wj_2000 17.11.05, 02:16 To była przyprawa na modłę azjatycką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom_aszek Re: Larwa znaleziona w kluskach 17.11.05, 08:08 Nic dziwnego, że produkt nie znalazł uznania u klientów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Larwa - broń al-kaidy IP: 193.108.78.* 17.11.05, 11:41 Neo napisał: "To na pewno nowa metoda walki al-kaidy. Terroryści-samobójcy powoli, z natury rzeczy, giną, podobno zaczyna już ich brakować, w dodatku prerzucili jeszcze żywych do Afganistanu. No to wymyślili nową broń - robaki w kluskach. Dla zmyłki w wietnamskich. Na szczęście nasi obywatele i odpowiednie służby są czujne!" Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Chodzi o kluski czy o makaron? 17.11.05, 08:28 Chodzi o kluski czy o makaron? Bo w tytule stoi jak byk "kluski" a w tekście mowa jest o "spaghetti" czyli jednak makaronie... kluski to jest zupełnie co innego niż makaron (jeśli redakcja tego nie wie to kluski to coś takiego jak np. śląskie czy leniwe, jako żywo w niczym nie przypominające makaronu). A tak swoją drogą jeśli ktoś decyduje się jeść coś co pochodzi z fabryki produkującej opony i nawozy sztuczne i jest tylko odpadkiem po tamtej produkcji to obecność ŻYWEGO ISTNIENIA winien przywitać z radością, skoro on, ten "robaczek" żyje to przeżyję i ja... PS. A co to za zawód ten "handlowiec"? Czy chodzi sprzedawcę (straganiarza) czy o domokrążcę? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Chodzi o kluski czy o makaron? 17.11.05, 10:49 pan_pndzelek napisał: > to obecność ŻYWEGO ISTNIENIA winien przywitać z radością, skoro on, > ten "robaczek" żyje to przeżyję i ja... Jakiego znów "żywego"? Przecież napisali, że był już zaschnięty! Więc skoro robaczek jadł to i tak skończył, to z czego tu się cieszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Chodzi o kluski czy o makaron? IP: *.acn.waw.pl 17.11.05, 14:57 woda mu sie skonczyla Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Zdjęcie jest perwersyjne! 18.11.05, 15:46 Właśnie na jego widok zwymiotowałam... Nie wiem co bardziej ohydne... larwa czy "prezenter" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefania Re: Larwa znaleziona w kluskach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:48 od razu widac,ze to larwa mola. jesli dobrze sie wszystkiemu przygladac, mozna takie znalezc w orzechach albo ryzu. zadna sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salvi Re: Larwa znaleziona w kluskach IP: *.stat.gov.pl 17.11.05, 09:31 "Robaczywe spaghetti tak czy inaczej miało wkrótce zniknąć z półek. - Produkt zupełnie się na rynku nie przyjął - wyjaśnia Dukaczewski." no i nie dziwne że się nie przyjął :-))) ech, spece od marketingu! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scolair Re: Larwa znaleziona w kluskach 17.11.05, 14:23 Ludzie nie robcie sensacji! W co piatej czersni jest robak i tak je zjecie bo nikt kazdego owocu nie sprawdza, na salacie znajdziecie mszyce (we wszystkich kolorach) itp. itd. Statystycznie w ciagu roku Polak zjada 1,5 kG robakow, nie wiedzac o tym. I jakos wszyscy zyjemy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Artykuł na zamówienie !!! IP: *.aster.pl 17.11.05, 10:37 Jak skojarzyłam reklamę Knorra przy tym artykule, to nasunęła mi sie myśl, że to może być artykuł na zamówienie. Swoją dogą zdarzyło mi sie parę razy w zapakowanej żywności znaleźć jakieś robactwo, np. w makaronie, ryżu, kuskusie, mące, figach,maku, orzechach-to na porządku dziennym, więc jestem czujna. Sądzę, że żywność powinno się badać już na granicy. Są przcież służby fitosanitarne i nie tylko do tego powołane. Sanepid też od czasu do czasu powinien się przelecieć po sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Artykuł na zamówienie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 10:47 Na zdjęciu obok pływa z dziesięć robaków... Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Co jest gorsze, niż ugryźć jabłko i ujrzeć robaka? 17.11.05, 10:50 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo To na pewno Al-Kaida! IP: 193.108.78.* 17.11.05, 11:37 To na pewno nowa metoda walki al-kaidy. Terroryści-samobójcy powoli, z natury rzeczy, giną, podobno zaczyna już ich brakować, w dodatku prerzucili jeszcze żywych do Afganistanu. No to wymyślili nową broń - robaki w kluskach. Dla zmyłki w wietnamskich. Na szczęście nasi obywatele i odpowiednie służby są czujne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Larwa - broń al-kaidy IP: 193.108.78.* 17.11.05, 11:39 Neo napisał: "To na pewno nowa metoda walki al-kaidy. Terroryści-samobójcy powoli, z natury rzeczy, giną, podobno zaczyna już ich brakować, w dodatku prerzucili jeszcze żywych do Afganistanu. No to wymyślili nową broń - robaki w kluskach. Dla zmyłki w wietnamskich. Na szczęście nasi obywatele i odpowiednie służby są czujne!" Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Tez mi odkrycie!!! Ja ostatnio walczylem z tym IP: 5.5R6D* / *.nokia.com 18.11.05, 12:17 czyms u siebie... bo sie wylegly w orzechach włoskich... dobrze że ich nie zżarliśmy z żoną!!! Odpowiedz Link Zgłoś