Dodaj do ulubionych

Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.10.06, 21:36
Pan Kazio znowu obiecuje, wymysla...ale nie ma zabezpieczonej nawet 1 złotówki
obiecanki + OBIECANKI + obiecanki = K. Marcinkiewicz
Obserwuj wątek
    • dorsai68 Pani Malgosiu 06.10.06, 22:41
      zacytuję:
      "Drugie miejsce wypatrzone przez Michała Borowskiego to pl. Powstańców Śląskich."

i zapytam:
      które z Was (Pani czy M. Borowski) wypatrzyli Plac Powstańców ŚLĄSKICH?
      • Gość: Powstaniec Śląski Re: Pani Malgosiu IP: *.chello.pl 06.10.06, 23:07
        Mam nadzieje, ze pani Zubik jadac ze swoich Janek czy innego Grojca kiedys
        wreszcie utknie na amen w korku w alei Krakowskiej i nie dotrze do redakcji -
        znacznie by to podnioslo poziom Gazety Stolecznej. Ewentualnie proponuje
        powiesic nad lozkiem plan Warszawy i wpatrywac sie w niego intensywnie
        codziennie pol godziny przed snem, czytajac na glos nazwy ulic i dzielnic - po
        paru tygodniach bedzie widoczna poprawa
      • Gość: czytelnik Re: Pani Malgosiu IP: 67.15.82.* 07.10.06, 09:19
        I jeszcze jedno pytanie dla pani Małgosi:

Co to znaczy zabezpieczyć złotówkę na budowę?

Jakiś nabór wybiórczykarzy po giertychowskiej amnestii?
    • Gość: Damian Budynki po SGGW na Rakowieckiej IP: *.compi.net.pl 06.10.06, 23:28
      stoją puste a są po generalnym remoncie.
      • Gość: Rychu Re: Budynki po SGGW na Rakowieckiej IP: *.spray.net.pl 09.10.06, 00:09
        Sa wlasnoscia SGGW
    • Gość: - Kazio - zbuduj sobie stodołę w Gorzowie, hahahaha! IP: *.aster.pl 06.10.06, 23:29
      • Gość: florek Re: Kazio - zbuduj sobie stodołę w Gorzowie, haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 02:12
        Skąd się biorą te niedouczone dziennikarzyny?
        Plac Powstańców Śląskich-żenada.
    • kaess Mam taką mocną warszawską nadzieję,... 07.10.06, 02:36
      "Drugie miejsce wypatrzone przez Michała Borowskiego to pl. Powstańców
      (śląskich) Warszawy .A konkretnie tzw. trumna polskiej złotówki, czyli
      przestarzały budynek Narodowego Banku Polskiego. Naczelny architekt miasta
      chętnie by go zburzył, a na jego miejsce postawił urząd miasta"

...że pan Borowski niejaki Michał odpłynie razem panem z prawie-prezydentem
      Kaźmierzem do Gorzowa, Chorzowa, Charkowa lub Kretynowa (bez obrazy)...i tam
      pozostaną na dłużej...będą se chłopki teoretycznie planować, burzyć i
      budować...z klocków LEGO. Kombinacji jest wiele...Cześć...
      • Gość: Warszawiak Re: Mam taką mocną warszawską nadzieję,... IP: *.18-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 07.10.06, 21:44
        A ja bym się nawet ucieszył, gdyby to monstrum zostało zburzone. Oby tylko nie
        postawili tam czegoś jeszcze gorszego (jeśli coś w ogóle może być gorsze niż
        czarny kloc).
    • benia_b Pora odejść p.o. komisarzu 07.10.06, 07:35
      Pora odejść p.o. komisarzu. (Mam nadzieję, że czas szybko zatrze ślady po
      Marcinkiewiczu, Borowskim i pozostałych)
    • Gość: korektor Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:37
      Głupota czy bezmyślność autorki ? Budynek NBP - "trumna złotówki" znajduje się
      przy placu Powstańców Warszawy a nie Śląskich !! Kto jak kto, ale dziennikarka
      "Stołecznej" powinna o tym wiedzieć !
      • Gość: Miś Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:46
        I czego się kobity pracującej czepiasz Korektorze? To jest
        przedstawiciel "ludności napływowej" ze Skierniewic, Mławy, Zgierza czy innej
        Łodzi (podwodnej). Piniądz nie omlet, jak powiedział Wespazjan (cysorz).
        Wystarczy o odpowiedniej porze pojawić sie na Centralnym, żeby spotkać
        warszawiaków co z domu i do domu grzeją pośpiesznym. A tak w ogóle, nie róbcie
        z tego zagadnienia, Korektorze.-;
    • allgau kieszeń pdoatnika wszystko wytrzyma? 07.10.06, 09:57
      Czyli PiS dalej będzie zadłużał miasto na wydatki administracyjne, a nie na
      konieczne inwestycje w infrastrukturę, brawo! znów jak za PRL-u najlepiej maja
      urzędasy
    • Gość: Lecho Kaziu, wracja do Landsbergu, swojej rodzinnej wsi IP: *.crowley.pl 07.10.06, 10:44
      ... i tam zbuduj sobie soltysowke.
      • Gość: Miś Re: Kaziu, wracja do Landsbergu, swojej rodzinnej IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:48
        I zasyp przejścia podziemne
    • Gość: heeeh Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 07.10.06, 14:54
      proponuję wysłać redakcję stołecznej wraz z korektą do jakiegos warsawianisty..
      przypał okrutny z tymi powstańcami... żenadaaaaa
      • Gość: Miś Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 07.10.06, 23:49
        Zróbmy zrzutkę na plan miasta
    • Gość: GKZ Powstańców Warszawy, nie Śląskich IP: *.187.240.34.ip.airbites.pl 07.10.06, 21:25
      Budynek NBP jest przy Placu Powstanców Warszawy, a ulica Powstańców Śląskich
      daleko.
    • Gość: Warszawiak Pani Małgosia... IP: *.aster.pl 08.10.06, 09:21
      Widzę, że Pani Małgosia trafiła do warszawy na czas studiów lub "robienia
      kariery", skoro myli Plac Powstańców WARSZAWY z wydumanym Placem Powstańców
      Sląskich.

Może nie warto pracowa w dziale stołecznym jak się z tego miasta nie jest?
      • kruder76 Jana Pawła/Al. Jerozolimskie 08.10.06, 10:14
        Mnie się podoba ta lokalizacja. Wreszcie zostałby zagospodarowany ten straszny
        plac - i jeszcze jak poczta główna powstanie na rogu Żelaznej i Chmielnej, to ta
        część maista może w końcu odżyć.
    • Gość: yelonek No! No! No! IP: *.l1.c5.dsl.pol.co.uk 08.10.06, 12:48
      Zwolnic tylu urzedasow, zeby wszyscy zmiescili sie pod dachem obecnego ratusza.
      Wprowadzic elektroniczny obieg dokumentow i nauczyc sie korzystac z telefonu, e-
      maila, videokonferencji, to nawet beda mogli pracowac z domu.

Jest tyle innych waznych inwestycji.

Spieprzaj Marcinkiewicz.
    • Gość: banana Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.chello.pl 08.10.06, 23:51
      Pan Obiecankiewicz w zwycięskim marszu
      www.polityka.pl/_gAllery/33/41/33419.jpg
    • kazuyoshi78 Re: Nowy ratusz - tanie państwo :))))) 09.10.06, 10:06
      Po co wspólny bilet ZTM + KM? Niech żyje ratusz!
    • tolba Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz 09.10.06, 13:59
      Plac Powstańców Śląskich- najdłuższy plac nowoczesnej Europy :-)
      Autor! Autor! Myslicie, że jak teraz pójdę do 'Stołecznej' i powiem: 'Czołem,
      jutro mogę zaczynać.', to wezmą mnie na 'redaktóra' ? Większych wymagań chyba
      nie ma?
    • Gość: warszawiak Re: Kazimierz Marcinkiewicz chce mieć nowy ratusz IP: *.c.wavenet.pl 10.10.06, 10:31
      .....w gorzowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka