zosia_2005 26.07.06, 12:18 juz po raz kolejny poruszam ten watek na forum i naprawde bede wdzieczna, jezeli ktos z zarzadu bedzie uprzejmy odpowiedziec na moje pytanie, a oto ono: czy to przejscie bedzie, nie bedzie, jezeli bedzie to kiedy bedzie?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sexmag Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 26.07.06, 14:08 Przejścia nie bedzie nigdy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
observe1 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 26.07.06, 16:11 a może sobie most powietrzny uruchomimy?? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sebekd Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 26.07.06, 19:25 Bedzie lepsze observe z lotu ptaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_2005 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 27.07.06, 09:21 co to znaczy, ze nie bedzie nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa_dzienna Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 28.07.06, 08:38 zosia_2005 napisała: > co to znaczy, ze nie bedzie nigdy? To znaczy, że będzie, ale jak dotychczas, obok Orlenu Odpowiedz Link Zgłoś
ready22 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 30.07.06, 12:28 Szanowny Panie ZZPrzepis, niesmialo - bo nie mam przepisu na swoja bezczelnosc tj. zadanie pytania - chcialbym sie zapytac, czy cos sie ruszylo w sprawie przejscia do tramwaju - mijaja lata a tu nic. Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 30.07.06, 12:31 To przez szaleńcze ataki łżej elity i platformy Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 30.07.06, 12:43 Wciąż czekam na Twoją odpowiedź co do garażu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 30.07.06, 12:42 Zainteresowanych proszę o kontakt (preferowany mail lub telefon). Otrzymaliśmy projekt i chętnie skonsultujemy go z zainteresowanymi właścicielami. Do wtorku włącznie będę go miał ja potem znowu będzie się znajdował w administracji więc jak komu wygodniej tak może się z nim zapoznać i wyrazić swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
ready22 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 05.08.06, 17:07 Kochanie, czy cos z twoich wysilkow wynika? Kiedy bedziemy mieli przejscie do tramwaju? Calusy Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 05.08.06, 18:34 Będziesz miał jak sobie SAM zrobisz. Biorąc pod uwagę całkowity brak zainteresowania ww. tematem (Twojego także) - nikt nie oglądał propozycji realizacji przejścia - przejście nie powstanie. To są konkretne koszty a wobec niechęci właścicieli... Biorąc pod uwagę że jesteś mieszkańcem (oby nie właścicielem) to Twój brak zainteresowania nieruchomością tylko źle wróży. Obawiam się że wiele innych pomysłów także nigdy nie zostanie zrealizowanych. Pozdrawiam Kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
sexmag Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 05.08.06, 19:59 Nie powstanie,tego sie nie da,tego zabrania prawo,to jest nie możliwe,Art.mówi, że bez względu na większość.....itd człowieku chyba nigdy nie pracowałeś w Biedronce tam wszystko jest mozliwe.Więc ucz się. Odpowiedz Link Zgłoś
ready22 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 05.08.06, 22:41 Brak przejscia do tramwaju jest najistotniejszym problemem na naszym osiedlu. Nie wiedzialem, ze jest rozpatrywana jakas koncepcja - moze zamiescic info w gablotach? Skad mam wiedziec, jakie mysli sie klebia w twojej glowie. Bylaby ogromna szkoda, wobec dramatycznie narastajacego korka na Pulawskiej, aby miec utrudniony dostep do komunikacji miejskiej. Powoduje to tez posrednio spadek wartosci mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
dev_nul Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 08.08.06, 09:06 Informacje wisza w gablotach - pewnie juz sam je dostrzegles, ale jesli nie, to zachecam do zajrzenia. Sama dopiero niedawno je zauwazylam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
night_owl Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 07.08.06, 23:17 Sebek, Ty uważaj co piszesz, bo może to zostać wykorzystane przeciwko tobie w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolasek1 mania wyzszosci(?) 09.08.06, 22:27 Czy Pan, Panie Sebastianie cierpi na manie wyzszosci?...Czy ma Pan klopoty z tozsamoscia? Niechze Pan uwaza,aby czasem ktos nie okazal sie na tyle "uprzejmy" i nie poinformowal Pana firmy jaki pracownik (wg.mnie niezbyt zrownowazony psychicznie -sorry, ale mam prawo miec takie zdanie)u nich pracuje..coz, mogloby sie okazac, ze nie byliby very happy..i zechcieliby Pana rozliczyc....nawet w piekle:-)))....Spokojnej nocy...J Odpowiedz Link Zgłoś
sebekd Re: mania wyzszosci(?) 10.08.06, 03:22 Typowe Polactwo, zal ściska. Spróbuj szczescia, adres masz w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolasek1 Re: mania wyzszosci(?) 10.08.06, 18:00 Drogi Panie Sebastianie...dla mnie to wlasnie Pan jest typowem przykladem tzw. Polactwa..Coz, posune sie niestety troche za daleko..nie jestem zbyt dumna z tego, co chce Panu powiedziec, bo oznacza to,iz musze sie znizyc do poziomu, ktory mi nie odpowiada...ale z drugiej strony, mam swiadomosc, ze na niektorych dziala tylko terapia szokowa...Otóż istnieje takie nieladne powiedzenie..."wyzej sra niz d..pe ma"...Mam wrazenie, ze ono idelanie pasuje do panskiego zachowania...J ps. szczescia to moge sprobowac w toto-lotku...a nie w pisaninie na panski temat, prosze az tak sobie nie schlebiac... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 08.08.06, 14:22 Twoja opryskliwość w stosunku do ludzi na forum jest coraz większa. Zbastuj trochę i pomyśl bo już to Tobie mówiłem ale powtórzę. Z Internetu korzysta niewielka ilość ludzi. Jak ma być cokolwiek przedyskutowane jak zapewne wiele osób na osiedlu nie ma o tym zielonego pojęcia. Jak mają dotrzeć do administratora by pooglądać plany jeśli o tym nie wiedzą. Przykro mi ale Twoje mądrości już dawno do mnie nie przemawiają. Skoro podpisałem zgodę na dostarczenie materiałów od naszego administratora do skrzynki to czemu nie dostałem żadnych materiałów do przestudiowania, zapoznania się i ewentualnej opinii. Przecież można coś takiego przygotować dla mieszkańców a zainteresowani tematem mogą przekazać info ochronie a ta przekazać adminowi. Jak sobie przypominam to za poprzedniej kadencji zarządu byłeś kilka razy u mnie pod drzwiami, aby coś podpisywać więc dało się dotrzeć wtedy do mieszkańców. W/g Ciebie nie wiele jak widzę się da, zawsze są jakieś przeszkody. A wystarczy pomyśleć Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 08.08.06, 14:58 Gdybyś choć chwilę pomyślał do dotarło by do Ciebie że jest ponad 30 lokali i nie da się STALE docierać do nich osobiście. To była wyjątkowa i jednorazowa sytuacja. Na dodatek nie bierzesz chyba pod uwagę że przygotowanie dokumentów trwa, w najbliższych dniach dostaniesz je. Wpadliśmy na to dawno temu w tym przecież celu była propozycja zgody na wrzucanie ich do skrzynek. Niezły zwrot - "coś podpisywać" Zwróć czasem uwagę na gabloty. Może wtedy zauważysz co się dzieje a jak będziesz miał pytania zwrócisz swoje kroki do administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 08.08.06, 15:40 Jesli jedno razowa to czemu widziałem cię z 3 razy.Ja nie mówie że masz u mnie koczować co dzień ale widzę że macie problem z dotarciem do mieszkańców. W gablotach zaczeliście coś umieszczać od niedawna. U nas wszystko TRWA. Przygotowanie pisma plus skan z pół h wydruk niech będzie kolejne pół złożenie do kupy i wsadzenie do skrzynki niech zajmie to i cały dzień ale nie tygodnie no proszę Cie. Nie pamietam co podpisywałem to było z rok temu. I tu cie zaskoczę. Często patrze na gabloty i info o tym że coś się zmieniło w sprawie przejscia nie dostrzegłem. Czy ja mam pisać maile z kopią do zarządu abyście się ockneli że nie są wykonywane podstawowe czynności konserwacyjne?? Jestem ciekawy jak admin załatwi sprawe frezów w budynkach pozostawione przez serwis sprzątający. O tym jest świadom bo o tym z nim osobiście rozmawiałem. Wy jako zarząd chyba macie wpływ na jego działania nie ja. Bo to wy jesteście naszymi przedstawicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 08.08.06, 19:27 Tak za pierwszym razem dostałeś wyjaśnienia i dokumenty do podpisania. Nie otrzymałem ich od razu podpisanych. Ponownie widzieliśmy się także bez efektów i przy kolejnym oddałeś dokumenty. W międzyczasie próbowałem Cię spotkać (czyli byłem u Ciebie) kilkukrotnie. Skuteczność biegania niska ale to pewnie też moja wina. Ps. Tak bardzo proszę Cię o cc: do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ready22 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 09.08.06, 21:36 Czy moge dostac scan dokumentow do przegladu? Odpowiedz Link Zgłoś
zzrobert Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 09.08.06, 22:56 Niestety nie mam w formie skanów - format większości stron grubo przekracza A4. W związku z tym zapraszam jednak do administracji na spokojne przeglądanie. Jeśli to zbyt kłopotliwe to mogę w czwartek wieczorem zeskanować po kawałku i wysłać mailem. Sporo MB będzie i trochę niewygodne do przeglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
mas22 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU 23.08.06, 13:41 Pracujesz dla IEEE? Czy się tam zajmujesz? mas22 Odpowiedz Link Zgłoś
doranty PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 03.01.07, 08:25 widzieliscie moze pismo w sprawie przejscia do tramwaju?? te co wisi w gablotach! czy to oznacza ze rok czekalismy na napisanie jednego glupawego pisma i teraz sprawa jest zalatwiona?? bo sie nie zgodzili:) czy nasze wladze byly tak naiwne ze myslaly ze po jednym pismie sprawe dadza rade rozwiazac? przeciez juz dawno bylo wiadomo ze nie zgodza sie na przejscie! trzeba to zalatwic w inny sposob albo przez wlasny teren! Odpowiedz Link Zgłoś
lex31 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 04.01.07, 19:59 A może by spróbować odkupić kawałek ziemi od sąsiadów? Nie wiem, czy nasz zarząd próbował tej możliwości – z pisma nic nie wynika na ten temat. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 05.01.07, 08:31 podobno byla juz taka propozycja skladana, ale jak zwykla tamci na wszystko mowia NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 05.01.07, 08:50 Wiec nie bylo to tylko jedno glupawe pismo? Pozdrawiam Worek Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 05.01.07, 11:07 tak, prawda:) jeszcze wiekszy wstyd! wiele glupawych pism:) dzieki za przypomnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 05.01.07, 23:08 Moze wezmiesz sprawy w swoje rece? Pozdrawiam Worek Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 08.01.07, 08:16 woreczku pomysl zanim cos naskrobiesz! pomysl jak kazdy by bral sprawy w swoje rece to bylby balagan! brales to pod uwage:) sa odpowiednie osoby wybrane do reprezentacji naszych interesow i to do nich nalezy zalatwianie na przyklad takich spraw:) pewne jest jedno ty nie bierz niczego w swoje rece bo chyba nie wiesz o co w tym chodzi:) oczywiscie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
worek1972 Re: PRZEJSCIE DO TRAMWAJU -NOWE! 08.01.07, 22:30 Myslalem, ze znasz jakos tajemna sztuka, ktora pozwoli przekonac PAX, do w sumie niemojego problemu. W marcu bedziesz miala okazje wybrac "bardziej skutecznych" przedstawicieli. Chetnie zaglosuje a Twoja kondydature. (rekoczynow nie bede komentowal) Pozdrawiam rowniez Worek Odpowiedz Link Zgłoś