Dodaj do ulubionych

Proces o zeszpecenie twarzy

• Gość: niuniuś Durna baba... IP: *.chello.pl 31.01.07, 11:21
      ...słoma jej z butów wystaje. I te jej kompleksy, tylko czemu chce je
      rozwiązywać w sądowej sali.... do psychiatry.
    • Gość: zbud-2 minęło ,nie wróci !!! IP: 195.205.223.* 31.01.07, 11:45
      NIE POMOŻE PUDER ROŻ ,KIEDY BABSKO STARE JUŻ
      • Gość: Kasik Re: minęło ,nie wróci !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:27
        Świetne :))))
    • rumburak0001 W niektórych przypadkach chirurgia jest bezsilna 31.01.07, 12:12
      a chirurg to nie cudotwórca;-) Każdy ma kniapę taką jaką ma,i powinna mu(jej)
      wystarczyć,a efektu operacji nigdy nie przewidzi się do końca..i tak jest
      ładniejsza od Kingi Ronin czy Madzi Wtorek;-)
    • Gość: siwy a mnie sie nawet podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 12:24
      według mnie teraz wygląda nieco lepiej. Tak ptasio.
    • Gość: czlowiekroku idiotka ... IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.07, 12:35
      • Gość: eska Re: idiotka ... IP: *.aster.pl 31.01.07, 13:11
        Wszystkie te jadowite wpisy świadczą o kompleksach autorów. Bakuła ma prawo robić ze swoim
        wyglądem, co się jej podoba i nikomu nic do tego. Zadaniem lekarza jest profesjonalne wykonanie tego,
        czego się podjął, a proces ma wykazać, czy dopełnił powinności. I tyle. A pani Bakule życzę zdrowia:)
    • Gość: ltc chirurdzy palstyczni to nie cudotwórcy :))) IP: 193.109.212.* 31.01.07, 12:49
      mając taka materię do obróbki potrzeba cudu, żeby coś z tego ulepić:)))
    • Gość: @ Ile chce kasy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:13
      Czemu o tym nie piszecie?
    • Gość: z glana po jajach skora nie ma specjalizacji to czapa dla bydlaka IP: *.hsd1.wa.comcast.net 31.01.07, 13:21
      skopra bydlak nie ma specjalizacji to kazda operacja plastyczna jes
      przestepstwem bez w zgledu na intencje pacjenta, do pierdla z chamem!
    • Gość: Ewa H. Bakuła procesuje się z chirurgiem plastycznym IP: *.chello.pl 31.01.07, 13:33
      Nie pomoze puder, roz , kiedy morda stara juz....... Takim paniom zdaje sie ze
      beda zyly bez konca? Tylko spotkania, imprezy i zachwyty swoim wygladem..
      Najlepiej wlac sobie troche oleju do glowy!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: em Re: H. Bakuła procesuje się z chirurgiem plastycz IP: *.kp.pl 31.01.07, 13:57
        grzebanie przy twarzy z pozytywnym rezultatem zdarza sie bardzo rzadko - tego
        się chirurdzy jeszcze nie nauczyli ... nawet jesli wszystko przebiega bez
        powikłań
        dlaczego tak jej nie lubicie? całkiem ludzka w swoim kłopocie, przedobrzyła ...
    • Gość: Mengele Dajcie ją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:42
      mnie.
    • Gość: Grądziel ... byleby miał otwór... IP: *.limes.com.pl 31.01.07, 13:42
      Otwory zachowano - więc o co chodzi???????
