Gość: Nietutejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 16:45 Czy prezentowany na stronie: reklama.webwweb.pl/?a=txt&id=7668 autobus 127 porusza się w Warszawie? Zna ktoś może rozkład jego jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Autobusy w Warszawie 17.10.06, 16:49 Porusza się. Rozkład jazdy: www.ztm.waw.pl/baza/20061017/127/TRASY.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietutejszy Re: Autobusy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:15 yavorius napisał: > Porusza się. Skąd to wiesz? 127 jeźdźi też we Wrocławiu i innych miastach np. na Sląsku. Wiesz może gdzie to zdjęcie zostało zrobione? Chodzi mi o budynek i ulicę na której stoi. Wyglądem przypomina amfiteatr lub jakiś pałac, dach stanowi kilka kopul róznej wielkośći i otoczony jest rzedem kolumn. czy to napewno aby w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Autobusy w Warszawie 17.10.06, 17:21 Bo poznaję po czcionce numeru bocznego. Poza tym, ma warszawską rejstrację i jest na nim napis "MZA", czyli Miejskie Zakłady Autobusowe To jest ten, o: tinyurl.com/ymqhq4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietutejszy Re: Autobusy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:33 Faktycznie. Byłbys dobrym detektywem. Mysle ze to plac bankowy jest w tle. Jakbys strzelał tak na oko to ktora to godzina moze byc jak atobus z tamtąd odjezdzał? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Autobusy w Warszawie 17.10.06, 17:36 Gość portalu: Nietutejszy napisał(a): > Faktycznie. Byłbys dobrym detektywem. Wiem, dziękuję;) ## > Mysle ze to plac bankowy jest w tle. Niewykluczone:) ## > Jakbys strzelał tak na oko to ktora to godzina moze byc jak atobus z tamtąd > odjezdzał? Nie no, już bez przesady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietutejszy Re: Autobusy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:46 To chociaz powiedz jak odczytać org. datę zdjecia/pliku. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Autobusy w Warszawie 17.10.06, 17:49 Mnie się nie udało z niego nic wyczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Autobusy w Warszawie 18.10.06, 08:36 Gość portalu: Nietutejszy napisał(a): > Jakbys strzelał tak na oko to ktora to godzina moze byc jak atobus z tamtąd > odjezdzał? Wg mnie godz. 14 - 16. Autobus rzuca cień na płn.-wsch., czyli słońce jest nad kopułą Galerii Porczyńskich lub jeszcze bardziej na zachód. W tle faktycznie kolumnada Ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Autobusy w Warszawie 18.10.06, 11:59 Autobus staje tam trochę z odchyleniem na wschód. Myślę, że może być nawet około 13-tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietutejszy Re: Autobusy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:25 Uśredniająć powiedzmy, że jest 14:00. No to jeszcze brakuje tylko dokładnej daty. Skąd ją wziąść ma ktoś pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietutejszy Re: Autobusy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 17:54 Znam datę. Chce ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Dawaj tę datę! 20.10.06, 09:07 Tak interesujący wątek godzien jest podtrzymania :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Ale o co chodzi? 24.10.06, 16:31 Że tak głupio spytam. Bo ta sprawa występuje nie tytlko tu. Komuyś chyba bardzo zalezy na tym Benku, tylko czemu? Odpowiedz Link Zgłoś