Gość: sąsiad IP: *.chello.pl 09.09.06, 23:40 Cóż za kretyn wymyślił takie miejsce kocertów. Wokół przecież mieszkają ludzie, którzy przecież nie muszą słuchać tak głośnej muzyki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti Re: Przygotowania do koncertu Daft Punk IP: *.chello.pl 10.09.06, 08:53 Byłeś kiedyś na wyścigach (gdzie odbywała się impreza)? Czytajac co piszesz domyślam się że nie. A show DAFT PUNK powalił mnie na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Przygotowania do koncertu Daft Punk IP: *.chello.pl 10.09.06, 20:55 Oczywiście, że byłem na wielu imprezach na Służewcu - głównie na wyścigach. Nie chodzi mi tu jednak o gusta muzyczne lub inne tylko o to, że nie jest to miejsce nadające się na masowe imprezy z megawatowym dźwiękiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: Przygotowania do koncertu Daft Punk IP: *.aster.pl 10.09.06, 23:00 mieszkam tuz obok wyscigow - wiec wiem o czym pisze. wczorajszy koncert skonczyl sie ok. 4 rano. tez uwazam ze to skandal, ze tak glosne imprezy sa organizowane w poblizu naszych domow. wielbiciele "muzyki" niech sobie organizuja takie powalajace na kolana show pod swoimi oknami. a ja chce w nocy spac. Odpowiedz Link Zgłoś