Gość: ania IP: *.thanet.ac.uk 19.11.01, 13:56 potrzebuje wynajac samochod na pare dni w warszawie gdzie mam tego szukac.PILNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: gdzie wynajac samochod 19.11.01, 14:55 Na lotnisku są wszystkie rent-a-car'y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: gdzie wynajac samochod IP: 213.25.197.* 19.11.01, 15:35 zdzicha napisał(a): > Na lotnisku są wszystkie rent-a-car'y. Owszem, tyle, że tam doba kosztuje od od ok. 200 DM wzwyż. Jakieś 2-3 lata temu potrzebowałem wypożyczyć samochód jak rozwaliłem swój i w GW było pełno ogłoszeń "Wypożyczalnia samochodów". Za 60 zł dziennie miałem rocznego poloneza. Oczywiście kaucja 1000 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: gdzie wynajac samochod IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 00:06 www.rentacarpoland.com Bardzo dobre samochody, swietna obsluga Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuszu Re: gdzie wynajac samochod IP: *.internetia.net.pl 08.07.13, 16:41 Ja ze swojej strony moge polecic Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mtechnology Wynajem aut 12.02.14, 17:47 Wynajem samochodów - duży wybór i elastyczna oferta. Warto wysłać zapytanie. wypozyczalniasamochodowwarszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: gdzie wynajac samochod IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.14, 15:25 tyle tych linków... z której korzystałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_78 Re: gdzie wynajac samochod IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.14, 10:09 Ja korzystałem z www.polrental24.pl/, mają tam konkurencyjne ceny, spory wybór i dobrą lokalizację: blisko lotniska i dworca zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek952 Re: gdzie wynajac samochod IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.05.15, 20:15 Kolego skorzystaj z usług firmy www.dakocar.pl mają świetne oferty, wiem co mówię jestem ich stałym klientem :D daj znać jaki wybór podjąłeś, na pewno nie pożałujesz. Do innych wypożyczalni na twoim miejscu bym się nie wybierał bo z tego co mi wiadomo ładnie oszukują ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iren548 Re: gdzie wynajac samochod IP: *.static.ip.netia.com.pl 15.09.15, 15:20 w jaki sposób oszukują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawianka Re: gdzie wynajac samochod IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.16, 14:04 O kilku lat w Warszawie i z mega fajna flota to FROCAR...od malych i niedrogich po naprawde mocne ekskluzywne samochody... Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka8139 Re: gdzie wynajac samochod 28.04.16, 10:30 Wynajmując samochód cenię indywidualne podejście do klienta dlatego w Warszawie zawsze wynajmuję samochód w firmie Your-Car Tu link do strony mają spory wybór samochodów, korzystałam z ich usług wiele razy i nie miałam żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
marfron Re: gdzie wynajac samochod 28.04.16, 17:55 Na Allegro wpisz "wynajem samochodów warszawa" ale tylko wybieraj spośród tych co mają pozytywne komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria.c Re: gdzie wynajac samochod 26.07.16, 21:42 Zdecydowanie polecam wypożyczalnię aut w Legionowie, posiadają bardzo komfortowe i nowe samochody, które świetnie spisują się podczas jazdy! Warto, na pewno nikt nie pożałuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
toc.the.younger Re: gdzie wynajac samochod 17.10.16, 00:21 Witam, służbowo muszę kilka razy do roku byc w Warszawie, korzystam : wypożyczalnia samochodów Car4Rent.pl Mają spory wybór aut, ale ja zawsze wybieram ten sam :) Tanio i mało zbędnych papierów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowskaanna89 Re: gdzie wynajac samochod 26.10.16, 15:37 Przyjeżdżając do Warszawy, potrzebuję auta, aby szybko dotrzeć na umówione spotkania. Korzystałam już kilka razy z usług wypożyczalni Rent 'n' go. Bardzo sympatyczna obsługa. Zawsze dostaję czyste auto, rozliczamy się szybko i bezproblemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowskaanna89 Re: gdzie wynajac samochod 26.10.16, 15:38 Możecie ich znaleźć tu: rentandgo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanka Re: gdzie wynajac samochod IP: 107.170.77.* 26.01.17, 17:21 Ja wypożyczałam od nich samochód na ślub i byłam również zadowolona z ich usług. Także polecam tą firmę, wiem, że mozna wypozyczać u nich samochody nie tylko na dzień czy dwa ale i na dłuższe terminy. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: gdzie wynajac samochod 31.07.17, 19:43 optymistkadoradca- jak widać po każdym twoim wpisie - jesteś SPAMEREM Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikowamagda Re: gdzie wynajac samochod 10.12.21, 12:36 Polecam zgłosić się do Bus Transfer. Korzystałam z ich usług kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Najlepiej napisać do nich przez formularz: bustransfer.com.pl/kontakt/ i tam dograć wszystkie szczegóły. :) Odpowiedz Link Zgłoś