Dodaj do ulubionych

Precz z autobusami miejskimi!

IP: 213.25.197.* 10.11.01, 13:41
Autobusy miejskie smrodzą, zajmują dużo miejsca, ich kierowcy mają w dupie
samochody osobowe, autobusy są brudne w środku i na zewnątrz, a do tego jeszcze
CZERWONE i ŻÓŁTE - czyli mają agresywne kolory. Wynocha z ulic!
Obserwuj wątek
    • garma Re: Wyciszyć autobusy miejskie ! 10.11.01, 21:57
      Żółty i czerwony to barwy Warszawy.
      Nie zgadzam się z Twoim pomysłem, Mar. Jestem pewna, że autobusy trzeba
      wyciszyć, ale na pewno nie wyrzucać z ulic.
      • Gość: Mar Re: Wyciszyć autobusy miejskie ! IP: 213.25.197.* 10.11.01, 23:32
        garma napisał(a):

> Żółty i czerwony to barwy Warszawy.
        > Nie zgadzam się z Twoim pomysłem, Mar. Jestem pewna, że autobusy trzeba
        > wyciszyć, ale na pewno nie wyrzucać z ulic.

Wiem, że to są barwy Warszawy, ale to wcale nie powód, żeby taki kolor miały
        autobusy. One w innych miastach też są czerwone...
    • Gość: kubako Re: Precz z autobusami miejskimi! IP: 10.128.131.* 11.11.01, 21:42
      nope.
      to samochody zajmuja miejsce na ulicach
      widzialem takie wyliczenia ze 3 autobusy = 100 samochodom jesli chodzi o ilosc
      przeworzonych ludzi, a ile miejsca zajmuja 3 autobusy? 10-15 razy mniej niz 100
      samochodow
      :))
      • sloggi Re: Precz z autobusami miejskimi! 11.11.01, 21:47
        Życzę Mar'owi długich spacerów.
        Pasażer.
      • Gość: Mar Trzeba umieć liczyć IP: 213.25.197.* 11.11.01, 22:10
        Gość portalu: kubako napisał(a):

> widzialem takie wyliczenia ze 3 autobusy = 100 samochodom jesli chodzi o ilosc
        > przeworzonych ludzi, a ile miejsca zajmuja 3 autobusy? 10-15 razy mniej niz 100

3 autobusy = 100 samochodów: zalezy jakie autobusy, jak wypełnione i po ile osób
        ma jeździć samochodem. Uważam, że stosowanie takich przeliczników jest obarczone
        dużym błędem. Za to 1 autobus jedzie znacznie wolniej niż samochód, zatrzymuje
        się i włącza do ruchu co kilkaset metrów skutecznie ten ruch tamując; utrzymanie
        autobusów jest deficytowe dla miasta, podczas gdy VAT z ceny benzyny i samochodów
        prywatnych to czysty zysk dla budżetu;
        W USA autobusami jeździ biedota, Murzyni i bezrobotni.
        • garma Re: Trzeba umieć liczyć 11.11.01, 23:28
          No, właśnie Mar, nawet w USA są autobusy, to o co Ci chodzi ? Nie możemy być
          gorsi, niech autobusy zostaną. Jesteś pewien, że nigdy nie będziesz biednym i
          bezrobotnym ? :-)
          • Gość: ZOMO Re: Trzeba umieć liczyć IP: 10.128.136.* 12.11.01, 00:29
            Ja,>biedny polski murzyn<oglaszam Mara kretynem.
            • Gość: Mar Deklaracja leszcza IP: 213.25.197.* 12.11.01, 01:51
              Gość portalu: ZOMO napisał(a):

> Ja,>biedny polski murzyn<oglaszam Mara kretynem.

Deklaracje i opinie leszczy są g... warte.
              • Gość: szaser Totalny debilizm IP: 193.59.130.* 12.11.01, 10:10
              • Gość: szaser Totalny debilizm IP: 193.59.130.* 12.11.01, 10:31
                Mar, kup wszystkim Warszawiakom samochody i daj na ich utrzymanie, a wtedy
                zlikwidują autobusy i nasze miasto zupełnie stanie w gigantycznym korku, w
                którym wszyscy złapią wąglika. Wtedy ziszczą się twoje marzenia. Uważam, że w
                godzinach powszechnie uznanych za szczyt komunikacyjny, nie powinien sie
                odbywać ruch samochodów osobowych, prywatnych, w gminie centrum i obszarach o
                największym natężeniu przewozów pasażerskich. Już teraz podobno ok. 30%
                autobusów codziennie nie wyjeżdża z zajezdni w trasy, ponieważ korki
                spowodowane przez przejazdy prywatne w godzinach szczytu, nie pozwalają im na
                zachowanie regularności kursów. W jednym autobusie jedzie średnio ok. 50 osób,
                a w jednym blachosmrodzie 1 desperat. Autobusy są prowadzone przez
                profesjonalnych (bardziej lub mniej) kierowców. Co do profesjonalizmu kierowców
                z kat. B, lepiej nie mówić o nim, nie wspominając o kulturze i bezpieczeństwie
                jazdy. Precz z korkorobami.
                • d.z. Komunikacja miejska jest potrzebna 12.11.01, 11:00
                  W każdym większym mieście istnieje. Nawet w USA. Mieszkałem tam przez ponad
                  trzy lata i uwierzecie, tam też autobusy miejskie kursują, a podróżują nimi nie
                  tylko biedni i murzyni.
                  W Polsce mamy problem z jakością świadczonych usług ale należy pamietać o tym,
                  iż komunikacja miejska spełnia nie tylko rolę "rozwoziciela" ale również i
                  strategiczną (autobusy są rezerwą na wypadek masowych ewakuacji), rozwojową
                  (wystarczy, że w jakimś rejonie pojawi się choćby jedna linia, a już jest on
                  zancznie atrakcyjniejszy dla budowniczych), itd.
                  Likwidacja niczego tutaj nie rozwiąże, a problemy, które się mogłyby pojawić
                  przerosły by nas wszystkich.
              • sloggi Mar, pieniądze uderzyły Ci do głowy. 12.11.01, 20:00
                Mar, musisz mieć forsę. Musisz teraz mieć, może i kiedyś miałeś.
                Twoje wypowiedzi nacechowane są butą i arogancją.
                Często używasz słów ja mam, ja mogę - no i co z tego.
                Jawisz się jako nowobogacki posiadacz własnej firmy, który pyszni się tym co ma
                i co osiągnął. No i co z tego, skoro mierzisz ogół swoim opurtunizmem.
                Postaraj się nie tracić cech zwykłego człowieka.
                Dobrze Ci życząc
                sloggi
                • Gość: Mar Potrzeba znacznie więcej, żeby mnie oszołomić IP: 213.25.197.* 12.11.01, 20:41
                  sloggi napisał(a):

> Mar, musisz mieć forsę. Musisz teraz mieć, może i kiedyś miałeś.

Nie głoduję, ale chciałbym mieć dużo, dużo więcej - a przede wsyzstkim mieć tyle,
                  żeby nic nie robić - a skoro coś robię, to znacz, że dużo nie mam - niestety. Nie
                  każdy mało lub średno zarabiający ma mentalnośc proletariusza...

> Twoje wypowiedzi nacechowane są butą i arogancją.
                  > Często używasz słów ja mam, ja mogę - no i co z tego.
                  > Jawisz się jako nowobogacki posiadacz własnej firmy, który pyszni się tym co ma
                  > i co osiągnął.

Pysznienie się byłoby w złym guście. Ja tylko jestem zdania, że lepiej mieć niż
                  nie mieć.

> No i co z tego, skoro mierzisz ogół swoim opurtunizmem.

Przykro mi - ale czasem warto cos poświęcić dla większej korzyści. To się czasem
                  nazywa "myślenie strategiczne".

> Postaraj się nie tracić cech zwykłego człowieka.

Zwykły człowiek nigdy nie będzie dla mnie autorytetem ani wzorem.

> Dobrze Ci życząc
                  > sloggi

Dziękuję za życzenia. Podobnie życzyła mi za głębokiej komuny w 7 i 8 klasie
                  szkoły podstawowej wychowawczyni - córka milicjanta i członkini PZPR. Była
                  przerażona, co ze mnie wyrośnie...
                  • zamek Oszałamiasz mnie dostatecznie 12.11.01, 23:51
                    Gość portalu: Mar napisał(a):
                    >Podobnie życzyła mi za głębokiej komuny w 7 i 8 klasie
                    > szkoły podstawowej wychowawczyni - córka milicjanta i członkini PZPR. Była
                    > przerażona, co ze mnie wyrośnie...
                    I słusznie. A wyrósł - jak ci już kiedyś pisałem - cham i imbecyl.
                    Bez pozdrowień. I nie patrz na żółte i czerwone, bo ci się pogorszy (o ile
                    jeszcze może).
                    PS. Czy to ta profesorka zaszczepiła w tobie nienawiść do polskiej literatury,
                    którą ongiś wszem i wobec obwieściłeś na forum, czy to twoje własne odkrycie?
                    • Gość: Mar Re: Oszałamiasz mnie dostatecznie IP: 213.25.197.* 13.11.01, 00:19
                      zamek napisał(a):

> cham i imbecyl.

nawzajem

> PS. Czy to ta profesorka zaszczepiła w tobie nienawiść do polskiej literatury,
                      > którą ongiś wszem i wobec obwieściłeś na forum, czy to twoje własne odkrycie?

Nie - ta czerwona suka była od matematyki. A jeśli chodzi o polską literaturę to
                      nie czuję nienawiści tylko niechęć do pewnych autorów i dzieł. Czy to oznacza
                      chamstwo, imbecylizm czy może coś innego? Chętnie poznam Twoją opinię.
                    • Gość: Mar i jeszcze jedno... IP: 213.25.197.* 13.11.01, 00:27
                      zamek napisał(a):

> PS. Czy to ta profesorka zaszczepiła w tobie nienawiść do polskiej literatury,
                      > którą ongiś wszem i wobec obwieściłeś na forum, czy to twoje własne odkrycie?

Nikt nie musi mi niczego zaszczepiać. W przeciwieństwie do wielu osób nie
                      powielam utartych poglądów i schematów, tylko MYŚLĘ i OCENIAM, a dopiero potem
                      działam - zgodnie lub niezgodnie z modą i owczym pędem.
                      • zamek i jeszcze niejedno... głupstwo Mara przed nami? 13.11.01, 00:57
                        > W przeciwieństwie do wielu osób nie
                        > powielam utartych poglądów i schematów, tylko MYŚLĘ i OCENIAM, a dopiero potem
                        > działam - zgodnie lub niezgodnie z modą i owczym pędem.
                        Mar POMYŚLAŁ, OCENIŁ i ZADZIAŁAŁ - "ponieważ autobusy są czerwone i żółte, więc
                        pomalowane w agresywne barwy, powinny zniknąć z ulic!"
                        Zaiste, nie powiela to żadnych utartych poglądów i schematów. Zwłaszcza w kwestii
                        myślenia :)Mar, dzięki - za tę minutę zdrowego śmiechu, którą mi ofiarowałeś, mam
                        2 tygodnie życia ekstra!
                        Miałem cię ignorować, ale jak tu przepuszczać takie smaczne kąski? :)))
                        DZIAŁAJ dalej!!! Niech nam rośnie ABSURD na MARach!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Mar i jeszcze jedno... głupstwo IP: 213.25.197.* 13.11.01, 01:25
                          Właściwie, Szanowny Zameku, nie powinienem się do Ciebie odzywać - bo w końcu
                          mnie obraziłeś (cham, imbecyl...). Ale pomyślałem sobie, że właściwie Ty tylko
                          CHCIAŁEŚ mnie obrazić, ale Ci się nie udało, bo taki ktoś jak Ty po prostu nie
                          jest w stanie mnie obrazić. Nie osądzam Cię na podstawie Twoich poglądów tylko
                          podstawie tego jak reagujesz na moje poglądy i opinie w różnych sprawach.
                          Niestety są to reakcje osoby, z którą trudno polemizować, bo wszelkie opinie
                          inne niż jej własne uważa co najmniej za herezję i zamach na porządek świata i
                          jej własny grajdół, w którym się tapla, i spoza którego nie widzi nic więcej.
                          Odnoszę wrażenie, że nie potrafisz, Szanowny Zameku, spojrzeć na różne rzeczy z
                          innej perspektywy, nie potrafisz spojrzeć globalnie, Twoje poglądy nie są Twoje
                          tylko zostały gdzieś zasłyszane i akurat Ci się spodobały, a poza tym ładnie
                          wyglądają. Zrobisz karierę, bo jesteś transparentny, czyli nijaki. A teraz
                          własnie tacy ludzie się podobają masom. Moje gratulacje - i nawet trochę Ci tej
                          transparentności zazdroszczę. Mnie pewnie będzie trudniej w życiu jak Tobie.
                          • zamek Duża buźka :))) 13.11.01, 01:29
                            Dzięki! Zarobiłem kolejny miesiąc życia!! Tak trzymaj!!! Tylko już chusteczek
                            mi brakuje, bo mi łezki płyną równo!!! Ojej, alem się uchachał!!! :)
                            • sloggi Re: Duża buźka :))) 13.11.01, 12:49
                              masz Mar' bardzo wysokie mniemanie o sobie, bardzo wysokie.
                              Jakoś nie czuję się gorszy, bo masz pewną słabość - o której wiem, ale o tym
                              sza...........
                              • sloggi Re: Duża buźka :))) 13.11.01, 12:52
                                sloggi napisał(a):

> masz Mar' bardzo wysokie mniemanie o sobie, bardzo wysokie.
                                > Jakoś nie czuję się gorszy, bo masz pewną słabość - o której wiem, ale o tym
                                > sza...........
                                prośba, nie kontynuuj już tego wątku, przynajmniej wobec mojej osoby.

• d.z. Re: Duża buźka :))) 14.11.01, 09:54
                                  > sloggi napisał(a):
                                  >
                                  > > masz Mar' bardzo wysokie mniemanie o sobie, bardzo wysokie.
                                  > > Jakoś nie czuję się gorszy, bo masz pewną słabość - o której wiem, ale o t
                                  > ym
                                  > > sza...........
                                  > prośba, nie kontynuuj już tego wątku, przynajmniej wobec mojej osoby.

A mnie w ostatnim liście Sloggi napisałeś, że to ja jestem złośliwy...

• Gość: emf Re: Precz z autobusami miejskimi! IP: *.stacje.agora.pl 12.11.01, 11:28
      Kiedyś czytałem wywiad z Russelem Crowem, który mówił chyba dla Wprost o swoich
      wrażeniach z pobytu w Polsce i właśnie opowiedział tam historyjkę o tym jak dla
      rekracji wybrał się rowerem na przejażdżkę podczas której zerwała się burza.
      Jadąć tak w tym deszczu obserwował mijające go samochody, a w niektórych z nich
      zaobserwował pukających się w głowę kierwoców. Potem dowiedział się, że w
      Polsce to raczej tylko biedaki jeżdżą rowerami.
    • Gość: emf Re: Precz z autobusami miejskimi! IP: *.stacje.agora.pl 12.11.01, 11:28
      Kiedyś czytałem wywiad z Russelem Crowem, który mówił chyba dla Wprost o swoich
      wrażeniach z pobytu w Polsce i właśnie opowiedział tam historyjkę o tym jak dla
      rekracji wybrał się rowerem na przejażdżkę podczas której zaczął padać deszcz.
      Jadąc tak w tym deszczu obserwował mijające go samochody, a w niektórych z nich
      zaobserwował pukających się w głowę kierwoców. Potem dowiedział się, że w
      Polsce to raczej tylko biedaki jeżdżą rowerami.
    • eela Re: Precz z autobusami miejskimi! 12.11.01, 12:56
      Chyba nie są bardziej agresywne od ciebie. Kolory czerwony i kremowy sa
      kolorami Warszawy. Przyjezdny jesteś?
    • Gość: MZ Re: Precz z autobusami miejskimi! IP: *.echo-press.com.pl 12.11.01, 19:47
      > Autobusy miejskie smrodzą, zajmują dużo miejsca, ich kierowcy mają w dupie
      > samochody osobowe, autobusy są brudne w środku i na zewnątrz, a do tego jeszcze
      > CZERWONE i ŻÓŁTE - czyli mają agresywne kolory. Wynocha z ulic!

A ty wynocha z Warszawy!!! Jak ci się nie podoba, to wyprowadź się do Koziej
      Wólki. Zamiast autobusów będziesz wąchał końskie gówna!
      • Gość: Mar Re: Precz z autobusami miejskimi! IP: 213.25.197.* 12.11.01, 19:54
        Gość portalu: MZ napisał(a):

> A ty wynocha z Warszawy!!! Jak ci się nie podoba, to wyprowadź się do Koziej
        > Wólki. Zamiast autobusów będziesz wąchał końskie gówna!

Ależ oczywiście - już się wyprowadziłem i na razie mam w mieście tylko niewielkie
        biuro. Mieszkam 25 km od Warszawy i bardzo sobie chwalę. Za kilka lat mam zamiar
        wynieść się jeszcze dalej i już wogóle nie będę musiał przyjeżdżać do miasta.
        Ustąpię miejsca młodym dynamicznym, żeby się mogli dalej gryźć we własnym
        smrodku. Konia też kupię - może nawet kilka... jednego pod wierzch, a ze dwa-trzy
        do bryczki. Do wąchania gówien i sprzątania stajni zawsze się ktoś znajdzie.
        • zamek Re: Precz z autobusami miejskimi! 12.11.01, 23:48

>Do wąchania gówien i sprzątania stajni zawsze się ktoś znajdzie.
          Tak, nadałbyś się. Powodzenia w nowej pracy :)
    • Gość: Havre Re: Precz z autobusami miejskimi! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 12.11.01, 21:39
      Wyrzucmy z ulic warszawy samochody, jesli ich kierowcom przeszkadzaja autobusy -
      warszawa to miasto i powinno sie podruzowac po nim komunikacja MIEJSKA.
      Samochod jest dobry na duze odleglosci (z wsi do wsi) gdzie nie ma dobrej
      komunkacji.
      A tak w ogole to w warszawie komunikacja tez mogla by byc lepsza.
      • Gość: dlugopis Wiecej dobrych dojazdow, mostow i obwodnice! IP: *.*.*.* 13.11.01, 00:11
        a problem autobusow rozwiaze sam soba
    • Gość: Indris Żródła sukcesu bolszewików IP: *.ibspan.waw.pl 14.11.01, 10:25
      Zastanawiałem się skąd wzięły sukcesy bolszewików w 1917 i latach następnych.
      Teraz trochę rozumiem: musiało być w Rosji odpowiednio dużo ludzi o tupecie i
      arogancji Mar-a. Od tego czasu kapitaliści na Zachodzie trochę zmądrzeli.
      Polscy nowobogaccy jak widać jeszcze nie.
      • Gość: Mar Muszę wulgarnie, bo inaczej się nie da... IP: 213.25.197.* 14.11.01, 14:16
        Gość portalu: Indris napisał(a):

> Zastanawiałem się skąd wzięły sukcesy bolszewików w 1917 i latach następnych.
        > Teraz trochę rozumiem: musiało być w Rosji odpowiednio dużo ludzi o tupecie i
        > arogancji Mar-a. Od tego czasu kapitaliści na Zachodzie trochę zmądrzeli.
        > Polscy nowobogaccy jak widać jeszcze nie.

Aleś wypierdolił(a)! Jak bosym chujem w nagie serce carycy Katarzyny! W jednym
        zdaniu wymyślasz mi od bolszewików, a w drugim od nowobogackich. A ja się bałem,
        że to ja mam schizofrenię... Chuj ci wielki w dupę i do tego radioaktywny!

(Przepraszam wszystkich wrażliwych - ale inaczej się nie dało...)
        • eela Re: Muszę wulgarnie, bo inaczej się nie da... 14.11.01, 14:35
          Uważasz, że bolszewik nie może byc nowobogacki? A kto u nas najpierw zaczał się
          bogacić? Głownie nomenklatura partyjna.
          A swoja droga mógłbys wyrażac sie kulturalniej. Obrażasz ludzi, bo brakuje ci
          argumentów do dyskusji
          • Gość: Mar Re: Muszę wulgarnie, bo inaczej się nie da... IP: 213.25.197.* 14.11.01, 14:53
            eela napisał(a):

> Uważasz, że bolszewik nie może byc nowobogacki? A kto u nas najpierw zaczał się
            >
            > bogacić? Głownie nomenklatura partyjna.

A myślałem, że to ja jestem antykomunista. Bronisz Labudy a tu wyjeżdżasz z
            nomenklaturą.

> A swoja droga mógłbys wyrażac sie kulturalniej. Obrażasz ludzi, bo brakuje ci
            > argumentów do dyskusji

A ty za to powtarzasz moje argumenty...
            • eela Re: Muszę wulgarnie, bo inaczej się nie da... 15.11.01, 08:51

> eela napisał(a):
              >
              > > Uważasz, że bolszewik nie może byc nowobogacki? A kto u nas najpierw zacza
              > ł się
              > >
              > > bogacić? Głownie nomenklatura partyjna.
              >
              > A myślałem, że to ja jestem antykomunista. Bronisz Labudy a tu wyjeżdżasz z
              > nomenklaturą.

Bronię i będę bronić. Labuda nie jest nomenklaturą. Młody jesteś i nie znasz
              dobrze historii ostatniego 20-lecia. Być może dlatego, ze w tamtych czasach byłeś
              dzieckiem
              Ela

>
              > > A swoja droga mógłbys wyrażac sie kulturalniej. Obrażasz ludzi, bo brakuje
              > ci
              > > argumentów do dyskusji
              >
              > A ty za to powtarzasz moje argumenty...

Nie, ja twoich nie powtarzam

• d.z. Re: ??? 14.11.01, 14:52
          >
          > Aleś wypierdolił(a)! Jak bosym chujem w nagie serce carycy Katarzyny! W jednym
          > zdaniu wymyślasz mi od bolszewików, a w drugim od nowobogackich. A ja się bałem
          , że to ja mam schizofrenię... Chuj ci wielki w dupę i do tego radioaktywny!
          >
          > No, no. Co prawda miarą człowieka są Jego czyny ale i słownictwo też o czymś
          świadczy.

> (Przepraszam wszystkich wrażliwych - ale inaczej się nie dało...)
          Zawsze się da "inaczej"...

• Gość: Mar na prośbę jednego z forumowiczów... IP: 213.25.197.* 14.11.01, 14:54
            ... o sprawach, które robi się czasami inaczej mieliśmy nie mówić.
        • Gość: Indris Kalina Jędrusik... IP: *.ibspan.waw.pl 14.11.01, 15:35
          ...mawiała o takich jak Mar: "on k...a nic nie rozumie". No więc jeszcze raz:
          tacy aroganccy bogacze SPROWOKOWALI wybuch rewolucyjny w Rosji (a 128 lat
          wcześniej we Francji). MARia Antonina miała powiedzieć gdy lud domagał się
          chleba "a czemu nie jedzą ciastek ?", ciąg dalszy jest znany m. in tacy jak Mar
          wędrowali na latarnie. Nie wymyślam więc Mar-owi od bolszewików ale od
          prowokujących bolszewizm.
          O takich jak on powiedział w 1815 Talleyrand: "niczego nie zapomnieli i niczego
          się nie nauczyli"
          • d.z. Re: Kalina Jędrusik... 14.11.01, 16:29

> O takich jak on powiedział w 1815 Talleyrand: "niczego nie zapomnieli i niczego
            > się nie nauczyli"

A dlaczego tak krytykujesz Mar'a znasz Go tak dobrze. Może to być przecież ktoś
            zupełnie inny niż sądzisz po Jego wypowiedziach.
            • Gość: Indris Re: Kalina Jędrusik... IP: *.ibspan.waw.pl 14.11.01, 17:46
              Mar-a znam TYLKO z jego wypowiedzi.
              • Gość: ZOMO Re: Kalina Jędrusik... IP: 10.128.136.* 14.11.01, 23:52

> Mar-a znam TYLKO z jego wypowiedzi.

Jak juz pisalem jestem biednym polskim murzynem jezdzacym autobusami i mam Mara
                za cymbala.Czekam tylko jak skonczy mu sie kasa(a musial ja ukrasc albo wygrac bo
                na zarobek jest za glupi)i bedzie musial grzac na piechote,albo jak arabowie
                zrobia nowy kryzys z ropa i benzyny starczy tylko dla autobusow.Mam tez dla Mara
                propozycje-dlaczego tylko samochody,idzmy dalej,sa smiglowce...
                • Gość: Mar chcesz walki na słowa - proszę bardzo: IP: 213.25.197.* 15.11.01, 01:03
                  Nim ten gruby schudnie, to ten chudy zdechnie.
    • Gość: Dario Autobus czerwony... IP: *.chello.pl 14.11.01, 14:32
      Autobusy muszą być czerwone, ponieważ "autobus czerwony przez ulice mego miasta
      mknie ..."! Kto pamięta dalej tę warszawską melodię?
      A swoją drogą tramwaj lepszy - nie stoi w korkach, a korki bywają okrutne!
      Godziny szczytu - Al. Ujazdowskie, Andersa i.t.d.. Tramwaj lepszy!
      • eela Re: Autobus czerwony... 15.11.01, 08:57
        Nie pamiętam słów. Moze byś napisał :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka