IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 17:45
byliście? Jakie wrażenia? Fajny wystrój, ale jedzenie tak średnio, z resztą
chyba nie o nie chodzi :)
za to koniecznie bierzcie Francuski Bez ... :):) Spokojnie , to nazwa
drynia :)
Obserwuj wątek
    • daise_dee Re: Nobo 06.03.03, 18:05
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> byliście? Jakie wrażenia? Fajny wystrój, ale jedzenie tak średnio, z resztą
      > chyba nie o nie chodzi :)
      > za to koniecznie bierzcie Francuski Bez ... :):) Spokojnie , to nazwa
      > drynia :)

Janek, napisz cos wiecej, bo nie kojarze...
      • Gość: Janek Re: Nobo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 20:03
        hm, coś więcej? Miejsce ma być zupełnie ukryte, w co mi sie wierzyć nie chce,
        bo skoro w pewnej gazecie jest jego adres to ? :) Lokal jest na Wilczej 52B
        chyba. Gay friendly na pewno, choć nie wiem czy nie bardziej skrajny :) Ja
        gejem nie jestem, byłem tam z panną a i gości dużo nie było, bo miejsce
        nieodkryte :)
        W każdym razie - czy to z maniery czy nie chcą sie robić na elitarnych ;)
        • daise_dee Re: Nobo 07.03.03, 18:23
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> hm, coś więcej? Miejsce ma być zupełnie ukryte, w co mi sie wierzyć nie chce,
          > bo skoro w pewnej gazecie jest jego adres to ? :) Lokal jest na Wilczej 52B
          > chyba. Gay friendly na pewno, choć nie wiem czy nie bardziej skrajny :) Ja
          > gejem nie jestem, byłem tam z panną a i gości dużo nie było, bo miejsce
          > nieodkryte :)

tjaa, te zabiegi majace wypromowac 'ukryty' lokal sa teraz bardzo popularne.
          I nie dotyczy to tylko knajp, ale tez fryzjerow, artystow, sklepow z dziwnym i
          niedziwnym asortymentem, itd...
          do ukrytego lekko odkrytego bardziej ciagnie - jak zwykle. Pewnie teraz licza
          na poczte pantoflowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka