Gość: pepe IP: *.proxy.aol.com 22.05.03, 02:29 Zamierzam przyjechac do Warszawy na weekend , a nie mam u kogo sie zatrzymac wiec poszukuje taniego , w miare przyzwoitego hotelu lub czegos w tym stylu. Poradzcie , bo czeka mnie centralny.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hepik Re: TANIE HOTELE W WARSZAWIE??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 05:56 Jeśli już miałby grozić centralny to proponuję przyczepę kampingową niedaleko Pól Mokotowskich-20zł od osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: TANIE HOTELE W WARSZAWIE??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.05.03, 11:59 Najprostszym rozwiązaniem będzie jak zadzwonisz do Informacji Turystycznej w Warszawie - 9341. Tam pracują bardzo sympatyczni ludzie i na pewno coś Ci polecą. Ja osobiście słyszałam o kilku miejscach (ale nie ręczę czy dobrych)np. hotel przy Omulewskiej, Otwockiej albo jakiś na Wiśle- nazywa się chyba "Na wodzie". Ale naprawdę jak zadzwonisz do IT to będziesz miała pewność, że to coś sprawdzonego. P.S. Oni nie biorą za to żadnych dodatkowych pieniążków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogaty Warszawiak Re: TANIE HOTELE W WARSZAWIE??? IP: *.acn.pl 22.05.03, 18:15 Tani powiadasz... hmmm... zależy jak tani, bo najtańszych bym nie polecał (Sobieski, Mariot)... z tych nieco drożyszch radze wybierać z Sheratona albo Bristola bo nic innego taniego i na poziomie to nie ma w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lw Re: TANIE HOTELE W WARSZAWIE??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 22:24 Zobacz hotele.onet.pl/ Taniej niz w samych hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś