Gość: Jacek W. IP: *.acn.waw.pl 09.11.06, 13:46 kandydatka do rady dzielnicy Bielany-okręg nr 3 (Chomiczówka, Piaski), Platforma Obywatelska - lista nr 5. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chomik radna SLD 1994-1998 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:36 Wcześniej radna z listy SLD. Najpierw SLD, teraz PO ciekawe czy skończy na listach LPR lub UPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez chomik Re: radna SLD 1994-1998 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:28 p. Neska uczyła mnie w 106 - za PRL uwazana była za PZPRówe, dlatego nikt nie był zdziwiony gdy kandydowała jako kandydatka SLD na radną. Teraz jest w PO i tez nikt nie jest zdziwiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Głosuj zatem na syna prezesa rady nadzorczej IP: *.acn.waw.pl 10.11.06, 10:43 spółdzielni Chomiczówka-PiS. Ten smutny chłopiec (24 lata) spoglądający tempym wzrokiem z każdego drzewa na Chomiczówce, będzie dla ciebie pewnie najbardziej odpowiedni. Co, nie szło ci najlepiej z matmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też chomik Re: Głosuj zatem na syna prezesa rady nadzorczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:26 PiS lub PO - dla ciebie inne listy nie istnieją? Wybór jest duży a na kogo bede głosował to moja sprawa. ps Z matmy u p. Neski miałem 5 (wtedy to była najlepsza ocena) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój sąsiad Re: www.neska.eu IP: *.acn.waw.pl 10.11.06, 09:37 Twój idol-Lepper mówi-tylko krowa nie zmienia poglądów. Pani Elżbieta Neska, od 2002 roku jest związana z Platformą Obywatelską. Odpowiedz Link Zgłoś