Dodaj do ulubionych

Administracja

22.02.06, 21:18
Czy komuś udało się w godzinach pracy zastać Pana Administratora? Ja
próbowałm juz trzy razy i bez skutku. Coraz mniej mi sie to wszystko podoba.
Nikt nic nie wie na temat ewentualnej daty zasiedlenia. Za co w końcu płacimy
niemałe pieniądze????
Obserwuj wątek
    • compiter Re: Administracja 22.02.06, 21:35
      O ile wiem Mr Sołtyk urzęduje w pn, śr, pt. W każdy z tych dni po ok. 2h. Więc
      prawdopodobieństwo zastania go jest hmmm niewielkie.
      • zuza4321 Re: Administracja 23.02.06, 11:10
        No właśnie ja specjalnie przyjechałam w godzinach urzędowania szanownego Pana
        Administratora (co za kretyn wymyślił te godziny 11-13 - przecież w tych
        godzinach normalni ludzie pracują), a Pan nawet nie pofatygował się , żeby
        wywiesić kartkę. Ochroniarze po moich pytaniach stwierdzili, że Pan
        Administrator przychodzi bardzo różnie, raz jest, raz go nie ma i co najgorsze
        nikt nie wie kiedy będzie, a kiedy nie. Ile razy można się zwalniać z pracy???
        • ellini Re: Administracja 23.02.06, 17:52
          Całkowicie podzielam ten pogląd. W koncu to Pan Administrator powinien być dla
          mieszkańców a nie odwrotnie. Osobiscie jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim
          brakiem szacunku i kompetencji. Należałoby chyba rozważyc sprawę dalszej
          współpracy z tym Panem - chyba że mamy ochotę bawić się w Alternatywy 4.

Pozdrawiam
          • zuza4321 Re: Administracja 23.02.06, 18:31
            Ja zamierzam iść do naszej spółdzielni i poruszyć tę kwestię, ale nie wiem czy
            to coś da. Może jakieś zebranie sie szykuje albo co??? Może byśmy sami
            zorganizowali coś w miarę szybko, bo nie chciałbym kolejny miesiąc mieszkać w
            swoim mieszkaniu tylko na papierku, przynajmniej nie za te pieniądze.
            • kkoziol Re: Administracja 23.02.06, 23:12
              Niestety uważam ze w spoldzielni jest zatrudnionych za malo administratorow.
              Ale abstrachujac od tego, nasz administrator powinien sobie zdawac sprawe
              z tego ze na nowym bloku to trzeba bywac czesciej i punktualnie, bo na pewno
              jest wiecej spraw niz na starych osiedlach.
              • elzbieta.ziolek Administracja 01.03.06, 14:23
                Dzien dobry,

na osiedlu, na ktorym mieszkam wynajeta jest administracja z zewnatrz -
                wychodzi nam to naprawde tanio. Pani administratorka jest zawsze w godzinach
                urzedowania. A poza tymi godzinami odbiera telefony i stara sie zawsze pomoc.
                Niestety z przykroscia musze stwierdzic, ze nasz administrator zwykle nie
                odbiera telefonow. Jesli zostawiam informacje na automatycznej sekretarce - nie
                oddzwania.
                Osobiscie bylabym za zmiana. Oczywiscie jesli to bedzie zmiana na lepsze :-))

Pozdr. Ela
                • znj2 Re: Administracja 02.03.06, 17:26
                  Witam
                  Jestem przedstawicielem firmy zarządzającej nieruchomościami jeśli Państwo
                  chcieli by zmienić administratora to zapraszam do współpracy, jeśli jakieś
                  porady prawne - pomoge oczywiście za frre
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka