squared 23.01.06, 15:54 Czy macie ochotę na urządzenie balu karnawałowgo połączonego z wyborem Miss i Mistera naszego osiedla?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: Bal karnawałowy 24.01.06, 00:39 :))))) Jestem za ! W końcu trzeba się wreszcie jakoś poznac i zintegrować ;) Terz wsiada się do windy czy wchodzi do klatki schodowej i jakoś tak nieśmiało mówi się dzien dobry czy cześć, ponieważ się nie znamy ;) Czy nie łatwiej będzie, jak się zintegrujemy ? Pozdrówka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Re: Bal karnawałowy 24.01.06, 01:29 Tez jestem jak najbardziej za integracja!! :D Co do wyborow, to juz niekoniecznie :P pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Bal karnawałowy 24.01.06, 09:30 Fakt, wybory mogą byc kontrowersyjne ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: Bal karnawałowy 24.01.06, 10:22 a jaką metodą wybierzemy metodę głosowania? czy ktoś się poświęci i swoje nowo wybudowane mieszkanie przeznaczy na salę balową? a może zaanektować jedno z tych niewykończonych mieszkań, które stoją otworem? w weekend przeszedłem się po klatkach w bud. B i natrafiłem na sporo otwartych mieszkań, w których nawet wylewek betonowych jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.25 Re: Bal karnawałowy 24.01.06, 11:10 he he :) a moze w miejscu przeznaczonym na fitness ? Odpowiedz Link Zgłoś
barb84 Re: Bal karnawałowy 24.01.06, 16:46 FITNESS?;-)a gdzie ma byc to wspaniale pomieszczenie?;-0 co do balu to jestem jak najbardziej pro. tylko jeszcze pozostaje kwestia organizacji;-)mogę upiec ciasto;-)ale juz po sesji... pzdr B. Odpowiedz Link Zgłoś
mwk2 Re: Bal karnawałowy 28.01.06, 09:51 Rozumiem ze bal jest zarowno dla mieszkancow A jak i B? Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Bal karnawałowy 28.01.06, 18:56 jasne że dla wszystkich ;) tylko co dalej z organizacją ? ;) pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
akashha Re: Bal karnawałowy 30.01.06, 23:30 Organizacja lezy i kwiczy i czeka, az ja kto podniesie :] Przede wszystkim, kwestia lokalu. Zaanektowanie pustego mieszkania nie wydaje mi sie najlepszym pomyslem tak do konca, bo co, jesli sie akurat wlasciciel znajdzie? Albo cos stanie? A na dworze za zimno :/ Pozostaje garaz :D Odpowiedz Link Zgłoś