Dodaj do ulubionych

Część Warszawy bez prądu

• Gość: mariak Re: Część Warszawy bez prądu IP: 80.50.74.* 17.11.06, 16:05
      ponieważ Warszawą od 5 lat rządzi PiS, więc oczywiście jest to winą PO.
      • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: Część Warszawy bez prądu... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 17.11.06, 16:33
        Zgadza sie - mniej, lub bardziej legalnie
        ale... w Warszawie od pieciu lat NIEPODZIELNIE
        rzadzi PiSs i jego ludzie!
    • Gość: Zizuuu Część Warszawy bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:07
      MArcinkiewicz wie jak zbierać głosy. Awaria- proszę bardzo-konferencja prasowa-
      mam nadzieję, że prąd wysiądzie jak się zacznie znów mizdrzyć do mojego
      telewizora. Nie mogę już na niego patrzeć:(((((
      • czarne_slonce1 bylam sobie M&M 17.11.06, 16:20
        a ja dzis bez polityki! wchodze do tytułowego sklepu z nadzieją ze znajde
        odpowiedni rozmiar koszulki1 a tu ciemnosc nastala, na dole było ciekawie.
    • Gość: Michał Kto to pisał IP: *.aster.pl 17.11.06, 16:08
      "ludzie byli spanikowali"
      • robert.zimnicki Re: Kto to pisał 17.11.06, 22:02
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> "ludzie byli spanikowali"

magistrancji, znaczy absolwenci wyzszej szkoly jezyka polskiego (jakich teraz
        pelno), mieszczacej sie w jakiejs starej hali fabrycznej

no, ale grunt, ze dziennikarze pelna geba, no i z niedzielnym dyplomem (bo na
        dzienne w panstwowej uczelni sie nie zalapali)
    • yoorko Re: Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 16:09
      To KONONOWICZ zaczął likwidować wszystko
    • Gość: Domino ZNOWU!!! :( IP: *.mddp.pl 17.11.06, 16:09
      Za my co placimy tym bandytom ze Stoenu, ja sie pytam...
    • Gość: Wojtek dalej glosujcie na Obiecankiewicza IP: 82.148.37.* 17.11.06, 16:10
      on juz Wam obieca, ze bedzie dobrze|!
    • Gość: g Część Warszawy bez prądu IP: *.comarch.com 17.11.06, 16:14
      Nie wiedziałem że w Warszawie jest miniatura WTC. Tylko ten iglak po prawej
      jakoś tak przeszkadza ;)
      • Gość: kate Re: Część Warszawy bez prądu IP: *.dsl.bell.ca 17.11.06, 18:11
        A wiesz ze tez mialam takie skojarzenie?
    • Gość: smierc PO To robota "Haneczki" mi Tusia IP: *.promax.media.pl 17.11.06, 16:15
      Aby ich szlag trafił !!!!!!!!!!!!
    • Gość: cofajka Puf i cofamy się o 1000 lat . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:16
    • Gość: gosc Część Warszawy bez prądu IP: *.net-serwis.pl 17.11.06, 16:16
      Balagan to ja widze w tekscie...
    • Gość: Bush z USA to Bin Laden wspólnie z Hanusią G. Wojna ? ! IP: *.promax.media.pl 17.11.06, 16:17
    • Gość: obywatel Część Warszawy bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:18
      czyżby powtórka z poprzednich wyborów, wtedy były bomby, teraz brak prądu :-)
      • Gość: Karolina Re: Część Warszawy bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:24
        A gdzież jest komisarz Kaziu? Czemuż nie kieruje ruchem w Centrum. Toż on
        wszystko robi dla jego (już teraz) ukochanego miasta i jego mieszkańców...
        Pewnikiem zatroskany gdzieś stoi u drzwi swojej siedziby na Placu Bankowym i
        czeka na przyjazd kamer, aby razem przejechać się komunikacją miejską razem z
        wracającymi z pracy i stojącymi w korkach Warszawiakami... Niech wszyscy
        zobaczą jak cierpi, jak mu nas żal...
        • Gość: rafvonthorn Re: Część Warszawy bez prądu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:35
          Kaziu od wczoraj siedzi w mapach, Kolejowej szuka. Mało się nie zakaszlał na
          śmierć, żeby ukryć, że nie wie, gdzie to jest...
    • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: "okazja" dla Marionetkiewicza? IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 17.11.06, 16:21
      To raczej okazja by (usmiechniety jak zwykle)
      Marionetkiewicz wystapil dzielnie w
      "Centrum Kryzysowym"!
      Taka malutka kopia burmistrza
      Giuliani'ego z New York'u...
    • fastforward Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 16:22
      to bezprzykladny atak ukladu, ktory sie broni. Wlasciwie wzorem Jelfy
      nalezaloby zamknac zaklad energetyczny do czasu wyjasnienia sprawy! winni sa
      niewatpliwie urzednicy III RP, nie mowiac o nieprawidlowosciach przy
      prywatyzacji STOENu. Odpowiednia komisja sledcza zajmie sie ta sprawa, bo czy
      to przypadek, ze zdarza sie to niemal w przeddzien drugiej tury wyborow
      samorzadowych?
    • Gość: chudy z Warszawy Pulchniutka Haneczka z PO rozrabia. IP: *.promax.media.pl 17.11.06, 16:22
      To zemsta Pulchnej G.Waltz. I tym "atakiem" zachlapała sie na wieki wieków Amen,
      • Gość: zyks Pulchniutka,puszysta...Pani dietetyk(PiSianka), kt IP: 194.181.190.* 17.11.06, 16:52
        óra jest szefem Departamentu (chyba: Opieki Społecznej czy wręcz Oświaty) w
        ratuszu u Kazia wyszczupli panią prezydent szybciutko i tym sposobem, ze wzlędu
        na wysokie kompetencje, może ocali stołek :)? I bedzie po sprawie: Hania chuda
        jak szczapa:(
    • Gość: Janusz Tak się zdarza, nie tylko w Warszawie .... IP: *.z064220066.chi-il.dsl.cnc.net 17.11.06, 16:23
      Bez paniki, wielkie miasta są najbardziej bezradne w chwili braku energi
      elektrycznej. Trzeba budować miasta małe .
    • Gość: observer11 Część Warszawy bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:24
      Totalna kompromitacja TPSA i TVP! Sytuacja kryzysowa, a tu nie ma dla ludności
      żadnej informacji. Dwie przebogate firmy, a nie mają zasilania awaryjnego?
      Kablówki pracowały, a w nich tylko informacje z TVN24. Pani z Łączności z
      widzami TVP tłumaczyła, że sparaliżowana jest cała redakcja informacji. A co
      będzie, gdy nastąpi atak terrorystyczny? SKANDAL!!! Tu wyjaśnienie: wszystkie
      nadajniki TV są w gestii firmy EMITEL, który jest kawałkiem TPSA.
      • Gość: s-a Re: Część Warszawy bez prądu IP: *.chello.pl 18.11.06, 15:52
        No straszne, cała naród nie dowie się, że w ich "ukochanej" stolycy nie ma
        energii elektrycznej. Faktycznie sqandal.
    • pixelpainter Zupelnie jak za komuny! www.gs-arts.net 17.11.06, 16:24
      Zupelnie jak za komuny! www.gs-arts.net
    • justinehh Re: Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 16:26

taki los nas czeka jeśli wygra Marcinkiewicz wygra....
    • Gość: Rusek z Rosji Ja mam w dupie Warszawe. Bardzo dobrze,ze IP: *.promax.media.pl 17.11.06, 16:27
      ...tak sie stało. Do nastepnej niedzieli winni byc bez prądu. Wybory by sie nie
      ogbyły.....ile oszczędnosci dla budzetu ....
      • Gość: Antosiek Re: Ja mam w dupie Warszawe. Bardzo dobrze,ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:37
        Dziękuję za życzenia. Gdybyśmy mieli normalne państwo po 1945 roku, a nie
        Republikę Rad, to by pewnie inaczej wyglądało. Przy okazji: walnij jeszcze lufę,
        to może nie będą Ci się myliły literki na klawiaturze.
    • pis_dolot kaczka siadła na drucie i spięcie gotowe... 17.11.06, 16:30
    • Gość: zyks Tusk,Rokita, a najpewniej Gronkiewiczowa-Waltz ... IP: 194.181.190.* 17.11.06, 16:31
    • hamlet1111 Re: Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 16:33
      He he! Kazimierz Marcinkiewicz na konferencji prasowej pewnie powie: "Jak ja
      zostane prezydentem to w Warszawie będzie prąd" - bo poprzednia groźba odcięcia
      dotacji rządowych na metro nie podziałała na mądrych Warszawiaków. Nadal chcą
      głosowac na Hannę, a nie na spadochroniarza z Gorzowa.
    • Gość: Birdy Część Warszawy bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:36
      Ostatni gaś światło,

i do zobaczenia w Londynie.

• Gość: kinomaniak Część Warszawy bez prądu IP: *.ae.krakow.pl 17.11.06, 16:38
      Czy w kinie Muranow wyszedl przed ekran operator i opowiedzial widowni jak sie
      konczy film? Bez tego mogliby czuc sie zawiedzeni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka