dziennikarz_tv 26.02.03, 15:52 !!Pilnie poszukiwane są osoby oszukane przez operatora sieci Sferia. Swoje zgłoszenia + krótką relację o problemie prosze kierować na adres poczty elektornicznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnk Re: SFERIA POSZKODOWANI! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 27.02.03, 07:38 Na czym niby ludzie mieliby być poszkodowani? Mam internet i telefon w sferii już ponad pół roku i naprawdę nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew@wp.pl Re: SFERIA POSZKODOWANI! IP: *.polkomtel.com.pl 27.02.03, 11:50 kto zrezygnowal ze Sferii , bo do mnie przysłali cennik 12 grudnia, nie pytajac czy ta obcja mnie odpowiada, tym bardziej , ze regulamin ten ostatni wchodzi w zycie 14 listopada, wiec sie spoznili o caly miesiac. Teraz naciagneli mnie na rachunek internetu na bliski 600 zl. uzywalem go 2 tyg, bo juz terminale odlaczylem 10 grudnia. Nie dotrzymali termninow, ktore sami wymyslili i wystawiaja rachunki. Takze mam aktualnie do zaplacenia 3 rachunki...... abonament na tel, abonament na internet i rach. za internet wraz z abonamentem, 3 weksle i ok. 500zl aktywacje. Moze ktos wie czy ich ktos ....poskromnil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: SFERIA POSZKODOWANI! IP: *.polkomtel.com.pl 27.02.03, 11:55 Sferia mnie i innych naiwniakow orznela. Podpisujac umowe na internet mialem zagwarantowany dostep za 49 pLN po okresie testowym. Po tym jak sie skonczyl dostalem w fakturze nie 49 zlotych a 299! Niech sie ktos za nich wkoncu wezmie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: SFERIA POSZKODOWANI! IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 13:49 Jeśli podpisujesz umowę,w której był zagwarantowany(tak piszesz ) Internet za 49 zł to oni moga Cię w d**** pocałować,natomiast jeśli podpisałes umowę nie rozumiejąc jej(podobno 60% Polaków nie jest w stanie zrozumieć słowa pisanego),trzeba było biorąc to pod uwage poprosić kolegę ,czy sąsiada ,żeby przeczytał ją za Ciebie.Jeśli nie przeczytałeś umowy przed podpisaniem możesz mieć pretensje tylko do siebie. Ps.Zarówno w drugim,jak i w trzecim przypadku to Ty możesz ich w d*** pocałować Odpowiedz Link Zgłoś