Dodaj do ulubionych

Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzelaka

IP: *.aster.pl 15.12.06, 23:21
Ogórek
Obserwuj wątek
    • Gość: duch Re: Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzela IP: *.chello.pl 16.12.06, 00:52
      Będzie kolejny zmarnowany talent.
      • Gość: chicago cubs Re: Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzela IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 16.12.06, 05:00
        spali sie ...albo kontuzja

zebym sie mylil.....bedzie lepiej dla reprezentacji i legii gorzej dla
        mojej wisly
    • Gość: gość Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzelaka IP: *.chello.pl 16.12.06, 21:06
      grzelak -odkrycie? kolo jest napastnikiem a strzelał tylko w dwóch meczach -
      później zajmował się wyłącznie planowaniem własnej "karierki"
      - ale "dziennikarze" - kibice jakoś muszą zrekompesnować sobie gó..any sezon
      podmiejskich
      • Gość: mikasRTS Re: Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzela IP: *.os1.kappa.pl 17.12.06, 15:43
        nie rozumiem Ciebie gosciu...jak sie urodziłes gdzies na Wsi w Pszczynie dolnym
        to nie mys ze odrazu wszyscy z tamtad pochodza;) Ja jestem Łodzianinem od Zawsze
        i kibicuje WIdzewowi... Podmiejskich przodkow szukaj w swym otoczeniu anie na
        forum gazeta.pl internetowy napinaczu...
        • Gość: 1908 [...] IP: *.chello.pl 17.12.06, 16:00
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gość Re: Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzela IP: *.chello.pl 17.12.06, 22:04
          a nad jaką flagą siedzisz ( jeśli w ogóle chodzisz na mecze ) - małkinia czy
          żyrardów?
          i pogódź się już z faktem że jesteście w Polsce znani jako podmiejscy frajerzy -
          co to dzięki zapobiegliwości Millerów i Bońków na salonach goszczą -ale już
          niedługo
          • Gość: 1908 Re: Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzela IP: *.chello.pl 17.12.06, 22:24
            chcialem napisac, co mi sie poprzednio nie udalo jak widac, ze jesli kolega jest
            Łodzianinem, to nijak z Łodzi nie pochodzi, czyli potwierdza to o czym tu piszemy.
    • Gość: - Akurat Łapiński to nie wytrzymał, ale fizycznie! IP: *.acn.waw.pl 16.12.06, 21:23
    • Gość: Bubatek Grzelak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 22:19
      4 gole w tym 3 z Łęczną.. nie brzmi to jakoś imponująco, ale Legia zawsze
      przepłacała za swoich kopaczy. Tym razem wydaje się, że strzał jest jednak
      celny - bo chociaż facet był drogi, to skoro nie boi się grać 1/1 i mu to
      raczej wychodzi, to jest dla Legii idealny - tam po prostu w tej chwili poza
      Radoviciem nie ma takich zawodników. A Radoviciowi nie wszystko zawsze chce
      wychodzić.

No więc dobrze, udało się kupić zawodnika i ubiec konkurencję. Teraz tylko nie
      można gościa zajeździć. A niestety trenerem w Warszawie jest kto?? no
      właśnie... i już słyszę że musi ciężko, fizycznie się przygotować i uwierzyć,
      że ciężki trening nie oznacza kontuzji podczas meczów. Tak.. ten stereotyp, że
      nie zawsze technicznie trzeba być dobrze przygotowanym, ale wszelkie ewentualne
      braki nadrobimy "walką" - jakbym słyszał Wdowczyka. Walka przede wszystkim.

Powodzenia, Grzelak. Jako kibic Legii życzę powodzenia. A przede wszystkim
      zdrowia.
    • Gość: Ja Sylwetka nowego legionisty Bartłomieja Grzelaka IP: *.toya.net.pl 18.12.06, 21:55
      Pierwszy kandytat na transferowy niewypał wiosny. Legia marnuje kolejne
      pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka