indis 02.02.06, 10:55 Czy to było spotkanie dla pracowników GW, czyli najbardziej aktywnych forumowiczów? Czyteż był jakiś inny klucz dobory? Jeżeli tak, to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indis O jezu! 02.02.06, 10:57 Nie zwróciłem uwagi na datę! To zdarzenie z 2002 roku. Dlaczego tego jeszcze nie ma w archiwum z płatnym dostępem? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: O jezu! 02.02.06, 13:31 indis napisał: > Nie zwróciłem uwagi na datę! To zdarzenie z 2002 roku. Jakim cudem w ogóle na to trafiłeś? :) > Dlaczego tego jeszcze nie ma w archiwum z płatnym dostępem? Żeby forumowicze dalej mieli nadzieję na następne zwiedzanie Agory? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: O jezu! 02.02.06, 13:43 Pamietam, ze po tym spotkaniu to nawet rodzinne zdjecie krazylo po Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: O jezu! 02.02.06, 13:50 mam to zdjecie mam, bo byłem:-) a tak przy okazji: pieciolecie portalu mineło niezauważone, Agora przestała dopieszczać internautów (chyba z wzajemnoscia) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Jezus Maria Chryste Panie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:23 A co jest na tych zdjęciach? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Nie co, tylko KTO :-))) 02.02.06, 16:47 Forumowicze są, tylko mnie to zdjęcie gdzieś przepadło razem z wybuchem kompa ze dwa lata temu :( Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: O jezu! 02.02.06, 16:42 sebpl napisał: > Pamietam, ze po tym spotkaniu to nawet rodzinne zdjecie krazylo po Forum. > to foto ze Sloggim z pacynką? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana czy na zdjęciu jest Pndzlek ? 02.02.06, 16:48 ewentualnie Niechu z szalem ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 16:57 I tak nikogo nie rozpoznam, ale chętnie popatrzę Wam w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 17:01 Spoko, Gosia - Palker na pewno coś wrzuci, bo pamiętam że robił... Hmmmm, nie jestem pewna czy wtedy też, ale rok później to już na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Re: Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 17:06 Nie dam sobie glowy uciac, ale to chyba te: bi.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg bi.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg Pozdrawiam, Wasz sekretariat instytutu im. Egasa Moniza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Prosimy o zdjęcie! 02.02.06, 17:09 instytut_walki_z_maniactwem napisał: > Nie dam sobie glowy uciac, ale to chyba te: > > bi.gazeta.pl/img/forum/forum1.jpg > bi.gazeta.pl/img/forum/forum2.jpg > Pozdrawiam, > Wasz sekretariat instytutu im. Egasa Moniza. ;) I słusznie, że sobie nie dasz, bo to są zdjęcia z wizyty rok później - dni otwarte Gazety wtedy były... Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Dziękujemy za zdjęcie! 02.02.06, 17:13 Dziękujemy za zdjęcie! Szkoda, że nie macie tabliczek ze swoimi nickami :) Dlaczego GW nie zaprasza raz w roku swoich forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:15 ... ale gdzie jest Filemon? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:16 ... właśnie? Ja chcę też wiedzieć jak wygląda Pan Pndzelek bo jak wygląda Niechu to chyba wiem ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:18 Na tych zdjęciach nie ma Niecha, co do Pana Pndzelka nie wiem na pewno (bo go w życiu nie widziałam), ale też chyba nieobecny. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 17:23 Czy na tym spotkaniu przedstawialiście się nickami czy też zachowaliście je w tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 17:36 pra_gosia napisała: > Czy na tym spotkaniu przedstawialiście się nickami czy też zachowaliście je > w tajemnicy? Na którym spotkaniu? :-)) Na drugim większość znała się już w realu, a dopoznaliśmy "desant" łódzkich Kafelków i vice versa :-) Na pierwszym dla części było to pierwsze spotkanie w realu i przedstawialiśmy się sobie najpierw nickiem... Tajemnic nickowych żadnych nie było, o ile mi wiadomo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 18:01 Łezka w oku.... Buggi taka malutka jeszcze wtedy była, ehhh... ;) A teraz - panna na schwał, i wcale nie blondynka. Pra_Gosiu, mnie tam wtedy nie było. Karmiłem Filemona. Moje zdjęcie natomiast dalej masz w rubryce jednego z czasopism. Dalej nie zdałaś raportu z wizyty w EMPIK-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 18:02 A to Kixx tam się uśmiecha tajemniczo pod wąsem? Pytam, bo mam odwagę spojrzeć mu prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przyjęcie i zdjęcie 02.02.06, 19:10 Kixx to moja trzecia miłość warszawsko-forumowa... Pod którym wąsem ? ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Ups... jeden wąs! 02.02.06, 19:12 Coż... jest tylko jeden jegomość z wąsikami tak więc odwołuję tę trzeci miłość forumową. Już wolę szale i inne takie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Twój wybór... :-)))) [n/t] IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:13 skoro to zniecheci Umfane do mej persony to przyznaje sie do jednego z nich obojetnie ktorego ale na zdjeciu jest gizmo calkiem fajna z niej kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Twój wybór... :-)))) [n/t] 02.02.06, 21:23 Ups... jeśli jesteś wąsaczem to rzeczywiście... obojętne jest mi którym :D PS Gizmo kobietą? A ja myślałam że to facio :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: PS Kixx IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:30 masz racje jesli to uwolni pndzla od awansow z twojej strony to na pewno mnie nie ochrzani za to ze napisze ze on to drugi wasacz tez obojetne ktory Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS Kixx 03.02.06, 00:49 Gość portalu: kixx napisał(a): > masz racje > jesli to uwolni pndzla od awansow z twojej strony to na pewno mnie nie ochrzani > > za to ze napisze ze on to drugi wasacz > > tez obojetne ktory Jest jeszcze Niesiek. Jest Was zatem trzech i tylko dwa wasy. Obojetnie które. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Przyjęcie i zdjęcie - Filemon?? 05.02.06, 23:26 No no... rozrywka.eurocity.pl/zwierzaki/obrazek_1316.html Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Przyjęcie i zdjęcie 03.02.06, 00:18 sebpl napisał: > Łezka w oku.... Buggi taka malutka jeszcze wtedy była, ehhh... ;) A teraz - > panna na schwał, i wcale nie blondynka. ►zle mnie rozpoznales. Ja to ten gosc z arafatka. A zdjecie stare jak swiat jest. Sloggi pewnie zdazyl przytyc i sie przefarbowac, no i nie bawi sie juz pacynkami. > > > Pra_Gosiu, mnie tam wtedy nie było. Karmiłem Filemona. Moje zdjęcie natomiast > dalej masz w rubryce jednego z czasopism. Dalej nie zdałaś raportu z wizyty w > EMPIK-u :) ► O laboga, a Ty znowu to samo. Dajze jaki namiar na to tajemnicze czasopismo, co! > Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: Przyjęcie i zdjęcie 03.02.06, 12:13 Ja już kiedyś z Buggi przeglądałam część czasopism (miesięcznik?), ale zaczytałyśmy się i po prostu zapomniałyśmy, po co przyszłyśmy. Musimy naprawić błąd, aby przesłać Ci życzenia Walentynkowe na adres redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx znalazlem zdjecie Sebpla IP: *.acn.waw.pl 03.02.06, 12:23 ale sie umalowal bestia,wiec wyglada duzo lepiej niz zwykle www.smugmug.com/keyword/flu/1/37479960 Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: znalazlem zdjecie Sebpla 03.02.06, 16:13 Dziękuję Ci Kixxie! Tym zdjęciem pozbędę się rywalek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Przepraszam, że zawracam Wam głowę, 02.02.06, 17:28 beata_ napisała: > Na tych zdjęciach nie ma Niecha, co do Pana Pndzelka nie wiem na pewno (bo go w > > życiu nie widziałam), ale też chyba nieobecny. Beata kamień z serca... bo już myślałam, że jestem lesbijką ;o))) Pozdro dla mojego ukochanego Niecha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacenty Jestes stanowczo zbyt sceptyczny IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 02.02.06, 19:37 Na jednym i drugim zdjeciu jest Maaa i Tebe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacenty Re: Jestes stanowczo zbyt sceptyczny ps. IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 02.02.06, 19:40 Przepraszam Maas za przekrecenie nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk To ta w czerwonym, z czarnymi, dlugimi wlosami? 