Gość: niuniuś Durna baba... IP: *.chello.pl 31.01.07, 11:21 ...słoma jej z butów wystaje. I te jej kompleksy, tylko czemu chce je rozwiązywać w sądowej sali.... do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud-2 minęło ,nie wróci !!! IP: 195.205.223.* 31.01.07, 11:45 NIE POMOŻE PUDER ROŻ ,KIEDY BABSKO STARE JUŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: minęło ,nie wróci !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:27 Świetne :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rumburak0001 W niektórych przypadkach chirurgia jest bezsilna 31.01.07, 12:12 a chirurg to nie cudotwórca;-) Każdy ma kniapę taką jaką ma,i powinna mu(jej) wystarczyć,a efektu operacji nigdy nie przewidzi się do końca..i tak jest ładniejsza od Kingi Ronin czy Madzi Wtorek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy a mnie sie nawet podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 12:24 według mnie teraz wygląda nieco lepiej. Tak ptasio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: idiotka ... IP: *.aster.pl 31.01.07, 13:11 Wszystkie te jadowite wpisy świadczą o kompleksach autorów. Bakuła ma prawo robić ze swoim wyglądem, co się jej podoba i nikomu nic do tego. Zadaniem lekarza jest profesjonalne wykonanie tego, czego się podjął, a proces ma wykazać, czy dopełnił powinności. I tyle. A pani Bakule życzę zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ltc chirurdzy palstyczni to nie cudotwórcy :))) IP: 193.109.212.* 31.01.07, 12:49 mając taka materię do obróbki potrzeba cudu, żeby coś z tego ulepić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Ile chce kasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:13 Czemu o tym nie piszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z glana po jajach skora nie ma specjalizacji to czapa dla bydlaka IP: *.hsd1.wa.comcast.net 31.01.07, 13:21 skopra bydlak nie ma specjalizacji to kazda operacja plastyczna jes przestepstwem bez w zgledu na intencje pacjenta, do pierdla z chamem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa H. Bakuła procesuje się z chirurgiem plastycznym IP: *.chello.pl 31.01.07, 13:33 Nie pomoze puder, roz , kiedy morda stara juz....... Takim paniom zdaje sie ze beda zyly bez konca? Tylko spotkania, imprezy i zachwyty swoim wygladem.. Najlepiej wlac sobie troche oleju do glowy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: H. Bakuła procesuje się z chirurgiem plastycz IP: *.kp.pl 31.01.07, 13:57 grzebanie przy twarzy z pozytywnym rezultatem zdarza sie bardzo rzadko - tego się chirurdzy jeszcze nie nauczyli ... nawet jesli wszystko przebiega bez powikłań dlaczego tak jej nie lubicie? całkiem ludzka w swoim kłopocie, przedobrzyła ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grądziel ... byleby miał otwór... IP: *.limes.com.pl 31.01.07, 13:42 Otwory zachowano - więc o co chodzi??????? Pani Ejdż Bi wzorcem piękna z Sevres nigdy nie była i, tym bardziej, nie będzie = o co powinna mieć pretensje, raczej i głównie, do rodziców - a nie winić upiększacza za jego intratnie szczery wysiłek poprawiania dzieł boskich. Jednakowoż cenię tę Panią za mistrzowski tupet autopromocji - istotnie intensyfikującej rozmiary godziwie odpłatnej dystrybucji nienachalnej jakości wyrobów, na których najwyższy połysk jest wciąż popyt w warszawce. Pozdrawiam inne TRENDY dziewuchy. GRĄDŹL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja76 buhahaha! IP: 217.96.104.* 31.01.07, 13:42 Głupia baba, po co się "plastyce" poddawała? Brakowało jej czego? Głupie kaprysy, to i żałosne rezultaty, boszszsz! Było wydawać na książki i "uplastyczniać" sobie raczej rozum!!! Buhahaha! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Zapomniala jak byla sprzataczka w Nowym Jorku IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:25 i jak ludzi nabierala na drobne pieniadze Sam tego doswiadczylem Jezeli bedzie chciala to mozna jej przypomniec o mezach (pani Le Meter)- to tak z francuska zeby bylo sie czym popisac!!! Moze juz zapomniala jak czyscila kible u tzw. " Babci" za $6/godz. a wszystkim mowila ze zajmuje sie "kolekcja z brazu" Rowniez te jej swiatowe wystawy to jeden wielki P I C na wode. To straszna kobieta ktora za pieniadze dalaby sie jeszcze raz pokroic Jedno jest pewne ze zrobi wszystko aby byc na gorze A ten jej facet to chyba NIEWIDOMY i GLUCHY bo wytrzymac ten skowyt codzienny to tragedia Jezeli Pani Bakula sie ze mna nie zgadza to moge jej pewne rzeczy jeszcze przypomniec np. jak mieszkala na 11 Street w N.Y.C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Zapomniala jak byla sprzataczka i ja znam IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:36 Tez jej kilka wspanialych historii z N.Y.C Pieprzyla sie z kazdym gdy tylko wiedziala ze moze cos dostac . Najlepszym potwierdzeniem jej wyczynow moga byc jej opowiesci jaka to ona wspaniala tylko ludzie ja wykorzystuja Zapytajcie o "Tarantule" to on bedzie mogl wiecej opowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Zapomniala-Panie doktorze znam wiele wypadkow IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:48 wyludzen pieniedzy przez p.Bakule Jezeli Pan chce to moge Panu podac konkretnych ludzi Nawet z "NIE" Urbana sie procesowala aby bylo o niej glosno i aby wyrwac pare groszy Kiedy miala 20 kilka lat, miala wypadek samochodowy i ledwie przezyla To ten wypadek "POPRAWIL" jej urode a po drugie taka operacje chciala przeprowadzic w Nowym Jorku tylko lekarz ktory mial to zrobic sprawdzil ze nie ma pieniedzy a " innej" zaplaty nie chcial Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Zapomniala jak byla sprzataczka w Nowym Jorku 31.01.07, 16:55 Gość portalu: Marian napisał(a): > i jak ludzi nabierala na drobne pieniadze Sam tego doswiadczylem > Jezeli bedzie chciala to mozna jej przypomniec o mezach (pani Le Meter)- > to tak z francuska zeby bylo sie czym popisac!!! Moze juz zapomniala > jak czyscila kible u tzw. " Babci" za $6/godz. a wszystkim mowila ze > > zajmuje sie "kolekcja z brazu" Rowniez te jej swiatowe wystawy to jeden > wielki P I C na wode. > To straszna kobieta ktora za pieniadze dalaby sie jeszcze raz pokroic > Jedno jest pewne ze zrobi wszystko aby byc na gorze > A ten jej facet to chyba NIEWIDOMY i GLUCHY bo wytrzymac ten skowyt > > codzienny to tragedia > Jezeli Pani Bakula sie ze mna nie zgadza to moge jej pewne rzeczy > jeszcze przypomniec np. jak mieszkala na 11 Street w N.Y.C Bardzo dobre. Tam szorowała kible, a tutaj rżnie gwiazdę. Boże, co za tłumok z tej Bakuły. Ani urody, ani intelektu, za to wielki tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekretarka haha, przeciez Bakułowa jest "piękna" i "urocza" IP: *.promax.media.pl 31.01.07, 14:35 Nic dodać, nic ująć, poprostu "cudo" ! Czego ta baba chce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Ona ma 57lat-co tu poprawiac-tu chodzi o pieniadze IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:55 bo schodzaca gwiazda potrzebuje na nowe zeby - bo rozwiodla sie z dentysta a za wszystko trzeba placic Boze dobrze ze jej zdjecie zobaczylam w czasie dnia - bo gdyby to bylo w nocy to juz bym nie zasnela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolszewik pudło IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 31.01.07, 14:58 stare pudło zawsze będzie star-i nawet lifting nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: pudło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:05 Znam tego chirurga i tak sie sklada, ze niedawno przeprowadzil u mnie skomplikowana operacje tkanek miekkich brzucha, a do ktorej przymierzalam sie 5 lat, odbywając wiele konsultacji, takze w szpitalu onkologicznym. Musze przyznac, ze lekarz ten jest cudotwórcą, poniewaz zrobil mi fantastyczne cięcie, po 3 miesiacach blizna juz praktycznie robi sie niewidoczna, a mam zle doświadczenie z bliznami, poniewaz generalnie mam tendencje do ich bliznowacenia, tak wiec to tez byl miedzy innymi powód zwlekania z operacją. Nie bede wdawac sie w szczegóły, jakiej wielkości guz został mi usuniety ( naprawde duzy). W kazdym, bądź razie lekarz ten dokonal niemozliwego, bo poprzedni chirurdzy, w tym paru onkolgów ze Szpitala Onkologicznego w Bydgoszczy mowili, ze nie da sie usunac tego guza nie robiac przy tym paskudnej blizny na pól brzucha w widocznym miejscu. Jak widac jednak, ten chirurg zdolal usunac guz robiac blizne praktycznie niewidoczna, małą i szybko sie gojącą. Oczywiscie nigdy nie jest kolorowo i cierpialam na ogromne bóle przez tydzien ( a ból pooperacyjny jest zawsze oczywistościa - nie polecam np bólu po operacji uszu - tez kiedys takowa mialam, ale nie u niego), dopiero teraz wraca mi czucie, w koncu gojenie sie po tak powaznych zabiegach nigdy nie trwa tydzien, lecz pare miesiecy. Jeszcze tkanki nie do konca sa rowne, byl jeden maly krwiak , ale zniknal po jakims czasie, jest druga mala gulka, ktora sie zmniejsza, ewentualnie bedzie do poprawki, ale to pestka biorac pod uwage ogromna skale glownego zabiegu i jego trudnosc. Jestem zadowolona. Poprzednim razem lekarz ten zlikwidowal mi tez ganglion na nadgarstku prawej reki. Wbił mi igłe w grzbiet dloni, odciagnal maź ze stawu ,a potem wbil mi igle w staw i wstrzyknal steryd. Ból nie do opisania, gorszy niz po zlamaniu, ale to typowe i kazda osoba majaca ganglion moze to potwierdzic. Ganglion odrosl mi potem tylko raz (odrasta zazwyczaj 8 razy) , a nastepnie pękł i zniknal bez sladu, nie pojawia sie juz od pol roku. A kto z was slyszal o ganglionach, ten pewnie wie, ze nielatwo sie ich pozbyc. Oczywiscie, jest to osoba o szczegolnym charakterze, pewna siebie i o specyficznym poczuciu humoru, choc bardzo wesoła, a atmosfera przypomina zabiegi na wojnie typu "ciach, noga zostala obcieta siekiera i do widzenia", jednak lekarz ten ma wprawne oko i niewatpliwy talent, a do tego o ile wiem ma specjalizacje 2 stopnia z chirurgii ogólnej, wiec raczej powinien dobrze znac sie na budowie czlowieka. Na razie pojde tak czy siak jeszcze na USG, zeby sprawdzic dokladniej ten brzuch, nie bede ukrywac, ze ta afera mnie przestraszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeed a kto się podejmie pomóc pierwszej damie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:43 a kto się podejmie pomóc pierwszej damie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anet dziekujemy p.Bakulo!!! IP: *.wohnheimg.uni-frankfurt.de 31.01.07, 16:15 "To wszystko odbiło się na moim życiu zawodowym, bo oprócz tego, że jestem malarką, pracuję też twarzą. Moja pozycja zawodowa zależy od tego, jak często pokazuję się w mediach." dziekujemy za wyjasnienie nam, z jakiego powodu Pani sztuka i pozycja zawodowa jest dobra - wystarczy pokazywac sie w mediach!!!! bleeeee................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr hyde pani hanna jest teraz dodatkowo 30cm niższa IP: *.acn.waw.pl 31.01.07, 16:50 i stopy jesj się obróciły o 180 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Teraz bedzie szukala lekarza ktory ja wyprasuje IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 22:45 bo zmarszczki ma jak 70 letnia kobieta Z taka byc w lozku ... to dopiero uciecha Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Bakuła, to maszkaron. 31.01.07, 16:51 Nie rozumie głupia baba, że z jej urodą żaden lekarz nic nie zrobi. Najprościej oskarżyć chirurga, że nie jest cudotwórcą.Cóż za szpetny babsztyl, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkbbb Bakuła IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 19:58 a tak śmiała się nasza "gwiazda" z aktorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob_Arctor Moja pozycja zawodowa zależy od tego, jak często p IP: *.pearson.com 31.01.07, 21:44 okazuję się w mediach-no i taka właśnie z Pani malarka i pisarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Milews Hanka czy tobie juz calkiem sie ....... IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 22:39 Kiedy przeczytalem ten artykul to wlasnym oczom nie wierzylem. Stara baba jestes i co ci do glowy przychodzi Jak nie masz na jedzenie to musisz poszukac nastepnego faceta Opanuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp czy mozna zeszpecic Bakułę IP: *.telsat.wroc.pl 31.01.07, 21:45 Czy mozna zeszpecic Bakułę? Nie zamierzam oceniać ani lekarza ani pacjentki, ale pusty smiech mnie ogrania kiedy czytam biadolenia pani artystki. Hanna Bakuła - z mojego zapewne subiektywnego męskiego punktu widzenia - jest kobietą kompletnie wizualnie nieatrakcyjna - nawet z poprawką na wiek. A jesli dodamy do tego jej pseudoxcentryczny charakter i pseudoprowokacyjne zachowania - np.wielokrotność związków małżeńskich, patologiczny demonstracyjny brak akceptacji dzieci - to jawi sie nam drobny koszmar, hybryda antykobiecości. Dlatego naprawdę zabawnie brzmi lektura zarzutów procesowych. Może i doktor się nie spisał, kto wie, ale przypomina mi to dowcip: rybak złapał złotą rybkę i prosi ją o zyczenie: żeby wojna w Iraku się zakonczyła, rybka tłumaczy że to trudne bo to konflikt i miliony ludzi których trzeba odmienić itd. Więc rybak prosi o to by jego żona stała sie piekną kobietą i pokazuje jej foto. Rybka wówczas mowi: okey, no to gdzie leży ten Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz H. Bakuła procesuje się z chirurgiem plastycznym IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.07, 22:31 no i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Bakuła ???? pierwsze słyszę IP: 217.153.138.* 31.01.07, 23:05 Znana to ona będzie dopiero po procesie. Ale patrząc na fotkę to żadna operacja, ani żaden makijaż (nawet osobiscie nakładany przez malarkę) nie pomoże. A swoją drogą ten doktor to odważny człowiek. Ale przy takiej urodzie, to się z motyką na słońce porwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubulajza proces o zeszpecenie IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.07, 23:31 Byla calkiem przystojna po co jej to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisz stare pudełko Bakuła :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:02 ma za swoje..:) Odpowiedz Link Zgłoś