Gość: Legia 0-1 Polonia IP: *.acn.waw.pl 06.04.06, 20:33 wynik po gwizdku konczacym mecz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Takiego wyniku nikt sie nie spodziewal IP: *.acn.waw.pl 06.04.06, 20:34 MP znow sie oddala od Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feqews Polonia - Legia 0-4 IP: *.chello.pl 08.04.06, 17:10 Wynik po końcowym gwizdku... Wszyscy się tego spodziewali, KSP coraz bliżej II ligi. Zamiast modernizacji trybuny głównej na stadionie przy Konwiktorskiej, piękne plany osiedla wielorodzinnego w miejscu stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Polonia - Legia 0-4 08.04.06, 17:28 Gość portalu: feqews napisał(a): > Wynik po końcowym gwizdku... > > Wszyscy się tego spodziewali, KSP coraz bliżej II ligi. > > Zamiast modernizacji trybuny głównej na stadionie przy Konwiktorskiej, piękne > plany osiedla wielorodzinnego w miejscu stadionu. Ty idiotą jesteś od urodzenia, czy "tak" porobilo ci się od niedawna ? Co to za rajac dla kibiców Legii takich jak ja - gdy Polonia spadnie do II. ligi. Ekstraklasa bez derbów, maliniak ?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia - Legia 0-4 08.04.06, 18:29 > Co to za rajac dla kibiców Legii takich jak ja - gdy Polonia spadnie do II. > ligi. > Ekstraklasa bez derbów, maliniak ?!!!! Zamiast derbów mamy pseudoderby, a za takimi tęsknić nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Polonia - Legia 0-4 IP: *.acn.waw.pl 08.04.06, 18:39 masz racje Kazuyoshi prawdziwe derby beda jak Legia zagra z Mazurem Karczew Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia - Legia 0-4 08.04.06, 18:55 Cóż, ja tam wolę Mazura Karczew, Bóbr Tłuszcz i Żbika Nasielsk od Polonii. Mazowsze Grójec i Nadnarwiankę Pułtusk też lubię. W odróżnieniu od niektórych nie mam uprzedzeń związanych z czyimś pochodzeniem. Być może za rok Polonia będzie grała w jednej lidze z Mazowszem Grójec (mają szansę na awans). Chętnie przejadę się do Grójca dopingować Mazowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Polonia - Legia 0-4 IP: *.acn.waw.pl 08.04.06, 19:26 masz inne uprzedzenia-wiec duma jaka okazujesz z powodu swojej "tolerancji"jest niczym nieuzasadniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik67 Re: Polonia - Legia 0-4 IP: *.chello.pl 08.04.06, 21:09 Ty nie musisz tam jechać bo zapewne właśnie tam masz swą chatkę z bambusów samuraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Polonia - Legia 0-4 09.04.06, 00:37 > Ty nie musisz tam jechać bo zapewne właśnie tam masz swą chatkę z bambusów > samuraju :) Pijąc ze swoimi kumplami pysznego jabola w bramie, pamietaj, że te jabłka to z mojego sadu :) Tja, już lepiej być wieśniakiem spod Grójca, niż polonistą. Odpowiedz Link Zgłoś