03.02.06, 00:36 Dalbym glowe, ze pamietam Maas ze zdjec krotkowłosą. Fachowcy powinni rozstrzygnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacenty Re: To ta w czerwonym, z czarnymi, dlugimi wlosam IP: *.brookproperty.co.uk / 217.158.20.* 03.02.06, 12:43 Na pierwszym zdejciu Maas stoi 7 od lewej a Tebe 1 od prawej. Na drugim zdjeciu Maas stoi 3 w drugim rzedzie od prawej a Tebe w tym samym rzedzie ale 1 od lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
indis Re: Indis ma ambicje 06.02.06, 15:52 umfana napisała: > Indis co brałeś? ??? Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Indis ma ambicje 06.02.06, 16:17 indis napisał: > umfana napisała: > > > Indis co brałeś? > > ??? > ... znaczy się coś brałeś :o) Odpowiedz Link Zgłoś
indis Re: Indis ma ambicje 07.02.06, 14:29 Znaki zapytania dotyczyły ambicji, a nie brania .... Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Indis ma ambicje 07.02.06, 14:56 Ok... więc zależy Ci na takich spędach? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Nie trza było krytykować Adama M. to byście byli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:25 Towarzysz Gierek jak i Gomułka również chcętnie zapraszali do spotkania do swoich siedzib. Najwierniejsi forumowicze dostąpili tego zaszczytu. Wystarczył jeden wpis za lustracją, przeciw grubej kresce, chwalący PiS i już zaproszenie przeleciało koło nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.o.s. Re: Forumowicze w siedzibie Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:41 Agora już nie zaprasza forumowiczów, wystarczy że raz ich widziała. Forum Warszawa zamiera, bo odchodzą z niego prawdziwe osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Forumowicze w siedzibie Agory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:24 Masz na myśli moderatorów? Ono na pewno piszą pod innymi nickami. To czuć... Odpowiedz Link Zgłoś
margala powtórzyć! powtórzyć! powtórzyć! 02.02.06, 18:46 Czy nie możnaby powtórzyć takiego spotkania? Też bym chciał żeby Pan Redaktor Adam Michnik pokazał mi bambusowe gaje w siedzibie Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: powtórzyć! powtórzyć! powtórzyć! 02.02.06, 18:58 Gaje masz na przeciwko wejścia głównego. Możesz na nie patrzeć do woli. Teraz w siedzibie główną atrakcją jest cyfrowy dyktafon. (Aż dziw, że obok kiosku nie ma stoiska z takimi cudeńkami techniki). Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: To już tyle czasu???? 02.02.06, 19:11 o kurcze... Pamiętam, że to spotkanie było bardzo ciekawe. Agora dopiero co przeniosła się do nowej siedziby, a samo forum Warszawa wtedy było miejscem, w którym skupiło się sporo ciekawych osób. Ej powspominac warto:) Dzięki za wyciagnięcie tego z archiwów Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: To już tyle czasu???? 02.02.06, 21:53 d.z napisał: a samo forum Warszawa wtedy > było miejscem, w którym skupiło się sporo ciekawych osób. > Ej powspominac warto:) €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ dziekuje,dziekuje,dziekuje za to ze mnie doceniles,choc mnie nie bylo na spotkaniu a pamietasz pod jakim nickiem wtedy pisalem? > Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Ups... Kixx 02.02.06, 22:02 kixx napisał: > za to ze mnie doceniles,choc mnie nie bylo na spotkaniu Czarno to widzę Kixx dla Ciebie. Nadal będziesz molestowany przeze mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
division2 [...] 02.02.06, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 20:15 Heh... na drugim spotkaniu [obofotografowanym] byłem... Niby nie tak wcale dawno, ale jakby i ludzie, i internet i sam portal gazety jakby 'przyjaźniejszy' były ... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:08 jak moderator pusci to zdjęcie rocznicowe ukaże się na forum Warszawa-foto:-) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:10 Palker poprosimy z opisem who is who :o) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:14 sama się zorientujesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:19 Wskocz do Salonu Odrzuconych i zobacz czy zgadlam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:21 Właśnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=36091784&a=36099754 ? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:24 to nie jest zdjęcie z pierwszego spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:27 palker napisał: > to nie jest zdjęcie z pierwszego spotkania no jaki drobiazgowy :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:29 tamtego nie puszczą na wizję, idę o zakład;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 21:37 ocenzurowane forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=36100023 Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania 02.02.06, 21:40 sam cenzurowałem bo nie było to zdjęcie gazetowe i musiabym latać po ludziach prosząc o zgode na opublikowanie wizerunków. Jedynie osoby publiczne moge pokazywać z odkrytą przyłbicą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania 04.02.06, 13:26 No tak, to jest zdjęcie ze spotkania, na którym poznałam Beatę, Eelę, Zdzichę, Palkera, Lelesia, Warschaua, Dz... Sloggiego nie było na tym spotkaniu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=1063038&v=2&s=0 Muszę odszukać te zdjęcie w swoim archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Sensacja-zdjecie z pierwszego spotkania 04.02.06, 13:29 Palker napisał: >sam cenzurowałem bo nie było to zdjęcie gazetowe i musiabym latać po ludziach >prosząc o zgode na opublikowanie wizerunków. Jedynie osoby publiczne moge >pokazywać z odkrytą przyłbicą:-) Minęło już 4 lata, to może nie jesteśmy już do rozpoznania :-) A może niektórzy z nas są tzw. publicznymi osobami ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Zdjęcie... 05.02.06, 17:34 garma napisała: > No tak, to jest zdjęcie ze spotkania, na którym poznałam Beatę, Eelę, > Zdzichę, Palkera, Lelesia, Warschaua, Dz... Sloggiego nie było na tym > spotkaniu. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=1063038&v=2&s=0 > Muszę odszukać te zdjęcie w swoim archiwum. Garmuś, jeśli znajdziesz podeślij mi proszę... jakoś nie mogę się doprosić niczym nie spapranej wersji :( Mnie przepadło wieki temu, a wartość archiwalno-sentymentalną ma niewątpliwą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 21:36 Zaproś gości na fotowernisaż :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Forumowicze w siedzibie Agory 02.02.06, 22:33 palker napisał: > to nie jest zdjęcie z pierwszego spotkania Taż tłumaczę ludziom wyżej... może pojęli :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Facet w brązowych sztruksach :o) 02.02.06, 21:46 Ten wygląda całkiem sympatycznie... Tego mogę molestować na forum! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Forumowicze w siedzibie Agory 04.02.06, 20:49 Ech, łezka się w okach kręci:-) Mnie wprawdzie wówczas nie było ani na spotkaniu, ani też nazbyt aktywnie na forum (modem, rachunki i te rzeczy), alem dobiła jakoś tak tu po spotkaniu. A później poznałam kilkoro z wyżej wymienionych, a następnie jeszcze kilkoro, i przyznam, że do dziś jestem pod wrażeniem.... :-) To były czasy! Pozdrawiam wszystkich starych forumków:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś