kamillea 06.10.06, 19:51 Słyszę, że jest jakiś e- marsz o co chodzi, czy ktoś coś wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczestnik e marszu Re: Co z tym e-marszem IP: *.eranet.pl 06.10.06, 20:38 zapraszam na www.e-marsz.pl bez zadym, bez korków, bez cenzury, ekologicznie i ekumenicznie każdy może powiedzieć co chciał by zmienić. i nie musi słuchać nudnych wystąpień www.e-marsz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
margala lewactwo 06.10.06, 21:15 Gość portalu: uczestnik e marszu napisał(a): > zapraszam na www.e-marsz.pl bez zadym, bez korków, bez cenzury, ekologicznie i > ekumenicznie > każdy może powiedzieć co chciał by zmienić. i nie musi słuchać nudnych > wystąpień > > www.e-marsz.pl z uśmiechem sympatii przeczytałem ten post. wszedłem na stronę a tam lewactwo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: lewactwo 07.10.06, 20:29 Ja też weszłam, a tam najazd prawicowych fanatyków, sadzących straszliwe błędy ortograficzne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humboldt Re: Co z tym e-marszem IP: *.aster.pl 07.10.06, 18:52 hmm, ale chyba już tę stronę zdjęli, a może to jakiś prawicowy atak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marusia Re: Co z tym e-marszem IP: *.chello.pl 07.10.06, 19:24 www.e-marsz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Co z tym e-marszem 09.10.06, 13:16 marsza, marsz, byle nie do wolskiej Odpowiedz Link Zgłoś