Dodaj do ulubionych

POMÓŻCIE !!!

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 23:17
HEJ mam 19 lat i jestem ze Śląska. pod koniec czerwca lub na początku lipca
przeprowadzam się do Warszawy, gdyż pragnę u Was studiować.Mam do Was gorącą
prośbę:jeśli znacie kogoś kto sztuka jakichś pracowników to napiszcie mi.
chce studiowac nauczanie jezyka angielskiego zaocznie a kosztje ono za rok
5000 zl. no i jeszcze sie utzrymac... pomozcie!!!
Obserwuj wątek
    • sabbina Re: POMÓŻCIE !!! 28.04.03, 23:34
      Zgłoś się do mnie na skrzynkę, to Ci pomogę !!!!!!1
      • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 12:36
        sabinna !
        na jaka skrzynke mam sie zglosic?
        napisz mi cos wiecej
        prosze
        • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 12:39
          ok sorry ale zagapilam sie i nie zauwazylam
        • nauma Re: POMÓŻCIE !!! 29.04.03, 12:39
          napisz maila na adres wg schematu "nick"@gazeta.pl (tylko nie do mnie, bo ja
          sam szukam roboty dla mojej narzeczonej :))
      • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:48
        sabbina napisała:

> Zgłoś się do mnie na skrzynkę, to Ci pomogę !!!!!!1

wysylam ci maile ale caly czas przychodza zwrotne ze jest jakis blad
        odezwij sie sabinna
        • kinado Re: POMÓŻCIE !!! 29.04.03, 16:57
          Gość portalu: zdesperowana napisał(a):
          > wysylam ci maile ale caly czas przychodza zwrotne ze jest jakis blad
          > odezwij sie sabinna

sprobuj wyslac e-mail na sabbina@gazeta.pl zamiast na "nick"@gazeta.pl (to byl
          tylko schemat ogolny)

p.s. mam nadzieje, ze nie szukasz pracy wymagajacej obslugi komputera :-)))
          • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 16:59
            sluchaj nie jestem taka glupia. znam sie troche na komputerach... nie wysylalam
            tak jak mi to ktos napisal tylko normalnie. wy warszawiacy myslicie ze slazacy
            sa do niczego
            • kinado Ja nie warszawiak 29.04.03, 17:01
              Ja nie warszawiak, raczej blizej Ciebie mieszkam...
              • Gość: zdesperowana Re: Ja nie warszawiak IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.03, 17:03
                slask jest duzy. a poza tym jest gorny i dolny a wiec skad jestes? a poza tym
                skoro twierdzisz ze mieszkamy siebieblisko to zamaist wspierac swojego
                ziomka... jeszcze bardziej dolujesz........
                • kinado Re: Ja nie warszawiak 29.04.03, 17:05
                  no dobra, przepraszam, ale cos mnie podkusilo
                  • Gość: zdesperowana HELP !!! IP: *.visp.energis.pl 29.04.03, 21:45
                    help
                    help
                    help
                    help
                    help
                    help
                    • beata_ Re: HELP !!! 29.04.03, 22:32
                      Dalej z tym mailem masz kłopoty? Jeśli wpisujesz z ręki, to opuść NOSPAM !
                      • Gość: zdesperowana Re: HELP !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 07:58
                        dzieki ale juz sie wczoraj polapalam. kinado mi to wytlumaczyl
                        ale jeszcze raz dzieki
                        • Gość: zdesperowana Re: HELP !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 17:07
                          help me!!!
                          • aankaa Dziewczyno, nie chcę Cię dołować 30.04.03, 17:10
                            poczytaj sobie forum praca, praca w W-wie i jeszcze trochę innych rozpaczliwych
                            wątków na innych.
                            I dobrze się zastanów czy stać Cię na to (również psychicznie)
                            • Gość: ZDESPEROWNAA Re: Dziewczyno, nie chcę Cię dołować IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 23:02
                              TO JEST DAL MNIE BARDZO WAZNE. PRZECZYTACJCIE JESZCZE RAZ MOJ WSTEP !!!
    • sabbina sabbina Ci odpowiedziała !!! 04.05.03, 23:38
      Wiadomość masz na skrzynce !!!
    • Gość: K. Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.chello.pl 05.05.03, 20:11
      Ej, no, koleżanko. Jak chcesz anglika studiować, to
      pewnie już trochę znasz język. Studentki wydziałów
      filologicznych akurat nieźle mogą sobie radzić finansowo!
      Dajesz w GW ogłoszenie "angielski korepetycje studentka
      anglistyki tel..." i spokojnie planujesz wakacje na
      Hawajach. Albo zgłaszasz się do jednej ze szkół
      językowych na lektora, bardzo łątwo o taką pracę, ale to
      już II-III rok.
      Powodzenia!
      • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 16:39
        razcej tak. jutro mam maturke z angola wlasnie. dziekuje cie bardzo. gdyby bylo
        wiecej takich ludzi zyczliwych. narzaie odezwali sie do mnie sabbina i kinado
        za co im goraco dziekuje. zobaczymy co z tego wyniknie... dzis pisalam maturke
        z polskiego. wyszlo mi 13 stron ! wiem, ze liczy sie nie ilosc, a jakosc, ale
        mam nadzieje, ze moja praca zawiera wzystko. byloby super, bo juz nie umiem sie
        doczekac, kiedy przeprowadze sie do cudownej 100licy. bylam na pocztaku maja i
        bardzo mi sie spodobalo. u was jest inny swiat. nie to co u nas na slasku.
        jeszcze raz wielkie dzieki. 3majcie jutro za mnie kciuki!!!
        • aankaa połamania nóg/rąk/pióra/języka 06.05.03, 19:20
          • Gość: zdesperowana Re: połamania nóg/rąk/pióra/języka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 21:39
            nie dziękuję !!!
            • Gość: zdesperowana Re: połamania nóg/rąk/pióra/języka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 14:40
              angol był banalny. jestem dobreh myśli... jeszcze tylko ustne i wstepne...
      • amidala Re: POMÓŻCIE !!! 07.05.03, 16:10
        Nieprawda!!! Nie jest łatwo się dostać na lektora do szkół językowych. Nie
        biorą ludzi świeżo po maturze - trzeba się wykazać jakimś doświadczeniem, albo
        chociaż rozpoczętymi studiami w tym kierunku. Rozmowy kwalifikacyjne są bardzo
        szczegółowe i trudne, parę razy mnie przepytano z teorii nauczania i to bardzo
        wnikliwie, sprawdzono biegłość języka w mowie i piśmie. To już poza tym nie te
        czasy, żeby się utrzymać na takim poziomie jaki sobie życzy zdesperowana. Skoro
        ona potrzebuje 5000 na same studia, kolejne parę tysięcy na utrzymanie się w
        Warsiawce, to nie będzie miała czasu studiować, będzie harować od świtu do
        nocy. NIe wyobrażam sobie tego, szczerze mówiąc.
        • amidala Re: POMÓŻCIE !!! 07.05.03, 16:14
          OK, poprawka - nie na miesiąc potrzebujesz 5000 tylko na rok... to jest
          różnica. No ale tutaj wszystko już jest możliwe - nawet czesne 5 patyków za
          miesiąc...
          • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 16:39
            to jest roznica? to jest duuza roznica!!! gdyby studia byly po 5000 na miesiac
            to nie wiem czy ktos by na nich studiowal... ja przynajmniej nie.
            • Gość: zdesperowana Re: POMÓŻCIE !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 23:25
              czy moze jest ktos kto moze mi pomoc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka