Dodaj do ulubionych

Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p...

18.08.06, 21:39
O rety !!! Ten babsztyl znowu się produkuje. Jak ja nie znoszę tej pazernej,
bezwzględnej i zachłannej baby !!!! Jeszcze Warszawę chce posiąść dla swoich
celów !!! Nigdy !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jabas 1 Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:07
      Cóż nie wiemy co sądzić o tobie,jeśli po słownictwie to nic dobrego.
    • warszawskakomunikacja Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. 18.08.06, 22:25
      "Hanna Gronkiewicz-Waltz zapowiedziała także rozwijanie szybkiej kolei
      miejskiej. - Jak się jedzie po szynach, to nie stoi się w korkach -
      stwierdziła."
      co fakt to fakt... mam nadzieję, że w czasie kampanii wyborczej zostanie
      zaprezentowanych więcej szczegółów dotyczących rozwiązań komunikacyjnych... ale
      pomysły ma dobre...
      • k0pytko Banały 18.08.06, 22:31
        Bądźmy szczerzy - to są banały. Ja po prostu nie mam na kogo głosować w tych
        wyboarch. Waltz jest kiepska, Marcinkiewicz to pajac , na komuchów nie
        zagłosuje... No i co robić?

Ostatnio zamarzył mi się ktoś z UPR, ale tam też nie widzę kandydata akurat na
        to stanowisko.
      • Gość: Victor Mania prześladowcza? IP: *.chello.pl 19.08.06, 07:07
        A o wczorajszym apelu Wojciecha Dąbrowskiego (szefa warszawskiego PiS) nic nie
        napisali.
        • Gość: zigi Re: Mania prześladowcza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:36
          I to poważana. Pitera też na nią choruje.
    • Gość: tomcat Pani Hanna to warszawianka i wraz z nią PO będzie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.08.06, 22:31
      rządziła w urzędach w przypadku jej wygranej. Urzędnikami nie będą ludzie
      którzy przyjechali się tutaj błyskawicznie dorobić ale osoby które tu się
      urodziły ( lub dawno przyjechały) i kochają to miasto oraz chcą dla niego coś
      zrobić.
      • Gość: jabas 1 Re: Pani Hanna to warszawianka i wraz z nią PO bę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 22:35
        Słusznie, pogonić Obiecankiewicza i jego komandosów.
      • Gość: dd Re: Pani Hanna to warszawianka i wraz z nią PO bę IP: *.acn.waw.pl 19.08.06, 07:38
        PO i SLD juz w Warszawie miało swoja szansę.
        Po Piskorskim zostało rondo z za niskim o 1 metr przejazdem dla tirów i most
        kończący się w polu.
        Jest też tunel równoległy do Wisły, korupcja w urzędach, policja mająca w d
        wszystko co wymaga wysiłku.
        Może czas na zmianę...
        Pani Walz z jej nic nie znaczącymi obietnicami nie chcę.
        • Gość: kafarf Re: Pani Hanna to warszawianka i wraz z nią PO bę IP: *.greennet.org.pl 19.08.06, 08:18
          PiS już w Warszawie miało swoją szansę.
          Po Kaczyńskim został widukt zbudowany wg planów sprzed 15 lat, który zamiast 30
          mln kosztował 45 mln + nerwy i czas stracone przez 1/4 Warszawy.
          Jest też wirtualny most Północny, nieodnowione Krakowskie Przedmieście i dług
          W-wy wiekszy (podobno) o 1.5 mld.
          Może czas na zmianę...
          Pana Marcinkiewicza jako kontynuatora takiej działalności nie chcę.
        • Gość: tomcat Tunel pod Wisłostradą to znakomite rozwiązanie a IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 09:46
          niektórzy warszawiacy? to sklerotycy jeżeli nie pamiętają jakie korki były tam
          przedtem. Gdyby nie PIS to most byłby a właściwie trasa byłaby kontynuowana.
          Co do Piskorskiego to on został usunięty.
          • Gość: bo idz sie leczyc IP: *.acn.waw.pl 19.08.06, 23:35
            chociaz i tak juz za pozno.
            • Gość: tomcat Biedny sklerotyku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.06, 10:52
              Skleroza nie boli.
    • Gość: sympatyk Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 23:41
      Pani Haniu, może Marcinkiewicz chce być Pani zastępcą i dlatego jest taki miły
      • Gość: he he he Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w IP: *.chello.pl 19.08.06, 00:51
        i krzycz głośno , że cie okradli złodzieje
        decydenci polscy, oszukują cie i każą nosić te ciężkie dykty
    • wiking69 Pani Walc Warszawa pani nie chce !!!!! 19.08.06, 01:17
      Pamiętamy pani żenujący występ w hospicjum na Bielanach. Załatwiała pani swoje
      brudne polityczne cele kosztem umierających ludzi. Konferencja prasowa z
      umierającymi ludźmi w tle. To było ohydne wykorzystywać prawie nieboszczyków do
      swoich niecnych celów. Zachowała się pani niczym hiena. Pamiętamy !!!
      • Gość: polk Re: Pani Walc Warszawa pani nie chce !!!!! IP: 83.238.100.* 19.08.06, 01:22
        typowy plujący jadem pisuar.
        Napisz z czyjej inicjatywy HGW pojechała do hospicjum zanim się będziesz pluł.
        I liczę, że skoro jesteś taki poinformowany, to nie będziesz się wykręcał, że nie wiesz.
        • 11324abw Re: Pani Walc Warszawa pani nie chce !!!!! 19.08.06, 01:29
          He, he, he nieudacznicy z placformy szaleją. Donald-kluchy w Gębie wszystko
          przegrywa, czego się nie tknie tam klęska i podobnie będzie z gronkowcem z
          Płocka. Też klapa. Nie uda się nic zachłannej Hani.
          • Gość: polk Re: Pani Walc Warszawa pani nie chce !!!!! IP: 83.238.100.* 19.08.06, 01:38
            Kolejny chory z nienawiści pisuar.
            Piszcie łaskawie konkrety i to prawdziwe konkrety zamiast kłamstw i ogólników.
            Ja jak nie, to udławcie się swoim jadem.
      • nessuno Re: Pani Walc Warszawa pani nie chce !!!!! 19.08.06, 15:21
        wiking69 napisał:

> Pamiętamy pani żenujący występ w hospicjum na Bielanach. Załatwiała pani swoje
        > brudne polityczne cele kosztem umierających ludzi. Konferencja prasowa z
        > umierającymi ludźmi w tle. To było ohydne wykorzystywać prawie nieboszczyków do
        >
        > swoich niecnych celów. Zachowała się pani niczym hiena. Pamiętamy !!!

Nasze pamiętanie nic nie zmieni.Ten babsztyl nie ma krzty przyzwoitości i
        usiłuje się pchać tam, gdzie łatwe koryto.Nieważne, że w tle miała ludzi
        bliskich smierci, bardziej liczył się interes własny i granie na ludzkich
        uczuciach.Dopóki w życiu publicznym będą występowały takie "wybitne osobistości"
        nic się nie zmieni.Oni myślą tylko o własnym korycie, nie zaś o dobru
        ogółu.Pazerna hanno- spadaj.Warszawa cię nie potrzebuje.
    • Gość: misio Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 07:03
      Brawo pani Haniu! Zero konkretów i tylko kiełbasa! Łatwiej będzie potem nic nie
      robić!
    • nokryd Ale kaszana !!! 19.08.06, 09:26
      "Mają też potanieć mieszkania..." - nie że potanieją , mają !!!
      Co ta baba może zrobić żeby potaniały ??? NIC.
      Szkoda że nie ma potanieć żywność, paliwo, komunikacja - przecież to nie
      zobowiązuje !!!
      • Gość: tomcat Może zrobić bardzo dużo - wystarczy opracować IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.06, 09:50
        plany zagospodarowania przestrzennego i wtedy będzie można budować. Przez 4
        lata ich nie opracowano w Warszawie. Ja przynajmniej nie słyszałem.
      • Gość: soad Re: Ale kaszana !!! IP: 195.205.152.* 20.08.06, 10:12
        i ceny spadna o 100%!!! do koryta pani gronkiwitz!
    • Gość: anty-złodziej Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 11:10
      fantazję to pani HGW ma bujną, oj ma, zapomniała na koniec swojej wypowiedzi dodać "pomidor" :)
      • Gość: mikulasz Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w IP: *.kosson.com 19.08.06, 11:18
        "Hanna Gronkiewicz-Waltz zapowiedziała także rozwijanie szybkiej kolei
        miejskiej." Ale już nikt się nie zająknął, że był to pomysł Kaczyńskiego.
    • Gość: Czarnian Centrum handlowe :( IP: *.range86-144.btcentralplus.com 19.08.06, 14:16
      Kiedy w koncu ktos pomysli chwile i stwierdzi, ze to miejsce idealnie nadaje sie
      na porzadny, wielopoziomowy parking dla miaszkancow i pracownikow centrum? W
      kazdym cywilizowanym miescie w Europie takie parkingi sa. Ale u nas to lepiej
      zbudowac komerche niz ulatwic ludziom zycie.

Pozdro
      • Gość: Kasia Re: Centrum handlowe :( IP: *.acn.waw.pl 19.08.06, 14:50
        Popieram. Na pewno większość była np. w Genewie. Podobnie jest w wielu miastach.
        • Gość: Czarnian Re: Centrum handlowe :( IP: *.range86-144.btcentralplus.com 19.08.06, 16:56
          Czy wiekszosc byla w Genewie to nie wiem :). Jednak ciesze sie ze ludzie
          wyjezdzaja za granice zarabiac. Przy okazji poznaja nowoczesne rozwiazania
          stosowane z powodzeniem w innych krajach i jest szansa, ze jak ewentualnie wroca
          do kraju, to zaczna te rozwiazania wprowadzac u nas. Sa to przeciez w wiekszosci
          mlodzi ludzie z wyzszym wyksztalceniem technicznym i to w nich tak naprawde lezy
          przyszlosc naszej stolicy i Polski.

Pozdro z Liverpoolu
    • Gość: Redslawe Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.chello.pl 19.08.06, 18:11
      Kazimierz Marionetkiewicz złożył kwaity pod obsranym przez gołębie pomnikiem, a
      potem dopiero dopiekł byłej Prezesowej Narodowego Banku.
    • Gość: Tirinti Lepiej niech zlikwiduje parkomaty i fotoradary IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.08.06, 21:48
      Zagłosuję na tych, którzy przynajmniej obiecają likwidację ograniczeń
      parkowania i prędkości.

A parking to ważna rzecz. Zamiast budować mieszkania nich na terenach koleji
      zbudują darmowe parkingi.
      • Gość: he he he no cóż zdrowia jeżeli na rozum za późno IP: *.chello.pl 20.08.06, 00:39
        Mieli dzisiaj ci z tvn problem z ucharakteryzowaniem Hani,
        bo wczoraj gwoździem chciała czegoś dochodzić na sobie.
        Widać było , że jest już spokojniejsza.
        Martwie się jednak o nią, bo co to będzie jak zacznie Halny wiać.
    • Gość: vitka Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w IP: 212.56.128.* 20.08.06, 09:50
      Platforma sie rozkleja a panstwo sie zastanawiaja czy glosowac na ta zabe!!!
    • Gość: abc Oh! Ja mam 1000 pomysłów ale nikt nie chce ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:59
      Oh! Ja mam 1000 pomysłów ale nikt nie chce ze mną współpracować.
      Ja mam pomysły na usprawnienie komunikacji, na budowę mieszkań, na obniżenei kosztów pracy ale co z tego.. wszyscy mi wbijają nóż w plecy. Mówią że się nie da, że nas nie stać, że się nie opłaca, że WYMYŚLAĆ TO MOŻE SOBIE KAŻDY...
    • Gość: daniello-bilans ok Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:44
      halo,halo bilans W-wy za rządów PiS nie jest zły ! nie jestem jakimś gorącym
      zwolennikiem PiS ale za ich rzadów zakontraktowano-dokończono 5 stacji metra +2
      oddane=7 tj. cała linia metra,są pieniądze na II linie,oddano po trudach węzeł
      przy galerii mokotów,buduje się Al. jerozolimskie i rondo starzyńskiego,oddano
      wał międzyszyński 6 km. trasy,praktycznie gotowa jest trasa
      siekierkowska+wiadukty,zakontraktowano juz pałac saski ! i modernizacje
      krakowskiego prZedmieścia,zmodernizowano wiele ulic i np.schody na trasie
      WZ,oddano np.racławicką ,mariensztat,pomógł Kaczyński dogadując się z Polem tj.
      modernizacja Okęcia,WOM,np. wiele ładnych parków np. na żoliborzu,będzie
      dworzec na młocinach,modernizacja szkół,schronisk np. na paluchu,wywalczone
      pieniądze np. na oczyszczalnie scieków 1 mld !,poprawiło się bezpieczeństwo i
      klimat do inwestycji.Porażki to most pólniocny i stadion Legii.
    • Gość: won Waltz Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:51
      przez takich ludzi jak ty ,cholernych psedo liberałów ,straciłem młodość na
      bezrobociu !błędy w polityce gospodarczej,wyprzedaż droga Hanno przez ciebie i
      nietylko np. Balcerowicz,Kwaśniewski,Kaczmarek itp.polskich banków za bezcen i
      innych przedsiębiorstw,nawalenie do polski markietów zachodnich które
      bankrutują polski handel i nie tylko i taka hiena hospicjalna ,nażarta opita,z
      milionowymi kontami znów chce do W-wy.Brzydze się panią ! masz te pieniądze
      zdobyte dzięki polskiej ciemnocie ale do grobu tej kasy nie weżmiesz !
      sprawiedliwośc cię dopadnie też.Rozliczysz się wtedy ze swych uczynków !
    • posla Sama sobie wbiłaś 20.08.06, 19:03
      wstępując do, cholera mam problem do czego ona tak naprawdę należy ?
      czy magdalenka - to dobrze?
      W każdym razie wiem że ten układ rozwala, rozkrada Polskę
      | ale znalazłem to |
    • Gość: gość Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.08.06, 20:01
      ja też. Dwulicowość bije z jej pyzatej buźki. My chcemy Julkę Piterę na prezydenta! Konkretna, niezakłamana i dużo ładniejsza!
    • Gość: ala Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w p.. IP: *.aster.pl 22.08.06, 20:04
      Nigdy, taka kobieta nie może być prezydentem, Warszawa będzie wyglądać tak, jak
      WAWER (najgorsza dzielnica W-wy), gdzie mieszka Pani Gronkiewicz-Waltz. Jeszcze
      jej mało, wnuki niańczyć. A te opowiadania znamy od lat, obiecanki, cacanki.
      Głupich i ciemnych ludzi już chyba nie ma w tym kraju.
      • ksenos Re: Hanna Gronkiewicz-Waltz: I tak wbiją mi nóż w 22.08.06, 20:26
        jest ich ok 50%
        30% to ciemnoty głosującej na pisuar
        12% leperowców
        8%świętych inaczej
        więc ciemnoty pod dostatkiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka