Gość: jan IP: 213.190.149.* 24.01.03, 17:14 Gdzie mozna zjesc potrawy z truflami w Warszawie ? Moze ktos wie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: trufle w Warszawie 26.01.03, 00:50 Gość portalu: jan napisał(a): > Gdzie mozna zjesc potrawy z truflami w Warszawie ? Moze ktos wie ? a czy ty wiesz, ile prawdziwe trufle kosztuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: trufle w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 02:32 Pisala niedawno Kreglicka w GoWnie jakie miala problemy z truflami. I zrezygnowala. Moga byc w hotelach. Ale nie na naszym plebejskim forum. Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: trufle w Warszawie 26.01.03, 13:06 znalazlam info, ze mozna kupic trufla w sloiku za 188 PLN/szt. Jak na przetwor to cena zwala z nog. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Trufle dostaniesz na pewno we Francji 26.01.03, 10:45 Jaki kraj, taki obyczaj. W Warszawie z grzybów je sie pieczarki. Tacy zgrzybiali jestesmy. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Trufle dostaniesz na pewno we Francji 26.01.03, 12:30 ale sie usmialam chachacha:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Trufle dostaniesz na pewno we Guben 26.01.03, 12:36 Czesc Ługi Bugi! Ach, te twoje poczucie humoru. Podejrzewam, że ty smiejesz sie nawet na pogrzebach Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Trufle dostaniesz na pewno we Guben 26.01.03, 12:45 trafiony zatopiony, bravo, bravissimo. Jak na to wpadlas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Raczej zgadłam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 13:04 Czesc truflo. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: co slychac 26.01.03, 13:11 w twojej lesniczówce, z losiem, jeleniem, strzelba w kacie i suszonymi truflami na scianie? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Serwus Niech! 26.01.03, 13:22 Witam cie, witam tez - po raz drugi - Ługi Bugi! Czy ŁB to twoje sumienie, bo jest zawsze tam gdzie ty. Co u was? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Serwus Niech! 26.01.03, 13:26 karolina-k napisała: > Witam cie, witam tez - po raz drugi - Ługi Bugi! > Czy ŁB to twoje sumienie, znowu zgadlas? czemu nie grasz w TOTKA ? bo jest zawsze tam gdzie ty. > Co u was? > a, nic trzymamy sie razem. dzieki, ze pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Rety Niech, powiedz cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 14:01 Cos. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Zawsze cos 26.01.03, 14:05 Wiem, ze ostatnio narozrabialem. Przyznaje, niektore moje posty nie były w porządku. ps. chcesz sie bic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zawsze cos IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 14:07 Karol, wydalo sie, jestes mezczyzna. A ja bije tylko kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Cos takiego 26.01.03, 14:18 Przecież to ty mnie tak nazywasz, robisz mi pranie głowy w proszku E. Ale dosc o mnie: czy znalazles kogos na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cos takiego 26.01.03, 14:20 pewnie, mnie, Miltona i Zarlaczke. Ciebie tylko brakowalo. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Cos ty? 26.01.03, 14:33 Przeciez to ty mnie nazwales Karol. Ty kazesz mi wkladac korkowce i stawiasz na bramce. I smiejesz sie gdy mi wbijasz gola. Czy ty kiedykolwiek rozmawiales ze mna jak z kobieta? Czy ja w ogole moge z toba normalnie pogadac, ot tak? Zaraz mnie boksujesz. Wiec nauczyłam się ze z toba sie nie rozmawia sie, lecz odbijac pileczke, ba - to jest pilka lekarska. Ciezka jak 100 kg cukru Choc tak w ogole to chyba fajny z ciebie facet. Szkoda tylko, ze humor ci sie skiepscił. Kiedys - a przegladalam dzis poczatki forum - byles o wiele zyczliwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cos ty? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 14:49 To nie bylem ja. Ktos sie podszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k To byles ty 26.01.03, 14:57 Wiesz co, najprosciej bedzie jak sie spotkamy. Bo ty jestes taki podejrzliwy. A pamietasz jak jechalam do Krakowa? Tez w to nie wierzyles, mowiles ze pisze z wagonu, tudziez dworca, a ja po prostu wybralam pozniejszy pociag. I jeszcze jedno - ja sie pod nikogo nie podszywam, choc przyznaje Karolina to moje drugie imie. Tak mowia na mnie znajami (niektorzy). Tylko ty moiwsz do mnie Karol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: To byles ty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 15:02 A to ci checa. Bo Niech to tez moje drugie imie. A na spotkanie przyjdziesz z mezem? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Ty tylko ty 26.01.03, 15:12 A mam go wziasc? Wezme, choc jestesmy po rozwodzie. Ale czy ty przyjdziesz z narzeczona? I znowu jestesmy w punkcie wyjscia, zaraz bedzie afera... Jesli chcesz - to wezme eksmeza, a jak nie bedzie mial czasu, bo on nigdy nie ma czasu, to wezmej zdjeci slubne. Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ty tylko ty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 15:19 To moze wyslij mi to zdjecie mejlem, a ja ci napisze czy chce zeby przyszedl. PS. A ty nie jestes Miltonem? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Co jest z toba 26.01.03, 15:29 Ty mi nie musisz przesylac mi swojego zdjecie mejlem! Wiesz co, dla mnie wcale nie musisz byc wyjatkowo piekny, wystarczy zebys mial to cos, ale tego zdjecie na pewno nie pokaze. A moje zdjecie? Po co ci ono. Nawet jesli wyjde na nim ladnie, bo jestem ladna, czy to ci wystarczy by wypic ze mna piwo? tak, wiem ze wystarczy... Wystraczy z naddatkiem. Kupie sobie swoja uroda cała noc. I to mnie w facetach zawsze rozczarowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Co jest z toba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 15:35 Ale ja chcialem twojego meza na zdjeciu ogladac a nie ciebie. Ty mi juz napisalas jak wygladasz, to po co mam to jeszcze ogladac? Piwo to ja pije z kufla a nie z toba. Zreszta w nocy, wiec nie mam wtedy czasu na cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Co sie dzieje z mna? 26.01.03, 15:42 Wiesz co, ty sie chyba nigdy nie zmienisz, zreszta co mnie to obchodzi. Ja o ciebie nie bede zabiegac, a wlasciwie - powiedzmy sobie to szczerze - narzucac. To nie dla mnie, nawet w sieci. Bywaj zdrów! ps. idzi na film Almodovary Porozmawiaj z nia, moze Otworzysz oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sorry Karol, to jeszcze raz ja 26.01.03, 15:46 karolina-k napisała: > Ty mi nie musisz przesylac mi swojego zdjecie mejlem! > Wiesz co, dla mnie wcale nie musisz byc wyjatkowo piekny, wystarczy zebys mial > to cos, ale tego zdjecie na > pewno nie pokaze. A moje zdjecie? Po co ci ono. Nawet jesli wyjde na nim ladnie > , bo jestem ladna, ► jak zobaczysz nas: Miltona, mnie i Zarlaczke to zmienisz zdanie ;) Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Sorry Karol, to jeszcze raz ja 29.01.03, 00:03 buggi napisała: > karolina-k napisała: > > > Ty mi nie musisz przesylac mi swojego zdjecie mejlem! > > Wiesz co, dla mnie wcale nie musisz byc wyjatkowo piekny, wystarczy zebys > mial > > to cos, ale tego zdjecie na > > pewno nie pokaze. A moje zdjecie? Po co ci ono. Nawet jesli wyjde na nim > ladnie > > , bo jestem ladna, > > ► jak zobaczysz nas: Miltona, mnie i Zarlaczke to zmienisz zdanie ;) Ciao > > > A ja buggi zapominasz o mnie....no wiesz co? > Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Sorry Karol, to jeszcze raz ja 29.01.03, 00:32 > buggi napisała: > > > karolina-k napisała: > > > > > Ty mi nie musisz przesylac mi swojego zdjecie mejlem! > > > Wiesz co, dla mnie wcale nie musisz byc wyjatkowo piekny, wystarczy z > ebys > > mial > > > to cos, ale tego zdjecie na > > > pewno nie pokaze. A moje zdjecie? Po co ci ono. Nawet jesli wyjde na > nim > > ladnie > > > , bo jestem ladna, > > > > ► jak zobaczysz nas: Miltona, Tradycje, mnie i Zarlaczke to zmienisz zdanie ;) Ciao > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Cos takiego.... 29.01.03, 13:07 Serwus dziewczyny! Czy to ładnie tak sie przechwalac? W porzadku jestescie od mnie ladniejsze. Wszytskie trzy. Naraz i kazda z osobna. Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Cos takiego.... 29.01.03, 13:28 Karol, to ty taki brzydki jestes? Trzeba bylo tak od razu, moze bym ci cos doradzil... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cos takiego.... 29.01.03, 14:42 niech napisała: > Karol, to ty taki brzydki jestes? Trzeba bylo tak od razu, moze bym ci cos > doradzil... chachacha, co ty wiesz o urodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cos takiego.... IP: 217.197.165.* 29.01.03, 14:57 Moze cie zdziwie, ale ekspertami w dziedzinie urody kobiecej sa mezczyzni. Tak juz jest swiat skonstruowany. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 15:18 Ty co najwyzej moze oceniac urode dzieci. W te klocki - to moze i jests dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:23 Karol, ty jako brzydki nie zabieraj glosu we wlasnej sprawie. Siedz cicho i jedz trufle. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Fajansiarz, tak sadze 29.01.03, 15:32 Zjedz sobie na kolacje jajecznice z truflami, w koncu jestes taki ą i ę, si i ci. Znasz sie na wszystkim, tylko ja sie na tobie jakos nie poznalam. I sama nie wiem, czy to o mnie dobrze swiadczy, czy zle? Ale jakos tak nie chce mi się ciebie znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Fajansiarz, tak sadze IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:36 Interesujace skad tyle agresji? Fajansiarz - ciekawe, czego ma dotyczyc to okreslenie? Internetowych znajomosci? To ma byc samokrytyka? Moze rzeczywiscie porzuc siec i zajmij sie truflami. PS. I pozdrow meza. Chyba wiedzial co robi rozwodzac sie. Fajansiarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Przepraszam, to ja jestem fajansiara IP: 217.197.165.* 29.01.03, 15:47 Jesli ma to oznaczac odwrocenie sytuacji, to by znaczylo, ze to ty odpadkow szukasz w sieci. I teraz wszystko sie zgadza. Wzielas mnie za takowy, a tu pelnowartosciowy towar sie trafil, stad zlosc i fochy. No juz dobrze, dobrze, szukaj dalej. Trufli. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Fajansiarstwo 29.01.03, 15:55 Jestem zaskoczona! Jjak ty dobrze znasz się na kobietach. Czytasz w nas równie lekko co w karcie dan. Czuje sie teraz naprawdę nieswojo. Taki Freud mi (nam) się przytrafił. No Niech, powiedz co ci sie dzis ci w nocy snilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Fajansiarstwo IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:06 Albo jestem Freudem, albo jego pacjentem. Zdecyduj sie. Albo starasz sie obrazac, albo chcesz rozmawiac. Zdecyduj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Jestes Freudem, jestes... 29.01.03, 16:09 Jesli cie czyms obrazilam, bardzo przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jestes Freudem, jestes... IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:19 Rozumiem, ze "cos takiego" i wzmianki o fajansiarstwie to takie drapanie za uchem. Ciekaw jestem co robisz jak chcesz przywalic? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Ech... 29.01.03, 16:37 Nie wyciagaj mnie na takie wycieczki. Na takich to ja juz z toba bylam. Wiesz co Niech, powiem ci cos. Jestes strasznie samotny. Stad to wszystko - wszytsko na sprzedaz. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ech... IP: 217.197.165.* 29.01.03, 16:46 Oddaje to, co i tak bylo za darmo. Na nadmiar samotnosci nie narzekam - raczej czasami na brak. Gdybym mnie ktos sprowokowal - powiedzmy, ze tak sie stalo - to raczej ciebie bym posadzil o samotnosc. Ale w necie jak to w necie - rozne stroje ludzie nosza. Ja w kazdym razie niczego - i to kompletnie niczego - nie udaje. Wyciagnalem nawet kiedys ludzi z W-wy na spotkanie - zobaczylismy sie, spojrzelismy sobie w oczy i nic sie nie stalo. Nikt z nich nie wygladal na samotnego. Tak wiec jestes w bledzie. Chyba ze jest cos, o czym powinienem sie dowiedzec. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k kazdy tak umie 29.01.03, 17:00 Nie będę dociekać czy jestes samotny, czy nie. To nie moja sprawa. W ogóle przepraszam cie, ze wyciagam takie sprawy. Ale Niechu, przyznaj, bywa że wokół siebie klebi się tlum ludzi, może i nawet atrakcyjnych, może i nawet jeden (w twoim przypdaku raczej chyba jedna) z nich spi kolo ciebie, spi z toba, a mim oto jesteś samotny. Może i ja to teraz mam, choc nie siedze po nocach w sieci, w ogole rzadko tu zagladam. Może i tobie to się zdażyło. Epizod (psychotyczny)? ps. nie bierz mojej uprzejmnosci za słabosc. Ja tez potrafie wytrzeć kims podłogę jak szmatą. Każdy to umie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: kazdy tak umie IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:08 Nie rozumiem cie w ogole. Forum to taka zabawa. Jak kiedys usiadlem przy Wolfensteinie to gralem w niego przez pol roku. Jak wychodzilem na ulice, to mialem zwidy, ze Niemiec wybiega zza rogu. I co - bylem bardziej samotny? Jak ktos sobie w sieci rekompensuje jakies fragmenty rzeczywistosci to powinien pojsc do psychoterapeuty. Ja sobie nic nie rekompensuje. Siec jak siec, pracuje przy komputerze, to co to za problem raz na jakis czas zerknac w inne okienko. Chwala za to Billowi. Cos mi sie wydaje ze histeryzujesz. Umow sie z kims na piwo, przejdzie ci. PS. Nie kazdy umie. Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Baw sie dobrze 29.01.03, 17:14 Jasne, to taka zabawa, tylko zabawa. Kazdy bawi sie tu jak chce i czym (kim) tylko moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bawie sie dobrze IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:16 Ja mowie za siebie. Podejrzewam ze jest tu sporo niesmialych osob. Jestes niesmiala? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Nie baw sie mną 29.01.03, 17:26 Pewnie jakoś tam jestem, jak sie zapomne ze musze byc silna i takie tam. Kiedys myślam, że z tego sie wyrasta jak z czerwonego płaszczyka. Choć z drugiej strony potrafię być cholernie odważna. Przykład - rozmowa z tobą, przecież w każdej chwili możesz wziać moja uprzejmość za słabość i będę fruwać po tym forum. Widziałam już takie loty... Na pewno jednak nie jestem nieśmiała w pracy. Na to nie mogę sobie pozwolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nie baw sie wanną IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:32 To nie jest rozmowa, to jest wymiana postow. To spora roznica, tu nic nie powinno zabolec. Skad wiesz czy osoba ktora bierzesz za pietnastoletnia uczennice nudzaca sie w czasie ferii nie jest tez nudzacym sie ale szescdziesiedcioletnim rencista? Jak mozna powaznie w takiej sytuacji brac komplementy czy obelgi? Ja w pracy mam luksus - siedze sobie zazwyczaj sam. Zawsze pracowalem w malych zespolach - ale ten mi najbardziej odpowiada. A twoj jest duzy? Jestes tam szefowa? Krzyczysz na ludzi i zwalniasz ich z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Nie baw sie wanną 29.01.03, 17:43 Co się tak ekscytujesz, dostaniesz wrzodów. Sam mi powtarzasz - to tylko zabawa. Więc o co ci chodzi? Dlaczego raz jestes mily, uroczy, ba - zyczliwy, a innym razem drzesz ryja? Bo co , miales zly sen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nie baw sie wanną IP: 217.197.165.* 29.01.03, 17:57 Ani nie jestem mily i uroczy, ani nie dre ryja (czy w pracy drzesz ryja?). Znowu mnie z kims pomylilas. Masz dziwna chustawke nastrojow. Jesli masz ja takze w realu, to podobno lyka sie na to jakies hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Dwoje na hustawce 29.01.03, 18:11 Bywasz miły Niech, naprawade bywasz strasznie miły. Nie jedna osoba dala się na to złapać. Pomyślała, oto w sieci złapałam złota rybkę z takimi ślicznymi złotymi ustami, która może nie spełnia życzeń, ale gada okrągłymi zdaniami (przy okazji gada na okrągło, nawet o 2 w nocy). Tym razem nie pomyliłam się, choc wiele razy dalem wtope. Co do mojej dziwnej huśtawki nastrojów. Może faktycznie przeżywam drugie dzieciństwo, a może przezywam tylko złota polska jesień. Popatrz się na swoja huśtawkę. na swoje zabwaki. ps. rozczaruje cie, niestety nie jestem szefem, na nikogo nie krzycze, ale tez i inni nie krzycza na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k hustawka nastrojów 29.01.03, 18:17 Jesli tak doberze znasz się na kobietach, to powinienes wiedziec, ze to wpisane jest w nasza nature. Hustamy sie przez cale zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: skakanka nastrojów IP: 217.197.165.* 29.01.03, 18:23 Moze i tak. Z tym hustaniem sie. Kobiet. Ja sie nie hustam. Jestem jak glaz. A raczej Swiatowid wykuty w glazie. Szkoda, ze nie jestes szefem i nie krzyczysz na podwladnych. Takie kobiety robia na mnie wrazenie. Ale bym sie z taka klocil! PS. Ale dlaczego tobie sie nastroj zmienia z postu na post? PS2. Nie przypominam sobie, zebym byl az tak mily. Znowu mnie z kims pomylilas. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Wyliczanka 29.01.03, 18:32 Jest taka teoria, ze faceci ktorzy sie kloca w pracy, w domu siedza pod pantoflem. I odwrotnie. To sie nazywa wchodzenie w role, czy cos takiego. Co do mnie: masz racje! Ze mna chyba naprawade jest cos nie tak, skoro daje sie wyciagac na takie krajoznawcze wycieczki. ps. bywa ze krzycze. A kłócę się, tak jak kocham - namiętnie. Choleryczką jestem po ojcu. Lepiej bys sie niegdy nie przekonal jakie robie dzikie awantury. Zreszta nie grozi ci to. ps 2. papatrz sobie na poczatek forum. Komus niezle sie podlizywales. Mily (jednak) Niechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Wyliczanka IP: 217.197.165.* 29.01.03, 18:40 Ja nie mam sie z kim klocic w pracy, a w domu nie mam pantofli. A co to jest poczatek forum? Big Bang? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Juz sie denerwujesz 29.01.03, 18:43 Wiesz co, pewnie gdzies tam w sieci,jak znam zycie tuz za rogiem toczy sie fajniejsza wymiena postów. Niechu, nie rozdrabniaj sie. Baw się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Juz sie denerwujesz IP: 217.197.165.* 29.01.03, 18:52 Jak tam sobie chcesz, skakanko. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Poskacz sobie! 29.01.03, 18:58 Tak wlasnie chce, meska skakanko! Niech, trzymaj się. Milej, no nie tylko nie to, wariackiej podrozy! ps. tylko, że ja nie wiem wciaz co sie dzis snilo? Trudno, chyba sobie to odpuszcze,. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 22:35 Karol zlituj sie! Niech nie jest Bogiem i nie jest tez jedynym mezczyzna chodzacym po tym padole. Nie spodobasz sie jemu, spodobasz sie innemu. W czym problem? Nie przejmuj sie Niechem.Chocbys mu napisala "jestem najcudowniejsza", on i tak odpisze, z czystej przekory, " eeeee tam, taka sobie". Taka karma. Nie, Niechu? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 22:38 Kto wie, moze bede chcial sprawdzic, jak jest naprawde... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 23:05 niech napisała: > Kto wie, moze bede chcial sprawdzic, jak jest naprawde... wiec zapros Karola na spotkanie i sie przekonaj. Pózniej szepniesz slówko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 23:11 Karol to taki czarus, zupelnie jak Milton i Zarlacz. Nie spotkaja sie ze mna nigdy, virtualne istotki. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 23:16 niech napisała: > Karol to taki czarus, zupelnie jak Milton i Zarlacz. Nie spotkaja sie ze mna > nigdy, virtualne istotki. a od czego wrodzony talent do mydlenia niewiastom oczu? Zmien, choc na chwile, swoja aparycje. Wcisnij kit, byle dobry i moze rybka chwyci haczyk. PS Niech, co ja ci tu wypisuje? Czy ja jestem twoim kumlplem od piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Bugii, cos takiego ma nas oceniac? 29.01.03, 23:23 Od wciskania kitu jest szklarz. Tradycja przylatuje z Hameryki, pisze - dziewczyny, spotkajmy sie, i slyszy: nie, bo prysnie tajemnica itd. Juz prysnela - czytalem, ze dzis mial (albo jest czy bedzie) byc film o niedozwolonych kontaktach via siec. Pewnie nas tam pokazali. I znow sobie bedzie trzeba twarz operowac. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cos takiego.... 29.01.03, 22:24 Gość portalu: Niech napisał(a): > Moze cie zdziwie, ale ekspertami w dziedzinie urody kobiecej sa mezczyzni. Tak > juz jest swiat skonstruowany. To prawda o czym piszesz. Ja nie mialam na mysli ocene kobiecej urody, a jej pielegnacje. Myslalam, ze polecisz Karolowi jakis dobry krem lub maskare. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Cos takiego.... 29.01.03, 22:36 Skoro nie moge byc w tej dziedzinie ekspertem, to moze sama jej cos poradzisz. Na pewno ucieszy sie, nieboraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Cos takiego.... 29.01.03, 23:03 niech napisała: > Skoro nie moge byc w tej dziedzinie ekspertem, to moze sama jej cos poradzisz. > Na pewno ucieszy sie, nieboraczka. i to jest ta róznica miedzy nami a wami. Wy, mezczyzni, nigdy nie doradzilibyscie kumplowi czegos, dla niego nieodpowiedniego, oklamujac go przy tym bez mrugniecia okiem. Inaczej jest z nami, kobietami. Chcac pozbyc sie konkurencji, wystawiamy czasem nasze przyjaciólki do wiatru. Nie zasz nas Niechu. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Cos takiego.... 29.01.03, 23:06 No to z ciekawoscia przeczytam co polecisz Karolowi. Pewnie zmiane rysopisu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k szukaj Bugii wiatru w polu 30.01.03, 14:25 Bugii, jak mnie wystawisz do wiatru? Twarza, czy plecami? Sama nie wiem, co wolę. ps. za co mnie tak nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: szukaj Bugii wiatru w polu IP: 217.197.165.* 30.01.03, 14:30 Czy da sie lubic Karola? Moze tak, ale za co? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k szukaj Bugii wiatru w polu odc. 2 30.01.03, 14:45 A co ty mi jesc dajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: szukaj Bugii wiatru w polu odc. 2 IP: 217.197.165.* 30.01.03, 14:55 Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. Niegrzeczny dzis jestes, Karolku. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: szukaj Bugii wiatru w polu odc. 2 30.01.03, 15:04 Niech, daj spokoj, zaraz dziewczyny wpadną w histerię. Chcesz miec kłopoty? Prawdziwe, nie takie tam, ze kipepska pogoda, śnieżek prószy, sanna, konik oczka wybałuszył. A w ogole, co z toba, kaca masz, a może nic nie piles. Tak czy siak, twarza czy placami pod wiatr z postu powyżej zalatuje naftaliną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: szukaj Bugii wiatru w polu odc. 2 IP: 217.197.165.* 30.01.03, 15:08 Brzydko bawisz sie Karolku, wyjmij raczki z kieszeni. PS. Te Karol, nie chcesz sobie pogadac to napisz "odpierdol sie", a nie pitolisz jakby ci kto za to slono placil. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Niech nie jest w sosie 30.01.03, 15:16 Przeciez to tylko zabawa. Co sie z toba dzieje Niechu, baw mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niech nie jest w sosie IP: 217.197.165.* 30.01.03, 15:28 Karol, kto ci mozg sprzedal! To ja chce sie bawic, a nie czytac jakies smutki. O fajansiarstwie nie wspomne. To moze tak: ustalmy, ze przy tobie zabawy nie ma i mi to wystarczy. Wezme zabawki i pojde zabawic sie z bardziej zabawnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k SOS 30.01.03, 15:36 Dobrze porozmawiajmy (wymiemy posty). Co ci jest? Dlaczego siedzisz w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: szukaj Bugii wiatru w polu 30.01.03, 18:59 karolina-k napisała: > Bugii, jak mnie wystawisz do wiatru? Twarza, czy plecami? > Sama nie wiem, co wolę. > ps. za co mnie tak nie lubisz? ja ciebie Karol kocham, a glównie za to, ze tak ladnie siadasz Niechowi na kolanach. Zona tj. Milton, go opuscila. Tragedia na E. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: szukaj Bugii wiatru w polu 30.01.03, 19:30 Na kolanach to ja tylko ojcu siadam, a w zasadzie siadałam. Z Niechem to była tylko zabawa . Rekawy mi sie od niej wytarly. Chłopak moze cos tam ma, ale jest bardzo niegrzeczny. ps. Jak kocha to wroci do cyfrowej Minolty. Na E. zadnej tragedi nie ma. Macie tam Atoba. To perla w koronie, że tez jeszcze o tym nie wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: szukaj Bugii wiatru w polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 20:56 A juz do ciebie, lokciu wytarty, @ chcialem pisac. Dobrze ze mnie karma odwiodla. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Telenowela - Bugii szuka wiatru w polu 30.01.03, 21:31 Serwus Niech! Pisz na Berdyczów! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Telenowela - Bugii szuka wiatru w polu 30.01.03, 21:52 Wole na Berdyczow. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Listonosz zawsze dzowni 2 x 30.01.03, 21:57 Skoro wolisz. Tu tu rzondzisz (w panatoflach) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Listonosz zawsze dzowni 2 x 30.01.03, 22:02 Karol, ty mnie chcesz zastrzelic nuda. Uwazaj na rykoszety. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k W-wa to miasto zombich 30.01.03, 22:06 Juz nie zyje, umarałam. A prof. Kotarbinski do znudzenia powtarzał: �Nudzi się tylko (tylko z akcentem) ten, kto sam jest nudny� Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k stefa gazy 30.01.03, 22:12 Poza tym wole jak wieje nuda. Z nudy można napasć na sklep rybny, albo zlowic gruba rybe. Mozna tez. A co robić jak wieje naftaliną, moj (nasz) drogi belfrze? Jak ci tam na feriach? Moze dzieci zabierzesz na piesza wycieczke? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Napisz do Minolty chociaz krotki list 30.01.03, 22:03 Mialo byc oczywiscie - �zondzisz� ( w pantoflach). Po drugie - skad ta zamiana nastroju? List do mnie? Raczej paczka z trotylem, to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Napisz do Minolty chociaz krotki list 30.01.03, 22:09 Zamiana nastroju? No na pewno nie z toba. A po co listy slac? Zeby to samo nudziarstwo dostac mejlem? Szkoda zeby sie siec zapychala. Karol, jeszcze jeden wysilek... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Nie napisze nawet krotkiego listu 30.01.03, 22:15 Przeciez to nie ja chcialam napisac do ciebie list. (Ty) tylko ty. ps.poza tym e-maile pisze extra. Nie tam takie cienkie posty. Duzy wypas! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Telenowela - Rolka szuka wiatru w polu 30.01.03, 22:22 Karol, a moze Rolka ( ty tak lubisz przekrecac nicki, wiec i ja sie o to pokusilam), jaka telenowela? Telenowele to ja mam czytajac ciebie i Niecha, nawet konca nie widac, jak to zwykle bywa. Powoli i fabula wam sie gmatwa, ale prosze o dalsze odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Telenowela - Rolka szuka wiatru w polu 30.01.03, 22:27 Z powodu kiepskiej ogladalnosci dalszych odcinkow nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Koniec na dzis 30.01.03, 22:27 Bugii, to juz koniec filmu, za bilte zwroci ci Niech. Morderca okazal sie szkolny palacz. Ale numer! Wiesz, że Niech to zwykly belfer? Stad ten syndrom przedszkolanki -� ty nic nie wiesz, ja to wiem!�. Poza tym fajny z niego koleżka, choc jak na moj dworski gust zbyt niegrzeczny. ps. albo juz nic. Poz. dla dziewczyn! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Koniec na dzis 30.01.03, 22:40 karolina-k napisała: > Bugii, to juz koniec filmu, za bilte zwroci ci Niech. ► Rolka, ja jestem Buggi, a nie Bugii, a za bilet zaplace sama Morderca okazal sie szkol > ny palacz. Ale numer! ► jesli tak, to nie warto bylo tej szmiry ogladac > Wiesz, że Niech to zwykly belfer? > Stad ten syndrom przedszkolanki -� ty nic nie wiesz, ja to wiem!�. ► nie wierze! nie wierze! nie wierze! Niech zwykly belfer, ale ciebie czesto do tablicy wola, co ci jakos nie przeszkadza. > Poza tym fajny z niego koleżka, choc jak na moj dworski gust zbyt niegrzeczny. ► nie masz czasem zadartego noska Karolciu? Tak samochwala z ciebie, fuj brzydko. > > ps. albo juz nic. Poz. dla dziewczyn! ►przekaze, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Cos takiego 2 26.01.03, 14:20 Dlaczego bijesz kobiety? Kobiety sie piesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Cos takiego 2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 14:22 "Wiem, ze ostatnio narozrabialem." Czy tak pisze kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Cos takiego 2 26.01.03, 14:35 Nie tak pisze Karol. Dzisiaj stary jelen mnie ugryzł i bede szczera jak nigdy dotad. Patrz - post wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Karol, co jest grane? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 15:56 Dlaczego sie obrazasz? Czy napisalem cos co cie urazilo? A moze ty taka urazona ciagle jestes? A po co mam do kina chodzic? Zycia sie uczyc? Zycia to ja sie w sieci ucze. W sieci sklepow z alkoholem, oczy-wiscie. Odpowiedz Link Zgłoś