kojarek Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 19:40 Jakoś kurde nikt nie zauważył, że Żolibórz gdzie mieszka Jarosław I Wielki (Panie miej Go w swej opiece i ześlij wszystko co najlepsze!)nie został dotknięty awarią. Niedowiarki! To ZNAK z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella z Warszawy Część Warszawy bez prądu IP: *.acn.waw.pl 17.11.06, 19:49 Dziękujemy politykom za sprzedanie warszawskiego STOEN-u Niemcom. To już druga taka awaria. Ktoś powinien sie mocno puknąć w głowę... jak można oddać w obce ręce firmę, od której zależy wręcz nasze życie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok "Ludzie byli spanikowali" - to po polsku? IP: *.acn.waw.pl 17.11.06, 20:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok "wysiadł nadajnik radiowy" - czy dzisiejszą Gazetę IP: *.acn.waw.pl 17.11.06, 20:13 redaguje Andrzej Lepper czy posłanka Hojarska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: "wysiadł nadajnik radiowy" - czy dzisiejszą G 17.11.06, 21:52 Gość portalu: Smok napisał(a): > redaguje Andrzej Lepper czy posłanka Hojarska? :) no, po prostu wqwil sie i wysiadl w biegu na stacji warszawa widocznie mial dosyc partyjnej paplaniny, ktora musial nadawac Odpowiedz Link Zgłoś
garbusmoneta Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 20:37 zlosliwość techniki. pirdolnął szczotkotrzymacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PC Część Warszawy bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:47 myślę, że to posłowie w hotelu próbowali podkraść trochę prądu i stąd ta awaria ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kor Re: To chyba presja SLD na Wa-kow aby na nia gloso IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 17.11.06, 21:08 wali. Wyborcza zas wychwytuje kazde pierdoly. Ten Soros musi niezle placic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gervi Część Warszawy bez prądu IP: *.satfilm.net.pl 17.11.06, 22:01 Boże... Na godzinę prądu zabrakło i wieeeeeelka katastrofa :-/. Co to ludzie nie potrafią już bez prądu żyć ? Jakby nie wiadomo co się stało... . Żyję w 120000 mieście i takie problemy nie są mi obce... . A że w Warszawie na godzinę zabrakło prądu koniec świata dosłownie ! Ludzie... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 22:06 Gość portalu: gervi napisał(a): > Boże... Na godzinę prądu zabrakło i wieeeeeelka katastrofa :-/. Co to ludzie ni > e > potrafią już bez prądu żyć ? Jakby nie wiadomo co się stało... . Żyję w 120000 > mieście i takie problemy nie są mi obce... . A że w Warszawie na godzinę > zabrakło prądu koniec świata dosłownie ! Ludzie... :-/ no, coz, niektorzy bez komory, to jak bez porannej kawy a jak gasnie swiatlo i w gniazdkach pradu ni ma, to nawet nie potrafia swieczki zapalic, nie mowiac, o tym, ze nie wiedza, jak swieczka wyglada ach, to rozpuszczone bydlo ze swoimi technologicznymi zabawkami post scriptum, u mnie na wiosce pradu brakowalo srednio dwa razy w miesiacu, w latach komuny mowiono, ze to ograniczenia w dostawach, potem, ze to wina instalacji (fakt, silniejszy wiatr ja zrywal) i jakos zyje i mam sie dobrze, a, no i zeby miec cieplo, trzeba bylo drewna narabac i w piecu napalic, a wode czasem "lapalo" sie do wiadra i jakos nikt z posuchy nie umarl ach te nowoczesne czasy, same problemy z nimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 22:28 Bezradność... Ciekawe co będzie, jak nam Putin w środku zimy kurki zakręci. Odpowiedz Link Zgłoś
najwyzsza_prawda Dziś jest nasz dzień chwały 17.11.06, 22:29 Nasza moc została objawiona! Przybyliśmy aby zgładzić rząd uwstecznionych klechokatoli! Precz z pisuarami i ich elektoratem! Chwała oswieconym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bugo Część Warszawy bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:36 Nie prawda, że o 15,35 - nastąpiło to w w ielu przypadkach po godz. 18. Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Część Warszawy bez prądu 17.11.06, 22:57 " był to dym z awaryjnego agregatu prądotwórczego zasilanego ropą." Nie dym, tylko spaliny i nie ropą, tylko olejem napędowym. Swoją drogą to dziwne, że takie "niezwyczajne ludzie" w Warszawie mieszkają, że mysleli "pożar". W Nowym Jorku każdy wieżowiec dymi i nikogo to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka ...dym z awaryjnego agregatu... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.06, 08:07 Jednym zdaniem: był siwy dym i dżem w puszkach oraz zapalone telefony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksero-jacek w poniedzialek strajk generalny na poczcie polskie 17.11.06, 23:09 W PONIEDZIAŁEK STRAJK GENERALNY NA POCZCIE POLSKIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korchydron Re: w poniedzialek strajk generalny na poczcie po IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 18.11.06, 00:07 to poczta też w układzie? Przeca i tam nasi "wielcy" waadcy umieścili swojego pisiorka na stołku szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan ze wsi W poniedzialek strajk generalny pocztowych leni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:02 Mam nadzieję,że prdzej niż później padnie ten chory poskomunistyczny moloch. Podpisuje sie tylko pod jednym postulatem dotyczacym podwyzek.Ale pocztowi złodzieje i leniuchy ktorzy okradaja przesylki lub nie chca roznosic poczty i ulotek,dla dobra klienta i samej firmy powinni byc wywaleni na zbity pysk...JESZCZE DZIŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Część Warszawy bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:09 warszawa radomiem europy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiazepan Część Warszawy bez prądu IP: *.chello.pl 17.11.06, 23:51 Wystarczy pozbawić część współczesnego miasta prądu i już ludzie zaczynają szaleć: tracą orientację, boją się, nie wiedzą co mają ze sobą zrobić. Energia elektryczna... jak bardzo jesteśmy od niej uzależnieni! Mała awaria i panika. Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korchy6dron Zamknąć, wystrzelać, pozamiatać IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 17.11.06, 23:53 powołać komisję specjalną, która zdelegalizuje partię sabotażystów (PO) ---- Szkoda, że w sejmie nie brakło prądu. Może by p.osłowie stratowali się w panice? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Co to jest: długi, czerwony i stoi? IP: *.acn.waw.pl 18.11.06, 00:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atakowac troli po cholere wam prad IP: *.hsd1.or.comcast.net 18.11.06, 00:21 wy narod prymitywnych parobkow dziadow i wszelakiej choloty pradu nie potrzebujecie, podobno dzieci robicie tylko w ciemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Stoen schodzi na psy... IP: *.chello.pl 18.11.06, 04:30 Dodam tylko że od czasu jak kupili go Niemcy! Widać co się wyprawiałoby gdyby 5-ta kolumna w przypadku agresji Niemiec na Polskę zrobiła ze wszystkimi biznesami prowadzonymi w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN PO Część Warszawy bez prądu IP: 212.160.132.* 18.11.06, 06:58 TO BYŁA PROWOKACJA PISUARÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Część Warszawy bez prądu 18.11.06, 07:14 No Warszawiaki, dokladnie tak bedzie, kiedy Górny Slask bedzie autonomiczny. Juz niedlugo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Ludzie byli spanikowali... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.11.06, 08:11 Polska języka bardzo trudna? Może jakieś kursy wieczorowe dla redaktorów GW pomogą? Jednej posłance trochę pomogły. Nawet maturę se zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Zieliński Część Warszawy bez prądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:26 A Pan komisarz Marcinkiewicz zakomunikował wczoraj, że przerwa trwała 27 minut i ogromnie był z siebie zadowolony. Albo totalnie niedoinformowany, albo totalnie kłamał (niestety nie pierwszy to raz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisła awaria IP: *.chello.pl 20.08.08, 11:51 Przy dzisiejszej awarii prądu coraz poważniej myślę o zmianie dostawcy energii. Mamy 21 wiek a prądu nie ma! Na www.izi.pl znalazłem opcje zmiany dostawcy prądu - nie sądzicie, że to jest najlepsze rozwiązanie? Czy ktoś może już zmienił dostawcę? Możecie mi coś podpowiedzieć? Mieszkam na Mokotowie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś