djalli 20.07.06, 11:32 czy ktos moze polecic mi jakies mile miejsce w okolicach warszawy (do 100km) gdzie mozna poplywac i odpoczac i zeby nie bylo tlumow?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: jezioro w okolicach Warszawy 20.07.06, 11:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=44983756&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Polecam Jeziorko Czerniakowskie! IP: *.pl 20.07.06, 13:19 Tylko mało tam ludzi, że cholery można dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
djalli Re: Polecam Jeziorko Czerniakowskie! 20.07.06, 15:27 hahah slyszalam :) za cholere podziekuje, wystarczy mi marysia w brzuchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafau Re: Polecam Jeziorko Czerniakowskie! IP: *.bb.online.no 31.07.06, 09:59 Przepraszam ja lecze zbrudzone stawy i jeziora do statutu Jurasic Trias Jak duze sa te wody bo bym z przyjemnoscia ja oczyscil w za 0.50 cents/TON Zrobie cudo dla spoleczenstwa 00 47 986 738 00 wysoka znajomosc i krytyka relatywnych mozliwosci uczelni i kokurencji. kwestia "caklowitego szkou dla Rady Rzadu i odp. Ministerstwa i uzytkownikow w sezonie. Czas trwania operacji od 2 5 do miesiecy (analiza ZERO i analiza KONCOWA) plus ekstra wiosna bo limnologia na miejscu duzo wykaze do nastepnego lata. Zadnych maszyn , zadnej chemi, zadnego tradycyjnego oddzialywania. urzadzeni jest ewenemetem itelektu technicznego INOWACJA na miare Nobla i kropka. adr e email hydroacc@online.no technolog: rafal radecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Leniwy Weekend Blisko Wawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=44836512 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluteńka kobieta milutki mam dla Ciebie SUPER propozycję ... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.06, 23:02 koniecznie wybierz się na Mazury blisko Sejn miejscowość KUKLE - to prześliczne jeziorko i bajeczne okolice - prześliczne lasy i pola i ta cisza hmm... Odpoczniesz naprawdę - uwierz mi ! POWODZENIA I MILUTKIEGO POBYTU (dostaniesz tam domek lub pokój o każdej porze roku) spokojnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arka3333 Jeziorko w Kącku IP: *.jjs.pl 22.07.06, 18:59 Szczeże polecam jeziorko w Kącku. Jest to teren zamknięty (wstęp 8zł) pilnowany i dozorowany przez ratownika. Woda czysta i nie głęboka (max 1,80)Do okoła jeziorka piaszczysta plaża. Na terenie ośrodka duży parking, bar z przekąskami, grilem itp. Podstawowo jest spokój, cisza i mało tłumów. Dzisiaj spędziliśmy tam parę godzin i jesteśmy bardzo zadowoleni, jutro jedziemy jeszcze raz :) Dojazd : ok. 9 km za Zakrętem skręcasz w prawo na Kąck, potem jeszcze z 7 km. Poprowadzą Cię tablice informacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś