kamil_1911 19.03.06, 17:16 Ostatnio pojechałem sobie na pętle Annopol, i zaciekawiło mnie to miejsce. Mógłbymi ktoś o nim bardziej szczegółowo napisać (o historii tego miejsca, jego aktualnej roli). PS. Czy Annopol to część Bródna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blekota z urzędu nie Annopol to część Nowego Jorku IP: *.chello.pl 19.03.06, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejhejkupseklej Re: nie Annopol to część Nowego Jorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:09 Annopol to miasto nad Wisla, w pd-wsch Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka261 Re: nie Annopol to część Nowego Jorku IP: *.chello.pl 20.03.06, 15:00 Jeśli chcesz zasięgnąc szczegółowych informacji dotyczących Annopola to wejdź na forum bródna i spytaj jakiegoś entuzjasty, na pewno ktoś powie Ci coś ciekawego o tym miejscu np:Sloggi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: nie Annopol to część Nowego Jorku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:02 O ile mnie pamiec nie zawodzi to Annopol nigdy nie byl czescia Brodna. Byl i jest wioska, czescia Bialoleki. Budowano tam hotele robotnicze dla ekip z Zerania i chyba PKiNu. Stad tyle hoteli tam. Co ci sie tam podobalo? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_1911 Re: nie Annopol to część Nowego Jorku 20.03.06, 18:44 Sympatyczny klimat, okolica, nie przypominająca centrum Wawy, można sobie tam odpocząć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mła Re: nie Annopol to część Nowego Jorku IP: *.crowley.pl 21.03.06, 15:31 na długim spacerze będąc z moim psem,powędrowałam właśnie do pętli Annopol,była zima, jakieś 2 miesiące temu, doznałam "przerażenia"- widziałam na własne oczy jak osoba wchodziła do włazu ściekowego..... zapytałam pana pilnującego jakiegoś .../po drugiej stronie ulicy/, jak to możliwe, i mnie oświecił, że w tym kanale mieszkają 3 osoby. podobno o tym fakcie wiedzą i straż i policja...i nic to nie zmienia... poza tym są tam zakłady jakieś i działki - dalej nie szłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: nie Annopol to część Nowego Jorku 21.03.06, 15:51 Tam to standard. Jezdzilem do tego zakladu za petla przez caly rok. Wczesniej pracowalem w lepszym zakladzie tej firmy w Radzyminie. Ten srebrny zaklad produkujacy babelki wybudowali Norwegowie. Plotka glosila, ze jak go budowali, to tak obawiali sie wojny nuklearnej, ze zaklad moglby pelnic funkcje zewnetrznego schronu przeciwatomowego. Polecam zwrocic uwage na stalowe zewnetrzne zaluzje w oknach. Maja grubosc prawie centymetra. W lato nagrzana puszka swobodnie mogla pelnic funkcje sauny. Jak stamtad odszedlem z 7 lat temu (albo i grubo wiecej) slyszalem, ze klimatyzacje zalozyli. Generalnie mam niemile wspomnienia z tamtego miejsca. Straszne odludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_1911 Re: nie Annopol to część Nowego Jorku 21.03.06, 16:29 Ja lubie "odludzia". Ale nie wiedziałem, że tam w kanałach mieszkają ludzie, straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roox Re: nie Annopol to część Nowego Jorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:57 Nie przejmuj sie, w Wilanowie i innych tzw. lepszych dzielnicach widzialem podobne sytuacje, wiec to zaden wyroznik Annopola Odpowiedz Link Zgłoś
asiaipawel Re: nie Annopol to część Nowego Jorku 22.03.06, 08:18 już wiem,że jest wiele takich miejsc gdzie "mieszkają" bezdomni, ale tam zobaczyłam na własne oczy....więc to jakby co innego. byłam porażona, i już nie chodzę w tamtym kierunku....- strach?, może...... Odpowiedz Link Zgłoś
kopersmith Re: Annopol 12.11.15, 10:10 Odkąd otworzyli Trasę Toruńską Annopol to prowadzą tam wszystkie drogi tak więc Annopol jest częścią wszystkiego xD Odpowiedz Link Zgłoś
bockoska Re: Annopol 17.11.15, 15:26 :D moze wszystkiego nie... teraz na annopolu cisza bez tramwajow odkąd remontują zajezdnię Odpowiedz Link Zgłoś