lozasz 03.05.06, 17:17 Poszukuje dobrego liceum w Warszawie, najlepiej jeśli byłaby mozliwość zamieszkania w internacie.. tylko prosze bez zbędnych komentarzy, bo nie jestem z Wawy a chciałabym w tym mieście kontynuowac naukę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ik40 Re: LO=> help me 03.05.06, 18:53 w Warszawie ogolniaki raczej nie maja internatow, chyba, ze sa sportowe lub artystyczne ale sa w naszym miescie tzw bursy, w ktorych mozna szukac miejsca dla siebie gdy jest sie uczniem. nie szukaj wiec szkoly z internatem a poprostu dobrego LO a to znajdziesz w przeroznych rankingach. ja mam sentyment do Batorego choc skonczylam te szkole 20 lat temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bc Re: LO=> help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:20 Z internatami są LO katolickie jedno jest na ul Krasińskiego i szkołe i bursę prowadzą siostry zakonne. Szkoła jest niepubliczna więc nie ma dotacji państwowej czyli utrzymuje się z czesnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bc Re: LO=> help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 22:27 Adres internetowy do LO na ul Krasińskiego www.szarotka.edu.pl Jest jeszcze LO nazaretanek na Czerniakowskiej www.nazaretanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio49 Re: LO=> help me IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 23:04 Dowiedz sie jak jest w Słowackim - tam wiele osób chodzących mieszka w internacie... Odpowiedz Link Zgłoś