Dodaj do ulubionych

Lekarze zaostrzają protest

IP: 217.149.242.* 19.04.06, 08:12
niech tylko do tego dojdzie, od razu idę do sądu i pozywam Państwo Polskie za
wyłudzanie ode mnie pieniędzy na tzw. składkę zdrowotną.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc portalu Re: Lekarze zaostrzają protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:18
      i pewnie wygrasz...
    • antyklerykal Dość Klerykalizmu 19.04.06, 09:20
      Lekarze protestują, bo faktycznie w państwowej służbie zdrowia zarabiają mało.
      Tyle że nie mówią o tym, co mają na boku.

Nie wiesz co? Zobacz sam: DOŚĆ PAŃSTWA KLERYKALNEGO!
    • Gość: wiska Re: Lekarze zaostrzają protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:21
      A pacjenci na tym tylko traca, bo co jest winien pacjent, płaci składki i nie
      powinno go to obchodzić czy za wystawienie zwolnienia, aktu zgonu czy
      swiadectwa z obdukcji lekarz ma zapłacone czy tez nie, to sa nieuregulowane
      sprawy między lekarzami a ministerstwem. Pacjenta to nie powinno obchodzic, on
      swoje zapłacił i to co mu się nalezy powinien otrzymać
      • Gość: ☻ Re: Lekarze zaostrzają protest IP: 195.234.40.* 19.04.06, 10:57
        Owszem, ale Pan/Pani zapłacił/zapłaciła Państwu (ZUS) a nie lekarzowi, a od
        tego któremu się płaci powinno wymagać się usługi.
        Powinniśmy płacić lekarzom, a nie pośredniej instytucji. A ZUS powinien być
        zwykłą firmą ubezpieczeniową (może nawet obowiązkową), ale rozliczającą się ze
        mną na podstawie faktur od lekarza/apteki.
        R.
    • Gość: ZusWON Re: Lekarze zaostrzają protest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:43
      Zlikwidować ZUS! Niech wreszcie będzie się można ubezpieczyć w jakiejś normalnej
      firmie.
      To ZUS jest problemem, nie lekarze
    • Gość: ??? skad wziac pieniadze ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:51
      wycofac wojsko z Iraku i sie kasa znajdzie
      • Gość: bryk Re: skad wziac pieniadze ? IP: *.acn.waw.pl 23.04.06, 21:12
        ja bym obciął na twoje gimnazjum. I tak słabo ucza
    • trawo Re: Lekarze zaostrzają protest 19.04.06, 18:12
      Namawia więc pacjentów, żeby występowali z pozwami od odszkodowanie przeciwko
      lekarzom, którzy wydali "złe" zwolnienie.

Ha ha ha
      Po prostu wymówię ZUSowi umowę na wystawianie druków ZUS-ZLA i będzie mógł mi
      naskoczyć. Po prostu nie będę wystawiał zwolnień, bo nie będę miał do tego
      uprawnień.
      Druków N9 mogę nie wystawiać już od teraz, nie ma przepisów które by mi to
      nakazywały.

Pozdr.
      prof. Snape

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka