Dodaj do ulubionych

Partia sprzedała pomnik

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:39
Pomnik jest dosc ohydny, wiec szczegolnie go nie szkoda...
Obserwuj wątek
    • Gość: rp Re: Partia sprzedała pomnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 23:56
      po co zabierasz glos, jak nie masz pojecia o czym piszesz?
      • krasnov "Światowid" to jest nazwa pralki, ignoranci jedni! 14.08.06, 05:35
        Pomnik w kształcie pralki? Ciekawa koncepcja. A może gazetowym ignorantom chodziło o "Świętowita"? Licho, wie, bo taka ignorancja w sferze NASZEJ WŁASNEJ kultury jest dla mnie niepojęta, ale swoją drogą nie takie rzeczy już widziałem.
        • Gość: ŚWIATOWIT Re: "Światowid" to jest nazwa pralki, ignoranci j IP: *.aster.pl 18.08.06, 00:25
          Świętowit to chrześcijańskie przeinaczenie prawidłowej słowiańskiej nazwy
          "Światowit".
    • Gość: aurora Re: Partia sprzedała pomnik IP: 217.116.110.* 13.08.06, 23:58
      tradycyjnie WYBIórcza pisze informacje z nosa!
      Stary cokół stał się potrzebny michnikowi
      Smiechu warte!
    • Gość: MIESZKANIEC !!! Re: Partia sprzedała pomnik IP: 217.116.110.* 14.08.06, 00:02
      Dobrze że Pawlak zburzy wreszcie te kupe azbestu
      A ten ochydny pomnik wkurzał mnie co rano
    • Gość: Michaś Przeczytaj koniecznie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 00:07
      Mam taką ciekawostkę. Przed meczem
      widzewa pan Krzysztof Kwiatkowski z PO kandydat na prezydenta Łodzi rozdawał
      szaliki widzewa. Nie jest tajemnicą,że spotyka się regularnie z p. Gapińskim i
      Młynarczykiem np. w czwartek przed derbami w ogródku na
      Piotrkowskiej..szkoda,że nie wiecie o czym
      rozmawiają..naprawdę interesujące..teraz wszystko układa się w całość tzn.
      wypowiedzi Bońka dotyczące stadionu miejskiego itp. A to dopiero szczyt góry
      lodowej...

• Gość: Kuba Re: Partia sprzedała pomnik IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 08:29
      Naród który nie szanyje pomników, nie zasługuje na to aby istnieć.
    • mpkaras Pomnik to symbol 14.08.06, 08:44
      Zbliżają się wybory. PSL potrzebuje pieniędzy na kampanię. Nie mają tyle, co
      PiS, ani PO, ponieważ w wyborach parlamentarnych nie dostali zbyt wielu głosów.
      Nie mają tyle, cashu, co LPR i SAMOOBRONA, bo nie są w rządzie. No to sprzedają,
      co popadnie a, że sprzedali pomnik, to przez pomyłkę. Mam nadzieję, bo pomnik to
      symbol. Symbol zła, lub dobra. Każdy symbol powinien zostać. Każdy symbol
      historii. Nie niszczmy nawet niechcianych pomników, bo jeszcze zapomnimy, co ze
      sobą niosły i sami zaczniemy wyczyniać ochyderie.
    • brynk PSL sprzedaje sie jak prostytutka ! 14.08.06, 08:46
      Zycze jej ,aby szlag ja trafił
    • nowytor3 Najbogatsza partia w Polsce PSL 14.08.06, 09:49
      posiadała (nie wiem ile sprzedali) największy majątek w postaci nieruchomości i
      gruntów. Była jakaś ustawa, że nie mogą tym handlować, ale zdaje się była...
    • Gość: wieśniak Re: Partia sprzedała pomnik IP: *.top.net.pl 14.08.06, 10:24
      Panie drogi pismaku z warszawki być może w pańskim ciasnym łbie nie mieści sie
      wiadomość że poza pańskim gajdołem zwanym stolicą sa też miasta "ze wsi Bełżyce
      w Lubelskiem" otóż drogi kształcony redaktorze Bełżyce to miasto już od roku
      1417. A pomnik to żeczywiście szkarada ale być może wieś Warszawa na taki
      zasłużyła.
      • Gość: do wiesniaka Belzyce IP: *.gjpoland.com.pl 16.08.06, 10:37
        Nie jestem dziennikarzem, tylko czytam gazety, mam wyzsze wyksztalcenie, ale o slynnym miescie
        Belzyce jako zywo nie slyszalam. O Belzcu, owszem, tak - miasteczko Belzc znaja chyba wszyscy. Ale
        Belzyce? Mam wrazenie, ze o tym miescie slyszeli tylko sasiedzi
    • Gość: chydna partia PSL "pawlako-kargule"- brzydzę sie wami IP: *.promax.media.pl 14.08.06, 10:33
    • Gość: fdb Re: Partia sprzedała pomnik IP: *.e-wro.net.pl 14.08.06, 10:57
      szkaradztwo ten pomnik. nie dziwię sie, że nikt go nie chce.
    • bjkor Re: Partia sprzedała pomnik 14.08.06, 11:15
      po prostu brak im pieniędzy ja sam wpłacę 0,01zł żeby mli za co oszukiwać wieś
    • Gość: Smok PSL to taka qrwa. Najpierw lizała tyłki wszystkim IP: *.acn.waw.pl 14.08.06, 20:05
      partiom które miały dobre poparcie a teraz sprzedaje majątek. I dobrze, nie
      trzeba będzie oglądać tej nieszczęsnej budy i tego betonowego niewiadomoczego,
      co niektórzy nazywają pomnikiem.
    • Gość: załamany PSL Re: Partia sprzedała pomnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:22
      jestem PSL-cem z mazowsza ,to co wyprawia Pawlak i Kalinowski to porażające!
      zamiast współpracować z PiS ,nawet tworzyć koalicje ,my tkwimy w
      postkomunistycznym bagnie .Z SLD to robiliśmy koalicje a z PIS partią uczciwą
      nie.Nie ma co się dziwić że nawet swe wartości sprzedajemy ! mieliśmy w centrum
      świetną siedzibe ale Pawlak wszystko sprzedał ! Apeluje anonimowo( bo Pawlaka )
      się boję, do Woyciechowskiego i innych o przejęcie władzy w PSL, inaczej PSL
      zniknie pod rządami Pawlaka i Kalinowskiego.
      • Gość: XXX Re: Partia sprzedała pomnik IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 16.08.06, 12:51
        Za późno. Wojciechowski poszedł robić za kapciowego do KAczorów. Ma partyjkę,
        PSL Pi(a)S-t się nazywa. Podkański jest tam szefem. Kaczory obiecały mu fuchę
        dla syna, a za to Zdzichu zrobi wszystko.
    • agnwia2 Re: Partia sprzedała pomnik 15.08.06, 13:00
      Pomnik Światowida na ulicę Światowida na Tarchominie w Warszawie!!!
    • Gość: P2P Partia sprzedała pomnik IP: *.sejm.gov.pl 18.08.06, 08:03
      To po prostu skandal... Ciekwae czy w podobny sposob potraktowano by ktorys z
      ostatnio postawionych pomnikow papierza.
    • Gość: Pitol Partia sprzedała pomnik IP: 85.195.119.* 18.08.06, 08:56
      A nie mozna gdzies blizej niz na pomorskie? Szczegolnie, ze przeniesc Go
      nieodplatnie w nowe miejsce zaproponowal sam Grzegorz Kiełpsz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka