olecky 05.09.06, 07:21 jakby sie zdecydowal, to ma moj glos za: www.przekroj.pl/images/stories/28_05/74_raczkowski.gif ;-) pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Wojna z kupami 05.09.06, 07:27 jestem Za! wypowie wojnę kupom, powtyka w nie małe syrenki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
memhos G***niany prezydent? 05.09.06, 07:42 Bez przesady! Co on wie o czymkolwiek związanym z rządzeniem? Może być głównym rysownikiem Wawy i animatorem akcji walki z psimi g*** u kandydata lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Lepszy taki, niż malowany Marionetkiewicz :) 05.09.06, 08:26 Jestem za Raczkowskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Lepszy taki, niż malowany Marionetkiewicz :) 05.09.06, 08:41 Hehe, prawda :-)) PO raz pierwszy żałuję, że nie jestem z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Setki tysiące much nie moga się mylić ... 05.09.06, 08:59 ...czyli Warszawiacy sobie na prezydenta fekofila wybiorą ? A może to i ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
janstrak Świetny kandydat! 05.09.06, 09:24 Im więcej kandydatów lewicy tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix +++++++ Rysuje fajnie, lecz reszta? Dno +++++++ 05.09.06, 09:34 Prezydentem najbardziej zniszczonego i poranionego miasta podczas 2 WŚ ktoś kto poniża Ojczyznę i bezcześci flagę narodową. Kpina. Ale wogóle po co ci kontrkandydaci? Wiadomo i tak kto wygra :D Odpowiedz Link Zgłoś
b0d0 Re: +++++++ Rysuje fajnie, lecz reszta? Dno +++++ 05.09.06, 10:12 > ktoś kto poniża Ojczyznę i bezcześci flagę narodową. I pewnie rozsyła po Internecie filmiki, na których dyma Orła Białego! I pewnie jest pedofilem, bo każdy Zielony to pedał, czyli pedofil! Weź sie chopie stuknij w ten swój narodowokatolicki czerep. Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Kto dyma Raczkowskiego 05.09.06, 10:58 b0d0 napisał: > I pewnie (...) dyma Orła Białego! Pewnie orzeł dyma jego. > I pewnie jest pedofilem, bo każdy Zielony to pedał, czyli pedofil! Pedofil to co innego a pedał ( homoseksualista ) to drugie, choć sporo pedofilmów było kiedyś gejami, nie osmieszaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle o, nareszcie byłoby na kogo zagłosować! 05.09.06, 11:10 popieram i zachęcam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: o, nareszcie byłoby na kogo zagłosować! Mihnik 05.09.06, 13:41 pavle napisał: > popieram i zachęcam :-) Świetny kandydat! Adam Mihnik na prezydenta W-wy? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: +++++++ Rysuje fajnie, lecz reszta? Dno +++++ 05.09.06, 14:58 > I pewnie jest pedofilem, bo każdy Zielony to pedał, czyli pedofil! czy każdy to nie byłbym tego taki pewny. Natomiast brak jasności myślenia niemal kazdemu zielonemu można zarzucić (choc od tej reguły zdarzaja sie wyjątki) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śpiderman Zieloni Raczkują! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 01:11 To będzie hasło wyborcze zielonych i ich prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Mam nadzieję, że się nie zgodzi 05.09.06, 13:41 Zbyt bardzo go lubię i chyba nie wytrzymałbym, gdyby się ubabrał polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annetje brawo!!! ale jeszcze poprosimy o obwodnice i IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 05.09.06, 09:11 autostrade dojazdowa!!! ... hmmm... zebym sie wiecej nie wstydzila jechac z goscmi przez zasyfiony Raszyn do "stolicy 40 miln kraju":) a, no i wiecej koszy na segregacje smieci bo pod tym wzgledem tez lepiej jest nawet w Ugandzie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Gowniany pomysl 05.09.06, 09:55 to klamczuszek jest i mitoman wiec pasuje do Zielonych. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: GWniany pomysl 05.09.06, 14:57 Swietnie grzebie patyczkami w psich kupach! Zatem dla GWna to kandydat SUUUPER!!! geralt9 napisał: > to klamczuszek jest i mitoman wiec pasuje do Zielonych. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euro67 artysta? IP: *.adsl.proxad.net 05.09.06, 11:01 Kiedys rzadzil juz malarz pokojowy i podobno tez "artysta" - i to ? a dzis pewnie nie brunatna ale zielona dyktatura Odpowiedz Link Zgłoś
ph29 Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. 05.09.06, 07:28 "Zieloni 2004 mają nadzieję, że Raczkowski jako kandydat na prezydenta odbierze głosy Markowi Borowskiemu, kandydatowi bloku SLD-SdPl-PD-UP". Super. Marcinkiewicz i HGW zacierają ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atakowac prl [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 05.09.06, 07:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. IP: *.CNet2.Gawex.PL 05.09.06, 07:47 gadanie,przykład koalicji rzadzacej pokazuje że "kwiatek w butonierce" moze mieć głównego koalicjanta pod butem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malak Re: Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 07:58 ma moj glos! Odpowiedz Link Zgłoś
zieleniak2004 ►►► Raczkowski nas Uraczy!◄◄◄ 05.09.06, 13:53 ...kupą Warszawiacy! 1.) Raczkowski pochodzi z genetycznych patriotów, więc atakować go skrajna prawica nie może! 2.) Raczkowski jest inteligentny, więc także inteligencja będzie popierać! 3.) Raczkowski jest utalentowany, więc również artyści się przyłączą! 4.) Raczkowski jest represjonowany, więc wszyscy pokrzywdzeni zrozumieją, że reprezentuje los uciskanych mniejszości! 5.) Raczkowski, co najważniejsze, ma bardzo pro-zielone poglądy! Oto przykład: www.zieloni.org.pl/news.php?id=2250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. IP: *.merinet.pl 05.09.06, 08:11 Super pomysł! I czemu Marcinkowskiemu wydaje się, że fizyk jest lepszy od rysownika? I szkoda, że Gronkiewocz nie jest na bieżąco z czytaniem prasy, skoro nie wie kto to jest Raczkowski ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. IP: *.aster.pl 05.09.06, 08:17 Nie zamierzałem iść na wybory, ale jeśli MR wystartuje to pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud *** Będzie k u p a śmiechu :) *** 05.09.06, 08:20 ale to nawet lepie :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/film-film-film.html Odpowiedz Link Zgłoś
sraczynski Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. 05.09.06, 08:24 I ja jestem za! img471.imageshack.us/img471/738/raczkowski064ij9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:43 no tak, albo sami sympatycy zielonych komentowali tekst, albo ludzie tak zmęczeni postaciami polskiej polityki, że zagłosują na każdą nową twarz! do m. raczkowskiego odnoszę się z symaptią, że jako do pomysłowego rysownika, a nie jako kandydata na kandydata. czy ma jakieś doświadczenie w polityce? k. marcinkiewicz (z całym brakiem symaptii) jednak miał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badej Re: Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezy IP: 213.25.153.* 05.09.06, 08:32 hej super pomysł, niech ktos napisze gdzie mieszka Pan raczkowski z chęcią zjawie sie z transparentem ;) Dos nudnych sejmowych wyrzutków w warszawie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malak Re: Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:39 ano wlasnie, skoro to ma przekonac mojego kandydata to podjade chocby teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrejs Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. 05.09.06, 08:36 no gratulacje, zieloni. arytsta m. r. zrobi kupę, wetknie w nią, biało-czerwoną flagę i zostanie prezydentem warszawy, a p. legierski, ofiara bezdusznych urzędników (z powodu niepłacenia czynszu), go wypromuje. te chorągiewki w psich kupach to nic nowego. takie chorągiewki, ale w kupy śmieci wkładał p. kwiek, razem z publicznością podczas swoich performance (np. w galerii labirynt w lublinie) w latach sidemdziesiątych poprzedniego stulecia. niedługo wszystkie kupy, czując się dyskryminowane ze względu na brak zainteresowania, zorganizują komitet wyborczy na rzecz wyboru artysty m.r. na prezydenta warszawy. gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg triumwirat z Urbanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 08:40 slyszalem audycje w TOK FM. Raczkowski i Janiszewski gawedzili sobie zgodnie z Urbanem tworzac bardzo zgrana pake. Czyzby szykowal sie dla Warszawy atrakcyjny triumwirat? Urban bedzie robil to co potrafi najlepiej, czyli walil kupy, a ci dwaj ozdabiac je beda flagami w kolorach teczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: triumwirat z Urbanem 05.09.06, 08:48 może taka odmiania przyniesie coś dobrego ale wypowiedź, że Polacy są zbyt dumnie, żeby sprzątać odchody jest zbyt naciągana. Żeby je robić, to nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karl "3 x TAK" !!! IP: *.acn.waw.pl 05.09.06, 08:47 Jest dobrze !!! A będzie Lepp-iej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Bardzo słusznie - odbierze parę głosów Hiennie G-W 05.09.06, 08:55 Zresztą doskonale nadaje sie na kandydata tej partii byłych UBeków (Zieloni 2004). Odpowiedz Link Zgłoś
hajka.grundbaum.02 Re: Bardzo słusznie - odbierze parę głosów Hienni 05.09.06, 09:02 Ciekawe że z "czerwonych" zrobili się "zieloni" - zazdrość? a może rozkład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bardzo słusznie - odbierze parę głosów Hienni IP: *.pl 05.09.06, 15:23 x Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz RE: Bardzo słusznie - odbierze parę głosów Hienni 05.09.06, 09:38 > Bardzo słusznie - odbierze parę głosów Hienni Mhmm, w drugiej turze :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjan Re: Bardzo słusznie - odbierze parę głosów Hienni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:52 galba napisał: > Zresztą doskonale nadaje sie na kandydata tej partii byłych UBeków (Zieloni > 2004). Zarzut zasadny biorą pod uwagę, że zdecydowana większość członkiń/członków partii Zieloni 2004 nie ma nawet 30 lat (40-to latków to już można liczyć chyba na palcach). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deren Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. IP: *.tele2.pl 05.09.06, 08:56 i ja jako proboszcz jednej z warszawskich parafii bede go popieral: dosc zasrywania chodnikow i trawnikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infoholik polski problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:02 jakze znamienne jest, ze rysownik satyryk sprawia wrazenie kandydata rozwaznego, uczciwego i takiego ktoremu mozna zaufac - w przeciiwienstwie do politykow. jestem takze pewien, ze jak onserwator i komentator wie wiecej o zyciu ludziach i ich problemach niz rasowi politycy co wiecej, jego przygotowanie merytorycznie chyba nie jest gorsze niz nauczyciela fizyki w randze komisarza miasta stolecznego (nie wiem dlaczego mowi sie na tego pana prezydent) co wiecej wiecej, wydaje mi sie ze raczkowiski potrafi sluchac, w przeciwienstwie do tej pani od walca a co jesczcze wiecej, wydaje mi sie ze raczkowski nawet jakby chcil nie mogl byc w PZPR, co moze nie dyskwalifikuje kandydata od orowek, ale jest niechlubnym wydarzeniem ktore beda mu wytykac przeciwnicy i choc zaluje ze nie jestem warszawiakiem i nie bede mogl glosowac na raczkowskiego (o ile wystartuje) co bylo by najlepiej wykorzystanym glosem sprzeciwu wobec pospolitych cwiercinteligentow i smutnych karierowiczow, to boje sie ze jego samego ten start moze zmienic. a ja chce zeby rysowal tak jak teraz. nie musi byc prezydentem. po prostu...wole dupka na prezydenta a raczkowskiego na komentatora. nie odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Brawo, popieram. Trzeba ten caly uklad Kaczorow 05.09.06, 09:09 pokonac humorem!!! Pomysl super. Pan Marek Prezydentem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A wszystko to bo trzeba mocniej lansować PO. 05.09.06, 09:11 HGW po co? Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezy 05.09.06, 09:20 "Rysownik ma się zająć teraz warszawską polityką? - dziwi się Kazimierz Marcinkiewicz, kandydat PiS na urząd prezydenta Warszawy" - skoro nauczyciel fizyki mógł się zająć polityka krajową, to dlaczego rysownik nie mógłby zjąc się polityka warszawską, Panie Kaziu? Odpowiedz Link Zgłoś
wrezz Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezyde.. 05.09.06, 09:22 "Rysownik ma się zająć teraz warszawską polityką? - dziwi się Kazimierz Marcinkiewicz" Ot, cały Kaziu. Jaką polityką? Miastem się ma prezydent miasta zajmować, mieszkańcami, a nie, jakąś k.. polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogon Re: Rysownik Marek Raczkowski kandydatem na prezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:22 Raczkowski, ma Pan moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Będę się modlił żeby wygrał Borowski. 05.09.06, 09:35 To bardzo elokwentny człowiek. Mój autorytet polityczny. Chociaż jestem Liberałem to i tak podziwiam tego polityka. Ale może Pan Borowski przejdzie kiedys do PO :) Odpowiedz Link Zgłoś