Dodaj do ulubionych

Żoliborz - Restauracja Potocka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 11:56
Bylem ostatnio na Potockiej i zauwazylem nowa restauracje. W tym miejscu byla
kiedys inna, nie pamietam jej nazwy... Nie mialem czasu do niej wejsc. Znacie
ja? Warto tam wstapic nastepnym razem i cos przekasic? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Żoliborz - Restauracja Potocka IP: *.eranet.pl 06.12.06, 19:59
      hehe ja skladalem tam cv przez e mail ale mnie nie przyjeli moze mialem za
      slabe referencje w co watpie
      • Gość: jul Re: Żoliborz - Restauracja Potocka IP: *.barwik.com 18.12.06, 13:26
        restauracja cafe rozmaryn

ja rowniez chetnie sie dowiem co z tym lokalem...
        • Gość: bator Re: Żoliborz - Restauracja Potocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 03:02
          Tam gdzie jest "Potocka" - był już lokal a teraz nowy jest. Rozmaryn startuje
          na nowym gruncie i moim zdaniem jest dość przaśny i jarmarczny, choc jarmarczne
          wyroby słynęły z trwałości-tym się różnią od tej lanczowni.
          • Gość: Ewa Re: Żoliborz - Restauracja Potocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:49
            Restauracja super. Pyszne jedzenie. Bardzo miła obsługa. A co najważniejsze
            wszystko świeże i ładnie podane. Robiłam tam komunię oraz imieniny. Mają też
            catering na wynos. Naprawdę warto!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gaja Re: Żoliborz - Restauracja Potocka IP: *.acn.waw.pl 29.05.07, 03:15
              Byłam tam i od samych dekoracji tego przybytku dostałam prawie nudności. Potem
              było gorzej bo podano jedzenie. Może powinnam to opisać, lecz nikt mnie do tego
              nie zmusi-opisy dań podane przez obsługę nijak się miały do rzeczywistości, a
              ich świeżość do mojego poczucia higieny. Wystarczy bo i tak za dużo napisałam i
              już mnie trzęsie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka