Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 18:36 Czy w Słonecznym brzegu jest aquapark Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: Słoneczny Brzeg 14.07.06, 19:57 Jest, jeżdzi tam bezpłatny autobus czy kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 19:34 W Słonecznym Brzegu jest aquapark. Jade do tego miasta 30.07. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:36 Słoneczny Brzeg to nie miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:50 jak nie miasto, to co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Słoneczny Brzeg IP: 195.136.118.* 22.07.06, 17:53 ja jade 5 sierpnia do sozopola samochodem jak jesteś chętny to nr tel 513161997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 18:47 Czy w Bułgarii jest redds? sprite? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 21:55 Jesteś pewien? a czy w słonecznym brzegu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 17:43 ludzie co za glupie pytania... przeciez bulgariia to nie afryka, sa tam normalne sklepy i normalne produkty w tych sklepach, takie glupie pytania zadajecie conajmniej jakbyscie pytali czy mozna tam kupic chleb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori-g Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:20 Hi Hi, to mi się podoba. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampulka Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 15:09 Popieram. Infrastruktura w Bułgarii jest naprawdę na niezłym poziomie.A tego typu pytania nienajlepiej świadczą o pytających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maua Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 19:26 Z całym szacunkiem, ale byłam w zeszłym roku w Sozopolu i nie było reddsa!!! wypraszam sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bietka Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:53 Hehe. Ludzie Bułgaria przecież leży w Europie. Mają internet, mają telefony komórkowe. W ogóle wszystko mają. Tylko dużo taniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: Słoneczny Brzeg 01.08.06, 11:39 No własnie powiedzcie cos o Bułgarii .... Ładnie ?? chciałabym do hotelu Helios spa resort .... Czy ceny na miejscu są porażające ?? Czy jest czysto ?? I ewentualnie można cos tam fajnego kupic? Sa tam jakies knajpy w Złotym Brzegu?? Czy na piwko majątek strace :)) Bo byłam w Bułgarii w 1986 r to tak mi się kojarzy ze jest podobnie jak i u nas w czasach głebokiego komunizmu ? Mam nadzieje ze zmieniło sie ?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sammy Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 16:35 powiem wm tak...bylam w slonecznym brzegu dwa lata i rok temu...bylam tez miedzy innymi na cyprze czy majorce i szczerze mowiac to pozziom kultury w bulgari jestt duuuzo wyzszy niz na cyprze a ceny 100 razy mniejsze.. nie dosc ze jest olbrzymi deptak i setki pub'ow do niego pryklejonych to wszystkie sa w super stylu..a ceny...hehe...tu was zaskocze..w moim ulubionym berze na plazy za 3 drinki zaplacilam 4lv=8zl...za spodnie disla 50lv=100zl, za bluzke nike 5lv a za buty pumy 30lv..i jak?? jeszcze jakies obiekcje?? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkaaa Re: Słoneczny Brzeg 01.08.06, 19:17 ooo miło słyszec :) A powiedz mi prosze w jakim byłas hotelu i z jakim biurem podrózy? Zastanawiam sie nad Diamond oraz Helios Spa Resort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammy Re: Słoneczny Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:56 2 lata temu bylam hotelu Kuban ale uwazam ze oprocz polozenia nie ma w nim nic co moglo by sklonic mnie do wydania tak sporawej ilosci kasy na spedzenie jeszcze jednego urlopu w tym wlasnie hotelu.. rok temu pojechalam prez multiagencje i zamiast w slonecznym brzegu wyladowalam w nessebarze.. ale wiesz co...i tak jest tam tak przyjemnie ze jutro znowu sie tam wybieram...tym razem w ciemno..ostatnio zalowalam ze tego nie zrobilam..obojetne gdzie byle by w Slonecznym Brzegu...POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaJolanta Te tanie " markowe" ciuchy to podróby IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.06, 00:50 wszechobecne w Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammy Re: Te tanie " markowe" ciuchy to podróby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 10:52 widzisz kochana jak Ty malo wiesz...moze gdybys wiedziala ze wiekszosc makrowych rzeczy jest produkowana w bulgarii i okolicach i ze nie ma na nie narzuconego cla to nie pisalabys takich glupot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariaJolanta Taaa, tak samo jak LV z Chin, czy Rolex IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.06, 18:28 z Malezji. Wiele znanych firm przenosi produkcję tam gdzie jest tania siła robocza a ceny jakoś trzymają poziom. I nie martw się o poziom mojej wiedzy. Jeżeli lubisz podróby twoja sprawa ale nie wciskaj kitu, że oryginalna bluzka Nike kosztuje niewiele ponad 10 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś