Dodaj do ulubionych

Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej

IP: 213.25.195.* 23.10.01, 13:22
Czy wiecie, ile lat ma Promenada? 5, 10 czy 15??? Dzieki za info!
Obserwuj wątek
    • Gość: Harry 2 Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: *.dialup.medianet.pl 23.10.01, 13:31
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Czy wiecie, ile lat ma Promenada? 5, 10 czy 15??? Dzieki za info!

5.
      Nie ma za co.

• Gość: peper Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: 193.227.223.* 23.10.01, 14:59
        to tyle samo lat co mln ktore nie zostaly zaplacone za jej wybudowanie?
        • Gość: Thomas Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: *.pentor.com.pl 25.10.01, 14:47

Oczywiście, że 15! W 1986 jej uroczystego otwarcia dokonał I sekretarz PZPR,
          Generał Wojciech Jazruzelski. Przybyli też przedstawiciele Frontu Jedności
          Narodowej oraz przedstawiciele ambasad bratnich krajów socjalistycznych. Gen.
          Jaruzelski powiedział m.in. "Niech ten nowo otwarty sklep służy całej poslkiej
          klasie robotniczej, inteligencji pracującej oraz chłopom, którzy, mam nadzieję,
          również będą go odwiedzać. Zwłaszcza, że Ministerstwa Handlu Zagranicznego
          obiecało zwiększone dostawy sznurka do snopowiązałek, importowanego wprost z
          bratniej Mongolii"...

A może tak najpierw chwilkę pomyśleć przez zadaniem bzdurnego pytania???
          Pozdrawiam.
    • Gość: Thomas Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: *.pentor.com.pl 23.10.01, 17:12

Oczywiście, że 15! W 1986 jej uroczystego otwarcia dokonał I sekretarz PZPR,
      Generał Wojciech Jazruzelski. Przybyli też przedstawiciele Frontu Jedności
      Narodowej oraz przedstawiciele ambasad bratnich krajów socjalistycznych. Gen.
      Jaruzelski powiedział m.in. "Niech ten nowo otwarty sklep służy całej poslkiej
      klasie robotniczej, inteligencji pracującej oraz chłopom, którzy, mam nadzieję,
      również będą go odwiedzać. Zwłaszcza, że Ministerstwa Handlu Zagranicznego
      obiecało zwiększone dostawy sznurka do snopowiązałek, importowanego wprost z
      bratniej Mongolii"...

A może tak najpierw chwilkę pomyśleć przez zadaniem bzdurnego pytania???
      Pozdrawiam.
      • Gość: Kasia Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: 213.25.195.* 25.10.01, 15:37
        Dlaczego oburzasz sie, ze to bzdurne pytanie? Na jakiej podstawie? Chyba pytać
        to nie grzech! Ale za odpowiedz dziekuje
        • Gość: Thomas Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: *.pentor.com.pl 25.10.01, 15:41
          Grzech to pytać a wcześniej nie pomyśleć! Czy naprawdę wyobrażasz sobie, że
          przed 89-tym istniały w tym kraju takie miejsca jak Promenada?? Ile masz
          lat???!!! A może ostatnich 50 spędziłaś na księżycu?? Wybacz ostry ton, ale
          ignorancja w dzidzinie historii najnowszej to cos czego nie trawię!!!
          • Gość: Kasia Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: 213.25.195.* 25.10.01, 15:57
            Wyluzuj sie, czlowieku. Nerwy w konserwy. Z jakiej racji o cos mnie obwiniasz?
            Troche spokoju dobrze Ci zrobi. Szkoda tylko, ze nie zrozumiales mojej
            poprzedniej wiadomosci. No coz, nie mozna za duzo oczekiwac od ludzi... Mimo
            wszystko dziekuje za odpowiedz...
            • Gość: Tomas Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: *.pentor.com.pl 25.10.01, 16:59

> Wyluzuj sie, czlowieku. Nerwy w konserwy.

Jestem pogrążony w spokojnym błogosatnie...

Z jakiej racji o cos mnie obwiniasz?

Nie obwiniam cię, tylko boleję nad twoją ignorancją lub amnezją.

> Troche spokoju dobrze Ci zrobi.

Widzisz, raz się z tobą nawet zgodzę.

Szkoda tylko, ze nie zrozumiales mojej
              > poprzedniej wiadomosci. No coz, nie mozna za duzo oczekiwac od ludzi...

A czegóż to wg ciebie nie zrozumiałem księżniczko?

Mimo
              > wszystko dziekuje za odpowiedz...

Ale ja ci nie odpowiadałem! Ja się z ciebie naśmiewałem!!
              Pozdrawiam.
              • Gość: Kasia Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: 213.25.195.* 26.10.01, 09:02
                Zycze Ci milego dnia. I spokojnego weekendu
    • Gość: Grzechu Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: 194.181.38.* 24.10.01, 19:42
      5 moze 6 lat, 10 lat temu to tam (i tam gdzie dzis geant stoi) byly laki;
      ogrodki dzialkowe, gdzie sie na jabka jezdzilo
    • nocomment Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej 25.10.01, 15:55
      Promenada ma prawie równo 5 lat. Pozdro.

• nocomment Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej 25.10.01, 16:03
        nocomment napisał(a):

> Promenada ma prawie równo 5 lat. Pozdro.

Mimo, że wygląda na nieco więcej...;)

• nocomment Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej 25.10.01, 16:04
        nocomment napisał(a):

> Promenada ma prawie równo 5 lat.

Wiem bo blisko mieszkam i pamiętam jak ją budowali.

• Gość: Kasia Re: Centrum Handlowe PROMENADA na Ostrobramskiej IP: 213.25.195.* 25.10.01, 16:05
          Dzieki Ci za bezstresowe udzielenie info:))) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka