ready22 23.06.06, 17:32 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3436017.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzrobert Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 23.06.06, 18:05 O to my na Żoliborzu mieszkamy czy coś przegapiłem w tekście? Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 24.06.06, 13:43 No ja jakos tez nie moge sie w tym tekscie doczytac zwiazku z naszym sasiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
shakir32 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 24.06.06, 22:32 A co ty sie w ogole mozesz doczytac? Odpowiedz Link Zgłoś
observe1 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 28.06.06, 09:41 stacja lepsza od ewentualnego wieżowca, który mógłby powstać w jej miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
ready22 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 28.06.06, 19:13 Ja tam bym wolal wiezowiec - przynajmniej bedzie ekranem akustycznym. A stacja tylko smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
observe1 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 30.06.06, 09:44 śmierdzi?? jakoś nic specjalnie nie czuję.. jedyne co mi przeszkadza to syczenie kompresora jak ktoś opony sobie pompuje.. wolisz widok na sąsiada w oknie, czy na ta całą zielono-drogową-zieloną perspektywę? Odpowiedz Link Zgłoś
ready22 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 30.06.06, 21:43 Wole widok sasiada niz spaliny i ciagly halas. Tylko czekam az cos wybuduja, a biurowiec od rzymowskiego to moje marzenie. Gdzie ty masz zielone? Jak Tobie brakuje tak tego skrzyzowania, to mozesz zamieszkac w przejsciu podziemnym, bedziesz mial super kontakt z zielona drogowa perspektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
observe1 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 03.07.06, 14:03 zielone - dolinka służewiecka wzdłuż kanałku; ogródki działkowe wzdłuż Ursynowa. trzeba sobie było kupić mieszkanie od wewnętrznej strony osiedla i podglądać co porabiają sasiedzi okno w okno.. jak to się mówi "widziały gały co brały".. więc nie narzekaj, by był to Twój swiadomy wybór.. nikt Cię przecież na siłę tam nie ulokował.. !!! ja świadomie wybrałem przestrzeń za oknem.. i nie żałuję.. inną alternatywą, skoro lubisz bliskość betonowych konstrukcji jest zamurowanie swoich okien.. polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 28.06.06, 13:00 Wyjatkowo glupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Oooo 28.06.06, 11:44 To Catalina jest na Gdańskiej? No cóż, ja myślałem, że na Wyścigowej... Z artykułu: "Orlen prowadzi ją zaledwie kilka metrów obok budynku u zbiegu ulic Gdańskiej, Słowackiego i Potockiej". Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: Wreszcie koniec stacji benzynowej przy Wyścig 03.07.06, 14:47 tak trochę ad hoc do dyskusji - gdyby ktoś chciał zrównywać z ziemią stację benzynową, proszę mieć na względzie, że to mój wodopój, i chociaż kranik z alkoholem zostawić (choć może być i większy dystrybutor). Odpowiedz Link Zgłoś