Gość: - IP: *.acn.waw.pl 08.03.07, 23:21 I pomyśleć, że za pieniądze wydane na Burkhadta i Grzelaka można by mieć Lenczyka i Gargułę oraz obronione Mistrzostwo. A tak nawet europucharów nie będzie, bo tylko wicemistrz gra w UEFA...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PawełB Re: Legia gra z Groclinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 09:14 Tak rozumując jak Ty należałoby uczciwie dodać, że gdyby nie pieniądze wydane na Burkhardta to nie byłoby mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Legia gra z Groclinem 09.03.07, 10:21 Dajcie spokój z tym Lenczykiem: primo: cała Warszawa go przecież nienawidzi ;)) a secundo i najwazniejsze - gość niewiele osiągnął a trenuje juz jakiś czas. Jeśli już to potrzeba nam wreszcie trenera dobrego i doświadczonego (z polaków to chyba jedynei Kasperczak bądź Janas) albo zagranicznego (ale na takiego nas nie stać). Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Legia gra z Groclinem 09.03.07, 14:15 Janas tak, Kasperczak zdecydowanie nie. niestety, następny w kolejce jest Trzeciak i będziemy mieć powtórkę z czasów Zielińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB Re: Legia gra z Groclinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:40 Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. Janas to ostatni kandydat, którego ja bym chciał tu widzieć. Tylko obcokrajowcy (niestety kłania się kasa) lub trener młodego pokolenia. Ponieważ Kubicki już był, wychodzi mi Wdowczyk. Niech zostanie jak jest na razie. Już mistrza zdobył, może jednak potrafi stworzyć drużynę, potrzeba więcej czasu. Fergusson na poczatku też nie wygrywał wszystkiego. Mnie się wydaje, że tu potrzebna jest stabilizacja, a nie nowa miotła. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Re: Legia gra z Groclinem 09.03.07, 15:31 Gość portalu: PawełB napisał(a): > Tylko obcokrajowcy (niestety kłania się kasa) Zgadzam się w pełni, wypowiedziałem się tylko w kwestii polskich trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: Legia gra z Groclinem 09.03.07, 16:42 Jakby co to ja jestem za Kubickim :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Legia gra z Groclinem 09.03.07, 17:11 Gość portalu: PawełB napisał(a): > Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania. > > Janas to ostatni kandydat, którego ja bym chciał tu widzieć. > Tylko obcokrajowcy (niestety kłania się kasa) lub trener > młodego pokolenia. Ponieważ Kubicki już był, wychodzi > mi Wdowczyk. Proszę Cię...młodych już ćwiczyliśmy - Kubicki, ZIeliński, Wdowczyk. Praktykować to można ale wydaje mi się że nie w Legii. Tu trzeba od razu walczyć o wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś