Dodaj do ulubionych

Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to?

IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 19.12.02, 14:08
Witajcie, mam do Was pytanie, a mianowicie jaka jest w Stolicy najlepsza
agencja ochrony???

WYPOWIADAJCIE SIE NA TEN TEMAT.

Obserwuj wątek
    • Gość: MM Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: 217.8.161.* 19.12.02, 15:11
      Juwentus chyba, chronią przystanki autobusowe w warszawie
      • Gość: Ciekawy Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 19.12.02, 15:27
        To, że chroni przystanki o niczym nie świadczy, czy widziałeś kiedykolwiek
        jakiegoś ochroniarza na tym przystanku??? Może inne firmy poprostu nie podjęły
        się patractwa. A poza tym Juwentus głównie je czyści z ulotek, niż je chroni.
      • buggi Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? 19.12.02, 17:44
        wlasna pala( i prosze mnie zle nie zrozumiec, dziekuje )
        • Gość: Ciekawy Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 19.12.02, 19:47
          Chodzi mi o agencje ochrony mienia... ale to też wezme pod uwagę:)
    • Gość: Paweł Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.acn.pl / 10.69.2.* 19.12.02, 20:51
      Najlepsza może nie jest, ale na pewno śmieszna. Trzech dziadków pilnuje parku
      Ujazdowskiego. Na bluzach mają naszywki "Agencja Ochrony Pantera".
      Pozdrawiam
      • Gość: :-) Pan tera mnie uderzy?! Bo zadzwonię po Policję! IP: 193.160.225.* 03.06.13, 20:48
      • Gość: Anne Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.15, 18:38
        Agencja ochrony pantera.imprezy masowe. Ws
        Wpuszczają kto sie spodoba za nie ladny wyglad nie masz co isc. Nie wpuszcza Cię
        • Gość: der Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.15, 14:12
          Szukałem opinii o agencji ochrony sigma
          dziwnym trafem ne ma nic o nich w gowork podejrzewam ,że za kasę czyszczą niepochlebne opinie o sobie
    • Gość: Ciekawy Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 20.12.02, 14:41
      No co tam, mowe wam odebrało, nie korzystaliście nigdy z żadnej ochrony???
      • maitresse.d.un.francais No jakoś nie korzystałam 07.07.13, 22:16
        a ta agencja miała chronić osobiście mnie czy moje mienie?
    • Gość: wojtek Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.02, 15:07
      www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?&f=394
      • Gość: Ciekawy Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 20.12.02, 16:21
        Nie urzekła mnie twoja historia. Jeżeli nie dorosłeś do forum, to idź lepiej
        sobie kup lizaka.
        • Gość: lizak Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.02, 16:35
          www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?&f=394
          • Gość: Ciekawy Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.acn.pl / 10.65.3.* 20.12.02, 19:49
            No i następny, współczuje...
            • spinkaa Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? 20.12.02, 21:13

www.patronservice.com.pl/
              Znam i polecam.
              • Gość: anonim Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.devs.futuro.pl 03.06.13, 13:47
                Grupa DSF najlepsza!!
                • m.miastowy Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? 03.06.13, 15:23
                  Wszystkie agencje ochrony w jednym są dobre, w maksymalnym wyzysku pracownika.
                  • Gość: :-) 2 PLN/h pod warunkiem że ochroniarz dożyje wypłaty IP: 193.160.225.* 03.06.13, 20:49
                  • danie.tracz Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? 04.07.13, 00:54
                    Zadzwoń a się dowiesz 794282520
                    • 1-buc Tracz wszędzie SPAMuje 04.07.13, 11:51
                      wyszukiwarka prawdę ci powie
              • Gość: Optymista Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.13, 12:59
                Patronservice to jest odnoga Solidu. Tańsza, gorsza, - dla tych co się zrazili do Solidu są wysyłani inni przedstawiciele handlowi proponujacy Patronservice.
                Ja dziękuję.
            • Gość: agencja 3pały Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 17:39
              Ciekawy , nie bądz za ciekawy bo kociej mordy dostaniesz.
    • Gość: xxx Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 11:40
      Oczywiście GROM Group. Dzięki nim Jarosław Kaczyński jeszcze żyje.
      • Gość: Radek Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.ip.netia.com.pl 24.07.13, 09:48
        od dwóch lat Securitas chroni mój dom w Wawrze , kilka razy się już sprawdzili, polecam
        Miałem już trzy różne ponoć duże agencje ochrony i same wpadki, nie dojeżdżali na czas, jakieś faktury za jakieś przyjazdy których nie było,
        • Gość: Nicko Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.180.25.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.14, 00:15
          Agencje ochrony są dobre tak w oszustwach wobec klienta jak i pracowników ( większość ). To jest tzw. polski przepis na minimalizację kosztów , klienta nieświadomego "wydymać" , pracownika oszukiwać na wypłatach. A Tusk wychwala umowy śmieciowe twierdząc , że to łatwy zarobek dla każdego. Zgroza !!!
    • Gość: www.ochrona-men.pl Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.chello.pl 30.07.14, 23:36
      Najlepsza agencja ochrony to taka, która nie wygrywa w przetargu na najniższą cenę. Sorry, ale przegrywaliśmy przetargi, bo ktoś proponował na przykład 5.50 zł na godzinę pracy pracownika ochrony. Policzcie - 6 zł razy 160 godz. = 880 zł (brutto, minus podatki). To chore.

Ja reprezentuję agencję MEN (www.ochrona-men.pl) - tak, nie często uczestniczymy w przetargach, bo wiemy, że nie wygramy. Możemy za to zaferować kompleksowe podejście do ochrony - łącznie z instalacją systemu kamer czy kontroli dostępu na nasz koszt. Mieszkańczy są lepiej chronieni, a wcale nie ponoszą z tego tytułu dodatkowych kosztów.
      • Gość: divis Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.centertel.pl 20.06.15, 02:18
        to powiedz mi jak obliczyc kolego cene przetargu .
    • Gość: oker Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.mm.pl 06.05.15, 09:57
      Od jakiegoś czasu w firmie korzystamy z usług tej agencji ochrony: hunters.pl/warszawa/ . Jest to dość duża firma z doświadczeniem.Woleliśmy właśnie dopłacić i zatrudnić kogoś kto zna sie na tym co robi ( chociaż muszę przyznać,że cen nie mają takich wysokich . szczególnie jeśli porówna się ich do innych agencji).
      Wykupiliśmy usługi w pakiecie. Mamy tam i monitoring i firmę sprzątającą i ochronę.
      • Gość: jaaa Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.15, 20:59
        taki tekst znalazłem w temacie agencji ochrony:
        di.com.pl/szesc-rzeczy-ktore-trzeba-wymagac-od-agencji-ochrony-na-osiedlu-52203
    • Gość: de Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.15, 14:19
      Najlepsza agencja ochrony to taka za której usługi WSPÓLNOTA MIESZKANIOWA ZAPŁACI POWYŻEJ 9.00 ZA GODZINĘ NETTO nie oszukujcie się jak płacicie 7.00 za godzinę .
      godne polecenie MATPOL SECURITAS POLPATROL KONSALNET nie idą na masówkę za wszelką cenę
      • Gość: Alicja Re: Najlepsza agencja ochrony w W-wie? Jaka to? IP: *.stargard.mm.pl 09.06.16, 09:22
        Potwierdzam, Konsalnet stawia na jakość. Zajmują się ochroną u nas na osiedlu i bardzo dobrze się sprawują a więc mogę ich szczerze polecić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka