Dodaj do ulubionych

Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego

02.11.06, 23:10
wiadomosci.onet.pl/1427462,11,item.html
Tym razem nasi ulubiency chyba pojda na polityczne dno.
Dziekujemy wam za ten polityczny show,haniu byłas wspaniała,chociaz powinnas
odwiedzic koniecznie i pilnie protetyka, a miekki okulste i logopee.

Ok.Było nam z wami do bani i nie bedziemy was wiecej mile wspominac.Na
pohybel.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:18
      Czy chodzi moze o panow z "ukladu warszawskiego" - obecnie najwierniejsza
      podpore tronu rzadzacego komisarza z PiSu ?
      Czy mozesz nam przypomniec czy to ci co najwierniej lizali rowy pana Prezydenta
      Kaczynskiego oraz pana komisarza Marcinkiewicza ?
      A moze chodzi o innych ?
      Niedlugo komisarz Marcinkiewicz i prezydent Kaczynski beda kanononizowac
      Piskorskiego o ile tylko ten wystapi z pozwem przeciwko PO.
      • szafajawna omar-znowu pudło:)))) 03.11.06, 08:43
        Chodzi właśnie o tych panów.PiS jest partią która zbiera wszelkiej maści BYŁYCH:))) i niech zbiera bo może w natłoku zbieractwa nie zauważy że i oni są byli :)))
      • xyz_xyz_xyz Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego 12.11.06, 17:30
        Gość portalu: bolo napisał(a):

> Czy chodzi moze o panow z "ukladu warszawskiego" - obecnie najwierniejsza
        > podpore tronu rzadzacego komisarza z PiSu ?
        > Czy mozesz nam przypomniec czy to ci co najwierniej lizali rowy pana
        Prezydenta
        > Kaczynskiego oraz pana komisarza Marcinkiewicza ?
        > A moze chodzi o innych ?
        > Niedlugo komisarz Marcinkiewicz i prezydent Kaczynski beda kanononizowac
        > Piskorskiego o ile tylko ten wystapi z pozwem przeciwko PO.

o, to interesujące. Macie jakiś artykulik na ten temat? Jeśli tak, poproszę o
        link.
    • Gość: Pis Off! Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego IP: *.aster.pl 02.11.06, 23:26
      Nie martw się - ta hybryda jaką jest PIS zdechnie i zostanie pogrzebana w
      najbliższych wyborach samorządowych.

PIS przejdzie wtedy tam gdzie jego miejsce - na śmietnik historii.

Już nie mogę się doczekać, żeby w końcu zobaczyć znikający głupawy uśmiech na
      "twarzy" komisarza-wytrzeszcza, przeradzający się w paniczny strach o własny
      los, oraz czerwoną ze wściekłości facjatę Krótkiego...
      • herox Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego 03.11.06, 08:14
        Gość portalu: Pis Off! napisał(a):

> Już nie mogę się doczekać, żeby w końcu zobaczyć znikający głupawy uśmiech na
        > "twarzy" komisarza-wytrzeszcza, przeradzający się w paniczny strach o własny
        > los, oraz czerwoną ze wściekłości facjatę Krótkiego...

Piękny obraz - może dane nam będzie doczekać go.
        • szafajawna yes,yes,yes.... 03.11.06, 08:44
          ... na koniec usłyszymy.
          • Gość: wawwka Why?! Why?! Why?! IP: *.aster.pl 03.11.06, 09:46
            Usłyszymy raczej ha ha ha
      • omar1 Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego 05.11.06, 12:27
        Gość portalu: Pis Off! napisał(a):

> Nie martw się - ta hybryda jaką jest PIS zdechnie i zostanie pogrzebana w
        > najbliższych wyborach samorządowych.
        >
        > PIS przejdzie wtedy tam gdzie jego miejsce - na śmietnik historii.
        >
        > Już nie mogę się doczekać, żeby w końcu zobaczyć znikający głupawy uśmiech na
        > "twarzy" komisarza-wytrzeszcza, przeradzający się w paniczny strach o własny
        > los, oraz czerwoną ze wściekłości facjatę Krótkiego...

Za tydzień czytająć swoj tekst bedzie płakał i pił tanie wino ze
        złosci.Jednego nie zaprzeczysz.ja Ci to mówiłem i Tobie podobnym czerwonym
        pieskom z PO.
        • szafajawna omarek:) 2 latka byłeś w "MłodejLewicy"-wrocław. 05.11.06, 18:34
          A dziś nazywasz ludzi z prawej strony czerwonymi ???Hahaha,nazwać Platformę czerwonymi-toż to kurski poseł :)))
          • Gość: omar1 Re: musze kogoś tu przeprosić IP: *.eranet.pl 05.11.06, 18:48
            Muszę przeprosic, bo rzeczywiscie POstkomuchy zasługuja na cos więcej niz tylko
            nazywanie ich czerwonymi kundelkami.
    • Gość: gizmo Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:50
      Omar, ty ciągle piszesz o jakimś miękkim. Nie masz przypadkiem problemów z
      erekcją? Popatrz we właściwym momencie na zdjęcie swojego dwugłowego smoka. Na
      pewno ci pomoże.
      • Gość: Warszawiak Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego IP: *.pl 03.11.06, 11:03
        Omar niedawno chwalił się na forum, że ma dziewczynę. Zaiste dziwny to fakt u
        członka PISu (frustracja i wściekłość członków PiSu polega prawdopodobnie na
        tym, że mają problemy z "coming out"). Ale zakładając nawet że ma dziewczynę to
        istnieją dwa warianty:
        1. albo ta dziewczyna jest dmuchana, albo
        2. jeżeli jest żywa, to najprawdopodobniej jest z "młodzieżówki" PISu -
        beneficjent systemu emerytalnego, przystrojona w moher i z różańcem w ręku...

Z tych dwóch alternatyw należałoby raczej skłaniać się ku tej drugiej, gdyż fakt
        że popiera ona poglądy Omara (o czym pisał na forum) wskazuje na to że jest żywa...
    • Gość: PiS Off! Omar - idź na forum Gazety Polskiej! IP: *.pl 03.11.06, 11:07
      Dlaczego piszesz na forum Wyborczej?

Czyżbyś popierał układ?

Gdzie twoja (pisowska) moralność?

Czy jesteś aż tak zakłamany?

Czy pisząc tu chcesz powiedzieć, że forum Gazety Polskiej jest gorsze?
      • Gość: jb Omar - idź na forum Gazety Polskiej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:14
        Omar, spytaj kogoś z PC (najlepiej braci) o spółkę "Srebrna Media". Możesz się
        zdziwić.
      • omar1 Re: Omar - idź na forum Gazety Polskiej! 05.11.06, 12:25
        Gość portalu: PiS Off! napisał(a):

> Dlaczego piszesz na forum Wyborczej?
        Chce byc swiadkiem jej staczania sie.

>
        > Czyżbyś popierał układ? Tak jesli masz na mysli układ który wytnie do konca
        mafijne układy w Warszawie
        >
        > Gdzie twoja (pisowska) moralność?
        Jesli piszesz do mnie głąbie,uzywaj duzej litery,skonczyłes gimnazjum?
        > Czy jesteś aż tak zakłamany?
        > Popatrz na swoje odbicie w lustrze i odpowiedz sobie kto tu jest zakłamany.\

> Czy pisząc tu chcesz powiedzieć, że forum Gazety Polskiej jest gorsze?
        Pisząc tu bawie sie jak widzę takich idiotów jak TY ,pieniących sie jak kokosal
        widząc sukcesy PiSu.
        Broń Boże nie załamuj sie i nie przestawaj pisac.Bez Ciebie to forum było by
        zwyczajnie smutne i nie byłoby sie z kogo śmiac.
        • habitus Re: Omar - idź na forum Gazety Polskiej! 05.11.06, 13:19
          Hm...Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.
          Widzisz sprawy dosyć wąsko. Wyjdź z okopów i rozejrzyj się, czy napewno tak
          miało być. A tutaj lektura:
          www.eczas.net/?p=180
        • Gość: PiS Off! Smiej sie Omar smiej- a statek tonie :)))) IP: *.aster.pl 05.11.06, 13:28
          .
          • Gość: omar1 Re: Smiej sie Omar smiej- a statek tonie :)))) IP: *.eranet.pl 05.11.06, 15:00
            Smieje sie ,ze szczescia , a wiesz dlaczego?
            Bo oni sa RAZEM!
            • Gość: WAW Omar1-Żal mi cię gościu, gdyż: IP: *.aster.pl 05.11.06, 17:48
              1. Masz kompleksy prowincjusza (i tegoż aparycję),
              2. Masz dosyć prosty i nieskomplikowany 'intelekt' - wnioskuję to to twoich
              wpisach,
              3. Brak ci honoru (ale to typowe dla wyznawców pis), bo piszesz na forum GW,
              4. Cały twój prosty świat ci się zawali, po przegranych wyborach samorządowych.
              • Gość: he he he a Marcinkiewicz naprawdę zostanie prezydentem IP: *.chello.pl 05.11.06, 18:20
                newet media już przyzwyczajają się do tego faktu
                są blisko sceny a tam słychać i widac najlepiej.
                To juz tylko kwestia ogłoszenia za tydzień.
                Tak naprawdę to każdy chce być ze zwycięzcami,
                ludziom to jest potrzebne, są już zmęczeni tym ciągłym ujadaniem POwców.
                Dlatego już dziś gratuluję wszystkim wyborcom
                dobrego wyboru p. Marcinkiewicza na prezia
                lepszego wyboru nie ma i zaoszczędzimy sobie II tury.
                • szafajawna Re: a Marcinkiewicz - hehehe:))))...chyba Gorzowa: 05.11.06, 18:38
        • szafajawna Omar-podaj te sukcesy PiS-u:))) 05.11.06, 18:37
          chyba nie nazwiesz sukcesem umorzenie sprawy zawiszy :)))
          • Gość: omar1 Re: szafa....... IP: *.eranet.pl 05.11.06, 18:45
            jak zaczniesz chodzić ze złosci po ścianach ,daj znac,chcetnie się posmieje z
            ciebie.
            Wysłałes juz gratulacje p.Kazimierzowi?(No to na co czekasz?)
            • Gość: jb Ja też czekam na listę tych sukcesów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:06
              No to może chociaż jeden...
              • Gość: jb Gdzie lista tych sukcesów.!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:24
                No co z tą listą sukcesów?!
                • Gość: omar1 Re: Gdzie lista tych sukcesów.!? IP: *.eranet.pl 08.11.06, 18:47
                  Po co ci lista i tak nie zaczaisz bo jestes przsiąkniety nienawiscią do PIS.Mam
                  ci wymieniac liste,zebys sie czepiał jak kleszcz psiego ogona do kazdego
                  wyrazu,przecinka?
                  Daj sobie spokój,w niedziele bedziesz mokry i bedzie po zawodach.
                  • jan-w Re: Gdzie lista tych sukcesów.!? 08.11.06, 19:19
                    To jest znakomity pomysł. Utajnić "sukcesy" Marcinkiewicza. Wtedy nikt nie może
                    się czepiać że ich nie ma ;-))
                    • Gość: omar1 Re: Gdzie lista tych sukcesów.!? IP: *.eranet.pl 08.11.06, 20:57
                      No wiesz! Jak ty na to wpadłes? Bingo!
        • Gość: Omar do wrocka! Re: Omar - idź na forum Gazety Polskiej! IP: *.aster.pl 08.11.06, 21:49
          Tak jak myśleliśmy - BRAK CI HONORU (albo masz honor pisowski - to to samo)!

• Gość: Wanda Wygra Hanna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:03
      Wygra Hanna GRONKIEWICZ.pl
      • Gość: he he he Na lęki PO-wiaków rad kilka bo tak szybko odchodzą IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:12
        9 kroków ku odwadze PO-wiaka
        / do stosowania przez bliskich ich i rodziny /

1. PO-wiaka lęk traktuj poważnie, nawet jeśli wydaje ci się zupełnie irracjonalny.

2. Spróbuj zrozumieć, czego PO-wiak się boi. Rozmawiając z nim, masz szansę dowiedzenia się, co jego tak bardzo niepokoi.

3. Pomóż PO-wiakowi stawić czoło temu, co je przeraża. Rób to stopniowo, pozwól mu zbliżać się do celu małymi krokami.

4. Nie strasz, nie używaj przemocy ani gróźb, staraj się nie krzyczeć.

5. Uważaj na to, co mówisz przy PO-wiaku - nie karm jego wyobraźni horrorami z pierwszych stron gazet.

6. Czytaj bajki, w których występują strachy i duchy - pozwalają oswoić lęki, nazwać je, zrozumieć, a czasem zobaczyć z całkiem innej, zabawnej strony. Możesz komentować bajkę, trzymać PO-wiaka za rękę(tfu), umacniać w poczuciu, że strachy to tylko fantazja, a rzeczywistość jest bezpieczna i dobra.

7. Staraj się, żeby wasz dom funkcjonował w stałym, znanym PO-wiakowi rytmie.

8. Zachęcaj PO-wiaka do uprawiania sportów - one oswajają z niebezpieczeństwem.

9. Dawkuj oglądanie telewizji, wybieraj tylko te programy, które na pewno nadają się dla PO-wiaków.

Ten rok był dla nich ciężki drugiego nie przeżyją jeżeli im nie pomożemy :(
    • szafajawna omarek-pokaż sukcesy kazia:)))))) 08.11.06, 16:44
      pistacja?
      • warzaw_bike_killerz Wprowadzil zakaz wjazdu TIR-ow. 08.11.06, 16:51
        Ale go nie egzekwuje. Urzedasy wydaja zezwolenia, przesuwaja granice, co moze
        swiadczyc tylko o ulgowym traktowaniu pewnych podmiotow. Ja nic nie sugeruje,
        ale zawsze gdy chodzi o wydawanie zezwolen, albo przesuwaniu pewnych zakazow, to
        moze dochodzic do sytuacji nieczystych etycznie. Nieprawych i niesprawiedliwych.
      • Gość: corgan Re: omarek-pokaż sukcesy kazia:)))))) IP: *.chello.pl 08.11.06, 17:19
        1. przesunął linie metra
        2. makreślił nowe trasy ekspresowe
        3. przeciął wstążeczkę nad nowozbudowanymi wiaduktami
        4. odczytał z kartki powitanie przed Misskami
        5. nie myli już Tarchomina z Targówkiem i Ursusa z Ursynowem

czy to mało?
        • habitus Re: omarek-pokaż sukcesy kazia:)))))) 08.11.06, 17:30
          Odwołał powiatowego Inspektora Nadzoru Budowlanego czym sparaliżował wydawanie
          np. Pozwoleń na użytkowanie obiektów. W przypadku katastrofy budowlanej nie ma
          służb odpowiedzialnych bo zastępcy po odwołaniu nie mogą podpisywać dokumentów.
          • Gość: omar1 Re: Oj załosni z was kolesie z po IP: *.eranet.pl 08.11.06, 18:51
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=51434141&a=51769952
            Do niedzieli czerwone cudaki, he he
        • Gość: marianna Re: omarek-pokaż sukcesy kazia:)))))) IP: *.aster.pl 08.11.06, 21:16
          Przypominam wiersz Brzechwy: LEŃ. ktory jak ulał pasuje do sukcesów Kazia

...
          Na tapczanie siedzi leń,
          Nic nie robi cały dzień.

"O, wypraszam to sobie!
          Jak to? Ja nic nie rozbię?
          A kto siedzi na tapczanie?
          A kto zjadł pierwsze śniadanie?
          A kto dzisiaj pluł i łapał?
          A kto się w głowę podrapał?
          A kto dziś zgubił kalosze?
          O - o! Proszę!"

Na tapczanie siedzi leń,
          Nic nie robi cały dzień.
          "Przepraszam! A tranu nie piłem?
          A uszu dzisiaj nie myłem?
          A nie urwałem guzika?
          A nie pokazałem języka?
          A nie chodziłem się strzyc?
          To wszystko nazywa się nic?"
          Na tapczanie siedzi leń,
          Nic nie robi cały dzień. ... dalej sami sobie znajdźcie w necie
    • Gość: czekamy! Re: Koniec marzeń Hanny G i niejakiegi miekkiego IP: *.aster.pl 08.11.06, 21:47
      Omar - pokaż zasługi Pokurcza i sługi jego wiernego Trupiej Czaszki!
      • szafajawna Omarek po niedzieli odwołają cię:))))) 09.11.06, 18:04
        do wrocka wreszcie wrócisz:))
        • Gość: omar1 Re;Tworki zapraszaja IP: *.eranet.pl 09.11.06, 21:38
          Na ciebie czeka juz wspaniała cela w Tworkach.Stęsknili sie juz za toba.
          • Gość: Szkieletski Re: Re;Tworki zapraszaja IP: 203.190.201.* 09.11.06, 22:03
            Gość: czekamy! 08.11.06, 21:47 + odpowiedz

Omar - pokaż zasługi Pokurcza i sługi jego wiernego Trupiej Czaszki!

"Trupia Czaszka"!??. Nowa ksywa Kazia??
            He,he .Sweet!

• Gość: omar1 Re: Re;Tworki zapraszaja IP: *.eranet.pl 09.11.06, 22:16
              Rozumiem ,ze się denerwujesz.Sopoko do niedzieli musisz wytrzymac ,pozniej sie
              posikasz w spodnie.
              • szafajawna Omar-pokaż te zasługi:)))) 10.11.06, 15:58
                i nic tu niema do rzeczy kto wygra wybory w warszawie.Pokaż jakie to dobre rzeczy dla mojego miasta -Warszawy zrobił niejaki kaczyński/pisze z małej literki..../jakie to obietnice były a co zrobił???:)))) i komisarz też od 26.07.2006 co zrobił dobrego dla miasta. I tak prywatnie- omar sprzedałeś tą renówkę??? bo oglądający bardzo złorzeczyli na ciebie że taki oszust jesteś.
                • Gość: omar1 Re: Omar-pokaż te zasługi:)))) Slepy jestes? IP: *.eranet.pl 10.11.06, 17:44
                  Szafa ,czy ty sie we mnie zakochałes zboku jeden?
                  Nie lubie pedziów.
                  Musisz sobie poszukac innego obiektu pożądania,może plakat miekkiego kaszuba
                  wez do poduszki lub na przescieradło?
                  • Gość: he he he [...] IP: *.chello.pl 10.11.06, 18:13
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: he he he [...] IP: *.chello.pl 10.11.06, 23:56
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Zyzio Koniec marzeń zalozyciela wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:52
      Mam dla założyciela wątku smutną wiadomość. Będę głosował na Hanię-trupia-
      twarz.

Z przekonań własnych, a ten wątek umocnił moje postanowienie.

--
      Nie mów nic. Cokolwiek powiesz, Zyzio wykorzysta przeciwko Tobie
      • omar1 Re: Koniec marzen trupiej twarzy 10.11.06, 18:12
        Zyzio
        masz pecha ,postawiłes na złego konia/starą szkapę.
        • Gość: Zyzio Re: Koniec marzen trupiej twarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:38
          Właśnie tak. Tak jak mówisz. Korzystam z dobrodziejstw demokracji. Głos Zyzia
          może przeważyć.

--
          Nie potrzebuję wizjonerów. Potrzebuję menedzerów.
          • ritzy Re: Koniec marzen trupiej twarzy 11.11.06, 00:44
            Zyzio, a wlasciwie czemu nie chcesz wesprzec swym glosem Kazia?
            • Gość: omar1 Re: Koniec marzen trupiej twarzy IP: *.eranet.pl 11.11.06, 10:53
              wesprze, wesprze tylko tak mówi....
              • szafajawna do omara:) 11.11.06, 14:46
                omar-mam juszch swoje lata,traumatycznych przeżyć z cłopcami nie miałem i mieć nie będę.kocham kobiety-wszystkie:) Homofobem też nie jestem.
                • Gość: omar1 Re: Bóg zapłac! IP: *.eranet.pl 11.11.06, 15:10
                  Niech Ci Pan Bóg wynagrodzi w dzieciach bo juz myslałem ,ześ jakis ciepły,tak
                  mnie zachęcałes do postów ,ze juz się obawaiłam ,ze za chwilę zaproponujesz mi
                  ogladani DVD ,znaczków czy własnej supialni.
                  Skoro jednak przyznajesz się ,ze kochasz kobiety to sie bardzo cieszę gdyz
                  jedna taka w naszej restauracji jest bez chłopa.Nimy taka fajna wiesz, ale
                  jakoś zaden jej sie nie chce podłozyć.Niby nie stara ,a pokryta
                  zmarszczkami.Niby pełne uzebienie ,ale lepiej jak się nie usmiecha.Niby zdrowy
                  oddech ,ale beoń cie Panie Boże wstana na drodze wydychanemu przez nia
                  powietrzu.Niby zgrabna,ale tylko niby.Własciwie to krasnalica.
                  Stawiam teze ,ze podobałaby Ci się.
                  Zaradna.
                  Potrafi taki kit wstawiac ,ze szef chodzi przy niej na miękkich nogach;)
                  Wiesz o kim mówię?
                  O bufetowej z naszej sejmowej restauracji.
                  • szafajawna Re: Bóg zapłac! 11.11.06, 18:18
                    Wiem kto zacz:) Cywilna zakonnica:)) u mnie w firmie też jest taka.za nic nie moge jej zwolnić bo śmiechu co niemiara:)))) przynajmniej raz w tygodniu księgowa leje jej wode że ja cos tam zamierzam.Za kilka dni mam wizyte "smutnych"panów,albo telefon /anonimowy ale wyswietla sie numer pobliskiej parafii-widac tumany żyją jeszcze:)/ z prośbą o wsparcie:))))) i przyganą w głosie "że Panu to się powodzi,wyjeżdża Pan teraz do Kostaryki" cały kit który sprzedajemy "cywilowi" wypływa jakimś cudem w różnych miejscach:))))
                    • szafajawna omar-wskaż zasługi pokurcza i zakazanej twarzy:) 11.11.06, 18:20
                      Odbiegasz od tematu:))) /czarny PijaR-jakby powiedział pewien żołądź/ pokaż zasługi panów:))))
                      • Gość: omar1 Re: omar-wskaż zasługi pokurcza i zakazanej twarz IP: *.eranet.pl 11.11.06, 22:11
                        juz myslałem ,ze przełamalismy lody ,a Ty znów zaczynasz.Co Ty sobie
                        myslisz ,ze zaczne teraz wymianiac cała liste tego czego dokonał
                        p.Prezydent,Premier czy Komisarz ?
                        Człowieku, po pierwsze, nie wiem od czego zacząc.Jest tego tyle.
                        Po drugie jestem załamany ,ze nie śledzisz na bieżąco codziennych dokonan PiSu
                        i koalicji.
                        Po trzecie nie moge tego zrobic gdyz jak doskonale wiesz panuje cisza
                        wyborcza.Nie chce byc podejrzewany ,ze do ostatniej chwili agitowałem na rzecz
                        PiSu, gdyz jest mi całkowicie obca taka agitacja.
                        Tyle:)
                        • Gość: jb Re: omar-wskaż zasługi pokurcza i zakazanej twarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:55
                          Mogles to zrobic przed cisza :))) O ile zaklad, ze po ciszy tez nic nie
                          napiszesz na temat tych "dokonan"?
                          • Gość: omar1 Re: omar-wskaż zasługi pokurcza i zakazanej twarz IP: *.eranet.pl 12.11.06, 11:28
                            ile chcesz stracic?
                        • szafajawna Omar-zasługi pisiorów w Wawie zacznij może ... 12.11.06, 16:24
                          ...od przekrętu pokurcza z terenem Olimpii:)))) Potem wskaż na jego przejazd autobusem / musiał wtedy skorzystać z 8 ochroniarzy bo jak tylko troche techniki to traci rozeznanie/ no i na koniec to BUDOWA MOSTU PÓŁNOCNEGO :)))to miał być sztandar PiS-u w Warszawie 5 lat temu zapowiadany do dzis nic nie zaczęte.Omar pewnie stwierdzi że primo-na całym świecie tak się powoli zaczyna budowy,secundo-wina Platformy:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka