Gość: kk IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 05.06.06, 01:24 ZA...CH.... Tylko tak mozna z takimi cwaniaczkami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stańczyk Gdzie jest prawo? Gdzie jest sprawiedliwość? IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.06, 05:57 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapo di tutti kapi Zaczął za czasów AWS i SLD ,czyli dwóch debilnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 10:13 partii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokonisko Re: Domy widma za 77 mln IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.06, 09:01 Niech teraz PiS pokaże silne Prawe i Sprawiedliwe państwo i rozliczy "układ" złodziejski - tak jak to cały czas obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Ta inwestycja smierdziala od poczatku IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 09:46 nikt rozsadny nie powinien w nia wchodzic pamietam,ze jak bylem na etapie kupowania(a w zasadzie budowania) mieszkania,to mieszkalem jakis czas w poblizu tego projektowanego budynku na Rembielinskiej.Ba,nawet bylem wysmiewany za to,ze kupuje w innej lokalizacji mieszkanie za cene o kilkadziesiat % wieksza,przeciez w poblizu mialo byc takie wspaniale osiedle.Fakt,na planach przezentowalo sie atrakcyjnie.Ale cena od razu budzila podejrzenia,ze cos tam jest nie tak jak powinno-to byla ze wzgledu wlasnie na cene okazja.A wiadomo jak jest z okazjami.Teraz ja mieszkam od ladnych kilku lat na osiedlu ,w ktorym ceny mieszkan wzrosly od tamtego czasu trzykrotnie,a ci co sie polaszczyli na okazje sa ciagle praktycznie na etapie dziury w dziemi.I jak mowi moj znajomy z pracy,ktory miszka w poblizu temp prac nie powinno dawac nadziei na szybkie zakonczenie tej budowy.Praca wre tylko tylko do 8-ej rano,czyli przez godzine dziennie(w ostatnim zdaniu opieram sie jednak na opinii pojedynczego czlowieka-ja tam nie bylem od kilku lat) Odpowiedz Link Zgłoś
1robi Re: Ta inwestycja smierdziala od poczatku 05.06.06, 11:21 Gość portalu: antek napisał(a): > wlasnie na cene okazja.A wiadomo jak jest z okazjami.Teraz ja mieszkam od > ladnych kilku lat na osiedlu ,w ktorym ceny mieszkan wzrosly od tamtego czasu > trzykrotnie,a ci co sie polaszczyli na okazje sa ciagle praktycznie na etapie > dziury w dziemi.I jak mowi moj znajomy z pracy,ktory miszka w poblizu temp prac > > nie powinno dawac nadziei na szybkie zakonczenie tej budowy.Praca wre tylko > tylko do 8-ej rano,czyli przez godzine dziennie(w ostatnim zdaniu opieram sie > jednak na opinii pojedynczego czlowieka-ja tam nie bylem od kilku lat) no i po co bzdury opowiadasz? Twój informator chyba ogląda nie to osiedle. Od marca zeszłego roku kiedy Edbud kończy budowę postawiono kolejne 4 budynki [kolejne dwa zaawansowane],są już okna a na trzech zakładają elewację Pracę odbywają się przez cały dzień!na okrągło,nawet w sobotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Ta inwestycja smierdziala od poczatku IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 11:47 Byc moze nie to,sam zrobilem zastrzezenie-nie rozumiem wiec czemu sie ciskasz a wracajac do tematu to jest dobra wiadomosc-juz po 10-ciu latach od wplaty pieniedzy ,czesto wynoszacych pelna wartosc mieszkan,oraz kolejnych wplat czesto w podobnej wysokosci ludzie dostana w koncu swoje mieszkania.Szkoda tylko ze musieli za nie dwa razy placic.Chytry placi dwa razy,nauka tez kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek dlaczego dziwny? IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 20:22 bo okazalo sie,ze nie ja bylem frajerem,tylko ci ,ktorzy tak twierdzili w stosunku do mnie? dziwne kryteria dziwnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Wielu zakopaloby go za darmo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:55 Ciekawe, kiedy ktos wpladnie na ten pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: Domy widma za 77 mln IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:57 Tak, tak, właściciel MarcPolu też nie mażadnych dochodów... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropek Bydle wie, jaka bryka jezdzic - dba o swoje IP: *.range81-158.btcentralplus.com 05.06.06, 12:38 bezpieczenstwo nawet w ruchu drogowym. Oj, cos mi sie wydaje, ze bedzie go trudno zalatwic i prawem, i lewem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Państwo prawa Kalisza Mazowieckiego Rokity! IP: *.chello.pl 05.06.06, 12:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Pierwszy milion trzeba ukraść, jak uczy PO! IP: 195.94.206.* 05.06.06, 12:50 Ale tylko jeden, a nie 77 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 to wina PiSu !!! klęska za kląską ...koniec świata 05.06.06, 12:54 będzie jak amen w pacierzu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: to wina PiSu !!! klęska za kląską ...koniec ś IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:19 Sluchaj kaleko umyslowa. W2002 roku to twoi kumple byli przy korycie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Domy widma za 77 mln 05.06.06, 13:28 Urząd Skarbowy jest w stanie zarżnąć każdą firme, ale gdyby sprawdzić skąd renciści maja na pałace i luksusowe limuzyny, to rzecz nie do zrealizowania. Zawsze mnie to zastanawiało dlaczego? Mnie jak kupowałam małą działeczke wzywali do US, aby udokumentowąc skąd mam na nią pieniądze, a kupujacych dziesiątki hektarów, czy budujacych dwory nikt nie pyta. Ciekawa ta sprawiedliwość i uczciwość urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: Domy widma za 77 mln 05.06.06, 13:41 Dlaczego tak niski wyrok za taką kasę. A może dać dożywocie, no chyba że odda to wtedy można by się zastanowić nad 10 latami odsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isengard Prowizja IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 13:48 12 mln za posrednictwo przy sprzedazy 8 ha??? przepraszam ale jakiej wysokosci % była to prowizja??? bo z moich wyliczeń nawet przy 3% (co jest absurdem przy takiej tranzakcji - reguły jest to 1`%) wychodzi ze metr ziemi kosztował 5000 zł...jakas paranoja -takich cen to nawet w Tokio nie ma.., to jest prawie 1700$ za metr kw. z tego co sie orientuje metr ziemi na Wilanowie oscyluje ok 500$ czyli 1500 zł. Skad taka wysokosc prowizji zatem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law&order Re: Prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:08 prowizja bardzo wysoka...racja,kazdy inwestor przy tak duzych transakcjach negocjuje i ja obniza...coz, a moze po prostu prowizja miala byc do podzialu i nie przypadla tylko posrednikowi...ach, biedni Ci zagraniczni inwestorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
assessander Re: Domy widma za 77 mln 05.06.06, 14:02 ta a pewnie masz 150 i ważysz 45 kilo, mnie do dzisiaj boli tyłek że dałem się narżnąć frajerowi na 32 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekJ Należy gnoja zaprzęgnąć do roboty ale za free IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:09 Niech cfaniaczek teraz pobuduje blok -choć jeden-ale jako fizol i to bez wynagrodzenia za miskę ryżu.Takich gnoji pełno a gdzie ci ludzie mieli rozum??????????tyle kasy powieżyć-jakieś niedorozwoje kompletne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Domy widma za 77 mln IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 14:23 tutaj ktos podszywa sie podemnie.Jakis bezrozumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re:To przykad "sprawiedliwości", czy jej braku? IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 05.06.06, 14:28 Dla takich cwaniaków zbudować kolonię karną i wysyłać ich na kolonie , aby mieli czas na refleksję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiro do pierdla na 15lat, zniszczyli wielu ludzi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.06, 14:30 Odpowiedz Link Zgłoś
brynk mieszka w apartamencie w Wilanowie- Kwasniewski to 05.06.06, 14:44 ...sąsiad? a moze i mocodawca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isengard Re: Prowizja IP: *.acn.waw.pl 05.06.06, 15:13 Jak sie poszuka to sie znajdzie ...chyba ze chodzi o inna firme ?? :CAPITAL DEVELOPMENT Sp. z o.o. ul. Dzielna 58, 01-029 Warszawa Telefon (022) 838 12 21 Fax (022) 838 36 66 Doradztwo w zakresie dział. związanej z prowadzeniem interesów i zarządzaniem Dział. agencji obsługi nieruchomości Działalność Inwestycje kapitałowe; doradztwo finansowe; sprzedaż lokali użytkowych i mieszkań oraz wynajem Ciekawe czy to ta firma??? bo strona netowa zlikwidowana :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law&order Re: Prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:32 byl...a teraz go nie ma...zadna strata... a inwestor, chyba jednak sam nie wie za co i komu zaplacil :):P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arno Schotmans Re: Domy widma za 77 mln IP: *.npgo.pl 05.06.06, 17:38 Hello, I manage to read in Polish, but I write in English. Sorry for that. I live in Warsaw for almost 2 years now and I'm trying to buy a flat for me and my girlfriend. However, we are facing serious troubles. We would like to buy a new flat, but most of the time, all flats are sold already after only a while. Nothing has been built already, and everything's sold! As long as Polish people are so naive as buying something (investing some 350.000 zloty into it) what doesn't exist yet (in other words: investing in air!) people like Dariusz S. manage to do what they are doing. Of course, it's NOT good... but many Polish people are asking for it themselves! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Kupię sztucer 022 12345678 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo10 Re: Domy widma za 77 mln 05.06.06, 18:34 zaraz bedzie to samo z WGI... tylko zeby akt oskarzenia nie trwal 5 lat i zeby ich zamkneli!!!! Odpowiedz Link Zgłoś