Dodaj do ulubionych

Forumowicze w siedzibie Agory

02.02.06, 10:55
Czy to było spotkanie dla pracowników GW, czyli najbardziej aktywnych
forumowiczów?
Czyteż był jakiś inny klucz dobory? Jeżeli tak, to jaki?
Obserwuj wątek
    • indis O jezu! 02.02.06, 10:57
      Nie zwróciłem uwagi na datę! To zdarzenie z 2002 roku.
      Dlaczego tego jeszcze nie ma w archiwum z płatnym dostępem?
      • yavorius aaaaaaaa 02.02.06, 10:59
        rotfl:)
      • tom_aszek Re: O jezu! 02.02.06, 13:31
        indis napisał:

> Nie zwróciłem uwagi na datę! To zdarzenie z 2002 roku.

Jakim cudem w ogóle na to trafiłeś? :)

> Dlaczego tego jeszcze nie ma w archiwum z płatnym dostępem?

Żeby forumowicze dalej mieli nadzieję na następne zwiedzanie Agory? :)
        • sebpl Re: O jezu! 02.02.06, 13:43
          Pamietam, ze po tym spotkaniu to nawet rodzinne zdjecie krazylo po Forum.
          • palker Re: O jezu! 02.02.06, 13:50
            mam to zdjecie mam, bo byłem:-)

a tak przy okazji: pieciolecie portalu mineło niezauważone, Agora przestała
            dopieszczać internautów (chyba z wzajemnoscia)
            :-)
            • palker Re: O jezu! 02.02.06, 14:04
              ale mieszacie:-)
              • Gość: gizmo Jezus Maria Chryste Panie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:23
                A co jest na tych zdjęciach?
                • beata_ Nie co, tylko KTO :-))) 02.02.06, 16:47
                  Forumowicze są, tylko mnie to zdjęcie gdzieś przepadło razem z wybuchem kompa
                  ze dwa lata temu :(
          • umfana Re: O jezu! 02.02.06, 16:42
            sebpl napisał:

> Pamietam, ze po tym spotkaniu to nawet rodzinne zdjecie krazylo po Forum.
            >
            to foto ze Sloggim z pacynką?
            • umfana czy na zdjęciu jest Pndzlek ? 02.02.06, 16:48
              ewentualnie Niechu z szalem ;o))))
              • pra_gosia Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 16:57
                I tak nikogo nie rozpoznam, ale chętnie popatrzę Wam w oczy.
                • umfana Ja też proszę ;P 02.02.06, 16:59
                  z opisem plissssssssss ;o)
                • beata_ Re: Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 17:01
                  Spoko, Gosia - Palker na pewno coś wrzuci, bo pamiętam że robił... Hmmmm, nie
                  jestem pewna czy wtedy też, ale rok później to już na pewno...
                  • instytut_walki_z_maniactwem Re: Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 17:06
                    Nie dam sobie glowy uciac, ale to chyba te:

bi.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg
                    bi.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg
                    Pozdrawiam,
                    Wasz sekretariat instytutu im. Egasa Moniza. ;)
                    • umfana No tak ... to foto znam :o) 02.02.06, 17:07
                      z forum Sloggiego...
                    • beata_ Re: Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 17:09
                      instytut_walki_z_maniactwem napisał:

> Nie dam sobie glowy uciac, ale to chyba te:
                      >
                      > bi.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg
                      > bi.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg
                      > Pozdrawiam,
                      > Wasz sekretariat instytutu im. Egasa Moniza. ;)

I słusznie, że sobie nie dasz, bo to są zdjęcia z wizyty rok później - dni
                      otwarte Gazety wtedy były...
                      • umfana Re: Prosimy o zdjęcie 02.02.06, 17:10

• pra_gosia Dziękujemy za zdjęcie! 02.02.06, 17:13
                          Dziękujemy za zdjęcie! Szkoda, że nie macie tabliczek ze swoimi nickami :)
                          Dlaczego GW nie zaprasza raz w roku swoich forumowiczów?
                          • pra_gosia Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:15
                            ... ale gdzie jest Filemon?
                            • umfana Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:16
                              ... właśnie? Ja chcę też wiedzieć jak wygląda Pan Pndzelek bo jak wygląda Niechu
                              to chyba wiem ;o)))
                              • beata_ Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:18
                                Na tych zdjęciach nie ma Niecha, co do Pana Pndzelka nie wiem na pewno (bo go w
                                życiu nie widziałam), ale też chyba nieobecny.
                                • pra_gosia Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 17:23
                                  Czy na tym spotkaniu przedstawialiście się nickami czy też zachowaliście je
                                  w tajemnicy?
                                  • beata_ Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 17:36
                                    pra_gosia napisała:

> Czy na tym spotkaniu przedstawialiście się nickami czy też zachowaliście je
                                    > w tajemnicy?

Na którym spotkaniu? :-))

Na drugim większość znała się już w realu, a dopoznaliśmy "desant" łódzkich
                                    Kafelków i vice versa :-)
                                    Na pierwszym dla części było to pierwsze spotkanie w realu i przedstawialiśmy
                                    się sobie najpierw nickiem...

Tajemnic nickowych żadnych nie było, o ile mi wiadomo :-))
                                    • sebpl Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 18:01
                                      Łezka w oku.... Buggi taka malutka jeszcze wtedy była, ehhh... ;) A teraz -
                                      panna na schwał, i wcale nie blondynka.

Pra_Gosiu, mnie tam wtedy nie było. Karmiłem Filemona. Moje zdjęcie natomiast
                                      dalej masz w rubryce jednego z czasopism. Dalej nie zdałaś raportu z wizyty w
                                      EMPIK-u :)
                                      • sebpl Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 18:02
                                        A to Kixx tam się uśmiecha tajemniczo pod wąsem? Pytam, bo mam odwagę spojrzeć
                                        mu prosto w oczy.
                                        • umfana Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 19:10
                                          Kixx to moja trzecia miłość warszawsko-forumowa... Pod którym wąsem ? ;o)))
                                          • umfana Ups... jeden wąs! 02.02.06, 19:12
                                            Coż... jest tylko jeden jegomość z wąsikami tak więc odwołuję tę trzeci miłość
                                            forumową. Już wolę szale i inne takie :o)
                                            • beata_ Jest dwóch... ! 02.02.06, 19:14
                                              Może się jeszcze zastanowisz ? :-)))
                                              • umfana fakt - dwóch 02.02.06, 19:17
                                                Zostaję przy szalach ;o)))
                                                • beata_ Twój wybór... :-)))) [n/t] 02.02.06, 19:19
                                                  • Gość: kixx Re: Twój wybór... :-)))) [n/t] IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:13
                                                    skoro to zniecheci Umfane do mej persony to przyznaje sie do jednego z nich

obojetnie ktorego

ale na zdjeciu jest gizmo
                                                    calkiem fajna z niej kobitka
                                                  • umfana Re: Twój wybór... :-)))) [n/t] 02.02.06, 21:23
                                                    Ups... jeśli jesteś wąsaczem to rzeczywiście... obojętne jest mi którym :D
                                                    PS
                                                    Gizmo kobietą? A ja myślałam że to facio :o)))
                                                  • umfana PS Kixx 02.02.06, 21:24
                                                    Drugim wąsaczem zapewne jest sam Pndzelek ;o)))
                                                  • Gość: kixx Re: PS Kixx IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:30
                                                    masz racje
                                                    jesli to uwolni pndzla od awansow z twojej strony to na pewno mnie nie ochrzani
                                                    za to ze napisze ze on to drugi wasacz

tez obojetne ktory
                                                  • umfana Podaję się 02.02.06, 21:33
                                                    Wąsaczów nie molestuję :o)))
                                                  • Gość: kixx Re: Podaję się IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:41
                                                    a koty?
                                                  • buggi Re: PS Kixx 03.02.06, 00:49
                                                    Gość portalu: kixx napisał(a):

> masz racje
                                                    > jesli to uwolni pndzla od awansow z twojej strony to na pewno mnie nie ochrzani
                                                    >
                                                    > za to ze napisze ze on to drugi wasacz
                                                    >
                                                    > tez obojetne ktory

Jest jeszcze Niesiek. Jest Was zatem trzech i tylko dwa wasy. Obojetnie które.

• jaa_ga Re: Przyjęcie i zdjęcie - Filemon?? 05.02.06, 23:26
                                          No no...
                                          rozrywka.eurocity.pl/zwierzaki/obrazek_1316.html
                                      • buggi Re: Przyjęcie i zdjęcie 03.02.06, 00:18
                                        sebpl napisał:

> Łezka w oku.... Buggi taka malutka jeszcze wtedy była, ehhh... ;) A teraz -
                                        > panna na schwał, i wcale nie blondynka.

►zle mnie rozpoznales. Ja to ten gosc z arafatka. A zdjecie stare jak swiat
                                        jest. Sloggi pewnie zdazyl przytyc i sie przefarbowac, no i nie bawi sie juz
                                        pacynkami.
                                        >
                                        >
                                        > Pra_Gosiu, mnie tam wtedy nie było. Karmiłem Filemona. Moje zdjęcie natomiast
                                        > dalej masz w rubryce jednego z czasopism. Dalej nie zdałaś raportu z wizyty w
                                        > EMPIK-u :)

O laboga, a Ty znowu to samo. Dajze jaki namiar na to tajemnicze czasopismo, co!
                                        >
                                      • pra_gosia Re: Przyjęcie i zdjęcie 03.02.06, 12:13
                                        Ja już kiedyś z Buggi przeglądałam część czasopism (miesięcznik?),
                                        ale zaczytałyśmy się i po prostu zapomniałyśmy, po co przyszłyśmy.
                                        Musimy naprawić błąd, aby przesłać Ci życzenia Walentynkowe na adres
                                        redakcji.
                                        • Gość: kixx znalazlem zdjecie Sebpla IP: *.acn.waw.pl 03.02.06, 12:23
                                          ale sie umalowal bestia,wiec wyglada duzo lepiej niz zwykle
                                          www.smugmug.com/keyword/flu/1/37479960
                                          • pra_gosia Re: znalazlem zdjecie Sebpla 03.02.06, 16:13
                                            Dziękuję Ci Kixxie! Tym zdjęciem pozbędę się rywalek!!!
                                • umfana Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:28
                                  beata_ napisała:

> Na tych zdjęciach nie ma Niecha, co do Pana Pndzelka nie wiem na pewno (bo go w
                                  >
                                  > życiu nie widziałam), ale też chyba nieobecny.

Beata kamień z serca... bo już myślałam, że jestem lesbijką ;o)))
                                  Pozdro dla mojego ukochanego Niecha!
                    • sceptyk Zdjecia sa do d. 02.02.06, 17:16
                      Z powodu braku na nich Maasowny.
                      • Gość: jacenty Jestes stanowczo zbyt sceptyczny IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 02.02.06, 19:37
                        Na jednym i drugim zdjeciu jest Maaa i Tebe.
                        • Gość: jacenty Re: Jestes stanowczo zbyt sceptyczny ps. IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 02.02.06, 19:40
                          Przepraszam Maas za przekrecenie nicka.
                          • sceptyk To ta w czerwonym, z czarnymi, dlugimi wlosami? 03.02.06, 00:36
                            Dalbym glowe, ze pamietam Maas ze zdjec krotkowłosą. Fachowcy powinni
                            rozstrzygnac.
                            • Gość: jacenty Re: To ta w czerwonym, z czarnymi, dlugimi wlosam IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 03.02.06, 12:43
                              Na pierwszym zdejciu Maas stoi 7 od lewej a Tebe 1 od prawej.
                              Na drugim zdjeciu Maas stoi 3 w drugim rzedzie od prawej a Tebe w tym samym
                              rzedzie ale 1 od lewej.
      • umfana Indis ma ambicje 02.02.06, 16:41
        Indis co brałeś?
        • indis Re: Indis ma ambicje 06.02.06, 15:52
          umfana napisała:

> Indis co brałeś?

???
          • umfana Re: Indis ma ambicje 06.02.06, 16:17
            indis napisał:

> umfana napisała:
            >
            > > Indis co brałeś?
            >
            > ???
            >
            ... znaczy się coś brałeś :o)
            • indis Re: Indis ma ambicje 07.02.06, 14:29
              Znaki zapytania dotyczyły ambicji, a nie brania ....
              • umfana Re: Indis ma ambicje 07.02.06, 14:56
                Ok... więc zależy Ci na takich spędach?
                Dziwne...
    • Gość: Lelekl Nie trza było krytykować Adama M. to byście byli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:25
      Towarzysz Gierek jak i Gomułka również chcętnie zapraszali do spotkania do
      swoich siedzib. Najwierniejsi forumowicze dostąpili tego zaszczytu. Wystarczył
      jeden wpis za lustracją, przeciw grubej kresce, chwalący PiS i już zaproszenie
      przeleciało koło nosa
    • Gość: s.o.s. Re: Forumowicze w siedzibie Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:41
      Agora już nie zaprasza forumowiczów, wystarczy że raz ich widziała.
      Forum Warszawa zamiera, bo odchodzą z niego prawdziwe osobowości.
      • Gość: gizmo Re: Forumowicze w siedzibie Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:24
        Masz na myśli moderatorów? Ono na pewno piszą pod innymi nickami. To czuć...
    • margala powtórzyć! powtórzyć! powtórzyć! 02.02.06, 18:46
      Czy nie możnaby powtórzyć takiego spotkania?
      Też bym chciał żeby Pan Redaktor Adam Michnik pokazał mi bambusowe gaje w
      siedzibie Agory.
      • sebpl Re: powtórzyć! powtórzyć! powtórzyć! 02.02.06, 18:58
        Gaje masz na przeciwko wejścia głównego. Możesz na nie patrzeć do woli. Teraz w
        siedzibie główną atrakcją jest cyfrowy dyktafon. (Aż dziw, że obok kiosku nie
        ma stoiska z takimi cudeńkami techniki).

• d.z Re: To już tyle czasu???? 02.02.06, 19:11
          o kurcze...
          Pamiętam, że to spotkanie było bardzo ciekawe.
          Agora dopiero co przeniosła się do nowej siedziby, a samo forum Warszawa wtedy
          było miejscem, w którym skupiło się sporo ciekawych osób.
          Ej powspominac warto:)
          Dzięki za wyciagnięcie tego z archiwów
          • kixx Re: To już tyle czasu???? 02.02.06, 21:53
            d.z napisał:

a samo forum Warszawa wtedy
            > było miejscem, w którym skupiło się sporo ciekawych osób.
            > Ej powspominac warto:)

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

dziekuje,dziekuje,dziekuje
            za to ze mnie doceniles,choc mnie nie bylo na spotkaniu
            a pamietasz pod jakim nickiem wtedy pisalem?
            >
            • umfana Ups... Kixx 02.02.06, 22:02
              kixx napisał:
              > za to ze mnie doceniles,choc mnie nie bylo na spotkaniu

Czarno to widzę Kixx dla Ciebie. Nadal będziesz molestowany przeze mnie!
    • division2 [...] 02.02.06, 19:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rubeus Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 20:15
      Heh... na drugim spotkaniu [obofotografowanym] byłem...
      Niby nie tak wcale dawno, ale jakby i ludzie, i internet i
      sam portal gazety jakby 'przyjaźniejszy' były ...
    • palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:08
      jak moderator pusci to zdjęcie rocznicowe ukaże się na forum Warszawa-foto:-)
      • umfana Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:10
        Palker poprosimy z opisem who is who
        :o)
        • palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:14
          sama się zorientujesz:-)
          • skiela1 Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:19
            Wskocz do Salonu Odrzuconych i zobacz czy zgadlam:-))
            • umfana Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:21
              Właśnie:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=36091784&a=36099754
              ?
              • palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:24
                to nie jest zdjęcie z pierwszego spotkania
                • skiela1 Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:27
                  palker napisał:

> to nie jest zdjęcie z pierwszego spotkania

no jaki drobiazgowy :-))))
                  • palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:29
                    tamtego nie puszczą na wizję, idę o zakład;-)
                    • umfana Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:34
                      Sami tam straszą ;o)))
                      • Gość: kixx Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:37
                        ocenzurowane
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=36100023
                        • palker Re: Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania 02.02.06, 21:40
                          sam cenzurowałem bo nie było to zdjęcie gazetowe i musiabym latać po ludziach
                          prosząc o zgode na opublikowanie wizerunków. Jedynie osoby publiczne moge
                          pokazywać z odkrytą przyłbicą:-)
                        • garma Re: Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania 04.02.06, 13:26
                          No tak, to jest zdjęcie ze spotkania, na którym poznałam Beatę, Eelę, Zdzichę,
                          Palkera, Lelesia, Warschaua, Dz... Sloggiego nie było na tym spotkaniu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=1063038&v=2&s=0
                          Muszę odszukać te zdjęcie w swoim archiwum.
                          • garma Re: Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania 04.02.06, 13:29
                            Palker napisał:

>sam cenzurowałem bo nie było to zdjęcie gazetowe i musiabym latać po ludziach
                            >prosząc o zgode na opublikowanie wizerunków. Jedynie osoby publiczne moge
                            >pokazywać z odkrytą przyłbicą:-)

Minęło już 4 lata, to może nie jesteśmy już do rozpoznania :-)
                            A może niektórzy z nas są tzw. publicznymi osobami ?
                          • beata_ Zdjęcie... 05.02.06, 17:34
                            garma napisała:

> No tak, to jest zdjęcie ze spotkania, na którym poznałam Beatę, Eelę,
                            > Zdzichę, Palkera, Lelesia, Warschaua, Dz... Sloggiego nie było na tym
                            > spotkaniu.
                            >
                            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=1063038&v=2&s=0
                            > Muszę odszukać te zdjęcie w swoim archiwum.

Garmuś, jeśli znajdziesz podeślij mi proszę... jakoś nie mogę się doprosić
                            niczym nie spapranej wersji :(
                            Mnie przepadło wieki temu, a wartość archiwalno-sentymentalną ma niewątpliwą:-)
                    • jaa_ga Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:36
                      Zaproś gości na fotowernisaż :))
                • beata_ Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 22:33
                  palker napisał:

> to nie jest zdjęcie z pierwszego spotkania

Taż tłumaczę ludziom wyżej... może pojęli :-)))
    • umfana Facet w brązowych sztruksach :o) 02.02.06, 21:46
      Ten wygląda całkiem sympatycznie... Tego mogę molestować na forum!
      :o)
    • spinkaa Re: Forumowicze w siedzibie Agory 04.02.06, 20:49
      Ech, łezka się w okach kręci:-)
      Mnie wprawdzie wówczas nie było ani na spotkaniu, ani też nazbyt aktywnie
      na forum (modem, rachunki i te rzeczy), alem dobiła jakoś tak tu po spotkaniu.
      A później poznałam kilkoro z wyżej wymienionych, a następnie jeszcze kilkoro,
      i przyznam, że do dziś jestem pod wrażeniem.... :-)
      To były czasy!
      Pozdrawiam wszystkich starych forumków:-))))
    • kubajek Z łezką w oku... 07.02.06, 16:06
      pozdrawiam "starych" bywalców.
      ;)
      • beata_ Buziaki :-)) [n/t] 07.02.06, 19:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka