iga.kal 03.05.07, 18:29 Spędzę w Warszawie trzy dni(4.,5.,6.maj). Mam pytanie do warszawiaków: gdzie się warto udać,co warto zobaczyć? Z góry dziekuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ritzy Jesli chcesz otrzymac specjalnie dla Ciebie 03.05.07, 18:56 przygotowany program, to musimy poznac: 1. Twą płeć 2. Orientacje seksualna 3. Zainteresowania 4. Ulubioną rozrywkę 5. Preferencje polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
iga.kal Re: Jesli chcesz otrzymac specjalnie dla Ciebie 03.05.07, 19:08 ad 1 sądze,że mężczyzna nie przyjąłby takiego nicku :) ad 2 tylko i wyłącznie hetero; ale... czemu o to pytasz? ad 3 i ad 4 tylko jedna odpowiedź: wszechstronne ad 5 a to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Re: Jesli chcesz otrzymac specjalnie dla Ciebie 03.05.07, 19:32 Oj, mloda chyba jestes, a w kazdym razie niedoswiadczona. Zebys wiedziala, co sie w Internecie wyprawia... Staruszkowie udaja nastolatki, a glupi madrych (to najczesciej). Tak sie spytalem, bo teraz bardzo modne gejowanie jest. A Warszawie, naszej pieknej Warszawie, różne kluby se oni pozakladali etc. Chcialem wiec trafic w Twe preferencje - jesli sa modne. Natomiast zainteresowania i rozrywka wszechstronne? Hm, co by tu Ci poradzic? Odrzucam Centra Handlowe. Choc jak chcesz to mozesz zajrzec do Zlotych Tarasow, bo to tuz kolo Dworca Centralnego. Ale popatrz sie raczej na architekture tego budynku - i z zewnatrz i od wewnatrz. Butiki, jak butiki. A tlum nieciekawy. Uciekaj szybko z okolic Palacu Kultury. Rzadko spotykany syf. Ale na szczyt PKiN wjechac warto, by popatrzec na Warszawe z gory. Choc bilet dosyc drogi. Zamek Ujazdwoski z Centrum Sztuki Wspolczesnej. Sympatyczne i malo odwiedzane miejsce. Tam mozesz zjesc na tarasie obiad (jesli masz kasy troche). Biblioteka Uniwersytecka przy Dobrej. Obejrzyj architekture budynku. Wejdz do ogrodu na dachu. Warto. Przy okazji podejdź nad Wisle, kolo jelonkow. Spacer po odremontowanym (i zmienionym) fragmencie Krakowskiego Przedmiescia (od Swietkorzyskiej do Krolewskiej). Wieczorem - Fabryka Trzciny na Pradze. Tylko musisz sie dowiedziec, czy cos tam sie bedzie dzialo w tych dniach. B. fajne miejsce. Lubisz ksiazki? Zajrzyj do Traffic Club. Miejsce o wyjatkowym klimacie. Rowniez ksiegarenka/klubik "Czuly Barbarzynca", kolo Biblioteki Uniw. Standardowe atrakcje, jak Lazienki czy Wilanow rowniez warte odwiedzin. A o polityczne preferncje sie spytalem, bo jak na przyklad poszlabys na Krakowskie, to moglabys spotkac Prezydenta, zwanego tez Kaczorem. Nie wiem czy byloby to dla Ciebie wydarzenie przyjemne, czy traumatyczne. No, wystarczy ja na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
iga.kal Re: Jesli chcesz otrzymac specjalnie dla Ciebie 03.05.07, 19:48 Dziękuję. Zapiszę i skorzystam zapewne. A Kaczorka chętnie bym obejrzała na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Jesli chcesz otrzymac specjalnie dla Ciebie IP: *.aster.pl 04.05.07, 00:47 Nie wiem skąd i z której strony wjedziesz do Warszawy, ale jeśli zrobisz spacerek od Ronda de Gaulle'a - Nowym Światem przez odnowione Karkowskie Przedmieście na Plac Zamkowy, to możesz zobaczyć po prawej stronie siedzibę kaczorka, Uniwerek, hotel Bristol i inne budowle. Odpowiedz Link Zgłoś