Dodaj do ulubionych

Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii?

01.05.06, 17:52
Według mediów ich dzieci urodzone w Polsce to Polacy!
Po co nam ta patologia? Kto za tym stoi?
Obserwuj wątek
    • Gość: omar1 Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:12
      Czy to własnie tacy ,morduja pozniej na dworcach Brukseli,belgijską i nie
      tylko ,młodzież?
      Kupic im bilet w jedna strone.I nigdy wiecej!
      • umfana Omar polecam Ci wywiad z rodzinką "Polaka" 01.05.06, 18:30
        ... który zamordował młodego Belga.
        Wypowiedzi tych "Polaków" czysto rasistowskie!
        Obrażają Polaków i zamordowanego Belga:
        tinyurl.com/kw4tl

• Gość: omar1 Re: Omar polecam Ci wywiad z rodzinką "Polaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 19:07
          czytałem.
          teraz jestem przekonany ,ze to nie on."Oni" tacy nie są.To pracowici
          cyganie,porzadkujacy ogródki i sprzatający mieszkania.Czasami tak dla
          niezapomienia biela kotły.Ogólnie trudnia sie kotlarstwem....

A czasami podziurawią faceta ,który nie chce im oddac I-poda,wartego 20€.

Surowo bandytę ukarac!
          • metron1 Re: Omar polecam Ci wywiad z rodzinką "Polaka" 01.05.06, 21:36
            Czytałem ten artykuł.Akurat w Legionowie gdzie kiedyś była cygańska mekka
            mieszkałem przez kilka lat Przez ten czas widziałem jedną cygańską kobitkę która
            pracowała zawodowo Reszta zajmowała się jakimiś szemranyni interesami A tekst o
            pieleniu ogródków rozbawił mne do łez Widziałem do jakiego stanu doprowadzili
            domy w których mieszkali
            • metron1 Re: Omar polecam Ci wywiad z rodzinką "Polaka" 01.05.06, 21:38
              A oczywiwscie winne są polskie dziewczyny które uczciwego dobrego cygana
              sprowadziły na złą drogę To nasza dziewczyna kazała mu zabic dla wartego kilka
              euro odtwarzacza
              • umfana Sama zostałam okradziona i pobita na Węgrzech 01.05.06, 21:44
                W Budapeszcie napadnęły mnie tamtejże Cygnaki. Pobiły i okradły. Nigdy do głowy
                mi nie przyszło określać jej jako Węgierki!
                • zenek_z_puszczy Re: Sama zostałam okradziona i pobita na Węgrzech 02.05.06, 14:19
                  taaa nie ma jak wypowiedz "prawdziwej polki" (znowu z malej) takiej czystej
                  etnicznie, i z narodu, ktorego czlonkowie nie popelniaja zadnych niegodziwosci,
                  a jesli jakies przestepstwo sie zdarzy to zapewnie nie Polacy tylko Cyganie,
                  Zydzi, Ruscy itp... Jesli nie to pewnie mieli babcie Cyganke, pradziadka
                  Rosjanina albo cos... szkoda ze taka wspaniala patriotka jak ty nie chodzila
                  chyba nawet do podstawowki, skoro pisze "napadnęły" i "tamtejże"... chyba jak
                  cie bily to glownie w glowe...
                  • umfana Zenka dzieki za wypomnienie mi błędów :o) 02.05.06, 18:03
                    Zapomniales o jeszcze jednym bledzie ale co tam... nie bede go sama sobie
                    wytykac ;o)))
                    • zenek_z_puszczy Re: Zenka dzieki za wypomnienie mi błędów :o) 03.05.06, 09:10
                      umfana napisała:

> Zapomniales o jeszcze jednym bledzie ale co tam... nie bede go sama sobie
                      > wytykac ;o)))

nie badz taka skromna "patriotko" , ja tam widze co najmniej 2 jeszcze, ale
                      stwierdzilem ze nie bede sie czepial, wiec uznalem je za literowki. No ale
                      skoro chcesz...
                      > Cygnaki
                      i
                      > jej
                      no chyba na prawde mocno cie bily w glowe...
                      • umfana Zenka toś mądra ludzia / nt 03.05.06, 13:13

co za kretyn...
                  • Gość: he he he Re: Sama zostałam okradziona i pobita na Węgrzech IP: *.chello.pl 02.05.06, 18:09
                    zenek_z_puszczy napisała:

> taaa nie ma jak wypowiedz "prawdziwej polki" (znowu z malej) takiej czystej
                    > etnicznie, i z narodu, ktorego czlonkowie nie popelniaja zadnych niegodziwosci,
                    >
                    > a jesli jakies przestepstwo sie zdarzy to zapewnie nie Polacy tylko Cyganie,
                    > Zydzi, Ruscy itp... Jesli nie to pewnie mieli babcie Cyganke, pradziadka
                    > Rosjanina albo cos... szkoda ze taka wspaniala patriotka jak ty nie chodzila
                    > chyba nawet do podstawowki, skoro pisze "napadnęły" i "tamtejże"... chyba jak
                    > cie bily to glownie w glowe...

bo jej do głowy przyszlo...
                    rozumiesz?
            • umfana Re: Omar polecam Ci wywiad z rodzinką "Polaka" 01.05.06, 21:43
              W Kazimierzu Dolny nad Wisłą Cyganki atatkują Polaków na siłę chcąc im wróżyć!
              Gdy się im odmawia kobiety są agresywne. Wyzwają Polki, etc. Do Kazimierza
              Dolnego przyjeżdzają z Puław gdzie mieszkają. Potrzeby fizjologiczne załatwiają
              na ulicach Kazimierza, na oczach turystów. Stawają w rozkroku i leją na ulicę
              pod swoimi szerokimi spódnicami zostawiając morką, śmierczą plamę na
              trotuarze... I to mają być Polacy???
              • Gość: kixx Re: Omar polecam Ci wywiad z rodzinką "Polaka" IP: *.acn.waw.pl 08.05.06, 22:15
                zaciekawilas mnie umfi
                co to jest smiercza plama?
    • warzaw_bike_killerz Tylko nielegalnych. Polska to kraj tolerancji! 01.05.06, 19:37
      Zwroccie uwage, jak bardzo media zachodnie (a nawet i nasze) pisza o ksenofobii
      i nietolerancji Polakow.
      Ale zwroccie tez uwage, jakie wiesci z Belgii do nas dochodzily:
      "Podejrzanym jest muzulmanin" "Podejrzany jest prawdopodobnie imigrantem
      arabskim", potem zaczeli pisac o "Polaku". Tak jest zawsze na zachodzie. Nigdy
      nie jest winien Niemiec, Belg, czy ktos inny (o ile nie sprawdza jego trzech
      pokolen) tylko "Arab", "Turek" albo "Polak".
      W tym przypadku trudno jest sie nie zgodzic, bo nasz polski Rom, byl tam
      nielegalnie. Ale w ilu przypadkach, to nie Turcy, Arabowie czy ktos inny, tylko
      obywatele "znaturalizowani" popelniaja przestepstwa. Czyli np Niemcy, a nie
      jakis Turek.

Moze czas i u nas podawac kto jest przestepca, sprawdzajac trzy pokolenia
      wstecz, skoro w przodujacych krajach tolerancji najpierw podaje sie, ze
      podejrzany jest prawdopodobnie pochodzenia arabskiego? Ja na ulicy widze co
      chwila osoby o idealnych liniach tureckich, arabskich, azjatyckich itp..
      • umfana Re: Tylko nielegalnych. Polska to kraj tolerancji 01.05.06, 19:46
        No właśnie i ale dla Zachodu Rom gardzący Polakami to Polak...
        Kiedy zaś wyprowadzamy ich z błędu, podając pochodzenie tego obywatela,
        okrzykują nas rasitami!
        Polacy to dla Zachodu "chłopiec do bicia". Odreagowują na nas swoje ksenofobie :(((
        • pam_pa_ram_pam Re: Tylko nielegalnych. Polska to kraj tolerancji 01.05.06, 22:15
          Po pierwsze, to należy informować zgodnie z prawdą: "Obywatel Polski
          Narodowości Romskiej (Cygańskiej)". Może to trochę przydługie, ale wyjaśni
          wielu Belgom, o co chodzi.

Po drugie: Z Romami to też nie jest całkiem prosto. Mam znajomych, Szwedów. Ich
          córki (w moim wieku) są - jedna blond, jak to Skandynawka, a druga - coś jak
          nasza Edytka Górniak... otóż ta druga jest oczywiście przybrana. Ćwierć wieku
          temu szwedzka rodzina wracała z urlopu na południu Europy i trafili na
          rozwaloną na filarze autostradowego wiaduktu ciężarówkę jakichś Cyganów.
          Zatrzymali się i patrzą, a tu przód samochodu zmiażdżony, w środku same trupy,
          ale na końcu skrzyni ładunkowej coś płacze - maleńka dziewczynka w beciku...
          osobliwy sposób przewożenia dziecka, chyba dlatego, żeby nie słyszeć jego
          płaczu, choć w tym przypadku uratowało jej to życia. Policja była po chwili
          (jak to w Niemczech), natomiast Szwedzi wzięli dzieciaka i postanowili znaleźć
          dla niego rodzinę. Zadanie dość trudne, bo w całym samochodzie nie było
          żadnego dokumentu tożsamości, ani niczego, co by pozwalało "złapać" jakiś ślad.
          Samochód też był kradziony. Zawieźli dziecko na Policję, tam policjant nie
          bardzo chciał je przyjąć z braku dokumemtów, ale znalazł kontakt z
          miejscowym "królem" Cyganów i dał na niego namiar Szwedowi. "Jak się pan chcesz
          z nimi użerać, to bardzo dobrze, bo my mamy z nimi same kłopoty". I tu okazało
          się, że Cygan Cyganowi nie równy. Król na początku się zainteresował, ale
          zapytał, jak się dzieciak nazywa. Gdy okazało się, że nie wiadomo jak, to
          zainterosowanie stracił, bo "ona może być z takiego rodu, z którym my nie mamy
          ani ochoty, ani prawa mieć nic wspólnego". Efekt tego kilkudniowego
          peregrynowania "od Annasza do Kajfasza" był taki, że Szwedzi zostali z drugą
          przybraną córką, załatwienie czego okazało się o wiele łatwiejsze niż
          znalezienie Cyganów gotowych przyjąć "rodaczkę"...
          • umfana Re: Tylko nielegalnych. Polska to kraj tolerancji 01.05.06, 22:30
            Niestety Cyganie są potwornymi rasistami. Sama się o tym przekonałam.
            • Gość: omar1 Re: To może ja w koncu to powiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:05
              jestem rasista i uważam,ze cyganie(pisze celowo z małej[to do Karolaka])powinni
              podlegac takim samym prawom jak reszta obywateli ,a nie zajmowac się wyłącznie;
              Kradzieżami,oszustwem,fałszowaniem banknotów czy mordestwawami.
              i najgorsze jest to ,ze jak sie wydarzy cos ohydnego za co odpowiedzialni sa
              cyganie to mówi sie ze to Polacy!Q.rwa mac!
              • umfana Re: To może ja w koncu to powiem. 02.05.06, 18:13
                dodam do tego jeszcze pedofilia!
                • Gość: omar1 Re: To może ja w koncu to powiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 20:51
                  Chyba nie zrozumiałem Cie.
              • umfana Omarze tłumacze się.... 02.05.06, 22:19
                Gość portalu: omar1 napisał(a):

> cyganie(pisze celowo z małej[to do Karolaka])powinni
                > podlegac takim samym prawom jak reszta obywateli ,a nie zajmowac się wyłącznie;
                > Kradzieżami,oszustwem,fałszowaniem banknotów czy mordestwawami.

.... i dodam do kradzieży, ....., mordestw- współzycie z nieletnimi!
                W kulturze cugańskiej normą są małżeństwa z kilkunastolatkami.
                Polskie 12letnie Cyganki są matkami!
                To znaczy że Cyganie propagują pedofilię i za nic mają polskie prawo!
                • Gość: omar1 Re: Omarze tłumacze się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:22
                  Całkowicie sie z Toba zgadzam.
                  • billy.the.kid [...] 03.05.06, 10:22
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: ss Re: Omarze tłumacze się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:11
                      tylko Ty jesteś o wielki czyścioszek. A Ty kto? nie polaczek?
                      • umfana Re: Omarze tłumacze się.... 05.05.06, 15:49
                        Post Kida the Billa powinien zostać skasowany...
                        • billy.the.kid Re: Omarze tłumacze się.... 05.05.06, 21:53
                          niby dlaczego. ze polaczki to brudasy?
                          już niejaki boy o tym cóś pisał-za dużo święconej wody-za mało zwykłego mydła.
                          no boy taki wielki a mnie sakasowali.ha,ha, ha=zaśmiał się hrabia po francusku-
                          ponieważ bardzo dobrze znał ten język.
    • Gość: Zyzio Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:56
      Mnie uczyli, ze w Europie co do obywatelstwa obowiązuje prawo krwi, po drugiej
      stronie wielkiej kałuży - prawo miejsca. To jakie media ty czytasz,
      europejskie, czy amerykańskie?

--
      Mów mi Zyzio, mała
      • Gość: Nie kumam Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:08
        Nie kumam,
        chciałeż Zyzio powiedzieć że jak islamscy arabowie z obywatelstwem francuskim
        dokonali zamachów 11 wrześcia na NYC to znaczy że Francuzi dokonali zamachów na
        USA ?
        A mnie mówili, że to terroryści arabscy.
        Czyli powiadasz, że mi źle mówili ?
        Skoro Polak zamordował Belga, to ja już wszystko rozumiem.
        Zamachów na USA 11 września dokonali Francuzi.
        • umfana Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? 05.05.06, 22:11
          ...a mnie napadły i okradły w Budapeszcie Węgierki a nie Cyganki...
          Klituś bajduś!
          • Gość: Nie kumam Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:21
            Widzisz umfana,
            niemal wszyscy wiedzą że g_ó_w_n_o i śmierci,
            ale nawet siebie bedą oszukiwać,
            że to najwyższej jakości ser szwajcarski.
            A wszystko winna moralność pani Dulskiej. :((((((
            Ukarać pośmiertnie Zapolską !
        • sebpl Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? 05.05.06, 22:32
          Do nie kumam

Jeżeli to byli obywatele Francji, to tak - terrorystami byli Francuzi zrodzeni
          na ziemi gdzie jedzą żaby.
          Dlaczego media tego nie podchwyciły? Bo zamach był religijno-ideologiczny, a
          więc nie liczył się obywatel, ale narodowość. Francuz kierujący samolot na WTC
          był ARABEM. I tu masz odpowiedź po lekturze książki "Wojna cywilizacji" - wojna
          nie jest na poziomie narodów (jak w XX wieku); tylko na poziomie ideologii.

Jeszcze jakieś pytania?
          • sebpl errata 05.05.06, 22:34
            > a więc nie liczył się obywatel, ale narodowość

Powinno być:
            > a więc nie liczył się obywatel, a narodowość
          • warzaw_bike_killerz Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? 05.05.06, 22:39
            Kradziezy z morderstwem nie da sie podciagnac do walki ideologiczno-religijnej?

--
            Nie siebie czytac...
            • Gość: Nie kumam Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:50
              Ale to Rom (cygan) a nie Polak zbrodni dokonał.
              To nie jest istotne jakim długopisem Roma zarejestrowali i na jakim papierze.
              Ważne są więzy krwi. Romowie sami uważają, że nazywanie ich Polakami to
              bluźnierstwo.
          • Gość: Nie kumam Bardzo karkołomne tłumaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:54
            Stół z powyłamywanymi nogami i drabina z powyłamywanymi szczeblami.
            Bardzo karkołomne tłumaczenie.
            • sebpl Re: Bardzo karkołomne tłumaczenie 05.05.06, 23:11
              Jakie karkołomne???? Jeżeli napadam ze słowami "La illAlah illia Allah..." to
              czekam na 77 dziewic w niebie. Jeżeli napadam ze słowami "pienądze, albo życie"
              to liczę sie z prawodastwem lokalnego języka w jakim to wypowiedziałem.
              Kara jest jedna, nagroda odmienna. Liczą się motywy!
              • warzaw_bike_killerz Re: Bardzo karkołomne tłumaczenie 05.05.06, 23:24
                W takiej sytuacji, powinnismy prosic wszystkich obcokrajowcow, ktorym dawalismy
                obywatelstwo, aby kradli i zabijali uprzednio glosno i wyraznie krzyczac
                "Bismillach"!
              • warzaw_bike_killerz Re: Bardzo karkołomne tłumaczenie 05.05.06, 23:32
                Poza tym, wracam do mojego poprzedniego postu. Dlaczego pierwsze informacje z
                Belgii mowily o prawdopodobienstwie morderstwa dokonanego przez jakiegos
                muzulmanina (rzucali kalumnie wobec arabskiej "mniejszosci" zamieszkalej w
                niedalekiej dzielnicy) Przeciez tam oni sa naturalizowani! Nielegalna imigracja
                nie powinna miec miejsca w standarcie europejskiej unii. Wierze w porzadek i
                szczelnosc granic Belgii. Dlaczego mowi sie o arabach, kiedy oni maja belgijskie
                paszporty?
                • umfana Re: Bardzo karkołomne tłumaczenie 05.05.06, 23:42
                  Właśnie... czemu Belgowie mogą mówić o swoich obywatelach muzułmanie, Arabowie i
                  nie są posądzani o rasizm?
                  • billy.the.kid Re: Bardzo karkołomne tłumaczenie 06.05.06, 08:04
                    bo oni w przeciwieństwie do ksenofobicznej nacji z kraju między odra a bugiem-
                    do tego dorośli.
                    • umfana Re: Bardzo karkołomne tłumaczenie 06.05.06, 13:37
                      billy.the.kid napisał:

> bo oni w przeciwieństwie do ksenofobicznej nacji z kraju między odra a bugiem-
                      > do tego dorośli.

Kidzie the Billu to czemu Belgowie Polakom wypominają mordercę a nie Cyganom?
                      Coś nie tak u ciebie z logicznym myśleniem.
                      • Gość: B-52 Deportacja to dobre rozwiązanie, stosowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:26
                        czestą nawet w mocno lewackiej tzw. Europie Zach.
                        • billy.the.kid Re: Deportacja to dobre rozwiązanie, stosowane 06.05.06, 19:16
                          chiba miał paszport z orzełkiem w koronie.
                          zabił człowiek -człowieka.
                          • billy.the.kid Re: Deportacja to dobre rozwiązanie, stosowane 06.05.06, 19:57
                            jakoś tak ostatnio w piuęknym c.k. krakówku kibole wisełki i cracowii sie
                            pozabijali.nożykami. nikt się nie zastanawiał czy byli to romy, górale czy może
                            polakowie.a skutek ten sam.
    • Gość: czeslaw Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 07.05.06, 12:02
      romowie, cyganie nie sa z Rumunii, moge sie zalożyc, że nie znasz nikogo kto pochodzi z Rumunii, (poza powszechnie znanaymi pilkarzami i politykami)
      • Gość: czeslaw Re: Kiedy deportacja żebraków romskich z Rumunii? IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 07.05.06, 12:09
        dla tych troche bardziej ambitnych:
        pl.wikipedia.org/wiki/Romowie
        encyklopedia.pwn.pl/14427_1.html
        encyklopedia.pwn.pl/64598_1.html
        encyklopedia.pwn.pl/64605_1.html
      • umfana Według Czesia żebracy romscy to nasi Cyganie 07.05.06, 13:23
        Więc słowo ciałem się stało- nielegalni emigranci z Rumunii pochodzenia
        rosmkiego, żebrzący na warszawskich ulicach to Polacy według Czesława...
        • umfana Nic dziwnego - zobaczcie IP Czesia ... 07.05.06, 13:27
          To wszystko wyjaśnia... nic dziwnego, że mamy w Polsce taki poziom edukacji!
          • umfana do Czesława 07.05.06, 13:31
            drogi Czesiu,
            Tylko idiota kojarzy nazwę Rom z Rumunem :o)
            Ci dwaj osobnicy mają tyle wspólnego ze sobą co Polak lub Słowak z Romem...
            Uważniej czytaj i analizuj... a nie wyskakuj, jak Filip z konopi/ą!
            • Gość: omar1 Re: do Czesława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:18
              czesław MUSI byc Cyganem.Poziom gościa godny Roma.
              • Gość: Sisi Re: do Czesława IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 07.05.06, 18:30
                Podobno 90% Romow , to analfabeci . Okazuje sie , ze morderca Belga , nie umie
                czytac i pisac....a to dlatego , ze podobno sa dyskryminowani ..... smiechu
                warte...
                • Gość: Sisi mala poprawka ! IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 07.05.06, 23:36
                  Wycofuje ostatnie dwa slowa , ktore poprzednio napisalam , (... smiechu
                  warte... ) , bylam w zlym nastroju ....
                  • umfana Re: mala poprawka ! 07.05.06, 23:57
                    Polscy Romowie gardzą Polakami i naszą kulturą, prawem, etc...
                    • j_karolak Re: mala poprawka ! 08.05.06, 11:08
                      Ty gardzisz językiem polskim i elementarną logiką.
                      • Gość: jb Re: mala poprawka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:37
                        A ty - innymi ludźmi.
            • Gość: Czeslaw Re: do Czesława IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 08.05.06, 22:10
              oj, aj przepraszam wszystkich, popelnilem wielka gafe, wstyd !!!
              wyskoczylem "jak filip z konopi", po przeczytaniu samego tytulu postu
              jako usprawiedliwienie moge podac to, ze mialem ostrego kaca. Czesc z was zapewne gdzies studiowala i prowadzila jakies zycie towarzyskie (poza forum internetowym oczywiscie), wiec zrozumiecie ze niedzielny poranek = bardzo oslabiona percepcja
              NIE WSZYSCY studenci UW sa takmi glabami jak ja, studjuje tu rowniez bardzo duzo oczytanych i intligentnych osob, ja niestety jestem jednym z nielicznych wyjatków (najwidoczniej uw ma bardzo zly system selekcji -> moze nowy minister edukacji cos w nim poprawi)
              jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam

ps. Nie tylko idioci kojarza Rumuna z Romem (poszukaj badan na temat sympatii i antypadii Polaków wobec innych narodow i państw, Zobacz jak oceniana jest Rumunia -> linku do tych badan nie posiadam, ale sa prowadzona przez jakis osrodek opiniotowrczy)
              no i co bys powidzial o perioratywnym znaczeniu slowa "Rumun"
              • umfana Wybaczamy Czesławowi 09.05.06, 14:06
                Trochę racji...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka