albertx 09.05.03, 13:37 jeśli wiecie proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: 'Wiklinowe'sklepy - gdzie??? 09.05.03, 13:41 Pod Mostem Grota, obok sklepu rowerowego Wheelera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aankaa Re: 'Wiklinowe'sklepy - gdzie??? IP: *.crowley.pl 09.05.03, 13:52 ul. Wiktorska (vis a vis Beaty) pawilon Nowolipki/JP Marchlewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Popularna - są 2 sztuki IP: *.skorosze.2a.pl 09.05.03, 14:30 bliżej makro po lewej stronie i dalej po prawej. Jest też swoisko z wikliną w geancie na Woli, zaraz przy głownym wejściu od parkingu naziemnego Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: 'Wiklinowe'sklepy - gdzie??? 09.05.03, 14:40 jedna z bud przy Merkurym kiedyś też była buda przy Hali Mirowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurta Re: 'Wiklinowe'sklepy - gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 18:16 Na Stalowej (numeru nie pamiętam - ale o ile pamiętam, to znalazłam go w książce telefonicznej pod hasłem wiklina). Tani, tylko jakoś krócej czynny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: 'Wiklinowe'sklepy - gdzie??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 18:49 Przy Wale Miedzeszyńskim - duży wybór, widać z ulicy Odpowiedz Link Zgłoś