bartek_o1 21.07.06, 10:38 jak w temacie. Mam 15 letniego Lucznika do konserwacji. ponoc dziala ale wymaga nasmarowania itp. Prosze o pomoc gdzie w Warszawie znajde taki punkt. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorocia Re: maszyna do szycia - naprawa IP: 83.238.103.* 21.07.06, 11:37 Polecam salon firmowy Łucznika na Marszałkowskiej, między Królewską a Świętokrzyską, obok Bajki. Moja maszyna jest zdecydowanie starsza, ale po przeglądzie i konserwacji nadal działa. Nie wiem jak teraz, ale 2 lata temu usługa w tym punkcie byla zdecydowanie tańsza niż gdzie indziej, pomimo wysyłania sprzetu na przegląd do fabryki do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina090909 Re: maszyna do szycia - naprawa 21.12.14, 22:12 Witam, ja również szukam kogoś zajmującego się naprawą starych maszyn do szyci, konkretnie w województwie opolskim albo łódzkim, w okolicach Kluczborka, Wieruszowa. Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: maszyna do szycia - naprawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.14, 17:17 Słoiku!, to jest forum Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: maszyna do szycia - naprawa 06.11.15, 15:31 Wygrzebać post z 2006 roku, żeby wkleić swój spam i to nie na temat... Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś