Dodaj do ulubionych

gdzie isc z dzieckiem?/

IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 28.02.03, 21:47
Witam!!
Moj Synek ma 1,5 roku a ja siedzac na wychowawczym dostaje juz lekkiego fisia
od siedzenia w domu -Mozecie polecic miejsca"przyjazne dziecku"??Tzn gdzie
petajacy sie maluch nie jest zabijany wzrokiem a na kazdy wypowiedziany przez
niego dzwięk wszyscy odwracaja i mowia:ciiiiiiiiiiiiiii:)
Pozdrawiam
Ps zaznaczam ze mieszkam na Ochocie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.03, 13:45
      Albo jest cichy i mozesz wejsc wszedzie, albo jest glosny i siedz w domu. Nie
      za bardzo rozumiem o co ci chodzi? Chcesz zeby goscie w knajpie przy talerzu
      ogladali jak przewijasz beciki?
      • Gość: jutyna Re: gdzie isc z dzieckiem?/do niech IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 01.03.03, 19:07
        Twoja odpowiedz po pierwsze nic nie wniosła a po drugie była chamska -nie wiem
        po co zabierasz głos jak nie masz nic do powiedzenia-nie pytałam o opinie a o
        rade
        Niestety takich ludzi jak ty jest coraz wiecej.........bez komentarza
        ps. ciekawa jestem czy znasz choc jedno "ciche" dziecko w tym wieku
      • Gość: jutyna Re: gdzie isc z dzieckiem?/do niech IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 01.03.03, 19:08
        Twoja odpowiedz po pierwsze nic nie wniosła a po drugie była chamska -nie wiem
        po co zabierasz głos jak nie masz nic do powiedzenia-nie pytałam o opinie a o
        rade
        Niestety takich ludzi jak ty jest coraz wiecej.........bez komentarza
        ps. ciekawa jestem czy znasz choc jedno "ciche" dziecko w tym wieku
      • Gość: J.A. Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.acn.waw.pl 01.03.03, 20:25
        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Albo jest cichy i mozesz wejsc wszedzie, albo jest glosny i siedz w domu. Nie
        > za bardzo rozumiem o co ci chodzi? Chcesz zeby goscie w knajpie przy talerzu
        > ogladali jak przewijasz beciki

Strasznie ci współczuję, bo po tym co piszesz można sądzic, że jesteś osobą
        głuchoniemą, nie wydajesz żadnych dzwięków. No to rodzice mieli z tobą
        cichutko, ale szkoda, że cie niegdzie nie zabierali. Do tej pory pewnie nigdzie
        nie wychodzisz, bo widać że nie wiesz że w knajpach są miejsca w toaletach dla
        kobiet do przewijania dzieci. Współczuję i życze powodzenia w dalszym życiu,
        może jeszcze kiedyś wyjdziesz z domu...
        • Gość: Buggi Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.ipt.aol.com 01.03.03, 21:07
          Gość portalu: J.A. napisał(a):

> Gość portalu: Niech napisał(a):
          >
          > > Albo jest cichy i mozesz wejsc wszedzie, albo jest glosny i siedz w domu.
          > Nie
          > > za bardzo rozumiem o co ci chodzi? Chcesz zeby goscie w knajpie przy taler
          > zu
          > > ogladali jak przewijasz beciki
          >
          > Strasznie ci współczuję, bo po tym co piszesz można sądzic, że jesteś osobą
          > głuchoniemą, nie wydajesz żadnych dzwięków. No to rodzice mieli z tobą
          > cichutko, ale szkoda, że cie niegdzie nie zabierali. Do tej pory pewnie
          nigdzie
          >
          > nie wychodzisz, bo widać że nie wiesz że w knajpach są miejsca w toaletach
          dla
          > kobiet do przewijania dzieci.

► a skad on ma to wiedziec? Czy on wchodzi do damskiej toalety?

Współczuję i życze powodzenia w dalszym życiu,

► powodzenie to on ma i to jakie!!!!

> może jeszcze kiedyś wyjdziesz z domu...

►cha cha cha. Jego prawie w domu nie ma. Restauracje to jego drugi dom.

• Gość: Niech Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 23:02
            Moje zgredy chodzily ze mna wszedzie. Umiem sie zachowac. wy?
            • Gość: Buggi Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.access.de.clara.net 01.03.03, 23:32
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Moje zgredy chodzily ze mna wszedzie. Umiem sie zachowac. wy?

kto my? ja sie umiem zachowac.
              • Gość: jutyna Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 02.03.03, 16:07
                Chyba mnie zle zrozumiałes ja i moje Dziecko umiemy sie zachowac -słoma nam z
                butow nie wystaje a pytałam o restauracje z miejscem do przewiniecia-co by nie
                meczyc niczyich oczu i nosa -z fotelikiem .....jezeli nie znasz takich miejsc -
                to po co zabrałes tu głos-mam swiadomosc ze sa osoby które musza cos powiedziec
                na kazdy temat choc sie na tym nie znaja.
                Pozdrawiam i czekam na ADRESY takich miejsc (jw) a nie swoje uwagi na ten temat
                • Gość: Niech Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 04:40
                  Wiesz co, raduj sie ze ktos ci tego bachora zrobil, jestes nudna jak flagi z
                  orderem...
                  PS. I nie kumasz bazy. Kto ci mozg sprzedal? Jest mozliwosc zwrotu?
                  PS2. U mnie tak...
    • karolina-k Re: gdzie isc z dzieckiem?/ 03.03.03, 13:47
      Nie przejmuj sie, Niech tak ma. Tekst �Kto ci sprzedal mozg? � - to klasyka gatunku, zwlaszcza o 4 nad ranem, gdy leb
      mu peka i nie chce sie mu wymyslac czegos oryginalnego. Nudy na pudy.
      ps. W niechowym jezyku slowo - �dziwka� - to eufemizm.
      • Gość: Niech Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 15:44
        To prawda. Czwarta nad ranem po trzech dniach walenia takich ilosci wody jakie
        normalnie sprzedaja przez miesiac w duzym sklepie - czlowiek ma prawo czuc sie
        zmeczonym. Z ta dziwka tez prawda - nie widze nic uwlaczajacego w tej profesji.
        Lub stylu bycia. Jakbym chcial szanowna mame obrazic to bym o niej napisal per
        karol. Hi, hi...
        • karolina-k Jestes dzieckiem? 03.03.03, 16:19
          Myslalam, ze potraktowalbyś ja per noga, zywa ikono hustawki meskich nastrojów!
    • Gość: jutyna Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 03.03.03, 16:44
      Juz własciwie miałam napisac cos a'propos ciebie -niech , ale widze ze ty taki
      styl masz - i powiem tylko ,ze karol jestes i tyle
      Ps. Ty to musisz byc nudny odpisujat na tak nudne posty>
      • Gość: Niech Re: gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 16:55
        Ale szczytem nudnosci-nudyzmu-nudencji jest odpisywanie na nudny post Niecha
        bedacy odpowiedzia na nudny post czyjs-tam. I teraz moje jest na wierzchu.
        Zgadnij co?!
      • karolina-k Gdzie isc z dzieckiem?/ 03.03.03, 16:58
        Rozrywkowa Jutyno!
        Poniekad masz racje. Ja i Niech to - jak wielu przypuszcza - jedno i to samo.
        Jak mawiał Nietsche: kobieta i mezczyzna powinni miec jeden mozg i dwa ciała.
        I my spelniamy te unijne wymogi!
        ps.poprzeczka atrakcyjnosci twoich postow tez jest dla kuca.
        Bywaj zdrowa! Zdrowia nigdy dosc, no nie?
        • Gość: Niech Re: Gdzie isc z dzieckiem?/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 17:01
          Modnych ciuchow nigdy dosc. A w modnym ciuchu zdrowy gosc.
      • karolina-k Jutyno, masz adres! 03.03.03, 17:09
        Jutyno!
        Zanim podam ci adres - cos ci wyjasnie. Gramy w tej samej druzynie, Niech
        (stary zlosliwy nudziarz) tez ma od mnie bana, nie kop wiec czolowego
        napastnika!
        A teraz sluchaj - pojdziesz z dzieckiem na Zurawia, jest tam niezobowiazujaca
        knajpka wloska. Dzieci sa tam mile widziane, maja swoja salke. Stoja w niej
        male stoliki, sa zabawki, jakies drewniane kredki i plastikowe klocki. I co
        wazne - sa tez dzieci.
        Bywaj zdrowa!
        • Gość: Niech Re: Jutyno, masz adres! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 17:26
          Ja mam bana od wszystkich. Taka moda. W tym prowincjonalnym kraiku wszyscy
          robia to samo i tak samo, ubieraja sie tak samo i sluchaja tej samej muzyki.
          Niemodnej.
          • karolina-k Re: Brama Orientu 03.03.03, 17:32
            Masz racje teraz modne jest to co nie jest modne np. jedzenie parowek w domu.
        • karolina-k A poza tym witam Niecha! 03.03.03, 17:30
          Skoro i ty mnie przywiatales na E.
          ps. widze ze hustawka nastrojow przerobila sie w diabelski mlyn. A to znaczy,
          ze dzis jestes na razie gzdies na dole.
          Jutro znow wejdziesz na wyzyny. Tak to jest jak sie czlowiek kreci w kolko.
          • Gość: Niech Re: A poza tym witam Niecha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 17:32
            Wiesz cos na temat krecenia sie nie w kolko? Karol, oj cos krecisz...
            • karolina-k Re: A poza tym witam serdecznie Niecha! 03.03.03, 17:37
              Mozesz sie krecic (zmieniec czesto pozycje - noga na noge, noga na cudzej nodze
              itp) w kinowym fotelu np. na „Nocy zywych trupów”.
              • Gość: Niech Re: A poza tym witam serdecznie Niecha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 17:40
                Nie potrafie byc jednoczesnie na widowni i na ekranie. A w dodatku tylko
                fragmentarycznie zywy.
                • karolina-k Re: A poza tym... 03.03.03, 17:50
                  A kto ci kaze siedziec w fotelu? Taki aktor na widowni, ludzie trzymajcie mnie!
                  ps. przeprosieles Kwika, ale czemu mnie nie? Nie zeby mi jakos szczegolnie
                  zalezalo. Pytam z ciekawosci.
                  • niech Re: A poza tym... 03.03.03, 17:52
                    Przepraszam. Ponioslo mnie. Powinni mnie odciac od netu. I od swiata.
                    • karolina-k Re: A poza tym... 03.03.03, 18:01
                      Nie wiem, czy cokolwiek by to zmienilo. Pewnie kopnalbys mnie np. w kostke pod
                      kioskiem z warzywami.
                      Przeprosiny przyjete. W koncu, o czym nie raz juz pisalam, trzebna miec
                      swiadomosc z kim sie zadajesz (z wariatem).
                      A poza tym...
                      • niech Re: A poza tym... 03.03.03, 18:05
                        A co poza tym?
                        • karolina-k Re: A poza tym... 03.03.03, 18:09
                          A co poza tym? Sprowokowałam cie. Przyznaje celowo.
                          • niech Re: A poza tym... 03.03.03, 18:23
                            Niedokladnie tak misiu. Mialem nieciekawy dzien. Nawinelas sie. Ale cos mi sie
                            przypomnialo. Mozesz mi to wytlumaczyc:
                            www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=3924753&a=3924753
                            • karolina-k Re: zatem? 03.03.03, 18:34
                              Niedokladnie tak misiu. Raczej ci sie nie nawinelam. Pamietalas o moim IP -
                              ja oczywiscie mialam tego swiadomosc. Atak nie był wiec przez popomylkę. Wszak
                              ty nienawidzisz - o czym kazdy wie - wszystkiego co jest zwiazane z Czerska.
                              Mialam pewien plan. Powiedzmy, ze chcialam sie zabawic, ale doszlam do wniosku
                              ze taka lady makbet to ja nie jestem. Wyszlo jak wyszlo. Calkiem niezle. Ja tam
                              jestem zadowolona. Cos komus udowodnilam.
                              Zatem, a więc, no tak...
                            • karolina-k Oni to my, a my to juz mgla 03.03.03, 18:41
                              A poza tym jesli juz grzebiesz w mojej pamieci to miales nieciekawy weekend, a
                              nie jeden dzien.
                              Moze nawet caly miesiec. Zimy zbyt zle, kobiety nie te, czy cos takiego..
                              • Gość: Niech Re: Oni to my, a my to juz mgla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 18:57
                                Przesada z ta Czerstwa. Na przyklad lubie Sylwie Salwacka.
                                • karolina-k Re: Oni to my, a my to juz mgla 03.03.03, 19:10
                                  A to dobre! Tylko za co ja tak lubisz, za fajne zdjecie? Stary, nie przesadzaj!
                                  Cos krecisz, Niech. Krecisz na siebie bicz.
                                  • Gość: Niech Re: Oni to my, a my to juz mgla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 19:14
                                    1. Zdjecie. 2. Ponczochy. 3. Smieszne posty. 4. Hustawka nastrojow. 5.
                                    Beznadziejne teksty w GW. Malo?
                                    • karolina-k czarne perfumy 03.03.03, 19:20
                                      1. Zdjecie - jest o.k. Podciagneli je komputerowo 2. Ponczochy - czy rajstopy.
                                      Tak sie rodzi legenda. 3. Smieszne posty - Przykłady!! 4. Hustawka nastrojow -
                                      taka jak twoja? 5. Beznadziejne teksty w GW. Nie wiem, nie czytam.
                                      • Gość: Niech Re: czarne perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 19:24
                                        Ponczochy - czy rajstopy. Nie wiem. Spodnica - czy sukienka.
                                        www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=3858348&a=3861665
                                        • karolina-k ludzkie gadanie 03.03.03, 19:34
                                          No to czego chcesz?
                                          Moje kiecki chcesz - to bierz!
                                          Niech daj spokoj, to se nevrati.
                                          • Gość: Niech Re: ludzkie gadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 19:39
                                            Czego chce? Teraz tylko odrobiny zdrowia. A jak sie lepiej poczuje, moje checi
                                            wzrosna.
                                            • karolina-k Sztuczny miód 03.03.03, 19:54
                                              Sciemnia sie, a ja, jak sadze, nie moge ci dac niczego procz kolejnego
                                              rozczarowanie. Wspominaj mnie mile, przeciez bylam tu, no przeciez bylam.
                                              Choć pociagi nie te, pogody zbyt zle.
                                              ps. Bywaj zdrów!
                                              • Gość: jutyna Re: dzieki za adres... IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 03.03.03, 20:02
                                                Dzieki za adres pojde jak grypa narodu minie -a tak na marginesie jak Ty i
                                                niech to ta sama osoba to musisz miec porządna schizofrenie:)
                                                • karolina-k Nie ma sprawy 03.03.03, 20:05
                                                  Knajpka jest sprawdzona, prowadzam tam chrzesniakow. Lub raczej odwrotnie.
                                                  ps. to nie ja mam schizofreni, tylko on. On jest chory. Ja - nie. W zdrowym
                                                  ciele - zdrowy duch!
                                                  Pa!!!
    • karolina-k Dobranoc! 03.03.03, 18:58
      • Gość: jutyna Re: Dobranoc! IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 03.03.03, 20:06
        a zapomniałabym --
        • Gość: jutyna Re: Dobranoc! IP: *.acn.pl / 10.65.2.* 03.03.03, 20:08
          jak Ty tak szybko odpisujesz??fiu fiu:)
        • karolina-k Re: Dobranoc Jutyno! 03.03.03, 20:12
          Tamto dobranoc bylo do Niecha. Tak jak post ponizej - pt. „ Ach nie mniej
          jednak...”
          Ciebie, Jutyno za malo znam na takie wyznania.
          Juz on wie czym sobie na to zasluzyl...
          Poza tym nie przypominam sobie, bym o dzieciach mowila bachory. To, jak
          rozumiem, bylo tez do Niecha.
          Ech ten Niech.
    • karolina-k Ach nie mniej jednak 03.03.03, 20:02
      Na swoj sposob zawsze zostane twoja wielbicielka, howgh!
      • Gość: Niech Re: Ach nie mniej jednak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.03, 20:44
        I widze Wersal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka