chaladia 12.01.03, 15:20 Ale zadymka! I prawie nie widać jakichkolwiek działań ze strony Służb Miejskich. Jak popada tak jeszcze parę godzin, to zostaniemy odcięci od świata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: Ale zadymka! 12.01.03, 15:35 Sypie jak w siedemdziesiątym dziewiątym... Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Ale zadymka! 12.01.03, 16:43 Śnieg, śnieg, śnieg pada... na forum Warszawa mrozik i zgaga... Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: Ale zadymka! 12.01.03, 17:24 Wlasnie przejechałam samochodem na trasie Wola-Śródmieście. Pycha! Czułam sie, jak na dalekiej Północy! Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Ale zadymka! 12.01.03, 17:33 17:35 A G. w środku już prawie odśnieżona! Pomimo, że uliczek jest parę km, przeszkadają samochdy poparkowane przy krawężnikach, płotki utrudniają odrzucanie śniegu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
fima Re: Ale zadymka! ja też lubię 13.01.03, 12:24 jeżdzić po białych jezdniach. Nie znoszę słonego, czarnego błota. freya napisała: > Wlasnie przejechałam samochodem na trasie Wola-Śródmieście. Pycha! Czułam sie, jak na dalekiej Północy! Odpowiedz Link Zgłoś
saskokempianin Re: Ale zadymka! 13.01.03, 14:32 chaladia napisał: > Ale zadymka! > I prawie nie widać jakichkolwiek działań ze strony Służb Miejskich. > Jak popada tak jeszcze parę godzin, to zostaniemy odcięci od świata. > To raczej swiat zostanie odciety od nas. he he he . Ale juz dzisiaj przestalo i pada mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Po Warszawie na nartach, skuterze albo w saniach. IP: *.astercity.net 13.01.03, 16:29 chaladia napisał: > Ale zadymka! > I prawie nie widać jakichkolwiek działań ze strony Służb Miejskich. > Jak popada tak jeszcze parę godzin, to zostaniemy odcięci od świata. > Przestan biadolic. Jesli ludzie mieszkajacy w Warszawie sa podobni do Ciebie to niedlugo nastapi zmierzch cywilizacji. Wystarczy, ze troche popada sniegu, ze troche mocniej powieje a juz mowa jest o odcieciu od swiata. Jak jest za duzo sniegu to nie nalezy z nim walczyc tylko sie do niego dostosowac. Wyciagamy narty biegowe, kupujemy skutery sniezne, dorozkarze ze starowki zaprzegaja konie do san i Warszawa w dalszym ciagu funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś