siskom_tak 12.01.06, 12:28 Pogoda się nie chce zmienić - ślisko będzie jeszcze trochę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miszmasz Pewnie jakiś debil zapier.... ,bo myślał ,że zimów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 12:33 ki uratują mu zycie na lodzie . Kiedy zrozumiecie ,że nie jesteście w Afryce ? Jedźcie ostrożnie i powoli !!!! Dość już mam "cfaniaków" ,którzy narażają moją rodzinę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siskom_nie Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 12.01.06, 12:35 No i co? No i nic, kazdy pomysł jest dobry, żeby zaspamować forum. Dziękujemy ci siskom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radddd Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie IP: *.chello.pl 12.01.06, 16:39 Co nie zmienia faktu ze obwodnicy chcemy wszyscy my warszawiacy!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Admiral Co ty nie powiesz??? IP: 80.51.246.* 12.01.06, 18:36 A ty niby robisz co innego i jesteś święty, tak? OK. Jak tak - to i ja sie włączę. Eko-nie-logom mówimy STANOWCZE NIE!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 13:31 ja tez mam kilku znajomych, którzy maja dobre auta ale szkoda im kasy na wymiane opon na zimowe, ile to juz razy stwali w poprzek jezdni czy zakopywali sie w zaspach... ale na nic sie zdają moje tłumaczenia... ostatnio walę im prosto z mostu , jak w coś przyrżniesz, skasujesz kompletnie fure a twoja panna wyląduje w szpitalu to moze pójdziesz po rozum do głowy... trzaba ostro i brutalnie ludziom tłumaczyć, jak dotrze to chociaż do części z nich to juz bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzins Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie 12.01.06, 13:54 Tylko co pomogą zwykłe zimówki bez kolców na gołoledzi ?? Skrócą drogę hamowania o metr - nawet tyle jest mocno wątpliwe - owszem na śniegu czy błocie pośniegowym istotnie zapewniają lepszą przyczepność ale z lodem sobie nie poradzą. Jak ktoś jeździ bez głowy to i gąsienice czołgowe mu nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-D Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:22 A gdzie odpowiedzialni za odsniezanie? Nie mozna bylo porzadnie odsniezyc ulic? Prezydentowi(bylemu) juz dziekujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie IP: 80.50.13.* 12.01.06, 14:48 Widziałem ten wypadek coś strasznego ... Owinęło go wokół słupa , strażacy stali i nie wiedzieli jak zacząć ciąć ten samochód ... Siła musiała być ogromna ... Prędkość też ... Odpowiedz Link Zgłoś
stop_cenzurze_na_forum_ursynow Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie 12.01.06, 15:12 Wybudujmy obwodniece, ona rozwiaze problem sliskich dróg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa kłania się rozsądek 12.01.06, 20:53 i dziś, i wczoraj rano jak pani (wraz z Clio) przefrunęła nad balustradą na Wisłostradzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 12:43 mam juz dosc tych ostrzezen. Ludzie! jest zima! A w zimie jest slisko, zimno i pada snieg. Co wy macie prawo jazdy od 2 dni??? Przecie z wiadomo ze nad ranem moze byc slizgawka, na wiaduktach to samo, ze jak pada deszczyk to zaraz bedzie gololedz, ze trzeba jechac wolniej i uwazniej. No ile mozna o tym gadac?! Odpowiedz Link Zgłoś
osservatorepolacco Re: Bardzo ślisko w całej Warszawie 13.01.06, 16:13 siskom_tak napisał: > Pogoda się nie chce zmienić - ślisko będzie jeszcze trochę czasu. no to Ci nowina, fiu fiu! Odpowiedz Link Zgłoś