Gość: mark IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 21:36 Pan Kazio znowu obiecuje, wymysla...ale nie ma zabezpieczonej nawet 1 złotówki obiecanki + OBIECANKI + obiecanki = K. Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorsai68 Pani Malgosiu 06.10.06, 22:41 zacytuję: "Drugie miejsce wypatrzone przez Michała Borowskiego to pl. Powstańców Śląskich." i zapytam: które z Was (Pani czy M. Borowski) wypatrzyli Plac Powstańców ŚLĄSKICH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powstaniec Śląski Re: Pani Malgosiu IP: *.chello.pl 06.10.06, 23:07 Mam nadzieje, ze pani Zubik jadac ze swoich Janek czy innego Grojca kiedys wreszcie utknie na amen w korku w alei Krakowskiej i nie dotrze do redakcji - znacznie by to podnioslo poziom Gazety Stolecznej. Ewentualnie proponuje powiesic nad lozkiem plan Warszawy i wpatrywac sie w niego intensywnie codziennie pol godziny przed snem, czytajac na glos nazwy ulic i dzielnic - po paru tygodniach bedzie widoczna poprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Pani Malgosiu IP: 67.15.82.* 07.10.06, 09:19 I jeszcze jedno pytanie dla pani Małgosi: Co to znaczy zabezpieczyć złotówkę na budowę? Jakiś nabór wybiórczykarzy po giertychowskiej amnestii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Budynki po SGGW na Rakowieckiej IP: *.compi.net.pl 06.10.06, 23:28 stoją puste a są po generalnym remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Budynki po SGGW na Rakowieckiej IP: *.spray.net.pl 09.10.06, 00:09 Sa wlasnoscia SGGW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Kazio - zbuduj sobie stodołę w Gorzowie, hahahaha! IP: *.aster.pl 06.10.06, 23:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florek Re: Kazio - zbuduj sobie stodołę w Gorzowie, haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 02:12 Skąd się biorą te niedouczone dziennikarzyny? Plac Powstańców Śląskich-żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
kaess Mam taką mocną warszawską nadzieję,... 07.10.06, 02:36 "Drugie miejsce wypatrzone przez Michała Borowskiego to pl. Powstańców (śląskich) Warszawy .A konkretnie tzw. trumna polskiej złotówki, czyli przestarzały budynek Narodowego Banku Polskiego. Naczelny architekt miasta chętnie by go zburzył, a na jego miejsce postawił urząd miasta" ...że pan Borowski niejaki Michał odpłynie razem panem z prawie-prezydentem Kaźmierzem do Gorzowa, Chorzowa, Charkowa lub Kretynowa (bez obrazy)...i tam pozostaną na dłużej...będą se chłopki teoretycznie planować, burzyć i budować...z klocków LEGO. Kombinacji jest wiele...Cześć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Mam taką mocną warszawską nadzieję,... IP: *.18-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.10.06, 21:44 A ja bym się nawet ucieszył, gdyby to monstrum zostało zburzone. Oby tylko nie postawili tam czegoś jeszcze gorszego (jeśli coś w ogóle może być gorsze niż czarny kloc). Odpowiedz Link Zgłoś
benia_b Pora odejść p.o. komisarzu 07.10.06, 07:35 Pora odejść p.o. komisarzu. (Mam nadzieję, że czas szybko zatrze ślady po Marcinkiewiczu, Borowskim i pozostałych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:37 Głupota czy bezmyślność autorki ? Budynek NBP - "trumna złotówki" znajduje się przy placu Powstańców Warszawy a nie Śląskich !! Kto jak kto, ale dziennikarka "Stołecznej" powinna o tym wiedzieć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:46 I czego się kobity pracującej czepiasz Korektorze? To jest przedstawiciel "ludności napływowej" ze Skierniewic, Mławy, Zgierza czy innej Łodzi (podwodnej). Piniądz nie omlet, jak powiedział Wespazjan (cysorz). Wystarczy o odpowiedniej porze pojawić sie na Centralnym, żeby spotkać warszawiaków co z domu i do domu grzeją pośpiesznym. A tak w ogóle, nie róbcie z tego zagadnienia, Korektorze.-; Odpowiedz Link Zgłoś
allgau kieszeń pdoatnika wszystko wytrzyma? 07.10.06, 09:57 Czyli PiS dalej będzie zadłużał miasto na wydatki administracyjne, a nie na konieczne inwestycje w infrastrukturę, brawo! znów jak za PRL-u najlepiej maja urzędasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Kaziu, wracja do Landsbergu, swojej rodzinnej wsi IP: *.crowley.pl 07.10.06, 10:44 ... i tam zbuduj sobie soltysowke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Kaziu, wracja do Landsbergu, swojej rodzinnej IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:48 I zasyp przejścia podziemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeeh Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 07.10.06, 14:54 proponuję wysłać redakcję stołecznej wraz z korektą do jakiegos warsawianisty.. przypał okrutny z tymi powstańcami... żenadaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:49 Zróbmy zrzutkę na plan miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKZ Powstańców Warszawy, nie Śląskich IP: *.187.240.34.ip.airbites.pl 07.10.06, 21:25 Budynek NBP jest przy Placu Powstanców Warszawy, a ulica Powstańców Śląskich daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Pani Małgosia... IP: *.aster.pl 08.10.06, 09:21 Widzę, że Pani Małgosia trafiła do warszawy na czas studiów lub "robienia kariery", skoro myli Plac Powstańców WARSZAWY z wydumanym Placem Powstańców Sląskich. Może nie warto pracowa w dziale stołecznym jak się z tego miasta nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Jana Pawła/Al. Jerozolimskie 08.10.06, 10:14 Mnie się podoba ta lokalizacja. Wreszcie zostałby zagospodarowany ten straszny plac - i jeszcze jak poczta główna powstanie na rogu Żelaznej i Chmielnej, to ta część maista może w końcu odżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yelonek No! No! No! IP: *.l1.c5.dsl.pol.co.uk 08.10.06, 12:48 Zwolnic tylu urzedasow, zeby wszyscy zmiescili sie pod dachem obecnego ratusza. Wprowadzic elektroniczny obieg dokumentow i nauczyc sie korzystac z telefonu, e- maila, videokonferencji, to nawet beda mogli pracowac z domu. Jest tyle innych waznych inwestycji. Spieprzaj Marcinkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 08.10.06, 23:51 Pan Obiecankiewicz w zwycięskim marszu www.polityka.pl/_gAllery/33/41/33419.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kazuyoshi78 Re: Nowy ratusz - tanie państwo :))))) 09.10.06, 10:06 Po co wspólny bilet ZTM + KM? Niech żyje ratusz! Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz 09.10.06, 13:59 Plac Powstańców Śląskich- najdłuższy plac nowoczesnej Europy :-) Autor! Autor! Myslicie, że jak teraz pójdę do 'Stołecznej' i powiem: 'Czołem, jutro mogę zaczynać.', to wezmą mnie na 'redaktóra' ? Większych wymagań chyba nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.c.wavenet.pl 10.10.06, 10:31 .....w gorzowie Odpowiedz Link Zgłoś