Dodaj do ulubionych

Bezczelność ZTM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 22:23
Nie dość że 176 jeździ tak rzadko jak jakiś żałosny pks,to jeszcze gdy wypadł
dziś o 20:25 z kursu(przyst.Bazyliańska , kierunek Choszczówka)to ZTM miał w
du..e pasażerów czekających nawet godzinę na kolejny!!!tak godzinę ten o
20:00 mi uciekł z przed nosa ten o 20:25 nie przyjechał w ogóle a ten o 20:50
miał 5 minut spóźnienia!!!To jest skandal jak się stoi na mrozie 55 minut to
człowieka qrwica strzela!!ZTM pewnie nawet o tym nie wie!!Za co ja płacę za
te bilety żeby autobus kursował co pół godziny notorycznie się spóźniał albo
nie przyjeżdżał wcale przy tak prostej i kótkiej trasie to zakrawa na jakiś
absurd!!Jak już przyjechał to szpilki nie można było wsadzić taki był tłok!!
Niech mi ktoś odpowie kto odpowiada za takie wypadki?Dlaczego nie wysłano
brygady zastępczej albo nie przyspieszono a wręcz opóźniono odjazd kolejnej?!!
I czemu ta linia jeździ tak rzadko!!!Przecież masa ludzi nim jeździ ,
obsługuje środkową Białołękę aż po Choszczówkę!!
Obserwuj wątek
    • petrolot44 Re: Bezczelność ZTM 28.02.06, 00:45
      Nawet autobusy mają się prawo zepsuć. A czas reakcji też jakiś jest. A
      opóźnienie kolejnego kursu może wynikać z tego, że więcej pasażerów musiało się
      do niego wcisnąć. A wtedy czas wsiadania się wydłuża.

Inna sprawa, że ZTM organizuje transport, a to przewoźnik jest odpowidzialny za
      wystawienie pojazdu. Ot taka dygrsja.
    • Gość: MZ Chwileczke - 20.25 - 20.55 to 30 minut, a nie 1h!! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 28.02.06, 08:54
      Chyba, ze na Choszczowce obowiazuje inny sposob liczenia czasu? To, ze ten o 20
      ucielk 'sprzed nosa' to nie jest wina ZTM, tylko wlasnego gapiostwa. Jesli ma
      sie pretensje to tylko o to, ze sie stalo 30 minut, bo ten woz o 20.25 nie
      przyjechal, bo sie zepsul.
      • Gość: monopolowy Re: Chwileczke - 20.25 - 20.55 to 30 minut, a nie IP: *.chello.pl 01.03.06, 13:57
        Pani była na przystanku zaraz po 20:00, a autobus przyjechał o 20:55. Nie wiem
        jak dla Ciebie MZ, ale dla mnie to prawie godzina:) Po prostu czekała 2 razy
        dłużej niż powinna
        • Gość: Tomaszek Re: Chwileczke - 20.25 - 20.55 to 30 minut, a nie IP: *.europe.hp.net 01.03.06, 14:38
          Pani to moze i czekala godzine, ale autobus nie przyjechal z godziny 20.25, a
          nie 20.00 (ten sobie pani przegapila). Wiec moze miec pretensje o stanie 30
          minut, a nie godziny.
    • metron1 Re: Bezczelność ZTM 28.02.06, 13:49
      Nie narzekaj Zawsze możesz skorzystać z usług Kolei Mazowieckich Tam takie
      atrakcje jak czekanie 1,5 h na mrozie czy opóznienia po 40-50 minut lub to że z
      powodu tłoku nie zmiescisz się do pociagu będziesz miał codziennie
      • metron1 Re: Bezczelność ZTM 28.02.06, 13:50
        I jesczcze za te atrakcje zapłacisz 150 zł bo tyle kosztuje mnie bilet miesięczny
        • Gość: freak Re: Bezczelność ZTM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:06
          Marne to pocieszenie a pretensje mam prawo mieć bo gdyby 176 jeździł częsciej
          to nikt by tyle nie czekał na kolejną brygadę w razie gdy znów jakiś gruchot
          się rozleci,Stalowa ma chyba najgorsze trupy ze wszystkich jeżdzacych po
          mieście!I jeszcze musiał się popsuć wieczorem kiedy temperatura spada poniżej
          możliwej do wytrzymania w trakcie stania przez 55min na przystanku,jak nie ZTM
          to MZA dało d..y wczoraj i tyle nie podstawiając niczego zastępczego!!!Przecież
          mogli wysłac ta brygadę o 20:50 wcześniej!!!!Ale nikt nie pomyślał jak zwykle
          zresztą..
          • metron1 Re: Bezczelność ZTM 01.03.06, 14:27
            Wiem że to marne pocieszenie ale pomyśl że inni mają jeszcze gorzej Ja takie
            akcje typu czekanie godzinę na pociąg na mrozie mam niemal codziennie W
            rozkąldzie KM jest pociąg który z zegarkiem w ręku codziennie opóznia się od 50
            -60 minut
            • Gość: eak Re: Bezczelność ZTM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:48
              wyacz ale nie pocieszają mnie cudze nieszczęścia,jak widzę jakąś anomalię,dążę
              do jej wyeliminowania..
              • metron1 Re: Bezczelność ZTM 02.03.06, 01:14
                No ja też dążyłem ale dałem sobie już spokój Walka z Kolejami Mazowieckim to
                walka ponad moje siły Tutaj nic już nie da się zrobić bez pomocy mediów
          • behemot87 Re: Bezczelność ZTM 01.04.06, 23:41
            >Stalowa ma chyba najgorsze trupy ze wszystkich jeżdzacych po
            >mieście!

Kleszczowa i Woronicza (stare ikarusy 280) też nie są lepsze...
    • Gość: Adler Re: Bezczelność ZTM IP: 193.17.14.* 01.03.06, 16:03
      Pocieszyć tylko moge tym że gdy siedze w autobusie na petli na Górczewskiej to obserwuje że ŻADEN autobus nie wyjeżdża zgodnie z rozkładem.od 3-6 min.opóźnienia.A potem sypie jak wariat.Raz nawet nie zatrzymał sie na przystanku Klemensiewicza.Żadne to pocieszenie ale myśle że nadchodza dni gdzie trzeba sie pozbyć PANÓW KIEROWCÓW a zatrudnić spoza warszawy kierujących pojazdem.A tamtych do zgniatania puszek.
      • petrolot44 Re: Bezczelność ZTM 01.03.06, 21:10
        łudzisz się, że gdzie indziej jeżdżą inaczej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka