielem tej restaura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 18:58 Nie - Gessler tylko ją nadzoruje i firmuje swoim nazwiskiem. Właścicielem jest jakaś dziwna spółka Food Zone , zdaje się że założona w W. Brytanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Watson Ciemna to sprawa IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.06, 19:44 właścicielem jest Polina Trading Limited - a skad ma pieniądze ? Ano - chyba można powiedzieć, że z nierządu www.biznesnet.pl/pp/16598/MNI-kupuje-Legion-Polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Ciemna to sprawa IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 21:36 a nieprawda, wlascicielem jest spolka food zone, ale tylko i wylacznie z polskim kapitalem. jedzenie jest wysmienite, obsluga moze na samym poczatku nie byla jeszcze rewelacyjna, ale teraz jest pierwsza klasa. Niebawem maja sie otworzyc w tym samym budynku na parterze 3 nowe, rozne lokale dzialajace pod ta restauracja - bedzie to epicentrum dobrego smaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes Ciemna to sprawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.05.06, 23:40 Prawda - Polina Trading Limited jest właścicielem 100 % udziałów Food Zone. A zarząd Food Zone to dwoje figurantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Ciemna to sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 19:32 A ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BrB Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 19:32 a jak tam sie ma cennik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 20:03 wyzsza srednia polka jak na warszawe. schabowy za niecale 50 zl..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mares Re: AleGloria IP: *.chello.pl 04.11.06, 15:20 nie warto tam isc ceny sa z kosmosu z jedzenie nie dobre odradzam , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: AleGloria IP: *.jjs.pl 25.11.06, 19:03 potwierdzam, ale za to jaka obsługa, a w szczególności pani Ewelina z długimi ciemnymi, prostymi włosami. jestem zachwycony tą kelnerką (profesjonalizm, aparycja, uśmiech)i na pewno jeszcze nie raz odwiedzę tą restaurację!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:06 mares - a co jadles i co CI nie smakowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moler Re: AleGloria IP: 194.205.246.* 15.06.07, 15:11 Gość portalu: mares napisał(a): > nie warto tam isc ceny sa z kosmosu z jedzenie nie dobre odradzam , ceny faktycznie wysokie, a żarcie bardzo dobre. Knajpa z bardzo dobrą kuchnią, niestety drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belka26 Re: AleGloria IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 10:54 Moja firma organizowała w tej restauracji wigilię dla klienta. Wygląd na piątkę. Jeśli chodzi o jedzenie i obsługę to daleko im nawet do Pizzy Hut. Bardzo długo czekałam na uzupełnienie szklanki wodą, przystawki ależ owszem podano, ale nie mieliśmy czym ich jeść i na czym. Wydaje mi się, że napiwek to forma uznania od klienta dla kelnera. W tej restauracji dodają 10% do r-ku bez pytania. Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:08 wystroj to akurat kwestia gustu...... belko - a co jedliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:55 no tak...jak sie pije wode to traktuja Cie jak zwierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moler Re: AleGloria IP: 194.205.246.* 15.06.07, 15:14 Gość portalu: belka26 napisał(a): Wydaje mi się, że napiwek to > forma uznania od klienta dla kelnera. W tej restauracji dodają 10% do r-ku bez > pytania. jak pochodzisz jeszcze kilka razy po knajpach (nie na wycieczki fundowane przez Prezesa :-) ) to odkryjesz, że wiele knajp tak robi. Tam Tam chociażby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: AleGloria 20.12.06, 10:23 pomyłka przerost formy nad treścią wydumane nazwy To co na talerzu nie zgadza sie z tym co w menu itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 17:40 marghe - nie zgadza sie nazwa z zawartoscia talerza? a w ktorej restauracji "krupnik jak u babci" byl taki jak faktycznie byl u babci? marghe - jakis przyklad? jeden? zapamietales(las) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: AleGloria IP: *.aster.pl 20.12.06, 23:00 Tak ten śledź na paterze, też mi się dostał. Ale śledzik ok :)Natomiast sałatka z cykorią i kozim serem - powinna nazywać się: zielona sałata z mikroskopijnymi dodatkami Bardzo zawiodłam się na kaczych piersiach na różowo - nie polecam :( Smaczna i miękka za to była połówka kaczki po polsku I beza jak puch Pavlova - pycha :) Generalnie: przerost formy nad treścią, ceny wygórowane, kelnerzey chyba prosto z ulicy. Byłam dwa razy i więcej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: AleGloria 20.12.06, 23:00 szynka parmeńska która nie jest szynką parmeńską krewetki na carpaccio z avocado - brak krewetek (przepraszam, jedna sztuka leżała) Odpowiedz Link Zgłoś
ana_11 Re: AleGloria 19.01.07, 23:16 obsluga jest bardzo hmm... niekulturalna, moja kolezanka szukala łazienki, barman nakrywal w bocznej sali i na pytanie gdzie jest łazienka stwierdzil ze pani moze przy nim sie... załatwic!!! żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: AleGloria 22.01.07, 13:48 tym razem maz wrócił lekko "podtruty" foie gras nie było chyba najświeższe Tym razem stwierdził - NIGDY więcej Ale Gloria Odpowiedz Link Zgłoś
nina295 Re: AleGloria-niedopuszczalne. 14.02.07, 15:26 Pani Magdo.Jesteśmy z mężem zirytowani obsługą.Czy ta obsługa jest z ulicy? Należało by ją przeszkolić.Kelnerki są poprostu jakieś nie obyte,chamskie,aroganckie jak sie poprosi np.o sztućce to odzywają sie poprostu załośnie.Poklepują sie po pupach z kelnerami i barmanami przy konsumentach.Co za ignorancja.Może należało by pozwalniac trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria-niedopuszczalne. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:45 obsluga zachowuje sie tak, jak zachowuje sie wlascicielka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK kelnerzy nie dostają wypłat od marca! IP: *.chello.pl 10.06.07, 18:56 TO SKANDAL ALE NIC NIE MOŻEMY ZROBIĆ! Nawet napiwków brać nam nie wolno... żenada i skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRACOWNIK 2 Re: kelnerzy nie dostają wypłat od marca! IP: *.eranet.pl 12.06.07, 20:03 Świadczę pewne usługi dla tej restauracji ( podobno na dobrym poziomie, a wymaganie są spore)i na pieniądze czekam miesiąc, dwa, czasami trzy. Za każdym razem upominam się o nie, a wówczas traktowany jestem jak natręt. Szefostwo ma dziwny zwyczaj unikania regulowania należności. W pełni potwierdzam Twój post PRACOWNIKU , to żenujące, żadna firma mnie tak nie traktowała...gdzie są te ogromne pieniądze, które zostawiają nieświadomi tego całego burdelu Klienci? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi2119 Re: AleGloria 15.02.07, 01:49 zrobiłam tam imprezę rodzinną z okazji chrzcin dziecka jestem bardzo zadowolona, a rodzina zachwycona! wystrój, rzecz gustu, kontrowersyjny, ale zdjęcia w tych wnętrzach ładne powychodziły :) wszystko w ramach "niedzielnego obiadu rodzinnego" jak w linku poniżej www.alegloria.pl/index.php?module=articles&action=view&id=149 18 osób w tym 5 przedszkolaków (2 niemowlaków nie liczę) cenowo wyszło atrakcyjnie jak nigdzie indziej (wino wliczone, dzieci nie płacą za swoje dania, a mają nakrycia i zamawiają, cały czas zajmuje się nimi niania) wiec można było rodziną się nacieszyć i jeść spokojnie, a mieliśmy oddzielną salę jedzenie smaczne, ładnie podane, dań w sumie tyle kolejnych, że nie do przejedzenia co do obsługi można mieć kilka zastrzeżeń, ale byłam wyrozumiała: szczęśliwa, że nie muszę sama gotować i szykować tej imprezy u siebie w mieszkaniu generalnie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: AleGloria IP: *.fbx.proxad.net 13.06.07, 10:48 Wnetrze jest kiczowate. Kuchnia najlepsza sposrod restauracji pani Gessler. Tak na 4+. Obsluga w moim wypadku byla bardzo mila i bardzo usluzna, choc zbytnio na luzie. Natomiast OBOWIAZKOWE doliczanie 10% do rachunku jako napiwku uwazam za grande! Jesli skladka na obsluge jest obowiazkowo doliczona, to danie w karcie powinno kosztowac 44 zl a nie 40 i juz. Napiwek jest DOBROWOLNA gratyfikacja. Nawet w Stanach Zjednoczonych nie dopisuje sie go obowiazkowo, choc kazdy wie, ze ma go doliczyc, bo inaczej okrada kelnerke. Ale to klient decyduje czy daje 7% czy 15%. Wymuszanie napiwku i podnoszenie rachunku na koncu uwazam za oszustwo wobec klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: AleGloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:53 lubie kiedy "bywalec" wypowiada sie tonem nieznoszacym sprzeciwu ze tip to wymuszanie. W McDonald's cena jest podana na zdjeciu tego czegos, co mozesz zamowic. Niech kazdy chodzi tak, gdzie jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moler Re: AleGloria IP: 194.205.246.* 15.06.07, 15:02 bardzo dobre jedzenie, elegancki wystrój, trochę snobistyczny. Knajpa raczej droga, dobra na spotkania biznesowe lub romantyczne kolacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej341 Re: AleGloria 29.06.07, 09:32 kuchnia smaczna,wystroj bardzo stylowy ale obsługa skandaliczna-brak szacunku dla klienta,arogancja.Pani Magdo z kad pani bierze taka obsługe?Z ulicy,bez wykształcenia,bez znajomosci języka a co gorsze bez kultury to jest żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysz-toff29 Re: AleGloria 27.11.07, 10:45 Podzielam twoją opinię Andrzeju.Kuchnia smaczna,godna polecenia.Za to obsługa ZERO kultury,opryskliwość,arogancja poprostu przeraża.Często bywam w różnych resteuracjach,ale po raz pierwszy spotkałem się z taką beznadziejną obsługą.Wykształcenia nie będę komenował,bo zachowanie ich w stosunku do klienta mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość sylwestrowy Re: AleGloria IP: *.chello.pl 06.12.07, 16:21 Na górze profesjonalne dziewczyny.Świetnie doradzą co warto zjeść.Jedzenie na wysokim poziomie tak jak kultura osobista obsługi.Moje ostatni odwiedziny były 4 grudnia 2007 r.W zaszłym roku byłam z mężem na Sylwestra obsługa się nie zmieniła.Gratulacje dla właściciela za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: AleGloria IP: *.chello.pl 06.12.07, 16:28 Moja ocena wnętrza-10,ocena obsługi-10, ceny-6,jedzenie-8. Sprawdż sam. Odpowiedz Link Zgłoś