      Pani Ejdż Bi wzorcem piękna z Sevres nigdy nie była i, tym bardziej, nie będzie
      = o co powinna mieć pretensje, raczej i głównie, do rodziców - a nie winić
      upiększacza za jego intratnie szczery wysiłek poprawiania dzieł boskich.
      Jednakowoż cenię tę Panią za mistrzowski tupet autopromocji - istotnie
      intensyfikującej rozmiary godziwie odpłatnej dystrybucji nienachalnej jakości
      wyrobów, na których najwyższy połysk jest wciąż popyt w warszawce.
      Pozdrawiam inne TRENDY dziewuchy.
      GRĄDŹL
    • Gość: kaja76 buhahaha! IP: 217.96.104.* 31.01.07, 13:42
      Głupia baba, po co się "plastyce" poddawała? Brakowało jej czego? Głupie
      kaprysy, to i żałosne rezultaty, boszszsz! Było wydawać na książki
      i "uplastyczniać" sobie raczej rozum!!!
      Buhahaha! :-))))
      • Gość: Marian Zapomniala jak byla sprzataczka w Nowym Jorku IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:25
        i jak ludzi nabierala na drobne pieniadze Sam tego doswiadczylem
        Jezeli bedzie chciala to mozna jej przypomniec o mezach (pani Le Meter)-
        to tak z francuska zeby bylo sie czym popisac!!! Moze juz zapomniala
        jak czyscila kible u tzw. " Babci" za $6/godz. a wszystkim mowila ze
        zajmuje sie "kolekcja z brazu" Rowniez te jej swiatowe wystawy to jeden
        wielki P I C na wode.
        To straszna kobieta ktora za pieniadze dalaby sie jeszcze raz pokroic
        Jedno jest pewne ze zrobi wszystko aby byc na gorze
        A ten jej facet to chyba NIEWIDOMY i GLUCHY bo wytrzymac ten skowyt
        codzienny to tragedia
        Jezeli Pani Bakula sie ze mna nie zgadza to moge jej pewne rzeczy
        jeszcze przypomniec np. jak mieszkala na 11 Street w N.Y.C
        • Gość: Jurek Re: Zapomniala jak byla sprzataczka i ja znam IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:36
          Tez jej kilka wspanialych historii z N.Y.C Pieprzyla sie z kazdym
          gdy tylko wiedziala ze moze cos dostac . Najlepszym potwierdzeniem jej
          wyczynow moga byc jej opowiesci jaka to ona wspaniala tylko ludzie
          ja wykorzystuja Zapytajcie o "Tarantule" to on bedzie mogl wiecej
          opowiedziec
          • Gość: Maria Re: Zapomniala-Panie doktorze znam wiele wypadkow IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:48
            wyludzen pieniedzy przez p.Bakule Jezeli Pan chce to moge Panu podac
            konkretnych ludzi Nawet z "NIE" Urbana sie procesowala aby bylo o niej
            glosno i aby wyrwac pare groszy Kiedy miala 20 kilka lat, miala wypadek
            samochodowy i ledwie przezyla To ten wypadek "POPRAWIL" jej urode a po
            drugie taka operacje chciala przeprowadzic w Nowym Jorku tylko lekarz
            ktory mial to zrobic sprawdzil ze nie ma pieniedzy a " innej"
            zaplaty nie chcial
        • nessuno Re: Zapomniala jak byla sprzataczka w Nowym Jorku 31.01.07, 16:55
          Gość portalu: Marian napisał(a):

> i jak ludzi nabierala na drobne pieniadze Sam tego doswiadczylem
          > Jezeli bedzie chciala to mozna jej przypomniec o mezach (pani Le Meter)-
          > to tak z francuska zeby bylo sie czym popisac!!! Moze juz zapomniala
          > jak czyscila kible u tzw. " Babci" za $6/godz. a wszystkim mowila ze
          >
          > zajmuje sie "kolekcja z brazu" Rowniez te jej swiatowe wystawy to jeden
          > wielki P I C na wode.
          > To straszna kobieta ktora za pieniadze dalaby sie jeszcze raz pokroic
          > Jedno jest pewne ze zrobi wszystko aby byc na gorze
          > A ten jej facet to chyba NIEWIDOMY i GLUCHY bo wytrzymac ten skowyt
          >
          > codzienny to tragedia
          > Jezeli Pani Bakula sie ze mna nie zgadza to moge jej pewne rzeczy
          > jeszcze przypomniec np. jak mieszkala na 11 Street w N.Y.C

Bardzo dobre. Tam szorowała kible, a tutaj rżnie gwiazdę. Boże, co za tłumok z
          tej Bakuły. Ani urody, ani intelektu, za to wielki tupet.
    • Gość: Kruder76 Czy to Fakt, czy GW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:03
    • Gość: sekretarka haha, przeciez Bakułowa jest "piękna" i "urocza" IP: *.promax.media.pl 31.01.07, 14:35
      Nic dodać, nic ująć, poprostu "cudo" ! Czego ta baba chce ?
      • Gość: Ola Ona ma 57lat-co tu poprawiac-tu chodzi o pieniadze IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 14:55
        bo schodzaca gwiazda potrzebuje na nowe zeby - bo rozwiodla sie z dentysta
        a za wszystko trzeba placic
        Boze dobrze ze jej zdjecie zobaczylam w czasie dnia - bo gdyby to
        bylo w nocy to juz bym nie zasnela
    • Gość: bolszewik pudło IP: *.man.sealnet.kluczbork.net 31.01.07, 14:58
      stare pudło zawsze będzie star-i nawet lifting nie pomoże.
      • Gość: Iza Re: pudło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 16:05
        Znam tego chirurga i tak sie sklada, ze niedawno przeprowadzil u mnie
        skomplikowana operacje tkanek miekkich brzucha, a do ktorej przymierzalam sie 5
        lat, odbywając wiele konsultacji, takze w szpitalu onkologicznym.
        Musze przyznac, ze lekarz ten jest cudotwórcą, poniewaz zrobil mi fantastyczne
        cięcie, po 3 miesiacach blizna juz praktycznie robi sie niewidoczna, a mam zle
        doświadczenie z bliznami, poniewaz generalnie mam tendencje do ich
        bliznowacenia, tak wiec to tez byl miedzy innymi powód zwlekania z operacją.
        Nie bede wdawac sie w szczegóły, jakiej wielkości guz został mi usuniety (
        naprawde duzy). W kazdym, bądź razie lekarz ten dokonal niemozliwego, bo
        poprzedni chirurdzy, w tym paru onkolgów ze Szpitala Onkologicznego w Bydgoszczy
        mowili, ze nie da sie usunac tego guza nie robiac przy tym paskudnej blizny na
        pól brzucha w widocznym miejscu.
        Jak widac jednak, ten chirurg zdolal usunac guz robiac blizne praktycznie
        niewidoczna, małą i szybko sie gojącą.
        Oczywiscie nigdy nie jest kolorowo i cierpialam na ogromne bóle przez tydzien (
        a ból pooperacyjny jest zawsze oczywistościa - nie polecam np bólu po operacji
        uszu - tez kiedys takowa mialam, ale nie u niego), dopiero teraz wraca mi
        czucie, w koncu gojenie sie po tak powaznych zabiegach nigdy nie trwa tydzien,
        lecz pare miesiecy. Jeszcze tkanki nie do konca sa rowne, byl jeden maly krwiak
        , ale zniknal po jakims czasie, jest druga mala gulka, ktora sie zmniejsza,
        ewentualnie bedzie do poprawki, ale to pestka biorac pod uwage ogromna skale
        glownego zabiegu i jego trudnosc. Jestem zadowolona.
        Poprzednim razem lekarz ten zlikwidowal mi tez ganglion na nadgarstku prawej
        reki. Wbił mi igłe w grzbiet dloni, odciagnal maź ze stawu ,a potem wbil mi igle
        w staw i wstrzyknal steryd. Ból nie do opisania, gorszy niz po zlamaniu, ale to
        typowe i kazda osoba majaca ganglion moze to potwierdzic. Ganglion odrosl mi
        potem tylko raz (odrasta zazwyczaj 8 razy) , a nastepnie pękł i zniknal bez
        sladu, nie pojawia sie juz od pol roku. A kto z was slyszal o ganglionach, ten
        pewnie wie, ze nielatwo sie ich pozbyc.

Oczywiscie, jest to osoba o szczegolnym charakterze, pewna siebie i o
        specyficznym poczuciu humoru, choc bardzo wesoła, a atmosfera przypomina zabiegi
        na wojnie typu "ciach, noga zostala obcieta siekiera i do widzenia", jednak
        lekarz ten ma wprawne oko i niewatpliwy talent, a do tego o ile wiem ma
        specjalizacje 2 stopnia z chirurgii ogólnej, wiec raczej powinien dobrze znac
        sie na budowie czlowieka.

Na razie pojde tak czy siak jeszcze na USG, zeby sprawdzic dokladniej ten
        brzuch, nie bede ukrywac, ze ta afera mnie przestraszyla.
    • Gość: zeed a kto się podejmie pomóc pierwszej damie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:43
      a kto się podejmie pomóc pierwszej damie?????
      • Gość: Anet dziekujemy p.Bakulo!!! IP: *.wohnheimg.uni-frankfurt.de 31.01.07, 16:15
        "To wszystko odbiło się na moim życiu zawodowym, bo oprócz tego, że jestem malarką, pracuję też twarzą. Moja pozycja zawodowa zależy od tego, jak często pokazuję się w mediach."
        dziekujemy za wyjasnienie nam, z jakiego powodu Pani sztuka i pozycja zawodowa jest dobra - wystarczy pokazywac sie w mediach!!!! bleeeee...................
        • Gość: dr hyde pani hanna jest teraz dodatkowo 30cm niższa IP: *.acn.waw.pl 31.01.07, 16:50
          i stopy jesj się obróciły o 180 stopni...
          • Gość: tadeusz Teraz bedzie szukala lekarza ktory ja wyprasuje IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 22:45
            bo zmarszczki ma jak 70 letnia kobieta
            Z taka byc w lozku ... to dopiero uciecha
    • nessuno Bakuła, to maszkaron. 31.01.07, 16:51
      Nie rozumie głupia baba, że z jej urodą żaden lekarz nic nie zrobi. Najprościej
      oskarżyć chirurga, że nie jest cudotwórcą.Cóż za szpetny babsztyl, fuj.
    • Gość: kkkbbb Bakuła IP: *.icpnet.pl 31.01.07, 19:58
      a tak śmiała się nasza "gwiazda" z aktorek
    • Gość: Bob_Arctor Moja pozycja zawodowa zależy od tego, jak często p IP: *.pearson.com 31.01.07, 21:44
      okazuję się w mediach-no i taka właśnie z Pani malarka i pisarka.

• Gość: Emil Milews Hanka czy tobie juz calkiem sie ....... IP: *.dyn.optonline.net 31.01.07, 22:39
        Kiedy przeczytalem ten artykul to wlasnym oczom nie wierzylem.
        Stara baba jestes i co ci do glowy przychodzi Jak nie masz na jedzenie to
        musisz poszukac nastepnego faceta Opanuj sie
    • Gość: tp czy mozna zeszpecic Bakułę IP: *.telsat.wroc.pl 31.01.07, 21:45
      Czy mozna zeszpecic Bakułę? Nie zamierzam oceniać ani lekarza ani pacjentki,
      ale pusty smiech mnie ogrania kiedy czytam biadolenia pani artystki. Hanna
      Bakuła - z mojego zapewne subiektywnego męskiego punktu widzenia - jest kobietą
      kompletnie wizualnie nieatrakcyjna - nawet z poprawką na wiek. A jesli dodamy
      do tego jej pseudoxcentryczny charakter i pseudoprowokacyjne zachowania -
      np.wielokrotność związków małżeńskich, patologiczny demonstracyjny brak
      akceptacji dzieci - to jawi sie nam drobny koszmar, hybryda antykobiecości.
      Dlatego naprawdę zabawnie brzmi lektura zarzutów procesowych. Może i doktor się
      nie spisał, kto wie, ale przypomina mi to dowcip: rybak złapał złotą rybkę i
      prosi ją o zyczenie: żeby wojna w Iraku się zakonczyła, rybka tłumaczy że to
      trudne bo to konflikt i miliony ludzi których trzeba odmienić itd. Więc rybak
      prosi o to by jego żona stała sie piekną kobietą i pokazuje jej foto. Rybka
      wówczas mowi: okey, no to gdzie leży ten Irak?
    • Gość: xyz H. Bakuła procesuje się z chirurgiem plastycznym IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.07, 22:31
      no i co ?
    • Gość: adam Bakuła ???? pierwsze słyszę IP: 217.153.138.* 31.01.07, 23:05
      Znana to ona będzie dopiero po procesie. Ale patrząc na fotkę to żadna
      operacja, ani żaden makijaż (nawet osobiscie nakładany przez malarkę) nie
      pomoże. A swoją drogą ten doktor to odważny człowiek. Ale przy takiej urodzie,
      to się z motyką na słońce porwał.
    • Gość: bubulajza proces o zeszpecenie IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.07, 23:31
      Byla calkiem przystojna po co jej to bylo?
    • Gość: kisz stare pudełko Bakuła :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:02
      ma za swoje..:)
    • malarz2 Po.. babę. 01.02.07, 00:11
      Mogę Ci dupe szlifierką poprawić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka