Gość: Pluto Ale mi zyski. IP: *.ib / *.ib.tcz.pl 05.07.06, 12:51 Tysiac zagranicznych gosci nie robi przeciez wrazenia. Zreszta jakis czas temu w Warszawie byly targi sexualne, ktore przynosily zdecydowanie wieksze zyski. Jednak nie o taki wizerunek (jak widac) Warszawie chodzi, wiec parada rownosci raczej tez nie powinna byc wspolfinansowana. Oby nie zwyciezyla rosnaca poprawnosc polityczna, bo to juz coraz powszechniejsze zjawisko. To, czy to homosexualisci, czy nie +nie powinno miec znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz >>>Jesli tysiac turystow spowodowalo, ze: 05.07.06, 13:20 "W hotelach brakowało miejsc, a taksówkarze nie mogli wyrobić się z obsługą pasażerów." To najpierw zbudujmy duzo wielopietrowych wiezowcow, ktore przeznaczymy dla homoseksualnych gosci i wylejmy milony kilometrow nowych drog w centrum Warszawy, aby taksowkarze mogli sie wyrobic. Zrobmy to dla gejow! Potem poprosimy o przychylne wydawanie zgod na parady. Nie mozemy dopuscic, aby gej musial czekac na taksowke stojaca w korku, albo musial mieszkac na dworcu z powodu braku miejsc w hotelach. Tylko TYSIAC zagranicznych gosci spowodowalo taki turystyczny zawal miasta, jak wynika z artykulu. Wole nie myslec o tym, co sie bedzie dzialo jak przyjedzie ich 30 tysiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domcia Re: >>>Jesli tysiac turystow spowodow IP: 81.210.116.* 05.07.06, 13:38 Hi, hi, ciekawa wizja ;) A tak na poważnie, to właśnie tak, jak sama napisałam wcześniej - Warszawa potrzebuje wielu innych, dużo bardziej potrzebnych wydatków na jej rozwój i żadna parada, czy to gejów, czy hetero, nie jest w stanie na te wydatki zapracować. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Re: >>>Jesli tysiac turystow spowodow 06.07.06, 10:48 9 Czerwca jedynym hotelem gdzie był miejsca w Warszawie był Sobieski. I to też tylko do godziny 14, potem nawet w Sobieskim nie było miejsc. Wiem bo sam szukałem dla jednego z gości Parady miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon.niemiec Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 05.07.06, 13:46 Fundacja Równości słynie już z kontrowersyjnych działań i pomysłów. Selekcja patronów medialnych, próba zafałszowania historii, wulgaryzmy w oficjalnym hymnie Parady. Teraz jej przedstawiciele postanowili dorzucić kolejny kamyczek do tej sprawy. Domaganie się od miasta, które rządzone jest przez silną prawicę, które robiło wszystko, żeby do Parady nie dopuścić, aby dotowało to wydarzenie, jest moim zdaniem albo wielkim nieporozumieniem, albo świadomą prowokacją. Warto przypominać miastu, że zarabia ono na turystach przyjeżdzających na Paradę, ale domaganie się dodatkowych dochodów sprawia, że idea Parady, jako społecznego sprzeciwu wobec dyskryminacji i homofobii, przestaje być czołowym celem tego wydarzenia. Z przykrością obserwuję, jak polityczne i społeczne cele tego największego polskiego święta środowiska LGBT, zostają przytłumione przez komercyjne zapędy ludzi, którzy do dnia dzisiejszego nie rozliczyli się z organizacji parady w 2005 i 2006 roku. Komercja zabija idee. Warto o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 06.07.06, 10:22 Fundacja Równości słynie ze skuteczności. W 2004 roku Parada Równości nie odbyła się. Miał miejsce zaledwie wiec na placu bankowym. Stało się to głównie dzięki fatalnej organizacji z aktórą odpowiadał wtedy Szymon Niemiec. Nowi organizatorzy w ciągu dwóch lat odnieśli duże sukcesy: parada rośnie i rozwija się. Co do rozliczeń: Fundacja Równości rozlicza się zgodnie z polskimi przepisami, było to zresztą wielokrotnie sprawdzane, nawet jeszcze przed słynną interpelacją poselską posła Wierzejskiego który sugeorwał przestępczą działalność organizacji gejowskich. Ale zgadza się że są stowarzyszenia gej/les które się nie rozliczyły się publicznie z (rządowych) pieniędzy. Jednym z nich jest Stowarzyszenie ILGCN Polska które do tej pory nie podało informacji o stanie finansowym w związku z grantem na projekt "Tęczowe Pióro" od rządu. Z tego co wiem to stowarzyszenie właśnie się zamyka. Mam nadzieję, że nie dlatego żeby uniknąc odpowiedzialności za zaprzepaszczone pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 06.07.06, 11:27 Dwóch działaczy się gryzie? Szczerze powiedziawszy, znając obu panów z prasy i internetu (nie tylko stron gejowskich;)), zdecydowanie wolę pana Szymona Niemca. Reprezentuje zdrowe, normalne podejście do różnych spraw. Zaś pan Łukasz P. wielekroć dowiódł, że jest tylko demagagiem i rozrabiaką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eggh Gdyby parada byla legalna, zyski bylyby mniejsze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:30 Gdyby parada byla legalna, zyski bylyby mniejsze: geje zza granicy pryjechaly przeciez po to, aby wspomoc kolegow z Polski, gdzie lamane sa konstytucyjne prawa, gdyby te prawa nie bylyby lamane mniej osob by przyjechalo- wiec w sumie dobrze ze wladze zabronily parady, przynajmniej miasto zarobilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Re: Gdyby parada byla legalna, zyski bylyby mniej 06.07.06, 10:39 Nie wiem czy czytasz gazety ale Parada BYŁA legalna. Gość portalu: eggh napisał(a): > Gdyby parada byla legalna, zyski bylyby mniejsze: geje zza granicy pryjechaly > przeciez po to, aby wspomoc kolegow z Polski, gdzie lamane sa konstytucyjne > prawa, gdyby te prawa nie bylyby lamane mniej osob by przyjechalo- wiec w > sumie dobrze ze wladze zabronily parady, przynajmniej miasto zarobilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixie.inc bedzie nas wiecej! IP: *.7.12.vie.surfer.at 05.07.06, 14:53 w przyszlym roku przyjedziemy liczna grupa z wiednia! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: bedzie nas wiecej! 05.07.06, 15:26 Rozumiem, że cierpisz na zaniki pamięci? W ciągu 14 minut zapomnieć nicka... "rzakelin1" to od czego? Bo "fixie.inc" to, jak rozumiem, od idee fixe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixie.inc bingo IP: *.7.12.vie.surfer.at 05.07.06, 20:29 rzakelin1 (jaquline1) to poprostu "fabulous nick"! a fixe ideen to kazdy chyba ma Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: bingo 05.07.06, 20:39 Tylko jedno - nazwy miast po polsku pisze się z dużej litery. "Wiedeń" nie "wiedeń". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fixe.idee dzieki IP: *.7.12.vie.surfer.at 05.07.06, 20:59 sprobuje zapamietac... Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: dzieki 05.07.06, 21:31 Proszę bardzo Cała przyjemność po mojej stronie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Slawa parady to zasluga Kaczynskiego IP: *.centertel.pl 05.07.06, 15:27 Ale to Kaczynski sprawil, ze stala sie slawna - wiec to posrednio jego zasluga. Gdyby nie wydal zakazu, nie przyjechaliby zagraniczni politycy. Nie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Slawa parady to zasluga Kaczynskiego 05.07.06, 16:22 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Ale to Kaczynski sprawil, ze stala sie slawna - wiec to posrednio jego zasluga. > > Gdyby nie wydal zakazu, nie przyjechaliby zagraniczni politycy. Nie prawda? Najprawdziwsza prawda !!!!!!!!! Ale między innymi z tego właśnie powodu nikomu nieznany kartofel (a nawet dwa), cieszy się teraz międzynarodową sławą i występuje na pierwszych stronach gazet (to jego wyłącznie zasługa - że sławą homofoba , ciemniaka, antydemokraty, mściwego i zawziętego Trola rodem z ciemnogrodu), która czasami go przerasta a czasami wywołuje sraczkę!!!!!!!!!! A że te gazety to nie jest ekstraklasa intelektu - toż przecież nasi bohaterowie to też tylko liga podwórkowa !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Re: Slawa parady to zasluga Kaczynskiego 06.07.06, 10:54 Może zeszłoroczne. Sukces tegorocznej Parady zawdzięczamy Wierzejskiemu. Bo to jest tak... W Paryżu paradę spondorują producenci wody mineralnej , Heineken i inni. W Londynie Parada ma budżet 1,5 mln funtów (czyli ok 2 mln euro). Dorzuca się do tego miasto, firmy prywatne a nawet zwiazki zawodowe. Np. w tym roku Londyńska policja (oprócz tego że ochrania - co musi robić) dorzuciła się jako SPONSOR - 60 tys funtów. (wcześniej sponsorem była sieć hipermarketów TESCO) W Berlinie sponsorem jest min. Coca-Cola, Red-Bull i Heineken A w Warszawie ? Kto ma zapewnić nam międzynarodową reklamę ? Wystarczy zrobić wywiad z posłem Wierzejskim a CAŁY GEJOWSKI ŚWIAT słyszy o jednej z najmniejszych Parad na świecie - Paradzie w Warszawie ! Poseł Wierzejski prezentuje tym samym przykład "gejowskiego patriotyzmu". Brawo !!! maciek9940 napisał: > Gość portalu: Tomek napisał(a): > > > Ale to Kaczynski sprawil, ze stala sie slawna - wiec to posrednio jego > zasluga. > > > > Gdyby nie wydal zakazu, nie przyjechaliby zagraniczni politycy. Nie prawd > a? > > Najprawdziwsza prawda !!!!!!!!! > Ale między innymi z tego właśnie powodu nikomu nieznany kartofel (a nawet dwa), > > cieszy się teraz międzynarodową sławą i występuje na pierwszych stronach gazet > (to jego wyłącznie zasługa - że sławą homofoba , ciemniaka, antydemokraty, > mściwego i zawziętego Trola rodem z ciemnogrodu), która czasami go przerasta a > czasami wywołuje sraczkę!!!!!!!!!! > > A że te gazety to nie jest ekstraklasa intelektu - toż przecież nasi > bohaterowie to też tylko liga podwórkowa !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? IP: 209.183.3.* 05.07.06, 15:30 Ludzie, zajmijcie sie lepiej faktycznymi problemami (bezrobocie, bieda, przestepczosc) a gejom dajcie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jaja Prawdziwe problemy? Na tym lewica wpadla :-( IP: *.pz.unibas.ch 05.07.06, 16:36 > Ludzie, zajmijcie sie lepiej faktycznymi problemami (bezrobocie, bieda, > przestepczosc) a gejom dajcie spokoj. Przeciez SLD i UD nie umialy rozwiazac prawdziwych problemow. Wlasnie dlatego probuja wyplynac na homofobii. Mieliscie 6 lat jalowej dyskusji o aborcji. Nie nauczyla Was, ze ideologia odwraca uwage od korupcji? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki Re: Prawdziwe problemy? Na tym lewica wpadla :-( 06.07.06, 10:38 Lewica przegrała bo właśnie nie obroniła ani tematu aborcji, ani tematu mniejszości ani tematu praw pracowniczych. Jedyne co się udało lewicy to obronić Polską Pro-Europejskość i wprowadzić kraj do UE Gość portalu: ale jaja napisał(a): > > Ludzie, zajmijcie sie lepiej faktycznymi problemami (bezrobocie, bieda, > > przestepczosc) a gejom dajcie spokoj. > > Przeciez SLD i UD nie umialy rozwiazac prawdziwych problemow. Wlasnie dlatego > probuja wyplynac na homofobii. > > Mieliscie 6 lat jalowej dyskusji o aborcji. Nie nauczyla Was, ze ideologia > odwraca uwage od korupcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 15:58 Jestem gejem, zarabiam bardzo dobrze i płacę bardzo wysokie podatki (jestem w najwyższym progu podatkowym). Państwo ode mnie bierze bardzo dużo, nie mam nic w zamian. Nie mam dzieci, a więc nie posyłam ich do szkół. Nie korzystam w ogóle z państwowej służby zdrowia, leczę się tylko prywatnie. Nie korzystam z dotowanej komunikacji publicznej. Mieszkam we własnym domu, nie w mieszkaniu komunalnym. Nawet wykształcenie zdobyłem za pieniądze moich rodziców za granicą. Państwo nie dało ani złotówki. Więc proszę mi nie mówić, że ktoś do mnie cokolwiek dopłaca. A tak nawiasem mówiąc, to państwo stawiając mnie poza nawiasem społecznym, inaczej mówiąc wykluczając mnie ze "zdrowego" społeczeństwa powinno także zrezygnować z moich pieniędzy. Nie miałbym nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 05.07.06, 16:12 Jasne. Odpowiedz mi tylko jasno i konkretnie, bez propagandy i ogólników - w którym momencie "państwo stawia cię poza nawiasem społecznym, inaczej mówiąc wyklucza ze "zdrowego" społeczeństwa"? Konkretnie - przepisy, ustawy, rozporządzenia... Po prostu - przekonaj mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 05.07.06, 16:34 andzela1 napisała: > Jasne. > Odpowiedz mi tylko jasno i konkretnie, bez propagandy i ogólników - w którym > momencie "państwo stawia cię poza nawiasem społecznym, inaczej mówiąc wyklucza > ze "zdrowego" społeczeństwa"? > > Konkretnie - przepisy, ustawy, rozporządzenia... > Po prostu - przekonaj mnie :) Wystarczy posłuchać wypowiedzi (P)osłów naszego parlamentu i poczytać wypowiedzi "prawie jak ludzi" na tym Forum aby stwierdzić, że walka o tolerancję wobec kochających inaczej czy myślących inaczej jest konieczna i potrzebna a demonstracje typu "Parada Równości" przydałyby się raz w tygodniu a nie raz w roku. Zanim wyzwiesz mnie od zboczeńców, informuję uprzejmie , że urodziłem się akurat "heterykiem" ale nie uważam tego ani za moją winę ani zasługę. Jeżeli w przyszłym roku jacyś "prawie ludzie" z LPR lub PIS wystąpią przeciwko paradzie, to na pewno na niej będę. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 05.07.06, 16:41 maciek9940 napisał: > andzela1 napisała: > > > Jasne. > > Odpowiedz mi tylko jasno i konkretnie, bez propagandy i ogólników - w któ > rym > > momencie "państwo stawia cię poza nawiasem społecznym, inaczej mówiąc wyk > lucza > > ze "zdrowego" społeczeństwa"? > > > > Konkretnie - przepisy, ustawy, rozporządzenia... > > Po prostu - przekonaj mnie :) > > Wystarczy posłuchać wypowiedzi (P)osłów naszego parlamentu i poczytać > wypowiedzi "prawie jak ludzi" na tym Forum aby stwierdzić, że walka o > tolerancję wobec kochających inaczej czy myślących inaczej jest konieczna i > potrzebna a demonstracje typu "Parada Równości" przydałyby się raz w tygodniu a > > nie raz w roku. Prosiłam - bez propagandy i ogólników. Co konkretnie państwa robi, żeby dyskryminować te właśnie grupę? Przypomnę, że np. jakieś 100 lat temu homoseksualizm był PRAWNIE karany... > Zanim wyzwiesz mnie od zboczeńców, Kogoś zwyzywałam? Nie przypominam sobie... informuję uprzejmie , że urodziłem się > akurat "heterykiem" ale nie uważam tego ani za moją winę ani zasługę. > Jeżeli w przyszłym roku jacyś "prawie ludzie" z LPR lub PIS wystąpią przeciwko > paradzie, to na pewno na niej będę. Ale co to ma do mojego pytania????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:48 Sam fakt, że nikt z władz tego państwa nie zaprotestuje, kiedy każdego dnia z ekranu telewizyjnego i z prasy dowiaduję się, że jestem jakimś dziwem natury, któremu panstwo w swej wspaniałomyśloności pozwala łaskawie oddychać. Oczywiście w czterech ścianach. W każdym europejskim kraju osoba pokroju pana Wierzejskiego nie miałaby prawa nigdy zabrać publicznie głosu. Na żaden temat. No cóż, powiem krótko. Państwo jako instytucja nie jest mi do niczego potrzebne. Nie jest w stanie obronić mnie przed obraźliwymi wypowiedziami, dobiegającymi nawet od reprezentantów tego państwa. Nie jest w stanie zapewnić mi i mojemu partnerowi równego traktowania w sprawach podatkowych. To tylko przykłady. I dlatego uważam, że osoby wykluczone z państwa powinny konsekwentnie być zwolnione z finansowej daniny na jego rzecz, jeśli to państwo NIC nie jest w stanie im zaoferować. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 05.07.06, 18:48 Nadal proszę o konkretne przykłady przepisów, ustaw, rozporządzeń, które dyskryminują tę grupę obywateli ze względu na ich preferencje seksualne. Bo jak na razie to słyszę tylko o odczuciach i wrażeniach oraz o wybrykach pojedynczych osób, których odosobnione wypowiedzi się nagłaśnia. Zresztą prawo przewiduje możliwości obrony w takich wypadkach, o ile pamiętam, jeszcze sądy w tym kraju działają, kulawo, bo kulawo, ale działają. Przypominam: "państwo stawiając mnie poza nawiasem społecznym, inaczej mówiąc wykluczając mnie ze "zdrowego" społeczeństwa". Jeżeli tak się tylko czujesz, to jest twoja prywatna sprawa, ewentualnie twojego psychologa. Jeżeli uważasz, że taki jest obowiązujący stan prawny, udowodnij to. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? 05.07.06, 22:39 Gość portalu: franek napisał(a): > Jestem gejem, zarabiam bardzo dobrze i płacę bardzo wysokie podatki (jestem w > najwyższym progu podatkowym). Państwo ode mnie bierze bardzo dużo, nie mam nic > w > zamian. Nie mam dzieci, a więc nie posyłam ich do szkół. Nie korzystam w ogóle > z > państwowej służby zdrowia, leczę się tylko prywatnie. Nie korzystam z dotowanej > komunikacji publicznej. Mieszkam we własnym domu, nie w mieszkaniu komunalnym. > Nawet wykształcenie zdobyłem za pieniądze moich rodziców za granicą. Państwo ni > e > dało ani złotówki. Więc proszę mi nie mówić, że ktoś do mnie cokolwiek dopłaca. > > A tak nawiasem mówiąc, to państwo stawiając mnie poza nawiasem społecznym, > inaczej mówiąc wykluczając mnie ze "zdrowego" społeczeństwa powinno także > zrezygnować z moich pieniędzy. Nie miałbym nic przeciwko. A panstwowa Policja Cie nie chroni? Podobnie panstwowa armia. W razie naglej potrzeby najprawdopodobniej przyjedzie po Ciebie panstwowa karetka pogotowia (bo bedzie najblizej), swoim pieknym drogim samochodem jezdzisz po panstwowych i municypalnych drogach i korzystasz z wielu innych swiadczen tego panstwa. Wciaz nie rozumiesz, dlaczego rowniez Ty musisz placic podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.palucki W przyszłym roku Parada będzie olbrzymia !!! 05.07.06, 16:53 Zgodnie z doświadczeniami z poprzednich lat. Parada Równości podwaja swoją liczebność z każdy rokiem - w okresie kiedy jest demonstracją o charakterze politycznym. Ale kiedy staje się imprezą rozrywkową (tzw. Gay Pride) może rosnąć nawet 3 krotnie w ciągu roku. W tym roku na Marszałkowskiej Parada urosła do 11-12 tys ludzi. Pojawiły się platformy z muzyką i artyści. Ludzie zobaczyli że jest zabawnie i bezpiecznie. W Przyszłym roku to juz nie będzie impreza polityczna (przyjadą na nią nie tylko działacze i politycy - ludzie biorący pod uwagę możliwość oberwania w głowe od faszystów). W przyszłym roku przyjadą gejowscy TURYŚCI bo po tegorocznej imprezie poszła wieść po świecie że w Warszawie jest: a) Fajnie b) bezpiecznie c) tanio d)* niektórzy odkryli ze w tym dziwnym kraju ludzie jednak uzywają alfabetu łacińskiego a nie cyrylicy :) Dla nich wycieczka do Polski to tańsza opcja niż spędzenie tego samego czasu w Berlinie czy Paryżu. W Warszawie piwo jest trzy razy tańsze, kluby trochę egzotyczne ale jednak to jeszcze Europa, Polacy i Polki uchodza za atrakcyjnych (mamy wiele typów urody, różne kolory włosów itd..) a poziom zakażeń chorobami wenerycznymi (w tym HIV) jest jednym na najniższych na świecie. I prawda jest taka że to głównie argumenty będą ściągały do Polski ludzi na Paradę Równości. W przyszłym roku Parada Równości będzie liczyła od 30 d 50 tysięcy osób. Miasto nie może zignorować takiej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: W przyszłym roku Parada będzie olbrzymia !!! 05.07.06, 19:55 lukasz.palucki napisał: > Polacy i Polki uchodza za atrakcyjnych (mamy wiele typów urody, różne kolory > włosów itd..) a poziom zakażeń chorobami > wenerycznymi (w tym HIV) jest jednym na najniższych na świecie. Masz racje. Miesko chodzi po ulicach, a dziurki zdrowe. Czas to zmienic. Juz niedlugo, kiedy doscigniemy w zakazeniach wenerycznych Tajwan a HIV bedziemy miec na poziomie RPA, trzebe bedzie kolejne kraje rewolucjonizowac seksualnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Oto moja propozycja IP: *.aster.pl 05.07.06, 18:01 Większość tych "gości" z zagranicy przyjechało, aby bronić równości (w ich rozumieniu tego słowa), a nie dlatego, że ta parada to jakaś super atrakcja. Dlatego proponuję władzom, aby zakazały parady w przyszłym roku i zapowiedziały, że będą siłą rozpędzać to nielegalne zgromadzenie, a wtedy przyjedzie jeszcze więcej "postępowych" obrońców równouprawnienia i warszawskie hotele zarobią jeszcze więcej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Oto moja propozycja IP: 209.183.3.* 05.07.06, 19:06 powtarzam jeszcze raz, lepiej zajmijcie sie zlodziejami i innymi bandytami a geji zostawcie w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
andzela1 Re: Oto moja propozycja 05.07.06, 19:10 Gość portalu: miki napisał(a): > powtarzam jeszcze raz, lepiej zajmijcie sie zlodziejami i innymi bandytami a > geji zostawcie w spokoju. Bardzo chętnie. Problem w tym, że niewielka hałaśliwa grupka tego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek syrenki Re: Oto moja propozycja IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.06, 22:00 Sto procent racji. Najlepsza promocja w dzisiejszych ultraliberalnych czasach to zakazy. To jest najlepsza rozrywka dla zblazowanych europejskich ultraliberalow. Im twardsze stanowisko miasta tym wiecej przyjezdnych rzadnych zadymy gayow. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Zgadzam sie w 100 procentach - dofinansowac 06.07.06, 00:15 Podam siebie jako przyklad. Otoz otworzylem niedawno skromny, ale gustowny burdelik. Ludzie spedzaja tam czas radosnie, w atmosferze wolnosci, tolerancji i wzajemnej milosci. Mam rowniez parke gejow wsrod personelu. Odwiedzaja nas nie tylko rodacy, ale i liczni turysci z zagranicy. Zostawiaja oni duze sumy pieniedzy w Warszawie. Nie potrzebuje policji, bo zatrudniam jedynie 4 dawnych ubekow jako ochroniarzy. Dojsc ma rowniez jeden z WSI. Chcialbym jednak rozwinac swoj interes. Rozreklamowac go zagranica. Chcialbym, aby przyjezdzali socjalisci nie tylko z Niemiec i Szwecji, ale rowniez z krajow zamorskich oraz innych (mam tu na mysli zwlaszcza postepowa spolecznosc gejowska z Ulan Bator). To wszystko przyniosloby okreslone zyski naszemu miastu. A i slawe tez, zgodnie z haslem dla zamoznych swiatowcow: "W Paryzu - na kawie, bzykanie - w Warszawie". lub "Droga Pani, drogi Panie Lataj LOT-em na bzykanie". Niestety, nie mam jeszcze wystarczajacych funduszy na promocje mego przedsiewziecia. Ale jak sami widzicie - pomysly mam. Dlatego stanowczo domagam sie dofinansowania przez miasto. Niech zycje teczowa koalicja ludzi postempowych, kurtularnych i tolerantow!!! Ciemnogrodowi mowimy stanowczo PRECZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Czy Parada Równości wypromowała Warszawę? IP: *.chello.pl 14.07.06, 23:24 tylko że ani warszawa ani polska nie są otwarte a do europy ciągle im daleko :( Odpowiedz Link Zgłoś