na4 06.03.06, 17:37 mam cięzko układajace się włosy i poszukuje fryzjera, który mnie dobrze obetnie i nie będą miała z nimi kłopotu. Pomożcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chk2 Re: Poszukuje dobrego fryzjera 07.03.06, 09:51 jezeli jestes gotowa zaplacic 90 zlotych, zeby sprobowac, to polecam salon MILEKDESIGN na placu dabrowskiego 7 (www.milekdesign.pl). maja tam b. dobrych fryzjerow. U Darka i Kasi, ktorzy sa wlascicielami, strzyge sie od 9 lat i jeszcze nigdy nie wyszlam niezadowolona. Cena jest moze dosc wysoka ale ich fryzury sa ladne przez kilka miesiecy i co najwazniejsze nie robie z wlosami nic poza myciem i suszeniem, bo ukladaja sie same. Telefony znajdziesz na stronie www. pozdrawiam chk2 Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: Poszukuje dobrego fryzjera 19.03.06, 21:43 Pan Leszek w salonie Welli na Chełmskiej, mniej więcej naprzeciwko Elei. Samo strzyżenie - 50 złotych. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Poszukuje dobrego fryzjera 20.03.06, 01:18 leszek teraz zszedł na psy. co z tego, że ma nowy zakład jak strzyżenie mu nie idzie tak jak kiedyś, albo nie idzie z duchem czasu.to się da odczuć nawet w czasie oczekiwania - kiedyś się przychodziło i trzeba było czekać, bo był tłum bab. a teraz wchodzisz i masz. poprawnie obetnie, ale bez polotu... Odpowiedz Link Zgłoś
metrluba Re: Poszukuje dobrego fryzjera 05.11.06, 11:53 Teraz też czasem trzeba czekać, ale... masz trochę racji. Ostatnio kilka razy ostrzygł mnie niestarannie (z drobnymi nierównościami). Co z tego, jeśli szukałam w innych miejscach i trafiałam na osoby, które może się bardzo starały, ale co z tego, kiedy tym fryzurom brakowało sznytu, który mają mimo wszystko fryzury u Leszka. Dalej będę szukać, ale jak tylko leszek wróci z urlopu, umówię się do niego na poprawianie tego, co mi ostatnia fryzjerka zrobiła na głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
create dla bim-bam-bom 03.11.06, 10:54 proszę korzystać z funkcji szukaj na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Poszukuje dobrego fryzjera 03.11.06, 15:39 Salon Smily na Limanowskiego (tyły ING) - pani Edytka jest naprawdę super, tnie, farbuje elegancko, taniej niż w centrum, ale nie najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Poszukuje dobrego fryzjera 03.11.06, 19:12 mam dokładnie odwrotne zdanie. Podejrzewam, że pani Edytka to jedna z tych nadętych niedouczonych bździągw, które tam "pracują". Odpowiedz Link Zgłoś
monik_es Re: Poszukuje dobrego fryzjera 22.12.06, 23:02 Studio urody "Agnieszka" na Resorowej, pani Agnieszka, wprawdzie to juz Wilanow, ale... polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Poszukuje dobrego fryzjera 06.01.07, 23:49 na Burgaskiej w pawilonie drzwi w drzwi prywatnej przychodni.Strzyze tam pani MOnika.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczmarek.e Re: Poszukuje dobrego fryzjera 08.01.07, 09:50 polecam p. Renatę Głusinską - ul. Powsińska, tel. 842-24-24 chodzę do Niej już od wielu lat i zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-r Re: Poszukuje dobrego fryzjera 15.01.07, 20:16 też polecam ul. Powsińską , zaraz za kładką - p. Renatę Zwierzyk Odpowiedz Link Zgłoś
cintus Męski 15.04.07, 00:08 Gdzie jest najtańsze, bo najprostsze strzyżenie męskie? Wpisujcie namiary i ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Re: Męski 15.04.07, 16:40 Bernardyńska 1a (chyba), salon na parterze - 20 PLN Odpowiedz Link Zgłoś