marcinkiewicz 23.08.06, 10:07 Patrząc przez okno, wydaje się, że powstaje kort, ktory może być też boiskiem do siatkówki, badmintona, ringo :) Gdyby postawili kosze, byłoby też boisko do koszykówki. M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robinson65 Re: Chyba jednak będzie kort 23.08.06, 10:34 Biorąc pod uwagę wylaną betonowa płytę ja bym na kort tenisowy nie liczył, chyba ze masz na mysli quasi-tenisa... Szkoda. B. Odpowiedz Link Zgłoś
ajrzepeccy Re: Chyba jednak będzie kort 23.08.06, 11:03 poszedłem wczoraj wieczorem z bliska to zobaczyć i wydaje mi sie że to ma być jakieś małe boisko, bo po obydwu stronach ustawione są jakieś niewysokie słupki, które wg mnie mogą być podstawą do bramek, ale to tylko moja teoria... Odpowiedz Link Zgłoś
spoko70 Re: Chyba jednak będzie kort 23.08.06, 12:29 Jak pomalują profesjonalnym akrylem, a beton jest odpowiedniej jakości, to nawierzchnia będzie super. Szkoda, że ogrodzenie takie skąpe, bo piłki będą uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
majcaz Re: Chyba jednak będzie kort 24.08.06, 14:54 podobno na betonie ma byc sztuczna trawa Odpowiedz Link Zgłoś
kamilz12 Boisko 25.08.06, 12:30 Bardzo podoba mi się to,że będzie płyta boiska .Lubie grać i licze na to,że wieczorkiem po pracy będzie można pograć. Może będzie taka mozliwość aby w zależności od potrzeby załozyć siatkę do siatkówki ??? Ewentualnie jeden słupek wsadzany w beton i powieszenie siatki i już się gra w siatkę . Tylko pozostaje dziura po słupku w którym można skręcić noge grają w piłkę nożną.Ale to możn a jakoś rozwiązać. A zimą na płycie można polać wodę i mieć pod domem LODOWISKO !!! Fajnie było by mieć sztuczną nawierzchnie na boisku .Super by sie grało w futbol i siatkówkę ale na betonie też dobrze się gra a zimą może być lodowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
juve_torino Re: Boisko 26.08.06, 21:47 proponuje jakiś integracyjny meczyk w piłkę nożną jak tylko boisko zacznie funkcjonować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: Boisko 26.08.06, 21:48 tez tak sobie myslalam, ze zima mozna to bedzie przerobic na lodowisko. Tylko zrobili to w takim dole, ze sie obawiam,znajac fachowosc Arche ze beton bedzie sie kruszyl po pierwszej ciezszej zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinkiewicz Re: Boisko 28.08.06, 10:08 >>Tylko pozostaje dziura po słupku w którym można skręcić noge grają w piłkę nożną. Dziury na słupki są obok boiska. Nie powinny przeszkadzać. Jak wyjmuje się słupek, to wkłada się zaślepkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gberezowski Re: Boisko 28.08.06, 17:20 ja tam widziałem nawet słupki do siatki. osobiście uważam, że warto by tam jeszcze dodać kosze :) w kosza zawsze można pograć samemu, a żeby zagrać w siatkę albo piłkę, trzeba zebrać kilka osób Odpowiedz Link Zgłoś